Steaua si Astra joaca in cupele europene, (doar dinamo nu joaca)
![]() ![]() ![]() |
Steaua si Astra joaca in cupele europene, (doar dinamo nu joaca)
Dacus_Malus |
![]()
|
||
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
BAI ESTI FANTASTIC...MI-AI FACUT ZIUA BUNA
sper ca moderatorii/adminii nu intervin in titlu ![]() ![]() ![]() sper ca biletele sa aiba preturi decente....nu ca ultima data. oricum, in orice grupa ar cadea tot o sa fie greu...pentru ambele. This post has been edited by wolfin: 26 Aug 2016, 12:12 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.168 Joined: 13 October 06 ![]() |
Competitie fara valoare in faza grupelor, la primavara cand vin eliminatele din CL se mai anima un pic situatia. Oricum diferenta dintre cluburile mari si restul e din ce in ce mai mare, nu cred ca mai pupam UCL prea curand, asa ca va trebui sa ne multumit cu aceasta competitie de mana a doua.
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
tomageorgian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.387 Joined: 22 February 10 From: Franta ![]() |
Plzen, AS Roma, Austria Viena, ASTRA
Villarreal, STEAUA, Zurich, Osmanlispor Astept meciuri mari de la Steaua. |
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI ex. Latitude 2.0dCI C5 x7 2.0hdi Logan 1.6mpi E39 530D Laguna 3 2.0dCi Qashqai 1.5dCI Twingo 2 1.2i E28 520i |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Astra pare ca are grupa mai usoara..adica i se potriveste.
Villarreal....ouch |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
wolfin |
![]()
|
Am luat bilete pt maine. Bine pt fimea...ca era curioasa cum e la meci....iar cel de maine..ca e la 8 ....e perfect. Sa nu mai zica sumi pola mica ca nu are suporteri
This post has been edited by wolfin: 14 Sep 2016, 18:33 |
--------------------
pegas
3120
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
Asadar...incepe:
-de la ora 20 - Astra-Austria Viena (televizat de dolce) - de la ora 22.05 Osmanilspor -Steaua (televizat de protv si dolce) In ambele meciuri, echipele noastre au sansa sa faca puncte. le doresc mult success! |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Aha .... sa le faca puncte la altii poate .... fotbalul romanesc este doar decor si scandal ... cam de multa vreme incoace .. din pacate ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
wolfin |
![]()
|
sper sa se plictiseasca fimea la primu sa apuc sa vad steaua cu turcii....bine stau peste drum de stadion dar tot am nevoie de 30 min
|
--------------------
pegas
3120
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
cati ani are fata?
daca are mai mult de 12..13 ani, nu se plictiseste, ptr. ca va sta cu ochii in smartphone... |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
wolfin |
![]()
|
Are 6....ai zbarnaie smartu mai bine ca masa.
Bine ..are deja unu. Tableta de la 4 ani pt jocuri logice si desene |
--------------------
pegas
3120
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
deci nu se va plictisi...decat daca vrei tu...
pe la 9 jumate o sa-i spui: gata, te-ai plictisit, hai acasa! |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
wolfin |
![]()
|
Oricum..necum ....la 10.00 trebe sa fiu in fata televizorului....
|
--------------------
pegas
3120
|
|
tomageorgian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.387 Joined: 22 February 10 From: Franta ![]() |
Enache. Comisionul doamnei Ana. Multumim.
|
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI ex. Latitude 2.0dCI C5 x7 2.0hdi Logan 1.6mpi E39 530D Laguna 3 2.0dCi Qashqai 1.5dCI Twingo 2 1.2i E28 520i |
|
Dacus_Malus |
![]()
|
Seara penibila ptr. Astra si Steaua...
doar dinamo nu a pierdut azi. ciumudica nu a mai avut noroc... Si alde Enache de la Steaua se vede ca a venit de la Astra= are bagajul de golan..... Una peste alta, echipele noastre s-au instalat comod pe ultimele locuri ale grupelor respective. Si vor mai sta acolo mult si bine, deoarece urmeaza meciurile cu AS Roma(Astra) si cu Villareal (Steaua)... Viitorul nu suna bine.... This post has been edited by Dacus_Malus: 15 Sep 2016, 23:06 |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
wolfin |
![]()
|
Slabe meciuri...din pacate....
Steaua e slaba..ffslaba. Macar fimea s a distrat. |
--------------------
pegas
3120
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce ziceam mai sus? ..... figuratie artistca, buni de facut cadou puncte la altii ... echipe penibile, fotbal slab ... cred ca cel mai slab din ultimii 10 ani ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
din pacate ai avut dreptate...
|
--------------------
Toyota
Prius 2
|
Mr.NiceGuy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 16 October 06 From: Oradea ![]() |
Nu stiu daca cineva intreg la minte a indraznit sa creada ca echipele romanesti vor face mare branza. Nici nu stii cum e mai bine, sa te bucuri ca totusi participi sau sa te superi ca participi si esti ciuca batailor.
|
--------------------
Renault
Symbol
2005 FIDJI
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
La sport, important e sa participi....
Eu zic ca echipele noastre vor face minim 5..6 puncte fiecare. Acu...daca asta e "mare branza" sau "mica branza"....asta depinde de asteptarile fiecaruia. |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
Tinand cont ca intr-o cupa europeana, numai o echipa poate castiga trofeul, ar insemna ca celelalte joaca degeaba? Practic in grupele uefa sunt 48 echipe...
47 vor juca degeaba? Pe de alta parte, Steaua si Astra participa acolo, vor si castiga meciuri, vor mai si pierde... Castiga experienta internationala, castiga si ceva euroi.... Facand paralela cu studentia, prima conditie ca sa iei un examen, era sa te prezinti si sa participi la examen. Cam asa e si aici... PS: In 2006 Steaua si Rapid au participat in cupa Uefa si pana la urma au ajuns sa joace un sfert de finala...Si apoi Steaua a jucat semifinala.... Azi e greu de realizat asa ceva, dar o prima conditie e indeplinita: 2 echipe romanesti participa in cupa uefa. This post has been edited by Dacus_Malus: 18 Sep 2016, 20:32 |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
Dacus_Malus |
![]()
|
asadar, saptamana asta e etapa a2a din cupa uefa.
Steaua si Astra nu au aratat bine in ultimele meciuri, ambele castigand la limita (si cu ajutor de penalty) meciuri cu echipe mai slab cotate - voluntary si Iasi. Acum, Steaua joaca acasa cu Villareal si Astra joaca pe Olimpico cu AS Roma. Nu putem avea nici o pretentie de la aceste meciuri....daca se va obtine macar 1 punct = miracol (sau asa a vrut Dumnezeu - becali dixit) Oricum ar fi, multa bafta echipelor noastre. |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
wolfin |
![]()
|
Ma batea un gand...dar ma duc intr un pub..bar etc si il vad acolo
..vai o vorba...socializare...si la bani tot acolo ies. Biletele iara is scumpe...MM un nesimtit |
--------------------
pegas
3120
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
Acu sincer...tu chiar crezi ca MM are vreun cuvant de spus la pretul biletelor?
Ma rog, el poate spune ceva de genu: " ai dreptate patroane"..... |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
Dacus_Malus |
![]()
|
asadar Steaua a "smuls" un egal nesperat.
Bravo baieti! Jocul echipei Steaua a fost destul de bun, rezultatul fiind aproape meritat. Din pacate astra a fost "decapitate" de AS Roma. PS: Totti inca joaca la nivel inalt desi e de-o seama cu mine. Respect Totti! |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
wolfin |
![]()
|
Bun joc fata de ce au jucat pan atunci. Acum ca si elvetienii au castigat.....se complica grupa.
|
--------------------
pegas
3120
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
Cand ma gandesc ca Steaua a fost la un lat de sula de o victorie...( bara lui de amorim si penaltiul neacordat)
|
--------------------
Toyota
Prius 2
|
Dacus_Malus |
![]()
|
Inca o seara europeana...
Steaua are sansa de a obtine o victorie...sper sa o si fructifice. Astra poate face azi primul punct sau chiar primele puncte. Sper sa se descurce macar de un egal.... Multa bafta! Vineri, 21.10: Steaua a fost (din nou) la un lat de s.ula de o victorie, dar trebuie sa se multumeasca cu un egal. In schimb, Astra a reusit o victorie mare cu Plzen, Alibec fiind marcatorul Astrei. Per total, incepem sa adunam puncte in clasamentul coeficientilor. Romania pe locul 34: http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/d.../ccoef2017.html This post has been edited by Dacus_Malus: 21 Oct 2016, 06:58 |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
wolfin |
![]()
|
Pacat ca nu am tinut rezultatul mai ales ca turcii si spsniolii au facut x
Greu....cu egaluri |
--------------------
pegas
3120
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 16:20 |