Renault Laguna 2 oare?
![]() ![]() ![]() |
Renault Laguna 2 oare?
3nitulescu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 24 August 16 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- 32123
2002
|
|||
Aco |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 742 Joined: 19 April 13 From: Ploiesti ![]() |
Laguna 2 n-o compari cu golf, astra, normal ca e mai spatioasa decat ele. O compari cu vectra, passat.
|
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
PetruDez |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 707 Joined: 21 October 11 ![]() |
Poi vezi cum merge. Vezi daca scaoate fum. Baga la tester si vezi ce zice. KMaia nu sunt reali cum nus eu bill gates.
Dar daca tie iti place si masina trece testele si e in mintile ei.......! |
--------------------
Renault
Am schimbat pe dizal si Koleos
2007/2014
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
4,7 litri la 100km ... poate la vale ! Am avut laguna 2 de 120cp si niciodata nu mi-a scazut consumul sub 6,5 ( consum mediu 60% urban si 40% extraurban ) !
This post has been edited by boeru_laurentiu: 24 Aug 2016, 19:45 |
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
taxa 700 euro , cosum oras 8/9 % .
|
--------------------
Renault
Megane
- B-02-TYM
2011 / 150 hp Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.902 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Spate de faza 2 pe faza 1? Fitza sau pocnita in spate si reparata? Sau masina Lego?
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Samsar mincinos, masina e euro 3, recalculeaza-ti taxa, si 4.7% consuma cand s-o sui porcu' in copac.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Lupu_Cadmiel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 749 Joined: 9 October 14 From: Dumbrava Timis ![]() |
Argon, inseamna ca sa urcat deja porcu in copac.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- M 3185 BK
2 2002 1.9dci 88kw 120cp 290.000km Renault Talisman 2021, 2.0 blue dCi 160cp Intens 75.000km
Renault Trafic 2006 1.9dCi 100cp 268000k, |
|
PetruDez |
![]()
|
QUOTE(b06fcn @ 24 Aug 2016, 19:30) Corect. Acuma m-am uitat atent si am observat. Ori fita, ori pocnita si schimbat ori e LEGO masinuta. Cat despre masini cu 141.000 km reali sunt putine. Mai ales la dizal. ![]() Cat despre masina daca vrei sa stii mai multe e bine de tinut minte asa: -NU e o masina sport -ESTE o masina cu un grad de confort ridicat. -Intretinerea nu este peste medie avand in vedere clasa din care face parte. -Trebuie intretinuta corespunzator si nu dupa ureche ori cand ai chef ca dupa aia si ea o sa functioneze dupa cum are ea chef. -In mod ciudat imi pare umpic mai putin confortabila decat generatia anterioara. Poate e doar o impresie a mea. This post has been edited by PetruDez: 24 Aug 2016, 21:22 |
--------------------
Renault
2007/2014
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
QUOTE eu am scos 4.6 Faptul ca ai scos tu consumul asta ( extraurban , in anumite conditii ) nu are nici o relevanta , in anunt scria : " consum in jur de 4,7 " , eu zic consum in jur de 6,5 - 7 mixt |
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
la alta motorizare eu zic in jur de:
6- 7% extraurban (poate 5,9 la 108 kmP/h) 8 - 10 urban primavara si toaman 9 - 12 iarna (frig) si vara (turisti, multi, multi turisti). are rost sa o compari cu astra / golf / focus - niciodata. E mai scumpa la intretinere decat astra / golf / focus - cu siguranta da, dar bifeaza mai bine la confort siguranta. Masina dizel de peste 10 ani cu 140.000 km? Extreeeeem de rar. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
eu as prefera sa iau o masina care are copartimentul motor mai murdar in sensul in care nu a fost spalat sa mi-l prezinte ca uite domne' e nou. Cu totii stim ca ale noaste lagune mai mustesc de ulei pe la dumper, senzor de supraalimentare si intercooler. Il mai stergi dar nici asa ca-n poze ca in 5000 de km arata la loc. Asa vedeai si tu cat de mult ulei scapa pe acolo...E doar parerea mea alti poate vor motorul spalat luna.
Verifica si chichitele astea sa le zic asa poate mai scazi din pret si o sa vezi daca-s multe de reparat. -verificat toate geamurile daca merg - verifica daca baga aer pe toate directiile sa nu fie blocat vreun motoras sau panoul de clima sa fie defect - verifica daca merge clima sa nu fie blocata pe rece/cald pe ambele parti -boxele din usa daca sunt sparte -daca merg ambele cartele -citeste cd-urile -pune testerul -intreaba de ce are haion de laguna ph2 poate se balbaie This post has been edited by iuli23: 25 Aug 2016, 21:14 |
--------------------
Renault
Laguna II
- B-CFX
2003 1.9 dci hatchback
|
|
3nitulescu |
![]()
|
QUOTE(PetruDez @ 24 Aug 2016, 21:20) Corect. Acuma m-am uitat atent si am observat. Ori fita, ori pocnita si schimbat ori e LEGO masinuta. Cat despre masini cu 141.000 km reali sunt putine. Mai ales la dizal. ![]() Cat despre masina daca vrei sa stii mai multe e bine de tinut minte asa: -NU e o masina sport -ESTE o masina cu un grad de confort ridicat. -Intretinerea nu este peste medie avand in vedere clasa din care face parte. -Trebuie intretinuta corespunzator si nu dupa ureche ori cand ai chef ca dupa aia si ea o sa functioneze dupa cum are ea chef. -In mod ciudat imi pare umpic mai putin confortabila decat generatia anterioara. Poate e doar o impresie a mea. Ce vrei sa spui prin LEGO? Iar in ceea ceea ce priveste kilometrajul, nu te poti pronunta pana nu verifici. Sa presupunem cel mai rau, ca farurile din spate au fost schimbate din cauza unui accident de grad mediu. Care-i problema daca masina a fost reparatA? |
--------------------
Renault
Laguna
- 32123
2002
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Si daca a fost "schimbata" jumatate de masina, nu doar "farurile" spate, in urma unui accident mai serios?
Ca posesor de ambele marci/modele ti-as recomanda Golf4, dar o sa imi ridic lumea in cap. Asa ca ma abtin ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
omu ti-a dat niste sfaturi. Nu de la el ai nevoie de raspunsuri ci de la proprietar. Poate tu nici nu stiai ca alea sunt stopuri (nu faruri spate ) de ph 2. Cat despre fatul ca masina e lovita sau nu tu alegi daca vrei o masina lovita sau nu, dar la iarna sa nu te trezesti ca lasa 3/4 urma in spate ....
This post has been edited by iuli23: 25 Aug 2016, 21:44 |
--------------------
Renault
Laguna II
- B-CFX
2003 1.9 dci hatchback
|
|
12AHD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 24 December 09 From: Ploiesti ![]() |
Orienteaza-te la alta laguna. Aia e alergata mult. Dupa cum arata detaliile, din poze se vede ca are foarte multi km. Izolatia motor e rupta rau, tapiteria de la picioare e foarte murdara, semn ca nu prea a fost intretunuta prin spania. Motorul spalat - eu nu recomand sa iei masina decat cu motorul prafuit/un pic murdar. Daca dai pe site sa vezi anunturile vanzatorului, vei vedea ca se ocupa cu samsareala. Masina e luata aproape gratis de acolo (aproape sigur) si se vinde aici. Daca motorul merge bine, asteapta-te ca in curand sa cada ambreiajul de care nu stii cand a fost/ daca a fost schimbat vreodata.
In fine, tu esti factorul decizional, sunt banutii tai. Sper sa nu ma injuri pentru ce am scris mai sus, ca poate ti-am taiat si eu elanul... |
--------------------
Renault
Laguna 3 110kw
2009 break automata
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(3nitulescu @ 25 Aug 2016, 21:30) Ce vrei sa spui prin LEGO? Iar in ceea ceea ce priveste kilometrajul, nu te poti pronunta pana nu verifici. Sa presupunem cel mai rau, ca farurile din spate au fost schimbate din cauza unui accident de grad mediu. Care-i problema daca masina a fost reparatA? Problema e ca nu a fost reparata cum trebuie, de ce sa pui stopuri de ph2? Asta denota o anumita atitudine fata de masina si modul cum s-au facut reparatiile/intretinerea. In rest de acord cu tine, o mica atingere in spate nu e un capat de tara, poti usor verifica pe dedesubt daca e stramba rau sau a fost doar un accident usor. PS: acum am vazut ca masina are bandourile vopsite, de jur imprejur. Din fabrica nu a venit asa, deci cine stie cate elemente de caroserie au mai fost schimbate... This post has been edited by andri1940: 26 Aug 2016, 15:43 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
3nitulescu |
![]()
|
QUOTE(12AHD @ 26 Aug 2016, 09:45) Orienteaza-te la alta laguna. Aia e alergata mult. Dupa cum arata detaliile, din poze se vede ca are foarte multi km. Izolatia motor e rupta rau, tapiteria de la picioare e foarte murdara, semn ca nu prea a fost intretunuta prin spania. Motorul spalat - eu nu recomand sa iei masina decat cu motorul prafuit/un pic murdar. Daca dai pe site sa vezi anunturile vanzatorului, vei vedea ca se ocupa cu samsareala. Masina e luata aproape gratis de acolo (aproape sigur) si se vinde aici. Daca motorul merge bine, asteapta-te ca in curand sa cada ambreiajul de care nu stii cand a fost/ daca a fost schimbat vreodata. In fine, tu esti factorul decizional, sunt banutii tai. Sper sa nu ma injuri pentru ce am scris mai sus, ca poate ti-am taiat si eu elanul... Imi dau seama ca majoritatea din voi vreti sa ajutati cu sfaturi cat mai bune, dar cum, de exemplu, tu poti spune ca Laguna respectiva e alergata mult.... si asta din poze. Tie pozele chiar iti dau senzatia ca e alergata? Miri-m-as. In poze arata bine si in realitate cel putin la fel. Despre kilometraj nu trebuia sa spui nimic odata ce n-ai vazut masina in realitate si deci nu poti avea habar. Cand va aud si cu texte de genul "din poze SE VEDE ca are FOARTE multi kilometri", imi vine sa imi iau campii si sa aleg sa nu mai intreb niciodata pe un forum pentru ca apar habarnisti si astfel ajungi in situatia de a nu ti mai cumpara nicio mssina. Hai da o dreacu.. 26 Aug 2016, 15:46: QUOTE(andri1940 @ 26 Aug 2016, 15:41) Problema e ca nu a fost reparata cum trebuie, de ce sa pui stopuri de ph2? Asta denota o anumita atitudine fata de masina si modul cum s-au facut reparatiile/intretinerea. In rest de acord cu tine, o mica atingere in spate nu e un capat de tara, poti usor verifica pe dedesubt daca e stramba rau sau a fost doar un accident usor. PS: acum am vazut ca masina are bandourile vopsite, de jur imprejur. Din fabrica nu a venit asa, deci cine stie cate elemente de caroserie au mai fost schimbate... Pari mai rational pe aici. Explica mi, te rog,care e treaba cu ph-urile la Lagune. Si lamureste-ma situatia posibila a stopurilor.. This post has been edited by 3nitulescu: 26 Aug 2016, 15:46 |
--------------------
Renault
Laguna
- 32123
2002
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Uite in poza cum sunt stopurile la ph1 (stanga) vs ph2 (dreapta). Ph2 s-a facut in perioada 2005-2007 si a avut numai motorizari Euro4, pe cand ph1 (2001-2005) au fost toate Euro3.
Repet, s-ar putea ca masina sa fi fost pocnita usor in spate si proprietarul a inlocuit cu ce a gasit mai repede, adica stopuri de ph2. Nu-mi explic insa de ce bandortuile sunt vopsite in culoarea masinii, pe h1 nu stiu sa fi existat asa ceva. This post has been edited by andri1940: 26 Aug 2016, 15:55 Attached thumbnail(s) stopuri.PNG ( Size: 1003k ) Number of downloads: 213 fata.PNG ( Size: 923.44k ) Number of downloads: 218 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Dar este posibil ca proprietarului sa-i fi placut mai mult stopurile de facelift si de aceea le-a montat, acelasi lucru l-am facut si eu, numai ca pe o Laguna 1.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
andri1940 |
![]()
|
O explicatie exista... Oricum, daca masina se prezinta bine, merge bine si nu are defecte mari, toate astea sunt motive sa negociezi un pret mai mic. Eu asa da un ochi si pe dedesubt, sa ma asigur ca nu a suferit avarii grave la partea de caroserie. Daca lonjeroanele sunt ok, caroseria e dreapta, e in regula. O usa indoita sau o bara sparta i se poate intampla oricui.
This post has been edited by andri1940: 26 Aug 2016, 16:02 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
Lupu_Cadmiel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 749 Joined: 9 October 14 From: Dumbrava Timis ![]() |
Nu te supara pentru ca iti spune lumea ca are multi km pentru ca au dreptate. Nimeni nu isi ia masina diesel ca sa mearga cu ea 10.000km pe an. Sa fim realisti. Mai ales o masina ca si Laguna. Referitor la stopuri la fel zic si eu ca a fost lovita (usor sau grav)ori dorinta proprietarului de a schimba esteticu masini. Referitor la km poate sa iti comfirme Argon care a cumparat o laguna 2ph2 2.0dci cu vreo 170.000(parca) la bord si ea are in jur de 300.000(sper sa nu gresesc) si sa iti spuna in ce stare se afla masina atat estetic cat si mecanic. La fel spun si eu care sunt posesor de 2 lagune. Prima dintre ele are 297.000 pe bord si inainte de accident pot sa spun ca a aratat aroape impecabil si mergea la fel. Deci nu km conteaza insa nici sa nu pui botu ca are 100.000km si sa te mai si iei la cearta ca aia is km masini pana nu ii verifici....pe mine nu ma intereseaza absolut deloc cati km are masina. Daca are peste 250-300.000km atunci incep sa cred ca is reali insa sub 200.000deja multe sunt aberatii insa multi cred ca sunt reali... Cel mai important lucru ii sa nu fie lovita sau cum zicea un coleg sa mearga dea latu....si sa functioneze totul bine si in parametri. Km la o astfel de masina si la anul ei sunt irelevanti. Am masina la 404.000km (cumparata de la 270.000) si pot sa spun ca merge mult mai bine ca multe masini cu 200.000 sau sub 200.000km(afisati) . totul conteaza de intretinerea masini nu de km. Asta este doar parerea mea.
|
--------------------
Renault
Laguna
- M 3185 BK
2 2002 1.9dci 88kw 120cp 290.000km Renault Talisman 2021, 2.0 blue dCi 160cp Intens 75.000km
Renault Trafic 2006 1.9dCi 100cp 268000k, |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
A mea la 308.000 arată la interior ca noua, tapiserie fete de uși, volan, pedale, fără urmă de uzura, am pus si poze. Deci dacă arată uzat interiorul, ori are 600.000 km, ceea ce e probabil la mașină de 15 ani, ori și-au bătut joc de ea. Nu stiu cum e in Spania, dar în Anglia Lagunele de 15 ani se dau si pe gratis, doar să scape fiscal de ea.
This post has been edited by argon: 26 Aug 2016, 16:31 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(3nitulescu @ 26 Aug 2016, 15:43) Cand va aud si cu texte de genul "din poze SE VEDE ca are FOARTE multi kilometri", imi vine sa imi iau campii si sa aleg sa nu mai intreb niciodata pe un forum pentru ca apar habarnisti si astfel ajungi in situatia de a nu ti mai cumpara nicio mssina. Hai da o dreacu.. de unde zici ca ai luat laguna asta, de ii faci reclama aici? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Pare evident din prima postare ca nu pentru informatii se intereseaza.....da vad ca multi au intrat in joc!
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
12AHD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 24 December 09 From: Ploiesti ![]() |
Imi pare rau ca te-am suparat, dar da, din poze arata destul de rau/neingrijita. Iti spun asta pentru ca am asa ceva, naiba stie cati km o avea, dar arata mult mai bine decat ce ai prezentat tu. Si cred ca nu vorbesc numai pentru mine cand spun ca noi astia mai vechi de pe forum cunoastem foarte bine marca si modelul acesta de masina, avem experienta multa cand e vorba de masinile noastre si gradele de uzura care apar. Fiecare ti-a dat un sfat cu buna intentie si nu te faca sa iti iei campii. Fiecare ti-a dat un sfat cum a putut in baza la ce ai prezentat. Daca lansezi replici de genul de mai sus inseamna ca ai experienta in masini SH si nu mai e cazul sa ne ceri parerea.
Inca o data, imi pare rau ca te-am suparat. Cu stima, 12ahd |
--------------------
Renault
Laguna 3 110kw
2009 break automata
|
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(3nitulescu @ 26 Aug 2016, 15:43) Cand va aud si cu texte de genul "din poze SE VEDE ca are FOARTE multi kilometri", imi vine sa imi iau campii si sa aleg sa nu mai intreb niciodata pe un forum pentru ca apar habarnisti si astfel ajungi in situatia de a nu ti mai cumpara nicio mssina. Hai da o dreacu.. <span class='edit'>26 Aug 2016, 15:46:</span> Pari mai rational pe aici. Explica mi, te rog,care e treaba cu ph-urile la Lagune. Si lamureste-ma situatia posibila a stopurilor.. Nu te supara ca ti-o zic, e posibil sa fiu rautacios. Tu nu stii diferenta dintre phase 1 si phase 2, dar iti vine sa-ti iei campii cand colegii care au sub cur Lagune si unii din ei au vazut poate chiar zeci de Reno-uri, iti spun destul de clar ca se vede ca masina asta a fost destul de alergata, ca 170k km pentru masina asta sunt doar fantasmagorii (se vede destul de clar din alea cateva poze cu interioru'). La 170k km, alea cateva petece de piele de pe bancheta din spate n-au voie s-aiba nici cea mai mica uzura, la 170km, plasticele trebuie sa arate destul de bine, pe cand din poze se vede clar ca lumina zilei ca nici nu stau la linie (plansa de bord, usi). Uita-te la rahatu' ala de plastic de pe usa soferului. Uita-te la protectia difuzoarelor. Ca sa nu mai zicem ca maciulia de la schimbator arata ca noua, iar toata lumea stie ca multe nici n-au apucat 100-120k km. Deci probabil a fost schimbata. Si daca nu te conving parerile de pe acest forum, ia in calcul doar pretul cu care tu cumperi masina si compara-l cu pretul de pe alte site-uri straine, pentru un exemplar de genul acesta. Si vei constata ca ori urmeaza sa iei o tzapa ori ai dat de cel mai de treaba bijnitar din lume, care si-a pus doar vreo 100 de euro adaos. Deci...care e habarnistu'? |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCi 88 kW Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205 |
|
PetruDez |
![]()
|
Eu am impresia ca el nu a postat aici pentru sfaturi ori pareri......!
|
--------------------
Renault
2007/2014
|
|
todhiere |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 625 Joined: 8 June 09 ![]() |
Piese care trebuie schimbate pe 90% din Laguna 2 phase 1 1.9 dci:
- telescoape si rulmenti fata - bucsi punte semi-rigida spate - turbina - kit volanta + ambreiaj Aici intra masinile din targuri si olx, cu 1300-1500 euro si cu "km reali, accept orice test". Daca tragi batul scurt mai te alegi cu o caseta de directie sau un bloc motor. In rest, cade ce mai cade la un diesel, adica pompe, injectoare etc. Asta e doar un exercitiu in statistica, si nu face referire la vreo masina sau un proprietar anume. Nu inseamna ca daca iei o Laguna, a doua zi vei fi la mecanic schimband piesele astea, dar, in 3-6 luni vei descoperi pe rand probleme cu ele. I dare you to contradict me! |
--------------------
Renault
Laguna
2004 dynamique 6 speed 1.9 dci 120 caluti Renault... Jean Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 15:42 |