Renault Laguna 2 oare?
![]() ![]() ![]() |
Renault Laguna 2 oare?
MariusRZR |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 22 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|||
arthy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 8 June 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ma bag si io desi poate ar trebui sa stau pe curu meu.
Am cumparat masina mea tot asa, de la un samsar, arata bine, mergea bine, si avea 160.000.... asta in 2009 cand nu ma pricepeam la Lagune si nu stiam de forumul asta, imi doresc sa fi stiut si sa fi intrebat aici. De cand am cumparat-o cred ca am bagat in ea de 6 ori banii care i-am dat pe ea, am schimbat cam tot ce se putea schimba si am revopsit-o. NU IMI PARE RAU ca am luat-o, o iubesc si o sa o pastrez, dar imi doresc ca cel care mi-a vandut-o sa dea numai kicksuri si sa se lase de samsareala. Lagunele sunt niste masini EXTREM de pretentioase si extrem de greu de intretinut. Se gasesc greu mecanici care sa chiar se priceapa si reprezentanta e extrem de scumpa. Dupa ce iti iei laguna, daca vrei s-o tii si s-o folosesti trebuie sa inveti s-o repari s-o intretii si sa nu te doara sa bagi bani in ea. Masina mea cred ca are peste 1 milion de km in realitate, are inca unele baiuri care sunt in curs de rezolvare, dar nu imi este frica acum sa ma urc in ea si sa ma duc pana in Tokio daca trebuie, stiu ca ma va duce si ma va aduce inapoi confortabil si rapid. ASA CA, daca nu esti samsar, daca chiar vrei sa iei Laguna sa iti fie masina de suflet, ia una cat mai ieftina, pentru ca oricum o sa te coste ulterior FOARTE mult. Aia pe care o vrei tu nu isi justifica pretul. |
--------------------
Renault
Laguna II Initiale Full Options, Laguna 1 2000 1,9
- CJ-09-PAA
2001,2000
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(todhiere @ 27 Aug 2016, 16:58) Piese care trebuie schimbate pe 90% din Laguna 2 phase 1 1.9 dci: - telescoape si rulmenti fata - bucsi punte semi-rigida spate - turbina - kit volanta + ambreiaj Aici intra masinile din targuri si olx, cu 1300-1500 euro si cu "km reali, accept orice test". Daca tragi batul scurt mai te alegi cu o caseta de directie sau un bloc motor. In rest, cade ce mai cade la un diesel, adica pompe, injectoare etc. Asta e doar un exercitiu in statistica, si nu face referire la vreo masina sau un proprietar anume. Nu inseamna ca daca iei o Laguna, a doua zi vei fi la mecanic schimband piesele astea, dar, in 3-6 luni vei descoperi pe rand probleme cu ele. I dare you to contradict me! Atunci luati faza 2, daca ce zici tu e adevarat, sunt mult mai fiabile, in special cu motorul 2.0 dci, care de fapt e fiabil pentru ca are legatura mai multa cu Nissan decat cu Renault. A mea a facut 6 luni la mine, si 13.000 km, sunt multumit. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
RENO SS DPR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 25 February 11 ![]() |
QUOTE(argon @ 28 Aug 2016, 16:53) Atunci luati faza 2, daca ce zici tu e adevarat, sunt mult mai fiabile, in special cu motorul 2.0 dci, care de fapt e fiabil pentru ca are legatura mai multa cu Nissan decat cu Renault. stiu ca sunt subiectiv, dar...subscriu. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2.0 Dci
2007 No religion ! ONLY God !!!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
N'ai de ce sa fii subiectiv, pana la 2.0 dci si mai nou 1.6 dci, Renault a avut motoare diesel mediocre, unele proaste de-a dreptul. La benzina in schimb, toata lauda.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
RENO SS DPR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 25 February 11 ![]() |
eu am avut si 1.9 inainte. Si..sincer...nu am avut deloc probleme cu el in afara de putin ulei pe la dumper (rezolvat cu garnitura noua) si cateva sute de grame de ulei consumate la 9000 de km. Recunosc ca i-am curatat admisia complet si egr-ul. Avea 260.000 cand am vandut-o. Tragea foarte bine. Dar am avut foarte mare grija de ea. Ce-i drept...am luat-o de la cineva care era la fel ca mine...deci a ingrijit motorul...din toate punctele de probleme. Deci...se poate sa fi fost mai proaste...dar eu zic ca mai depinde si de cum intretii (din toate pt de vedere) motorul si stilul de mers.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2.0 Dci
2007 No religion ! ONLY God !!!
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(arthy @ 28 Aug 2016, 09:17) De cand am cumparat-o cred ca am bagat in ea de 6 ori banii care i-am dat pe ea, am schimbat cam tot ce se putea schimba si am revopsit-o. NU IMI PARE RAU ca am luat-o, o iubesc si o sa o pastrez, dar imi doresc ca cel care mi-a vandut-o sa dea numai kicksuri si sa se lase de samsareala. Lagunele sunt niste masini EXTREM de pretentioase si extrem de greu de intretinut. Se gasesc greu mecanici care sa chiar se priceapa si reprezentanta e extrem de scumpa. Te contrazic! Probabil ai 1.9 dci, altfel nu inteleg de unde atatia bani bagati in masina. Laguna 2 am luat-o drept cea mai ieftina masina pe care am avut-o si in doi ani a papat foarte putini bani, deci s-a dovedit fiabila. Mai putin ceva gremlini electrici, la care m-am bagat sdingur sa-i rezolv, ca deh, e boala lor. Benzinara, bineinteles. Mecanici de la reprezentanta Dacia-Renault cunosc sa schimbe o distribuite sau orice altceva cu ochii inchisi si nici nu te rup de bani, iar piese gasesti pe toate drumurile la scoruri acceptabile. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
CsMisi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 26 May 16 ![]() |
Daca ai cineva cunostinta la un service Renault iti recomand sa ceri numarul sasiului si du-te la el (sa lucreze la o reprezentatie oficiala Renault Romania) si iti spun exact in ce an si in ce localitate a fost ultima oara in service oficial Renault si cati KM a avut masina. De acolo poti sa tragi si tu concluzii.
|
--------------------
Rebault
Laguna II
2002
|
|
argon |
![]()
|
nu-ti trebe nici o cunostiinta, e 20 de lei oriunde.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 10:30 |