Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

123 Pages « < 17 18 19 20 21 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Renault Megane GT 1.6 205cp, Pareri; probleme etc.

mlml
post 26 Jan 2017, 20:46
Post #541

Membru

Group: Members

Tot ce ai tu avem si noi....😂😂😂..este dotare standard....cutia cu defecte e optiune...la noi prima supraincalzire a fost pe la 12000 km...😂
Ce luna de fabricatie are masina ????

26 Jan 2017, 21:47:
Sa nu uit...schimba si ceva la puntea spate....un actuator...sper sa nu gresesc...

26 Jan 2017, 21:49:
Scaunul de la sofer a venit...se schimba...a inceput si ala din dreapta...maine ma duc si o iau pe a mea soacra si o pun pe bancheta din spate...sigur se strica si aia...😂😂😂

26 Jan 2017, 21:50:
Se schimba si duzele...cred ca or sa puna de la talisman...le-am dat solutia

26 Jan 2017, 21:55:
Nu mai stiu daca v-am povestit cu parbrizul...ne-am trezit cu el spart pe interior unde este prinsa oglida si sistemul de nu stiu ce...a venit om de la renault sa dea acord de schimb...deci rei drumuri la service...primul constatare..al doilea constatare cu inginer de la renault si al treilea cand a sosit parbrizul...Faza tare a fost cand a venit cel de la renault...se uita..face poze...prinde o fata de inteligent si spune....e de la bass, ativdat muzica prea tare....😂😂😂😂😂....cat de prost...

This post has been edited by mlml: 26 Jan 2017, 20:55

--------------------
Reanault Megane GT 2016
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Fratzica
post 26 Jan 2017, 21:09
Post #542

Zen

Group: Moderatori

QUOTE(mlml @ 26 Jan 2017, 21:46)
...prinde o fata de inteligent si spune....e de la bass, ativdat muzica prea tare....😂😂😂😂😂....cat de prost...
*

Nu e funny deloc faza asta, trebuia sa ii zici in fata ca e cretin.

Sau sa ii arati clipul asta si dup-aia sa ii zici ca e cretin.
https://www.youtube.com/watch?v=TtMCWTKQI4I

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
mlml
post 26 Jan 2017, 21:11
Post #543

Membru

I-am zis...dar mai finut

This post has been edited by mlml: 26 Jan 2017, 21:12

--------------------
Reanault Megane GT 2016
+
well
post 26 Jan 2017, 21:24
Post #544

Membru incepator

Am uitat sa zic ca am avut si cu parbrizul. Era spart deja cand a ajuns masina la reprezentanta, asa ca l-au schimbat inainte de a o cumpara efectiv.
Cu duzele este problema mare. La 100km/h practic nu pot spala parbrizul. M-ar bucura daca exista posibilitatea montarii de la Talisman. Nu-mi mai aduc aminte de asta vara cand am facut drive test cu Talismanul, dar daca avea aceasta problema mi-ar fi sarit in ochi, ca eu pata pusa pe duze de la Fiat smile.gif.
De consum ce sa mai zic. Cand mergi sportiv, mergi ca asa vrei tu si nu ar trebui sa te intereseze consumul. Dar daca nu ai chef de mers sportiv si vrei sa mergi normal dar nu in confort mode ci in neutral ca de, ai masina cu tenta sportiva, nu prea reusesti sa il scazi sub 10 mixt.
Si or mai fi, dar nu imi aduc aminte de toate acum biggrin.gif. Era sa uit alta imbecilitate, senzorul de ploaie ... are personalitate puternica.

--------------------
SAAB 93 TiD 2009
Fiat GP 2006
Renault Megane 4 GT 2016
+
mlml
post 26 Jan 2017, 21:34
Post #545

Membru

Ultimii 3340 km...9.6..mixt ...senzorul de ploaie corect....ploaie puternica pt functionare

--------------------
Reanault Megane GT 2016
+
Dri
post 26 Jan 2017, 21:43
Post #546

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(mlml @ 26 Jan 2017, 09:03)
Dri...te rog pt sambata daca se poate sa alimentezi cu omv 100 sau similar de la alte statii...ms...Am anuntat si la renault daca vor sa participe

Salutare, din pacate am facut deja plinul cu OMV 95 chiar ieri (miercuri) seara, si inca nu a scazut sub maxim in bord pt ca nu am mers foarte mult astazi.
Nici cei de la racing code nu mi-au precizat asta dinainte, chiar nu ar fi fost o problema,

Va trebui sa ne folosim de benzina asta.

--------------------
VW Golf 6 1.2 TSI 2012, anterior Renault Megane GT 2016
+
mlml
post 26 Jan 2017, 22:16
Post #547

Membru

Asta e...o sa obtinem doar 204 cp..😂😂

--------------------
Reanault Megane GT 2016
+
speedman
post 26 Jan 2017, 23:21
Post #548

Membru autentic

era un test mai vechi cu un seat fr de 200 cp..
alimentat cu benzina de 95 scotea 195 cp, iar cu mol evo scotea 202 cp...masina avea 75 k. Parerea mea este ca omw 100 este sub mol evo...rompetrol nu folosesc pt ca nu am in apropiere. Revenind, chestia cu scaunul mi se pare ciudata...

This post has been edited by speedman: 26 Jan 2017, 23:22

--------------------
Smart eq forfour 2019
+
stefandinescu70
post 27 Jan 2017, 04:58
Post #549

Membru autentic

[quote=papa_mulo,26 Jan 2017, 18:50]
In cazul asta eu pariez pe minim 195 cai.
*

[/quote]

Bet maxim 185 cp si cuplu pe la 280 nm

[quote=mlml,26 Jan 2017, 20:46]
Tot ce ai tu avem si noi....😂😂😂..este dotare standard....cutia cu defecte e optiune...la noi prima supraincalzire a fost pe la 12000 km...😂

Trebuie intai sa se uzeze nitel discurile de frictiune din ambreiaje si apoi apar probleme de patinare / supraincalzire . Orice lucru nou tine la un CUPLU mai mare decat a fost el conceput ,dar numai O VREME

<span class='edit'>26 Jan 2017, 21:50:</span>
Se schimba si duzele...cred ca or sa puna de la talisman...le-am dat solutia

Duzele de la Talisman sunt acelasi CACAO ca si la Megane 4 , IDENTICE

[quote=well,26 Jan 2017, 21:24]

De consum ce sa mai zic. Cand mergi sportiv, mergi ca asa vrei tu si nu ar trebui sa te intereseze consumul. Dar daca nu ai chef de mers sportiv si vrei sa mergi normal dar nu in confort mode ci in neutral ca de, ai masina cu tenta sportiva, nu prea reusesti sa il scazi sub 10 mixt.
*

[/quote]

Sa vezi pe Talisman TCE cred consumuri ( este mai grea cu vreo 250 KG ) si se mai sustinea ca TCE 200 este economic radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by stefandinescu70: 27 Jan 2017, 04:59

--------------------
Talisman . 2016
1.6dCI160 EDC
+
mlml
post 27 Jan 2017, 06:39
Post #550

Membru

Chestia cu scaunul este normala...probabil de la bass..

27 Jan 2017, 07:40:
Nu e problema ....merge Dri astazi 50 km si consuma 30 litri

This post has been edited by mlml: 27 Jan 2017, 06:40

--------------------
Reanault Megane GT 2016
+
adrian.gherghin
post 27 Jan 2017, 09:30
Post #551

Membru incepator

WELL, Salut, problema masinii mele o stii. Am creat un topic pentru zgomot ciudat cutie inca de cand am luat masina( la 200km). Am fost in 3 reprezentante(Autocobalcescu, Meridian Nord) si Serus Bd.Timisoara unde s-a constatat intr-un final zgomotul sesizat de mine. Se pare ca Megane GT are probleme si aici ma refer la defecte tehnice si defecte de caroserie. Masina mea a fost livrata cu urmatoarele defecte: parbriz fisurat, emblema fata exfoliata, lumina de zi pe lartea dreapta s-a stins dupa 2 saptamani si defectul cutiei. Toate acestea au dus la pierdere de timp pentru a le rezolva dar totul s-a rezolvat pe garantie fara costuri suplimentare. Intradevar toti cei care ne-am cumparat o masina noua am cumparat-o tocmai pentru a nu avea proibleme tehnice si a nu rispii bani si timp in a le remedia. In prezent masina mea este la Serus in vederea inlocuirii cutiei de viteze dar se pare ca avem ceva probleme cu uleiul de cutie pentru ca nu este in stocurile din romania si dureaza pana ajunge. Nu stiu cum stati voi cu caldura dar eu ca sa pot face cald in masina trebuie sa dau clima pe HI iar daca scadeam 0.5 grade baga foarte foarte frig. Nu stiu daca este problema de soft sau de clima.

--------------------
Renault Megane GT 2016
+
jbn
post 27 Jan 2017, 10:05
Post #552

Membru autentic

From: Bucuresti/Pitesti

QUOTE(adrian.gherghin @ 27 Jan 2017, 09:30)
Nu stiu cum stati voi cu caldura dar eu ca sa pot face cald in masina trebuie sa dau clima pe HI iar daca scadeam 0.5 grade baga foarte foarte frig. Nu stiu daca este problema de soft sau de clima.
*

Aceasta problema a mai fost semnalata de mine pe acest forum, inclusiv de Robert Adam pe Turatii.ro . Chiar am fost acum 2 saptamani la Serus pe Bd. Timisoara pentru 2 probleme: cea cu faza scurta care bate prea jos cand masina este incarcata si asta cu clima. Am fost luat la misto de un gigel de acolo ca "Ai cumparat masina de la Meridian si acum vii la noi si trebuie sa te invat eu cum functioneaza masina asta, ca cei de la Meridian nu iti explica...". Asta fara sa stie ca eu sunt inginer automatist (nu i-am mai zis, l-am lasat sa imi dea el informatiile academice de care dispunea). Concluzia a fost ca nu ai ce-i face la clima, asa este proiectata, nu este nimic defect. Am incercat sa ii spun ca si la Clio 3 din 2008 functioneaza mult mai bine clima automata...

Ca un sfat, incearca sa nu tii clima pe Hi pana ti se face cald tare. Incearca sa muti pe 25.5 cand simti ca este suficient de cald astfel incat sa te simti ok. Este mai mult chestie de feeling. Eu tin pe Hi pe manual pana simt ca este ok, adica temperatura interna undeva la 24-25, si atunci comut pe automat la 25.5 si temperatura se reguleaza corect (atentie, cuvantul "reguleaza" este termen tehnic in automatizari tongue.gif).

Dpdv tehnic, pentru a regla o marime fizica (temperatura, debit, viteza etc), in automatizari se folosesc asa-numitele "regulatoare", care au implementat un algoritm de reglare (P, PI, PID, RST, Fuzzy etc). Acesti algoritmi au niste parametri care se determina fie experimental, fie matematic. In functie de valorile acestor parametri, reglarea se face mai bine sau mai putin bine. Referitor la problema noastra, eu am o banuiala ca acesti parametri sunt prost alesi si nu cred ca se vor sinchisi cei de la Renault sa faca noi proceduri de determinare si modificare in soft.... Poate la facelift. Sper sa ma insel.

--------------------
Ex. Renault Megane 4 Hatch, Corolla TS // '16 1.5dCi 110cp, '22 1.8hsd 122cp
+
adrianovici_2006
post 27 Jan 2017, 10:36
Post #553

Membru autentic

From: Ramnicu Valcea

QUOTE(jbn @ 27 Jan 2017, 10:05)
Aceasta problema a mai fost semnalata de mine pe acest forum, inclusiv de Robert Adam pe Turatii.ro . Chiar am fost acum 2 saptamani la Serus pe Bd. Timisoara pentru 2 probleme: cea cu faza scurta care bate prea jos cand masina este incarcata si asta cu clima. Am fost luat la misto de un gigel de acolo ca "Ai cumparat masina de la Meridian si acum vii la noi si trebuie sa te invat eu cum functioneaza masina asta, ca cei de la Meridian nu iti explica...". Asta fara sa stie ca eu sunt inginer automatist (nu i-am mai zis, l-am lasat sa imi dea el informatiile academice de care dispunea). Concluzia a fost ca nu ai ce-i face la clima, asa este proiectata, nu este nimic defect. Am incercat sa ii spun ca si la Clio 3 din 2008 functioneaza mult mai bine clima automata...

Ca un sfat, incearca sa nu tii clima pe Hi pana ti se face cald tare. Incearca sa muti pe 25.5 cand simti ca este suficient de cald astfel incat sa te simti ok. Este mai mult chestie de feeling. Eu tin pe Hi pe manual pana simt ca este ok, adica temperatura interna undeva la 24-25, si atunci comut pe automat la 25.5 si temperatura se reguleaza corect (atentie, cuvantul "reguleaza" este termen tehnic in automatizari tongue.gif).

Dpdv tehnic, pentru a regla o marime fizica (temperatura, debit, viteza etc), in automatizari se folosesc asa-numitele "regulatoare", care au implementat un algoritm de reglare (P, PI, PID, RST, Fuzzy etc). Acesti algoritmi au niste parametri care se determina fie experimental, fie matematic. In functie de valorile acestor parametri, reglarea se face mai bine sau mai putin bine. Referitor la problema noastra, eu am o banuiala ca acesti parametri sunt prost alesi si nu cred ca se vor sinchisi cei de la Renault sa faca noi proceduri de determinare si modificare in soft.... Poate la facelift. Sper sa ma insel.
*

Interesant ce semnalati voi!...jbn tu ai masina luata cam in aceeasi perioada cu mine!
Eu tin caldura pe auto la 22,5! Intr-adevar pe eco caldura este mai slaba...dar cum am comutat pe confort instalatia incepe sa mearga cu putere si face caldura suficienta...pe Sport am senzatia ca este mai puternica, deja este foarte cald! Nu am folosit-o niciodata pe Hi!
jbn tu esti din Pitesti?...as putea veni pana acolo pentru a face comparatii!

This post has been edited by adrianovici_2006: 27 Jan 2017, 10:37

--------------------
renault Anterior M2 ,1,5 dci, 80 cp, megane 4 INTENS 110 DCI, BOSE Gris titanium
+
jbn
post 27 Jan 2017, 10:43
Post #554

Membru autentic

From: Bucuresti/Pitesti

QUOTE(adrianovici_2006 @ 27 Jan 2017, 10:36)
jbn tu esti din Pitesti?...as putea veni pana acolo pentru a face comparatii!
*

Sunt original din Pitesti, acum stau in Bucuresti. Merg in unele weekend-uri in Pitesti la parinti. Sincer nu cred ca are rost deranjul.

--------------------
Ex. Renault Megane 4 Hatch, Corolla TS // '16 1.5dCi 110cp, '22 1.8hsd 122cp
+
adrianovici_2006
post 27 Jan 2017, 11:02
Post #555

Membru autentic

From: Ramnicu Valcea

QUOTE(jbn @ 27 Jan 2017, 10:43)
Sunt original din Pitesti, acum stau in Bucuresti. Merg in unele weekend-uri in Pitesti la parinti. Sincer nu cred ca are rost deranjul.
*

ok...am inteles..!

--------------------
renault Anterior M2 ,1,5 dci, 80 cp, megane 4 INTENS 110 DCI, BOSE Gris titanium
+
papa_mulo
post 27 Jan 2017, 11:19
Post #556

Membru autentic

Gabi Szabo, chiar si la varsta actuala, daca lua bidonul de ulei pt cutie la subbrat, cred ca ajungea cu el pana acum...

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
stefandinescu70
post 27 Jan 2017, 11:31
Post #557

Membru autentic

QUOTE(papa_mulo @ 27 Jan 2017, 11:19)
Gabi Szabo, chiar si la varsta actuala, daca lua bidonul de ulei pt cutie la subbrat, cred ca ajungea cu el pana acum...
*

Presupun ca nu l-au fabricat inca. Fabricantul uleiului ( China ) asteapta de la Getrag sa spuna ce sa ii mai puna il el ( sachiz cred ) ca sa nu alunece discurile in ambreiaje si sa se incalzeasca . Glumesc , sper sa nu se supere cei cu problemele la cutia EDC7 , dar este hilara situatia cum de cutiile noi ( pe garantie ) nu vin cu ulei din fabrica Getrag si sunt completate de cei de la Renault service , dupa aia apar discutii , nu ati pus cat trebuie , pana la ce nivel , nu ati folosit procedura de umplere speciala si tot asa intrebari intrebari . Cum poate in reteaua Renault sa vina un ulei ELFMATIC cu caracteristici proaste ( sau neconforme cu ce trebuie la EDC ) dupa aia sa il retraga din reteaua Renault si apoi sa aduca altul tot ELFMATIC cu alte norme ( este situatia actuata stiuta sau nestiuta ) . Ceva este putred la mijlocul acestei situatii.

This post has been edited by stefandinescu70: 27 Jan 2017, 11:41

--------------------
Talisman . 2016
1.6dCI160 EDC
+
papa_mulo
post 27 Jan 2017, 11:41
Post #558

Membru autentic

Evident ca nu au solutia si o asteapta, dar pana atunci imaginatia si inventivitatea fiecarui dealer e pusa la grea incercare. Unii inventeaza softuri, altii asteapta sa vina un ulei misterios cu extract de testicole de panda care e specie protejata si trebuie asteptat sa moara natural cativa...si tot asa, mai asteptam sa vedem ce povesti mai apar pana vine solutia finala.

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
mlml
post 27 Jan 2017, 11:43
Post #559

Membru

In orice situatie sunt niste elefanti ....vb lu dom Presedinte..

27 Jan 2017, 12:48:
Papa_mulo...la mn au facut trei resoftari pana acuma....plus una la rlink ...plus ce o sa mai vina...rezultatele sunt imbucuratoare....ajung la fota unui.logan daca o fac si.pe a patra si la consumul unui avion....la r link se vede dif...nu ae mai opreste asa des...au aparut momente cand se opreate clima si.merge rlinkul sau. Invers...sper sa nu inceapa sa claxoneze singura...
Apropo...care ati avut cauciucuri contimental ...cum s-au comportat la uzura ?

This post has been edited by mlml: 27 Jan 2017, 11:48

--------------------
Reanault Megane GT 2016
+
stefandinescu70
post 27 Jan 2017, 12:07
Post #560

Membru autentic

Dupa cum vad eu situatia cu problemele la EDC7 , este GRAVA , financiar vorbind , la RENAULT/Getrag , normal trebuie sa inlocuiasca TOATE cutiile EDC7 de pe piata ( date doar lui Renault , by the way ) , altfel vor pica cutii la 25000 km , la 50 000 km , si tot asa mai departe ceea ce nu este normal , ca doar cutia de viteza automata nu a ajuns consumabila ca si un AMBREIAJ , faci 120 km si o arunci si iei alta , sau poate nu mai am eu idee ce se vrea mai nou pe piata auto .

Sau sa zica ,oferim garantie extinsa pe viata la cutiile EDC7 ( numai la cutie ), daca tine tine , daca nu o schimbam si gata .
Oricum si RENAULT in 2017 sta bineeee de tot , la diesel ii ies vorbe de ecologie EURO 6 trucata ( motorul meu 1.6DCI160 se pare ca nu este prieten cu norma EURO6 ) iar la benzinare isi pune mana in cap cu cutiile EDC7 .

This post has been edited by stefandinescu70: 27 Jan 2017, 12:12

--------------------
Talisman . 2016
1.6dCI160 EDC
+
R19/16v
post 27 Jan 2017, 12:13
Post #561

Oldschool Member

From: Ploiesti

Cine a facut vreodata asa ceva in istoria autoturismului?!

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
stefandinescu70
post 27 Jan 2017, 12:20
Post #562

Membru autentic

QUOTE(R19/16v @ 27 Jan 2017, 12:13)
Cine a facut vreodata asa ceva in istoria autoturismului?!
*

Atunci ramane intrebarea , mai vrei ( sau altcineva mai vrea )Talisman TCE sau Megane 4 TCE , GT , cu EDC7 , second hand ( in 2, 4 , 6 ani) de acum incolo? sau te reprofilezi la una noua cu ce cutie o mai fi pe vremea aceea ?

This post has been edited by stefandinescu70: 27 Jan 2017, 12:23

--------------------
Talisman . 2016
1.6dCI160 EDC
+
spy_oh_joy1389
post 27 Jan 2017, 12:43
Post #563

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

http://www.megane4-forum.de/index.php?thre...30065#post30065
Alt grafic de putere/cuplu (postul 320)

Deci e posibil să fi fost o serie cu probleme. Aștept cu nerăbdare testul colegului Dri.

This post has been edited by spy_oh_joy1389: 27 Jan 2017, 12:49

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
R19/16v
post 27 Jan 2017, 12:47
Post #564

Oldschool Member

From: Ploiesti

Decent

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
mlml
post 27 Jan 2017, 12:56
Post #565

Membru

Este testul dyno al unui francez...denis...au verificat cei dela racing curbele si nu prea bat cu legile fizicii...tipul pe pag lui de fb are si ceva telatii cu renault...

27 Jan 2017, 13:58:
https://www.facebook.com/Renault-Megane-GT-...383826/....este un test fals al unui francez

27 Jan 2017, 13:59:
La postare unde este pus testul meu ..sunt 46 comentarii...este acuzat ca este fake power si nu comenteaza

27 Jan 2017, 14:08:
Mai apare aun test al unui italian...inainte si dupa resoftare...nu a avut probleme cu cutia...are celelalte optiuni...😂😂😂...masina parca este din nov.Dupa respftare a umblat putin si la putere fiind prieten cu conceaionarul ...astea le-am vb cu el in privat

This post has been edited by mlml: 27 Jan 2017, 13:08

--------------------
Reanault Megane GT 2016
+
mr_bombastic_dmx
post 27 Jan 2017, 17:02
Post #566

Membru incepator

QUOTE(R19/16v @ 27 Jan 2017, 12:47)
Decent
*

Domnule R19/16V am nevoie de putin ajutor!

--------------------
Renault Laguna - AGxxDMX 2010 1.5dci Rpower
+
well
post 27 Jan 2017, 18:15
Post #567

Membru incepator

Nu am inteles la cei cu probleme la clima daca este pentru GT sau megane-ul normal. La mine la GT stau iarna pe 22.5 si vara pe 21.5, automat. Nu am avut probleme pana acum. Vorba lui mlml, nu am si aceasta optiune smile.gif.

--------------------
SAAB 93 TiD 2009
Fiat GP 2006
Renault Megane 4 GT 2016
+
speedman
post 27 Jan 2017, 18:19
Post #568

Membru autentic

eu o tin pe automat la 22 de grade si pare ok

--------------------
Smart eq forfour 2019
+
Dri
post 27 Jan 2017, 18:20
Post #569

Membru autentic

Referitor la clima, eu nu am ce sa reprosez. Dupa ce se incalzeste motorul, pe 24 grade si cu ventilatorul la 2 se face foarte cald pentru mine.
De obicei am mers iarna asta pe 23-23.5 grade si ventilatorul pe 1. Cu ventilatia orientata la picioare simteam caldura prin incaltaminte.
Eu am display-ul de 7 inch si interfata de climatizare este diferita fata de cele cu 8.7 inch, dar nu stiu daca mai sunt si alte diferente intre cele doua, probabil ca nu ar trebui sa fie.

--------------------
VW Golf 6 1.2 TSI 2012, anterior Renault Megane GT 2016
+
well
post 27 Jan 2017, 18:23
Post #570

Membru incepator

Cred ca toata gama megane are aceeasi instalatie de clima. Difera interfata in functie de nivelul de echipare.

--------------------
SAAB 93 TiD 2009
Fiat GP 2006
Renault Megane 4 GT 2016
+
123 Pages « < 17 18 19 20 21 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 02:37
Dacia