Renault Megane GT 1.6 205cp, Pareri; probleme etc.
![]() ![]() ![]() |
Renault Megane GT 1.6 205cp, Pareri; probleme etc.
speedman |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 3.495 Joined: 21 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|||
stefandinescu70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 815 Joined: 4 September 16 ![]() |
QUOTE(speedman @ 29 Jan 2017, 12:16) in Spania, la Palencia sunt fabricate: gt, hatch si combi...masina colegului se pare ca este un exemplar nereusit... Si PURE LED VISION care lipseste scris pe lateralul de la lupe / led faruri , cum mai ii dam o explicatie ??? This post has been edited by stefandinescu70: 29 Jan 2017, 12:25 |
--------------------
Talisman
.
2016 1.6dCI160 EDC
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mars @ 29 Jan 2017, 13:02) "The Megane Sedan will be made at Renault’s Bursa plant in Turkey for the world, almost 30 countries to be precise. Algeria, Australia, Bahrain, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Egypt, Estonia, Hungary, Ireland, Israel, Italy, Kuwait, Latvia, Lithuania, Moldovia, Morocco, Oman, Poland, Qatar, Romania, Saudi Arabia, Serbia, Slovakia, Slovenia, Tunisia, Ukraine and the UAE are the markets listed." Au uitat sa adauge Bananaland ![]() Megane 2 sedan a fost facut tot in tucia si vandut peste tot, inclusiv in toate tarile din europa de vest. Nu s-a vandut bine in vest si probabil ca pe baza acestei experiente au decis sa restranga piata pt sedan si au eliminat tarile unde sedan a avut rezultate slabe. Daca tie ti se par tari bananiere Australia, Bahrain, Croatia, Cehia, Ungaria, Irlanda, Israel, Italia, Polonia, Qatar, Arabia Saudita, Slovacia, Slovenia si Emiratele Arabe...n-ai idee despre ce zici. This post has been edited by papa_mulo: 29 Jan 2017, 12:42 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
speedman |
![]()
|
Ideea e ca sedanul este ok, am mers cu el inainte de a ma decide ce sa iau si nu am observat diferente intre sedan, hatch sau breack...Nu inteleg de ce vor unii sa induca faptul ca sedanul este mai slab calitativ decat celelalte variante... ca asa era pe vremea m2, s au mai schimbat lucrurile...cred eu, in bine...
La altii se tocesc volane de piele la km putini, maciulii la schimbatoare, se aburesc farurile, suspensii de caruta, consuma ulei, mai nou lichid de racire, farurile adaptive bat in balarii, mai exact pe trotuare, daca ai jumatate de rezervor plin se aude deranjant, bolero, amundsen se blocheaza cand e frig si altele, dar au cele mai grozave masini, corect? Alea masini...nu gt uri, sedane uri si alte asemenea This post has been edited by speedman: 29 Jan 2017, 12:59 |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai nici pe vremea lui m2 nu a fost diferenta de calitate. Doar prejudecati ramase de la inceputul anilor nouazeci cand a aparut termenul de "turcisme".
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Pentru că m-am uitat la un sedan alb, am observat că sub banchetă nu are mochetă (mi-a sărit în ochi contrastul), în timp ce la hatch și break era prezentă. Probabil stă mai slab la izolația fonică.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
speedman |
![]()
|
Nu se pune, oricum mocheta e naspa...au pastrat traditia de la m2
This post has been edited by speedman: 29 Jan 2017, 13:05 |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
stefandinescu70 |
![]()
|
QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 29 Jan 2017, 13:02) Daca ar fi doar asta diferenta in Turcia si Spania sau Franta , ar fi mai mult decat OK , dar sunt altele ascunse care nu se vad ( si CONTEAZA in timp ) , Norocul mare ca motoarele/cutiile 1.5 DCI , Megane 2 , 2005 , pe vremea aceea se faceau numai in fabricile din Franta , acum cine mai stie pe unde ...... |
--------------------
Talisman
.
2016 1.6dCI160 EDC
|
|
Dri |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 11 December 16 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(stefandinescu70 @ 29 Jan 2017, 12:21) Si PURE LED VISION care lipseste scris pe lateralul de la lupe / led faruri , cum mai ii dam o explicatie ??? Asta imi aduce aminte de autocolantele albastre DACIA CU MOTOR CU INJECTIE de pe lunetele Berlinelor din anii 90 ![]() Pana nu isi rezolva omul problemele importante, cred ca putin ii pasa de factorul WOW. |
--------------------
VW Golf 6
1.2 TSI 2012, anterior
Renault Megane GT 2016
|
|
speedman |
![]()
|
corect, cred ca este ultimul lucru la care se gandeste....are alte pb mai importante
This post has been edited by speedman: 29 Jan 2017, 16:07 |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
mlml |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 8 December 16 ![]() |
Cea mai importanta..parerea mea..este rezolvarea puterii...restul sunt optiuni care se pot remedia .Sa speram ca nu or sa ne lase cutiile pe la 60-70000 km..o sa aruncam masina la groapa de gunoi daca o sa fie iesita din garantie...45000 ron o cutie
|
--------------------
Reanault
Megane GT
2016
|
|
Dri |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 11 December 16 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mlml @ 29 Jan 2017, 16:59) Cea mai importanta..parerea mea..este rezolvarea puterii...restul sunt optiuni care se pot remedia .Sa speram ca nu or sa ne lase cutiile pe la 60-70000 km..o sa aruncam masina la groapa de gunoi daca o sa fie iesita din garantie...45000 ron o cutie Cel mai mportant aspect, dupa parerea mea, este ca Renault sa faca tot posibilul sa mentina intacta REPUTATIA modelului GT, care este nu doar varf de gama pentru Megane 4, ci este simbolul gamei si principalul vector de promovare a imaginii gamei. Pentru ca in toate reclamele TV, brosurile, si materialele de promovare, marea majoritate a imaginilor sunt cu GT, deci mi se pare crucial sa nu aiba probleme la acest nivel. Omul, pe care reclama TV il trimite hotarat in showroom, va alege probabil o echipare inferioara, dar cand va inchide ochii va vedea un GT. Nu conteaza neaparat natura problemelor, important este sa le rezolve cu maxima prioritate, si sa aiba clienti multumiti. Daca un oarecare vrea sa cumpere un M4 si vede pe Internet posesori de GT nemultumiti, ce concluzie poate trage? "Daca isi bat joc de cei care au dat peste 23.000 pe GT, eu la ce sa ma astept?" Repet, este doar parerea mea. This post has been edited by Dri: 29 Jan 2017, 17:51 |
--------------------
VW Golf 6
1.2 TSI 2012, anterior
Renault Megane GT 2016
|
|
mlml |
![]()
|
Procentul de nemultumiti destul de mare....ar trebuie sa fie un semnal pt ei
|
--------------------
Reanault
Megane GT
2016
|
|
stefandinescu70 |
![]()
|
QUOTE(mlml @ 29 Jan 2017, 17:53) Nici VW nu a facutt nimic cu TSI care rupe lanturile de distributie si distruge motorul total ( a aparut varianta inapoi de TSI pe curea si atat , posesorii cu lant au ramas cu problemele) . Nici BMW la fel nu a facut nimic la diesel ( fabricate in jur de 2009 - 2011 ) cu laturile de distributie care se rup la fel ca o curea de distributie in jur de 80/100 000 km , posesorii stiind ca au lant ( FOR LIFE ) si in realitate se uzeaza pinionul dupa vilbrochen si apoi /lant + PRAF totul . Reparatiile in ambele cazuri costa FOARTE MULT . Exemple sunt multe . Masina daca iese din garantie , se pare ca nu mai este importanta pentru fabricanti ( cu renume sau fara ) This post has been edited by stefandinescu70: 29 Jan 2017, 18:25 |
--------------------
Talisman
.
2016 1.6dCI160 EDC
|
|
mlml |
![]()
|
News...pe pag de fb megane italia...a pus acuma unul ca s-a umflat bordul...o noua optiune
|
--------------------
Reanault
Megane GT
2016
|
|
speedman |
![]()
|
inteleg ca frustrarea este mare, dar nu stiu daca merita sa va bateti capul cu toate chestiile astea...aduc ceva bun sau va ajuta in vreun fel?
Il stiti pe cel cu audi ul A7 care avea scris pe ea: am cea mai proasta masina? Ar fi o idee..fara suparare |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
mlml |
![]()
|
Tipul.din craiova cu A 7?
This post has been edited by mlml: 29 Jan 2017, 19:41 |
--------------------
Reanault
Megane GT
2016
|
|
DragosCatalin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 13 January 17 ![]() |
QUOTE(mlml @ 29 Jan 2017, 18:52) Tot pe GT? Nu am gasit unde zice pe facebook... dupa atatea probleme, incep sa ma razgandesc cu Megane-ul:))) sa inteleg totuși ca sunt pe gt, pe alte echipari nu prea sunt probleme. Cel putin pe zen nu am vazut nici aici pe forum nici pe alte site.uri... |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
mlml |
![]()
|
😂😂😂..pe gt doar optiunea cutie in plus...restul sunt pe toate..vz pe la pag 18...sunt linkurile puse..megane franta si italia
This post has been edited by mlml: 29 Jan 2017, 20:49 |
--------------------
Reanault
Megane GT
2016
|
|
DragosCatalin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 13 January 17 ![]() |
QUOTE(mlml @ 29 Jan 2017, 20:46) Pai la faruri pe zen nu sunt pure led, navi mica am inteles ca nu sunt probleme. Stropitorile nu ma deranjeaza:))) altele? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
speedman |
![]()
|
Spuneau 2 colegi de suferinta de ai lui mlml ca, la livrare au venit masinile cu parbrizele fisurate...emblema exfoliata, mi se pare aiurea. Eu nu as fi acceptat o astfel de masina. Nu vi s a parut aiurea cand au sosit asa? Cele de test drive pe care le am vazut si au ceva km, nu au astfel de probleme...plus ca, desi sunt alergate si trase de ele, nu au pb la scaune, bord, cutii de viteze (aici ma refer la masinile care apartin unui numar de 3 reprezentante). Probabil au avut pb din fabricatie, un lot nereusit, cine stie...poate, desi nu cred, or fi adevarate aberatiile cu tarile carora le sunt destinate....asteptam vesti de pe pagina de fb din Burkina Faso
![]() This post has been edited by speedman: 29 Jan 2017, 22:35 |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
mlml |
![]()
|
Vz ca la alea de drive test au mai avut ceva interventii..mai o cutie..mai un parbriz..se afla prin service cand te duci si te imprietenesti cu mecanicii..
|
--------------------
Reanault
Megane GT
2016
|
|
silvanu96 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.798 Joined: 21 April 15 From: Ploiesti ![]() |
M4 cred ca e in Spania, Palencia.
In Franta se face Clio si RS-ul. Nu cred ca are capacitate Franta sa preia si M4. |
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw
- PH__CSR Duster Laureate 2016, 1.5dci 4wd.
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.170 Joined: 13 October 06 ![]() |
RS-ul de la anul tot in Palencia, vorbesc de M4.
La Dieppe se pregatesc sa produca Alpine-ul asa ca au anulat productia de serie pentru Clio RS16, care oricum urma sa fie o editie limitata. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Clio RS 16
![]() Am o vaga senzatie ca e mai interesant decat Clio V6. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
silvanu96 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.798 Joined: 21 April 15 From: Ploiesti ![]() |
M4 RS nu apare anul asta? la anul in 2018?
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw
- PH__CSR Duster Laureate 2016, 1.5dci 4wd.
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.170 Joined: 13 October 06 ![]() |
Il prezinta in toamna la Paris. La noi va ajunge probabil in primavara lui 2018.
Deocamdata n-a mai rasuflat nicio informatie referitoare la motorizare, se miza pe un 1.8T derivat din actual dig-t de pe GT, pe care il vor folosi si la Alpine. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
stefandinescu70 |
![]()
|
Se intampla si la case mari ca masina sa treaca subit in Neutru si sa ramai cu gura cascata in mijlocul depasirii
http://0-100.hotnews.ro/2016/11/03/mercede...n-modul-neutru/ This post has been edited by stefandinescu70: 3 Feb 2017, 14:02 |
--------------------
Talisman
.
2016 1.6dCI160 EDC
|
|
freya2012 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 3 July 15 ![]() |
Dar fiti atenti aici!! Voi ati primit notificarea de rechemare in service?
http://0-100.hotnews.ro/2016/10/27/renault...r-si-banchetei/ |
--------------------
Renault
Megane IV Estate GT Line 1.5dci AT
2017 Megane II Estate 1.5dci
|
|
well |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 20 July 16 ![]() |
Salut. Am fost marti cu GT-ul in service. Pot spune ca se pare ca s-au rezolvat o parte dintre "optiuni". In sfarsit pot spune ca am si eu lumini, parbrizul se spala mai bine etc. Luminile erau reglate din fabrica (mai degraba nu erau reglate) foarte jos, duzele la fel. Usile se inchid mai bine dupa ce am observat ca partea superioara a chederului este deplasata spre inapoi si se agata de chederul portierei din spate. Se rezolva dand geamul jos si presand putin in partea iesita. Impresia mea este ca geamul atunci cand il inchizi provoaca deplasarea chederului putin cate putin.
Am dat o resetare la valorile din fabrica din meniul tabletei si de atunci keyless-ul a functionat de fiecare data, ambientul nu a mai palpait, tableta nu s-a mai inchis stc. Poate sa fie doar o coincidenta, o sa vad in timp. La problema cu tableta cei de la service au zis sa ma reprogrameze ulterior si sa-i faca o resoftare. Daca tot nu se rezolva urmatorul pas este inlocuirea ei. Am zis sa astept sa vad daca mai apar defectiuni intai si dupa sa facem asta. |
--------------------
SAAB
93 TiD
2009 Fiat GP 2006
Renault Megane 4 GT 2016 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 01:15 |