problema mers sacadat
![]() ![]() ![]() |
problema mers sacadat
CosminMNL |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 20 December 10 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA
2004
|
|||
CosminMNL |
![]()
|
nicio idee,nimic?
am intrebat pe la service si unii au zis ca e posibil sa fie bieleta antibalans Chair nu imi dau seama ce poate fi |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
2004
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
@CosminMNL=Bieleta antibalans "leaga"cutia de viteze de caroserie si o gasesti pe sub masina in zona cotului de la esapament.S-ar putea sa fie una din cauzele problemei tale.Verifica si suportul hidroelastic.
Numai bine! This post has been edited by espacern: 21 Dec 2010, 11:37 |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
CosminMNL |
![]()
|
E posibil sa fie bieleta
Suportul elastic nu stiu unde e ,dar o sa il identific.Cauza poate fi din cele doua piese,pentru ca asta e si impresia care ti o lasa tremuratul masinii..tremuratul motorului O sa incerc Multumesc |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
2004
|
|
CosminMNL |
![]()
|
Va mai rog inca o data sa va dati cu parerea (solutii),referitor la problema mea
A devenit destul de stresanta treaba asta.Nu am gasit nicaieri o solutie Multumesc |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
2004
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Fix la fel a patit un prieten cu un Scenic, acelasi motor
![]() La service i-au schimbat bieleta de prindere motor (era rupta de la asa vibratii), dar fiindca facea la fel, au zis ca e normal ca e DIESEL!!! A mers la un meserias, a pus omul eprubetele la injectoare si ce sa vezi, unul era cam infundat. S-a curatat injectorul si merge motorul ca uns. Incearca ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
dinu_victor_88 |
![]()
|
![]() Membru Ager Group: Members Posts: 229 Joined: 7 December 08 ![]() |
Confirm spusele lui Cri123..Patit!Norocul meu a fost ca era doar infundat si s-a rezolvat cu o curatire de injectoare.Daca esti din Bucuresti te pot ajuta eu.Vorbesc cu mecanicul meu si se rezolva.Ramane doar sa iei tu solutia de curatat
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- CT-07-MEV
2003 Lux Privillege
|
|
CosminMNL |
![]()
|
O sa incerc sa fc o diagnoza din nou.Nu a dat nimic in neregula pe diagnoza dar o sa refac
Este ciudat ca face doar la o anumita turatie mai accentuat si face si in momentul daca debraiez la 110 km/h si o las sa "curga " pe ralanti Asta ca un test Multumesc,sper sa rezolv ,mi a scos peri albi,am venit cu ea pe autostrada si ai impresia ca galopeaza Motorul merge f bine,consumul de 5.6%,d aia nu prea inteleg treaba ata cu injectoarele In fine,mi a scos peri albi masina asta 5 Jan 2011, 14:24: Nu are niciun defect stocat Injectoarele sunt ok,totul e ok Incredibil...nu reusesc sa ii dau de cap This post has been edited by CosminMNL: 5 Jan 2011, 14:24 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
2004
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mai poate fi volanta ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
CosminMNL |
![]()
|
Volanta are alte simptome,nu are legatura
Cred ca o sa duc in service dar la ce carpaci avem noi in reprezintatele Renult... In fine,ciudat e ca nu prea s a intalnit problema asta |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
2004
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Simtomele descrise de tine le avea colegul meu de birou ... cu o Laguna ca si a ta ... si ghici ce a fost??? nu vreau sa cobesc .... dar ...
In ultima faza ... ii zgaltaia masina si pe loc la relati ... dar numai in ultima faza ... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
CosminMNL |
![]()
|
Am aflat care e problema.Planetara lunga pe partea dreapta
6 Jan 2011, 08:47: Daca are cineva dintre voi planetara dreapta,sau capul de planetara care intra in cutie,va rog sa imi spuneti ca as vrea sa o cumpar cat mai curand Multumesc This post has been edited by CosminMNL: 6 Jan 2011, 08:47 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
2004
|
|
PMG_tr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
vezi ca sunt capete de planetare pe autokarma, te sfatuiesc sa cumperi noua..totusi simptomele pe care le-ai descris tu ma indoiesc sa fie planetara...te sfatuiesc sa mai cercetezi, nu te lua dupa ce-ti spune primul mecanic...100 "mecanici" tot atatea pareri; numai bine
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
- TR-04-CWY
2003 expresion NU FURA! Guvernul uraste concurenta!
|
|
nikolassin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 January 11 ![]() |
vezi si de catalizator
|
--------------------
renault
laguna2
- cj 72 ngr
2001/expresion
|
|
CosminMNL |
![]()
|
Mie imi trebuie planetara dinspre cutie
Capul de planetara care intra in cutie si car are un rulment interlediar care vine intr un suport Asta prinde joc si permite planetarei,im momentul in care e cuplu mic,la turatii joase,sa capete o miscare radiala,de aici si senzatie de galop Nu am ce sa mai verific,mecanica e perfecta,motorul nua re nicio eroare,absolut nimic,consumul e mic,trage bine Ideea e ca o sa dau planetara jos,o sa schimb rulmentul si daca nu e de acolo,o sa iau o planetara de la colegii nostrii Sunt cativa baieti care m au ajutat cu o planetara SH Nu am ce sa mai verific Sper sa se rezolve,ca nu o mai suport asa |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
2004
|
|
cecilia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 10 January 11 ![]() |
BUNA SPER CA AM POSTAT UNDE TREBUIE...
![]() |
--------------------
renault
laguna
1996
|
|
xxla20 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 15 November 10 From: satu mare ![]() |
cosmin, lasa-mi mailul tau, am eu partea de planetara pe care o vrei(nu pot inca sa dau PM pt ca-s incepataor)
|
--------------------
renault
laguna 1,9 dci privilege
- sm99nmt
2001
|
|
CosminMNL |
![]()
|
Bun.Am schimbat rulmentul din suportul intermediar de pe plantera dreapta si nu s a rezolvat absolut NIMIC
Am echilibrat rotile,aveam doua jante strambe,le am roluit ,pe aparat echilibror dau cota 0g si totusi masina tremura in sarcina,in accelerare cat si in momentul cand merge pe liber,doar ca atunci e un tremurat la o frecventa mai mica Tremuratul e asemenea unui om care tremura de frig Nu stou ce solutie sa mai gasesc,am epuizat Daca mai aveti opinii,le astept Multumesc |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
2004
|
|
cj98czh |
![]()
|
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
CosminMNL |
![]()
|
Volanta se exclude,pentru ca nu am nicio vibratie a motorului,nici in mers,nici la ralanti,nici cand o opresc..
13 Jan 2011, 12:25: Singurul lucru pe care l pot face e sa schimb rotile..sa fac un test cu alte jante Eu am decat jante de tabla,care sunt pe masina,iar jantele de pe masina cealalta nu se potrivesc la prezoane Daca e cineva din Pitesti si are bunavointa sa ma jute,sa imi dea 2/4 roti pentru test,sunt foarte recunoscator 13 Jan 2011, 15:03: Nimeni?....... This post has been edited by CosminMNL: 13 Jan 2011, 15:03 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
2004
|
|
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
Salut! si a mea mai face cateodata, insa numai in treapta 1, la viteze mici si daca merg un pic mai mult la viteza f. mica. Nu i-am dat importanta si nu ii dau, asa ca nu cred ca este cazul sa faci proba cu alte roti. Nu cred ca vei rezolva nimic, dar daca tu crezi.........Bafta!
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
- PH-XX-XXX
2004 Expression
|
|
nnightwolf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.938 Joined: 7 January 09 ![]() |
am eu planetare daca ai nevoie pt laguna modelul tau. ti-am dat un PM.
|
--------------------
Renault
Laguna/Megane/Velsatis/Kangoo/Clio
- BC-01-AAA
2000-2010 Piese Second Renault (toata gama)
|
|
CosminMNL |
![]()
|
Momentan vreau sa ashimb rotile pentru un test inainte de a trece la alte investigatii
Planetara am dat o jos,am verificat o si e ok Totusi,daca cineva vrea sa ma ajute sau mai are vreun set de roti...ii sunt recunoscator |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
2004
|
|
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
Am avut o problema asemanatoare cu o alta masina , era un bolt de la un piston[Doamne fereste],cineva te-a invatat sa testezi injectoarele cu eprubeta nu cu testerul ,deci........ ar trebui sa incerci asta.
|
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
- es/4197-BVS
2002 privilege
|
|
luciang |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 22 August 11 From: Bucuresti ![]() |
De citeva saptamini ma confrunt si eu cu aceasta problema.
Din pacate autorul topicului nu a spus daca a rezolvat cumva problema asa ca reinvii eu acest subiect. Prima oara am observat in timpul uneo depasiri, cind, accelerind, am simtit o trepidatie si o pierdere de putere. In timp, problema s-a accentuat. Cind accelerez brusc, intre 1500 si pina aproape de 3000 de ture masina se zgiltie atit de violent de parca zici ca se dezmembreaza, de parca s-ar invirti o masa excentrica. In acest timp, masina pare lipsita de putere. Daca accelerezi foarte lin, se simte mult mai putin Consumul mediu mi-a crescut cu peste 1l. Problema apare in special pe drum drept si mai putin pregnant pe drumuri sinuoase. De asemeni, cu masina rece, daca accelerezi foarte lin, se simte foarte putin, insa, imediat ce ai accelerat o data brusc, problema se instaleaza. Pina acum am facut diagnosticare cu Clip pe loc si in mers, fara sa reiasa niciun defect. Am testat returul la injectoare, fara probleme. S-au verificat toate articulatiile elastice din zona motor, cutie de viteze. Am inlocuit planetara lunga, nicio influenta. O s-o inlocuiesc si pe cea scurta in curind si, daca nu e nici asta, nu stiu ce sa mai fac (din pacate nici cei din service-ul Renault). Nu da simptome de volanta dusa. Daca cineva s-a mai confruntat cu problema asta, poate imi impartaseste si mie solutia. Multumesc. |
--------------------
renault
Grand Scrnic 3 ph2
2013 Privilege
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
Bucsa motor, care e fixata in aluminiul acela mare, se poate verifica doar daca e scoasa. In ce stare e? A fost verificat?
|
--------------------
Renault
Laguna II Dynamique 1.9dCi - 140CP
- BH
2003
|
|
luciang |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 22 August 11 From: Bucuresti ![]() |
Ei zic ca au verificat toate elementele elastice si sint in regula.
|
--------------------
renault
Grand Scrnic 3 ph2
2013 Privilege
|
|
luciang |
![]()
|
Azi s-au demontat planetarele pe care le-am dus la verificat in Tunari- fara probleme.
S-a demontat ambreiajul- stare f buna inclusiv volanta. Asta dupa ce am dus masina la Serus si contra 160 RON mi s-a dat ca cert defect la ambreiaj sau volanta. S-a demontat cutia de viteze- am gasit ceva uzura la pinioanele de la diferential. Am avut noroc si am gasit unele sensibil mai putin uzate care au fost montate in locul celor vechi. Sper ca miine pe la prinz sa se termine montajul si sa aflam daca a meritat. Sint destul de sceptic. |
--------------------
renault
Grand Scrnic 3 ph2
2013 Privilege
|
|
luciang |
![]()
|
Asa cum am banuit, inlocuirea pinioanelor de la diferential n-a adus nimic bun.
Azi dimineata am dus-o intr-un alt service unde omul banuieste ca ar fi ceva la distributie. I-am lasat-o s-o demonteze. |
--------------------
renault
Grand Scrnic 3 ph2
2013 Privilege
|
|
luciang |
![]()
|
Intre timp am schimbat si distributia (pe lant). Costuri: 1250 + 200 manopera.
Problema s-a ameliorat cam 30%, insa in continuare masina sacadeaza pe acceleratie si nu are putere, consumul e crescut. In capetele celor 2 axe cu came sint 2 roti dintate pe care ar fi vrut sa le schimbe insa nu faceau parte din kit. Ce m-a mirat e ca la axa din dreapta sint de fapt 2 roti dintate aproape identice (doar grosimea difera) asezate una linga alta, in contact, si care permit o usoara deplasare una fata de cealalta (ceva in genul volantei dubla masa). Curios este ca ambele se angreneaza cu roata dintata de la axa din stinga, deci primesc exact aceeasi miscare. |
--------------------
renault
Grand Scrnic 3 ph2
2013 Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 04:05 |