Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

106 Pages « < 15 16 17 18 19 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Megane IV - pareri utilizatori, ...sau de pe scaunul din dreapta

lungan
post 12 Jan 2017, 10:53
Post #481

Membru autentic

Group: Members
From: Focsani

Nu am vazut GT-Line ca optiune in configurator, pe site-ul renault.ro.

--------------------
M3 - Kia Sportage - Fiesta ST-Line Hybrid 2021
Drive carefully!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
freya2012
post 12 Jan 2017, 12:34
Post #482

Membru incepator

QUOTE(lungan @ 12 Jan 2017, 10:53)
Nu am vazut GT-Line ca optiune in configurator, pe site-ul renault.ro.
*

Gasesti la "echipamente optionale - Individual" sau la culori alegi "bleu iron" si te directioneaza catre echiparea GT Line, dar asta doar la Estate.

--------------------
Renault Megane IV Estate GT Line 1.5dci AT 2017
Megane II Estate 1.5dci
+
m3st_tce
post 12 Jan 2017, 23:01
Post #483

Membru autentic

QUOTE(lungan @ 11 Jan 2017, 21:32)
M-am uitat, nu arata asa ceva. Politele alea din portbagaj si plasticele nu trebuiau sa arate mai bine pe o masina de +20k euro?

QUOTE(aba81 @ 12 Jan 2017, 07:57)
se pare ca trendul producatorilor este de a scumpi dar fara a aduce imbunatatiri raportate la valoarea scumpita. cu 20mii acum abia daca iei ceva decent comparativ cu acuma 10 ani.

Vorbiti discutii. Detaliile din protbagaj, incl. polita, sunt peste M3 ST.
Ce spuneti e valabil pt. Audi. De exemplu, la A4 aveau o polita f. similara cu cea de la M4 acum (la care impingi putin in jos si se deschide). La ultimul A4 polita e de carton, suspendata, ca la Rapid - 4:15 de aici: https://www.youtube.com/watch?v=hQlatO60u0A

This post has been edited by m3st_tce: 12 Jan 2017, 23:13

--------------------
Renault Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active *** 2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
+
pityku96
post 12 Jan 2017, 23:28
Post #484

Membru incepator

Are cineva instalata functia Magic Trunk la Sedan ? Vroiam sa stiu daca portbagajul se inchide automat electric !

--------------------
dacia logan 2008
+
bogdan_dsn
post 13 Jan 2017, 10:34
Post #485

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Nu se inchide automat, functia Magic Trunk e doar pentru deschidere.

--------------------
Kia Ceed SW 1.4 TGDI 2020
+
pityku96
post 13 Jan 2017, 10:45
Post #486

Membru incepator

Pentru ca nu am avut niciodata o masina noua si urmeaza sa imi cumpar ...cum se face rodajul ? si cati km trebuie facut rodajul ?

--------------------
dacia logan 2008
+
AndreiMR
post 13 Jan 2017, 10:50
Post #487

Membru alfist

From: Pitesti

O sa gasesti niste recomandari in cartea masinii. In principiu, nu e bine sa o fortezi (turatii foarte mari, sarcina mare), si nu e deloc recomandat sa mergi perioade lungi cu viteza constanta...asta e valabila la orice masina. Mai departe, in functie de fiecare constructor, si de motorizare, recomandarile difera

--------------------
2018 Mazda 3 G120 Challenge
2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE
EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm
+
aba81
post 13 Jan 2017, 13:12
Post #488

Membru autentic

From: Suceava

QUOTE(pityku96 @ 13 Jan 2017, 10:45)
Pentru ca nu am avut niciodata o masina noua si urmeaza sa imi cumpar ...cum se face rodajul ? si cati km trebuie facut rodajul ?
*

Versiune pe benzină
Până la 1 000 km, nu depășiți 130 km/h în ultimul raport de viteză sau 3 000 - 3 500 rot/ min. Abia după aproximativ 3 000 km își va demonstra vehiculul dumneavoastră întreaga performanță.
Periodicitate revizii: consultați documentul de întreținere al vehiculului dumneavoastră.
Versiune diesel
Până la 1 500 km, nu depășiți 130 km/h în raportul cel mai ridicat sau 2 500 rot/min. După acest kilometraj veți putea rula mai repede dar numai după 6 000 km aproximativ veți putea obține performanțele prescrise. Pe perioada de rodaj, nu accelerați puternic cât timp motorul este rece, nu folosiți motorul la turații ridicate. Periodicitate revizii: consultați documentul de întreținere al vehiculului dumneavoastră.

Exact cum e precizat in manualul utilizatorului.

--------------------
Renault Megane GT 2017
+
pityku96
post 13 Jan 2017, 13:17
Post #489

Membru incepator

QUOTE(aba81 @ 13 Jan 2017, 13:12)
Versiune pe benzină
Până  la  1 000  km, nu depășiți 130 km/h în ultimul raport de viteză  sau 3 000 - 3 500 rot/ min. Abia după  aproximativ  3 000  km  își va demonstra vehiculul dumneavoastră  întreaga performanță.
Periodicitate revizii:  consultați documentul de întreținere al vehiculului dumneavoastră.
Versiune diesel
Până  la  1 500  km,  nu depășiți 130 km/h în raportul cel mai ridicat sau 2 500 rot/min. După  acest kilometraj veți putea rula mai repede dar numai după  6 000 km aproximativ veți putea obține performanțele prescrise. Pe perioada de rodaj, nu accelerați puternic cât timp motorul este rece, nu folosiți motorul la turații ridicate. Periodicitate revizii:  consultați documentul de întreținere al vehiculului dumneavoastră.

Exact cum e precizat in manualul utilizatorului.
*

Multumesc pentru raspuns ! Cartea o voi citi cand voi achizitiona masina ! biggrin.gif

--------------------
dacia logan 2008
+
aba81
post 13 Jan 2017, 13:19
Post #490

Membru autentic

poti sa o citesti de pe acuma smile.gif)

--------------------
Renault Megane GT 2017
+
dincammp
post 13 Jan 2017, 16:07
Post #491

Proud Renault Symbolist

QUOTE(aba81 @ 13 Jan 2017, 13:19)
poti sa o citesti de pe acuma smile.gif)
*

Salve-idem si eu-pe Marti imi vine 1.2 TCE-ul de 130CP si as dori sa incep sa ma documentez mai devreme. Se poate gasi cartea undeva online?

Multam.

This post has been edited by dincammp: 13 Jan 2017, 16:07

--------------------
renault Renault Megane 1.2TCE 130 CP 2016
+
aba81
post 13 Jan 2017, 16:23
Post #492

Membru autentic

este pusa aici pe un topic chiar in limba romana.

--------------------
Renault Megane GT 2017
+
dincammp
post 13 Jan 2017, 18:26
Post #493

Proud Renault Symbolist

QUOTE(aba81 @ 13 Jan 2017, 16:23)
este pusa aici pe un topic chiar in limba romana.
*

scuzata sa-mi fie intrebarea, dar caut de ceva timp si nu gasesc unde anume este pusa. Ma poti ajuta?

Merci

--------------------
+
aba81
post 13 Jan 2017, 18:32
Post #494

Membru autentic

incerc sa il atasez

Attached File(s)
Attached File  NouvelleMegane_1163_3_ROM.pdf ( 7.27mb ) Number of downloads: 148

--------------------
Renault Megane GT 2017
+
dincammp
post 14 Jan 2017, 01:56
Post #495

Proud Renault Symbolist

Multumesc aba81

--------------------
+
bogdan_dsn
post 18 Jan 2017, 09:51
Post #496

Membru autentic

Intrebare pentru colegii ce au comandat masinile deja. A dorit careva sa cumpere doar harta europei pt r-link? Intreb pentru ca pe configurator apare ca harta europei se poate lua doar la pachet cu r-link 2, dee 8.7 inch, nu pe r-link-ul normal care vine standard pe intense.

--------------------
+
jbn
post 18 Jan 2017, 10:44
Post #497

Membru autentic

From: Bucuresti/Pitesti

QUOTE(bogdan_dsn @ 18 Jan 2017, 09:51)
Intrebare pentru colegii ce au comandat masinile deja. A dorit careva sa cumpere doar harta europei pt r-link? Intreb pentru ca pe configurator apare ca harta europei se poate lua doar la pachet cu r-link 2, dee 8.7 inch, nu pe r-link-ul normal care vine standard pe intense.
*

Nu stiu de unde ai dedus ca pe Intense vine standard R-Link si nu R-Link 2. Sistemul este R-Link 2 (2 este versiunea de R-Link), indiferent ca este ecran de 7'', sau ca este ecran de 8.7''. Ca sa intelegi mai bine, pe Intense vine standard R-Link 2 de 7''. Optional este R-Link 2 de 8.7''.
Referitor la harta, dupa ce achizitionezi masina si iti faci cont pe MyRenault vei putea sa iti instalezi gratis harta europei. Pentru detalii vezi topicul "Harti GPS tableta M4".

--------------------
Ex. Renault Megane 4 Hatch, Corolla TS // '16 1.5dCi 110cp, '22 1.8hsd 122cp
+
bogdan_dsn
post 18 Jan 2017, 11:00
Post #498

Membru autentic

Am inteles, acum. Multumesc pentru lamuriri smile.gif.

--------------------
+
EddyAndrey
post 19 Jan 2017, 18:23
Post #499

Membru incepator

Salut tuturor,sunt nou aici si vin si eu cu urmatoarele intrebari legate de megane 4.

Ma intereseaza sa achizitionez masina si vreau sa stiu:
Cum se conduce?
Ce puteti sa-mi spuneti despre ea,daca merita investitia.
Cum se comporta reprezentanta cu voi si cel mai important ce discount vi s-au aplicat pt achizitionarea masinii pe persoana fizica.

Scuze ca intreb atatea dar este o investitie destul de mare si vreau sa fiu sigur ca merita daca nu fiecare banut macar 3 sferturi din ei.
Ca idee ma intereseaza modelul sedan de 110cp 1.6dci in varianta Zen.

--------------------
Renault Talisman 2017 1.5DCI
+
speedman
post 19 Jan 2017, 18:30
Post #500

Membru autentic

dci ul are 130 cp, 110 cp ai pe 1.5 dci sau pe benzinar....
din punctul meu de vedere isi merita banii...momentan nu sunt probleme
se conduce foarte bine: directie, motor, suspensii, frane...feeling la volan ok, materiale decente. Pana acum nu i am gasit puncte slab.
Mentionez ca am condus 1.5 dci cu edc echipare zen sedan, 1.5 hatch 110 cp echipare intense cu edc si 1.5 110 hatch echipare zen. Toate mi s au parut in regula si initial vroiam sedan cu edc dar nu a fost sa fie.

--------------------
Smart eq forfour 2019
+
bengabius
post 19 Jan 2017, 20:45
Post #501

Membru incepator

@EddyAndrey

Din cate stiu, la varianta Zen, pt sedan era doar motorizarea de 1.5 dci 110cp....
Eu am 1.6 dci Intens si din punctul meu de vedere face toti banii
Vad ca esti detinator de masina germana, deci diferente vei simti destul de multe.Cel mai bine ar fi sa faci un drivetest.
Fata de M2 sau Fluence (sedanuri anterioare din gama) masina este mult mai bine insonorizata si sta (parerea mea) mult mai bine pe drum.
Ref la discount-uri, stiu ca era o politica cu 1200 euro discount in toata reteaua renault.Cred ca se poate, in functie de dealer, obtine mai mult....macar ceva covorase, alarma sau altele de genul asta.Daca mai pui o rabla, poti lua un MS4 Zen la un pret OK.
Ref la dealer/service am senzatia ca nu vei gasi in Ro mari diferente de la marca la marca...poate doar strict in momentul vanzarii.Eu personal am o relatie f buna, dar am si istoric in familie cu aceasta marca auto smile.gif
Ca sa concluzionez, pentru a vedea daca investitia merita, trebuie mai intai sa-ti placa, sa te simti bine in si cu masina.....deci mergi si fa un drivetest.
Masinile sunt bune, comparabile cu Opel(in anumite puncte chiar superioare, dar poate sunt eu subiectiv), motorul 1.5 dci si-a dovedit fiabilitatea in timp....

--------------------
Renault Megane II Sedan/Megane IV Sedan 2007 Privilege 1.6 16v/2016 Intens 1.6 DCI 130
+
EddyAndrey
post 21 Jan 2017, 19:05
Post #502

Membru incepator

Multumesc de raspunsuri,am fost astazi la reprezentanta si am vazut atat varianta de echipare zen cat si intens-ul.
Amandoua arata bestial,desi intensul m.a dat pe spate pot spune,o intrebare mai am deoarece nu am banutii de intense,pe varianta zen am vazut ca este cheie tip briceag,exista cumva optiune de cartela? Cu start and stop? Nu ma intereseaza neaparat keyless go,dar macar sa fie cu start and stop mi.se pare putin depasita faza sa bag iar cheia in contact:)).
Plus eu am cam 1.70 cotiera respectiva cam cat de mult se poate trage in fata?
Luni ma voi duce pt un test drive deabia astept:D

--------------------
+
adrianovici_2006
post 21 Jan 2017, 19:19
Post #503

Membru autentic

From: Ramnicu Valcea

QUOTE(EddyAndrey @ 21 Jan 2017, 19:05)
Multumesc de raspunsuri,am fost astazi la reprezentanta si am vazut atat varianta de echipare zen cat si intens-ul.
Amandoua arata bestial,desi intensul m.a dat pe spate pot spune,o intrebare mai am deoarece nu am banutii de intense,pe varianta zen am vazut ca este cheie tip briceag,exista cumva optiune de cartela? Cu start and stop? Nu ma intereseaza neaparat keyless go,dar macar sa fie cu start and stop mi.se pare putin depasita faza sa bag iar cheia in contact:)).
Plus eu am cam 1.70 cotiera respectiva cam cat de mult se poate trage in fata?
Luni ma voi duce pt un test drive deabia astept:D
*

Nu exista optiune cartela, decat keyless pe INTENS....n-am inteles ce-i cu cotiera...Cotiera nu are inaltime reglabila dar in schimb se poate misca inainte-inapoi...daca esti scund si ti se pare cotiera prea inalta singura optiune pe care o ai este din scaun...up-down!

--------------------
renault Anterior M2 ,1,5 dci, 80 cp, megane 4 INTENS 110 DCI, BOSE Gris titanium
+
EddyAndrey
post 21 Jan 2017, 19:36
Post #504

Membru incepator

Exact la asta ma refeream,daca merge sa o dau in fata si cat de mult,oricum voi vedea asta luni cand voi face test drive-ul.
Multumesc de info in legatura cu cheia:).

--------------------
+
Dri
post 21 Jan 2017, 20:04
Post #505

Membru autentic

From: Bucuresti

@EddyAndrey: eu am keyless entry&go doar pentru ca este standard pe GT, insa daca ar fi trebuit sa platesc pentru acest sistem, nu l-as fi ales, cel putin din 2 motive:
- mi se pare greu de imperecheat cu un sistem de alarma, astfel incat combinatia keyless + alarma sa functioneze ok
- nu stiu daca sistemul keyless vine la pachet cu oglinzi pliabile electric sau nu, eu le am pe ambele. Daca setezi oglinzile pe AUTO, ele se pliaza cand te indepartezi de masina. Daca te apropii ulterior de masina, sistemul keyless te simte, se armeaza dar nu descuie masina, si depliaza oglinzile. Daca apoi te indepartezi de masina, oglinzile raman depliate. Mi se intampla frecvent sa parchez, sa merg pana la un magazin de langa bloc si apoi sa trec pe langa masina din nou. Pot plia oglinzile si manual, insa mi se pare enervant. Am convietuit excelent cu multe alte masini in trecut fara keyless, si de aceea in acest moment mi se pare "nice to have" insa aduce cu el si unele neajunsuri.

Este doar parerea mea.

EDIT: si inca o chestie enervanta: masina se incuie cand ma indepartez de ea avand cardul in buzunar, chiar daca o portiera spate este deschisa. Nu am verificat daca dupa inchiderea acelei portiere, aceea se si incuie, dar oricum banuiesc ca ar afecta functionarea alarmei.

This post has been edited by Dri: 21 Jan 2017, 20:16

--------------------
VW Golf 6 1.2 TSI 2012, anterior Renault Megane GT 2016
+
adrianovici_2006
post 21 Jan 2017, 20:23
Post #506

Membru autentic

[quote=Dri,21 Jan 2017, 20:04]
@EddyAndrey: eu am keyless entry&go doar pentru ca este standard pe GT, insa daca ar fi trebuit sa platesc pentru acest sistem, nu l-as fi ales, cel putin din 2 motive:
- mi se pare greu de imperecheat cu un sistem de alarma, astfel incat combinatia keyless + alarma sa functioneze ok
- nu stiu daca sistemul keyless vine la pachet cu oglinzi pliabile electric sau nu, eu le am pe ambele. Daca setezi oglinzile pe AUTO, ele se pliaza cand te indepartezi de masina. Daca te apropii ulterior de masina, sistemul keyless te simte, se armeaza dar nu descuie masina, si depliaza oglinzile. Daca apoi te indepartezi de masina, oglinzile raman depliate. Mi se intampla frecvent sa parchez, sa merg pana la un magazin de langa bloc si apoi sa trec pe langa masina din nou. Pot plia oglinzile si manual, insa mi se pare enervant. Am convietuit excelent cu multe alte masini in trecut fara keyless, si de aceea in acest moment mi se pare "nice to have" insa aduce cu el si unele neajunsuri.

Este doar parerea mea.

EDIT: si inca o chestie enervanta: masina se incuie cand ma indepartez de ea avand cardul in buzunar, chiar daca o portiera spate este deschisa. Nu am verificat daca dupa inchiderea acelei portiere, aceea se si incuie, dar oricum banuiesc ca ar afecta functionarea alarmei.
*

Am alarma pusa la dealer si functioneaza foarte bine cu keyless......in plus daca o usa ramane deschisa sistemul nu se armeaza daca ma indepartez....eu vorbesc de masina mea!

--------------------
renault Anterior M2 ,1,5 dci, 80 cp, megane 4 INTENS 110 DCI, BOSE Gris titanium
+
Dri
post 21 Jan 2017, 20:29
Post #507

Membru autentic

From: Bucuresti

@adrianovici_2006: stiu, mi-ai explicat despre alarma ta, si iti multumesc inca o data pentru informatii.

Eu in schimb am unele nemultumiri fata de sistemul keyless - nu neaparat in contextul alarmei - de aceea am punctat faptul ca daca ar fi sa platesc extra pentru el, nu as face-o.

--------------------
VW Golf 6 1.2 TSI 2012, anterior Renault Megane GT 2016
+
adrianovici_2006
post 21 Jan 2017, 20:37
Post #508

Membru autentic

QUOTE(Dri @ 21 Jan 2017, 20:29)
@adrianovici_2006: stiu, mi-ai explicat despre alarma ta, si iti multumesc inca o data pentru informatii.

Eu in schimb am unele nemultumiri fata de sistemul keyless - nu neaparat in contextul alarmei - de aceea am punctat faptul ca daca ar fi sa platesc extra pentru el, nu as face-o.
*

Ce sa zic!..e o chestie de gust!...mie-mi place sistemul...anterior am avut M2 cu cartela ...de fapt cand am cumparat M2 de la dealer, m-a convins cu acest sistem, cu frana de mana tip mansa si tapiteria bej...nu mai vorbesc de motor! blush.gif

--------------------
+
DragosCatalin
post 21 Jan 2017, 21:16
Post #509

Membru autentic

Daca aveau doar cartela pe Megane, nu imi mai luam radmasa.gif Urasc cartela aia! wacko.gif

--------------------
Dacia Logan 2005
+
aba81
post 22 Jan 2017, 07:13
Post #510

Membru autentic

mie mi se pare interesanta cartela...e ceva nou pentru mine. m-am plictisit se chei biggrin.gif

--------------------
Renault Megane GT 2017
+
106 Pages « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th April 2025 - 10:10
Dacia