Megane IV - pareri utilizatori, ...sau de pe scaunul din dreapta
![]() ![]() ![]() |
Megane IV - pareri utilizatori, ...sau de pe scaunul din dreapta
mihaimgm |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 9 March 08 From: Arges ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
GTline 2017
- 1,5 dCi EDC
|
|||
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Omul a intrebat daca GT Line e GT. Raspuns: nu. Ca e si GT estate, e alta poveste.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
QUOTE(speedman @ 23 Sep 2017, 21:42) La autocobalcescu am dat si eu de o tipa care nu avea chef sa vanda gt uri...am vrut un test drive, maina lir fiind in parcare, dar a zis ca nu se poate dcnu am programare...i am zis o, dar asa solicitata este masina? Pt ca eram singur pe acolo...in fine a doua zi m am programat si m am dus...cand m a vazut sa i cada fata...n a avut incotro si am plecat in test drive..la sf i am spus ca am gasit una pe stoc si vroiam sa fiu sigur ca vreau asa ceva...n a mai comentat dar nici bine nu i a picat. Tipa aia nu are chef sa vand nimic in general. Dupa ce am terminat cu achizitia meganului (cu toti nervii facuti de madama care e mereu prea ocupata, desi fluiera vantul pe la ei), am intrebat-o daca mai au ceva masini la destocare, ca era cineva interesat sa cumpere. Crezi ca am primit vreun raspuns? |
--------------------
.
.
.
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Vezi, un agent de vanzari d-asta te face sa renunti la o anumita marca...
E valabil in orice domeniu, ai o experienta nefericita din cauza unei persoane... automat nu mai calci in respectivul magazin. La un moment dat nu mai voiam o anumita marca de TV din cauza unor probleme aparute in service, m-am razgandit apoi, dar asta e tendinta... |
--------------------
.
.
.
|
|
vladof |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.086 Joined: 15 November 16 From: Bucuresti ![]() |
Roland in continuare Samsung face televizoare proaste.
![]() ![]() Ontopic: cred ca de la "pustanul" ala de la Cobalcescu am cumparat eu masina. Cred ca trebuie sa fim toti rezonabili cand vine vorba de interactiunea cu un showroom. Nu arat cu degetul spre nimeni, habar n-am ce s-a intamplat acolo. ![]() |
--------------------
Renault
Megane GT 1.6 TCe 205
2017
|
|
RveMO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 906 Joined: 4 July 16 ![]() |
În ce sens să fii rezonabil? Cu oameni de genul asta ajungi să cumperi mașină în echipare intens dar cu xenon...de exemplu. De vina nu sunt ei ci aia care îi angajează.
This post has been edited by RveMO: 25 Sep 2017, 13:30 |
--------------------
Ford
Focus
2005 Megane Intense 1.5 dCi EDC 2017
|
|
meg2s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.145 Joined: 5 November 15 From: Bucuresti ![]() |
Intens cu Xenon era bine! Din pacate ramai cu un Intens doar cu halogen...
Sunt deja raportate astfel de situatii pe aici de pe vremea cand nu era limpede ce inseamna "optional gratuit" |
--------------------
CUPRA
Formentor
(2023) e-Hybrid++ 204CP (Ex) Megane Sedan Privilege (2008) 1.5 dCi 78kW && Megane 4 GT (2018) 1.6 dCi 163CP EDC
(Ex) Skoda Octavia 4 Style++ (2022) 2.0 TDI 150 DSG |
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.170 Joined: 13 October 06 ![]() |
De vina e si ala care face fisa de produs cu optionale gratuite in masura in care stie ca nu poate asigura un training corespunzator la nivelul fiecarui agent de vanzari in parte.
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
vvede |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 12 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
0.9TCe Expression Mazda 6 2.0, Attraction
Ex: Renault Clio Symbol 1.5 dCi 82CP | Opel Astra H 1.6 Twinport 105CP |
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mircea_aq @ 25 Sep 2017, 15:00) De vina e si ala care face fisa de produs cu optionale gratuite in masura in care stie ca nu poate asigura un training corespunzator la nivelul fiecarui agent de vanzari in parte. Training in care sa se specifice ca daca o optiune gratuita nu e bifata pe nota de comanda, atunci automat trebuie sa existe si o explicatie/nota in care sa specifice de ce nu doreste clientul respectiva optiune(are ledofobie ![]() |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
CrissT |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 20 May 10 From: Cluj Napoca ![]() |
O noutate pentru Meganer Sedan 4, nu stiu cati stiu de asta
Cica la cei care au si Magic Trunk access si camera spate, portbagajul are acuma si buton ca si la Talisman. Am zis sa va informez de asta. ( Eu astept sa ajunga masina prin Noiembrie si dealerul a avut acuma un Intens Sedan de livrat si a venit cu buton de portbagaj pe langa camera de mers inapoi. |
--------------------
Renault
Megane IV Sedan
2017 1.5 DCI EDC Intens EX : Renault Megane 2 2005
EX : Renault Megane III Grandtour 1.9 dCi 130 FAP/2010 |
|
RveMO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 906 Joined: 4 July 16 ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2005 Megane Intense 1.5 dCi EDC 2017
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
Toate versiunile de MIV vin cu pâslă la carenajul rotilor fata?
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
In curand, poate si in Romania, un nou motor pe benzina - Energy TCe 165cp cu EDC.
Ps. Preturile sunt cele din Franta. This post has been edited by Gill_ro: 7 Oct 2017, 09:07 |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
aba81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.116 Joined: 2 November 16 From: Suceava ![]() |
interesanta combinatie...sa vedem si pretul...ar tb sa fie intre tce de 130 si tce 205 de pe gt.
|
--------------------
Renault
Megane GT
2017
|
|
hammer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 6 June 03 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
Intensului ii lipsea clar un motor pe benzina si cred ca asta e potrivit :-)
|
--------------------
Renault
Megane IV
GT TCE 205 - 2017; Subaru Forester SG 2008 Seen it all, done it all, can't remember most of it!
|
|
DAAS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 13 July 17 ![]() |
Salut,
La sfarsitul acestei luni trebuie sa primesc si eu un Megane Estate Intens, dar insa l-am luat cu jantele de 16 inch. Incepe sa-mi para rau ca nu am mers pe cele de 17, datorita aspectului. Voi ce parere aveti ? Ca acuma sigur nu mai este cale de intoarcere, doar sa achizitionez eu in viitor altele. |
--------------------
Renault
Megane 4
2018
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Stai linistit sunt foarte bune cele de 16 mai ales pe drumurile din Romania.
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
TBonevdo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 16 November 11 ![]() |
Si eu am tot 16. Venind de pe masini ce au avut anterior numai roti pe 17, pot sa iti spun ca din punct de vedere rational nu ai ce regreta. Si pe mine ma doare aspectul, dar la urma urmei mergem in masina si nu pe langa ea. Plus cauciucurile sunt mai ieftine. Pe drumurile noastre protejam cat de cat masina si vom intarzia aparitia greierilor la interior.
|
--------------------
Renault
Megane IV 1.2 TCe
2016
|
|
LAURR |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 19 June 12 From: Cluj ![]() |
QUOTE(TBonevdo @ 7 Oct 2017, 11:51) Si eu am tot 16. Venind de pe masini ce au avut anterior numai roti pe 17, pot sa iti spun ca din punct de vedere rational nu ai ce regreta. Si pe mine ma doare aspectul, dar la urma urmei mergem in masina si nu pe langa ea. Plus cauciucurile sunt mai ieftine. Pe drumurile noastre protejam cat de cat masina si vom intarzia aparitia greierilor la interior. Exact pe aceste considerente am mers si eu. |
--------------------
RENAULT
MEGANE2/MEGANE4SEDAN INTENSE-ROUGE/KADJAR INTENS
2005/2017/2017 Sa te feresti de inginerii care au intrat la facultate cu media de la bac.
|
|
jbn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.596 Joined: 31 March 14 From: Bucuresti/Pitesti ![]() |
Astazi am avut un drum dificil pe A1 spre Pitesti. Ploaie destul de puternica si multe balti pe banda 1. Mergand cu pilotul automat cu 110 pe b1, am dat intr-o balta destul de mare si imediat pilotul a fost dezactivat automat, inclusiv viteza setata fiind resetata. Consider ca este o masura de precautie foarte buna pentru a preveni acvaplanarea.
Putin offtopic, o alta situatie foarte periculoasa mai ales daca esti slab de inger: depaseam un autocar pe b2 cam cu 120 km/h, iar pe la jumatatea autocarului acesta a inceput sa stropeasca foarte puternic cu roata stanga fata si cu toate ca aveam stergatoarele la maxim nu vedeam nimic datorita perdelei de apa foarte densa. Situatia a durat cateva secunde pana am terminat depasirea si a fost al naiba de stresanta, cu toate ca stiam ca drumul este drept si nu am nicio masina in fata pe b2. Atentie, era apa improscata, nu pulverizata. O situatie in care nu te regasesti prea des. Drumuri bune va doresc! This post has been edited by jbn: 7 Oct 2017, 14:11 |
--------------------
Ex. Renault
Megane 4 Hatch, Corolla TS //
'16 1.5dCi 110cp, '22 1.8hsd 122cp
|
|
Dri |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 11 December 16 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(jbn @ 7 Oct 2017, 14:11) Putin offtopic, o alta situatie foarte periculoasa mai ales daca esti slab de inger: depaseam un autocar pe b2 cam cu 120 km/h, iar pe la jumatatea autocarului acesta a inceput sa stropeasca foarte puternic cu roata stanga fata si cu toate ca aveam stergatoarele la maxim nu vedeam nimic datorita perdelei de apa foarte densa. Situatia a durat cateva secunde pana am terminat depasirea si a fost al naiba de stresanta, cu toate ca stiam ca drumul este drept si nu am nicio masina in fata pe b2. Atentie, era apa improscata, nu pulverizata. O situatie in care nu te regasesti prea des. Drumuri bune va doresc! Am fost de multe ori in situatia asta, mai ales cu TIR-uri. Dar sa vezi ce senzatie este atunci cand esti in depasire pe drumuri cu o banda pe sens, nu pe autostrada, si eventual noaptea. Descoperi noi sensuri ale cuvantului "adrenalina". |
--------------------
VW Golf 6
1.2 TSI 2012, anterior
Renault Megane GT 2016
|
|
jbn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.596 Joined: 31 March 14 From: Bucuresti/Pitesti ![]() |
Am mai patit si eu de multe ori, dar cu apa pulverizata. Asta de azi a fost hardcore
![]() |
--------------------
Ex. Renault
Megane 4 Hatch, Corolla TS //
'16 1.5dCi 110cp, '22 1.8hsd 122cp
|
|
ratonbox |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 17 October 09 ![]() |
Cea mai mizerabila situatie sa te afli pe autostrada si sa fii nevoit sa depasesti un tir in halul asta. Cred ca de 2 ori am avut "norocul" sa ma aflu in aceeasi situatie, numai ca eram cu Peugeot-ul si era mai greu cu viteza si acceleratia.
Dar de-asta avem nevoie de autostrazi cum trebuie, cu 3 benzi, nu 2. Am mers zilele trecute in UK si e superb cat de bine se merge la ei pe autostrada. |
--------------------
Renault
Megane GT
2017 Avatar: '73 Fairlady Z, with RS Watannabe 8-spoke rims and ZG nose.
|
|
Dri |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 11 December 16 From: Bucuresti ![]() |
Vizavi de subiectul de mai sus, cu optionalele gratuite, eu fiind patit - vina este 100% a Renault, nu a vanzatorilor.
Care naiba este diferenta intre "dotare optionala gratuita" si "dotare de serie"? Faptul ca poti renunta la ceva care oricum nu te incurca, si pentru care nu platesti nimic in plus??? De ce Renault a decis sa aleaga aceasta politica tampita de optionale gratuite? S-au gandit ca unii clienti ar putea sa renunte la farurile cu LED, pentru a alege halogen??? E noaptea mintii. De aceea unii vanzatori au facut greseala. Pentru ca au avut optiunea "gratuita" de a gresi. |
--------------------
VW Golf 6
1.2 TSI 2012, anterior
Renault Megane GT 2016
|
|
LAURR |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 19 June 12 From: Cluj ![]() |
QUOTE(jbn @ 7 Oct 2017, 18:48) Am mai patit si eu de multe ori, dar cu apa pulverizata. Asta de azi a fost hardcore ![]() .......si mult noroc, mai ales pentru ceilalti care nu au nici o vina ![]() This post has been edited by LAURR: 8 Oct 2017, 10:03 |
--------------------
RENAULT
MEGANE2/MEGANE4SEDAN INTENSE-ROUGE/KADJAR INTENS
2005/2017/2017 Sa te feresti de inginerii care au intrat la facultate cu media de la bac.
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Au zapacit ei echiparea pt romania. Megane intens nu vine standard cu faruri led...e optional si costa destul. Au ales ei in romania sa includa ledurile in standard si le-au pus valoare "0". In programul ala a lui reno in care lanseaza ei comanda trebuie bifate. Nici navigatia nu e standard in multe tari...ai display de 7 pe intens dar fara navi care e optionala.
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
QUOTE(jbn @ 7 Oct 2017, 15:11) Astazi am avut un drum dificil pe A1 spre Pitesti. Ploaie destul de puternica si multe balti pe banda 1. Mergand cu pilotul automat cu 110 pe b1, am dat intr-o balta destul de mare si imediat pilotul a fost dezactivat automat, inclusiv viteza setata fiind resetata. Consider ca este o masura de precautie foarte buna pentru a preveni acvaplanarea. Putin offtopic, o alta situatie foarte periculoasa mai ales daca esti slab de inger: depaseam un autocar pe b2 cam cu 120 km/h, iar pe la jumatatea autocarului acesta a inceput sa stropeasca foarte puternic cu roata stanga fata si cu toate ca aveam stergatoarele la maxim nu vedeam nimic datorita perdelei de apa foarte densa. Situatia a durat cateva secunde pana am terminat depasirea si a fost al naiba de stresanta, cu toate ca stiam ca drumul este drept si nu am nicio masina in fata pe b2. Atentie, era apa improscata, nu pulverizata. O situatie in care nu te regasesti prea des. Drumuri bune va doresc! Din cauza de frana. Așa face la toate |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
myreno4me |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.529 Joined: 18 May 17 ![]() |
Pe configuratorul de. Fr apar doua motorizari interesante : TCE 100 si TCE 165, sunt curios la ce scoruri vor ajunge pe la noi si daca vor face iar magarii cu versiunile. De exemplu mi se pare aberantt ca nu pot lua benzina pe intens hatchback dar pot lua pe estate!
|
--------------------
Megane IV
1.2 TCE
2018
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.170 Joined: 13 October 06 ![]() |
In loc de TCE100 ai SCE-ul.
In privinta lui TCE165 sunt sceptic ca va fi introdus, similar la Talisman lipseste TCE150. Nu inteleg ce-ti lipseste pe HB ? Ai GT-ul la 22-23K Euro. Vrei neaparat Intens pentru scaune cu masaj sau pentru ce l-ai vrea ? Pentru pret ? La 20k Euro ai primi TCE130 cu manuala, adica pentru 3k Euro ai renunta la 75 cai, DCT, 4Control. Mie nu mi se pare un targ bun deloc. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:11 |