Coltul copilariei, copchii tembeli
![]() ![]() ![]() |
Coltul copilariei, copchii tembeli
papa_mulo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|||
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(ali3n_cop @ 26 Nov 2015, 19:47) Era bun programul ala, lumea avea de munca...nu exista grija zilei de maine. Acuma cu ce te incanta ca te uiti la Maruta si la Acces direct..si de revelion sunt programe inregistrate cu Pepe si Smiley? Vezi media de vârstă a celor care se uita la măruță & co. Emisiunile alea de rahat sunt difuzate când lumea serioasă e la muncă. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@papa: corect. Official era. Intr-adevara Artexul era 400 lei.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
Cine avea Artex era sef....ce vremuri.
|
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
images.jpg ( Size: 10.43k )
Number of downloads: 438
images6.jpg ( Size: 4.78k ) Number of downloads: 434 untitled.png ( Size: 70.34k ) Number of downloads: 127 d90.jpg ( Size: 121.61k ) Number of downloads: 147 gigi_becali_hagi_99433700_84148600.jpg ( Size: 151.02k ) Number of downloads: 147 |
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Misto numele ceasului electronic.
Parca Ake avea niste link-uri misto cu vremurile de altadata. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
ceas cu sapte melodii si bec sa vezi noaptea cat e ora...Coyote era marca ceasului pe care l-am avut eu, foarte mult mi-a placut ceasul ala simi-=a deschis pofta spre ceasurile cu bratari metalice...
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
@MuciX:
![]() |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
luck33ro |
![]()
|
Chestia asta ce vrea sa fie ca eu nu am apucat-o ?
![]() |
--------------------
**
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Pistol cu apă.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
luck33ro |
![]()
|
Mai mult cu capse...
|
--------------------
**
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
E o aplicatie.
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
corneliassy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 28 August 14 ![]() |
De sezon
|
--------------------
Renault
Laguna
2002
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 15 Dec 2015, 22:48) Noi ii ziceam "pistol". Partea aia metalica e o duza de injector de tractor. Se scoate cuiul ala din ea, se pune catran de chibrit si se pune cuiul la loc, dar in pozitia ridicat. Este tinut practic proptit de peretii cavitatii de tensiunea din elastic. In momentul in care strangi de elasticul ala, cuiul loveste in catran. De acolo e doar termodinamica de clasa a 6-a. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Merge si pe IOS?
|
--------------------
MK2
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Acu ii ia pentru terorism pe astia ca voi
![]() |
--------------------
**
|
|
MuciX |
![]()
|
Intr-un fel, pe buna dreptate. Era foarte pericos ceea ce faceam noi si multe alte nostalgii isi au sursa in niste comportamente reprobabile. Oare de ce ni se pare ca tot ce a fost gresit a dat farmecul copilariei?
|
--------------------
-
-
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Sună foarte periculos.
![]() Eu credeam că praștia cu invizibile era periculoasă, dar acuma văd că aia nu era nimic pe lîngă altele... ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MuciX @ 16 Dec 2015, 13:42) Am un prieten, sau mai degraba cunoscut, care si-a pierdut un ochi dupa o confruntare cu o Godzilla de-asta, hranita cu trotil. Prin 1987-1988. Daca puneai mai mult de 8 paie intr-un tendon de asta, il dadeai dupa colt - adica te duceai la coltul blocului si-l detonai de partea cealalta. Bubuitura era teribila, dupa standardele actuale s-ar lasa cu telefoane la 112. Periculoase erau si alte lucruri; in afara de tendoanele astea (ca asa se chemau), erau foarte periculoase inclusiv locurile de joaca. Eu am avut o mana rupta dupa ce m-am agatat de un leagan din ala, facut din cornier gros de 3mm cu sezutul din scandura groasa, probabil cantarea peste 100kg, pe care-l propulsam agatandu-ma de el si apoi apasand cu forta. La revenire, nu mi-am calculat bine timingul si trosc! mana leguma se facu. Ghips, etc. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
pe la mine spre bacau i se zicea chiar injector, de la piesa, tin minte ca erau unii cretini, copii bineinteles, care ti le apropiau de ureche pe la spate sa iti bubuie in cap
problema nasoala ca de multe ori s-a intamplat ca exact inainte de declansare sa se auda cuiul cum aluneca in injector, respectivul se intorcea cu fata si sincronizarea era perfecta, ii bubuia aluia direct in ochi, cel mai bun caz ti se inrosea ochiul |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
V-a mancat in ....sa-mi treziti nostalgia. Am spray, am teava, am carbid! Da' pana fac tunu', imi iau copchilu' si-l invat la pocnitoarea cu punga, 2 suruburi si-o piulita! V-am pupat!
This post has been edited by octavian.gagu: 17 Dec 2015, 13:41 Attached thumbnail(s) pocnitoarea_cu_surub_657x318.jpg ( Size: 20.04k ) Number of downloads: 96 |
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
luck33ro |
![]()
|
Poate te vedem la stiri in masina DIICOT
![]() |
--------------------
**
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
gropita...liniuta....fotbal cu minge de tenis in scara blocului...lacasul caloriferelor era poarta.....o nebunie...
ce me-au mai alergat militienii ca puneam cutii de cribi pe sina de tram in fata la sectia 8....capace la fel.....pe sina. cred ca zilnic intram in curtea interioara la sectie sa recuperez mindea de 35....deja era normal....intram ca la noi in scara desi in spate erau incarcerati detinuti. This post has been edited by wolfin: 17 Dec 2015, 14:32 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
luck33ro |
![]()
|
Vitejilor
![]() |
--------------------
**
|
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(octavian.gagu @ 17 Dec 2015, 13:40) Stiu ca nu e treaba mea, dar nu stiu daca pot fi de acord cu asta. Oricat de ipocrit as fi, in conditiile in care m-am jucat si eu cu ele, pusti fiind, ba chiar m-am distrat, dar poate fi periculos. Maine poimaine ii va arata altui pusti si cine stie ce fac la gramada. Una dintre placerile noastre era lasam suruburile slabite pentru a intra mai mult catran si pentru ca sareau suruburile dupa explozie. Nu stiu cum de n-a ramas niciunul fara vreun ochi, ceva. This post has been edited by MuciX: 17 Dec 2015, 16:10 |
--------------------
-
-
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
Stai linistit ca asa faceam si noi...dar le legam
![]() |
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
Io ma mir cum nu am murit pana acu de sute de ori. Ma agatam de autobuze iarna, mergeam cu bicicleta tohan cu cadru pe dedesubtul lui, carucioare cu rulmenti dincare cadeam in nas la cea mai mica piatra intalnita, catarari in copaci, pe macarale, joaca pe santiere prin blocuri neterminate, nesfarsitele batai cu pietre care se transformau in cataroaie cand ne lua ciuda....
Acu am vazut ca papalaii astia de copii isi rup oasele si prin locurile de joaca special amenajate. |
--------------------
MK2
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 16:52 |