Coltul copilariei, copchii tembeli
![]() ![]() ![]() |
Coltul copilariei, copchii tembeli
Bwwlan |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
|
||
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|||
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Se gasea greu inainte de '89, dar se gasea. Dupa '89 au inceput importurile la greu din Turcia, impreuna cu Boni Bon si Jelibon.... Apoi piata gumei de mestecat a fost acaparata 95% de Wrigley, culmea e ca brandul Turbo n-a murit ci chiar a fost resuscitat in ultimii ani - s-au listat in Mega Image si alte cateva retele mari.
Guma sub forma de tigara era si romaneasca, avea numele de Gumela si era naspa, comparativ cu orice alta guma. Si n-avea nici 'surprize' ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.225 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Aia romaneasca te dureau falcile mestecand la ea
|
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.171 Joined: 13 October 06 ![]() |
Si de la turbo te dureau falcile, eu nu puteam sa o mestec, o cumparam doar pentru poze, aveam la un moment doua colectii complete si nenumarate dubluri pe care le schimbam. Tin minte ca la un moment dat a trebuit sa-i dau unui coleg de scoala sapte poze la alegere pentru o nenorocita de motocicleta bimota care-mi lipsea sa completez una din colectii.
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
ei da eu sunt la a doua tinerete/copilarie
![]() ![]() oricum cele mai frumoase amintiri ale adolescentei sunt prima tigara fumata, prima bere bauta..... de fata cu tata/mama...si prima dragoste sau... ![]() 6 Aug 2020, 12:55: ei da eu sunt la a doua tinerete/copilarie ![]() ![]() oricum cele mai frumoase amintiri ale adolescentei sunt prima tigara fumata, prima bere bauta..... de fata cu tata/mama...si prima dragoste sau... ![]() This post has been edited by tatimeu: 6 Aug 2020, 12:55 |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu le as fi enumerat invers...
![]() L.E.: Guma aia care avea pe ambalaj o fata cu un mega balon facut din guma se numea ''balonka''. This post has been edited by solidconvert: 6 Aug 2020, 13:26 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Turbo era inainte de 89. Era o tiganca in spatele scolii care vindea. Saream gardul si luam de la ea. Aia romaneasca era Gumela, gust de banane. Tare ca fierul.
La sifonarie era misto faza cu caspulele. Le luai, le dadea tanti de o margine de fier si apoi deshidea cutia. Care capsula avea fitilul inauntru, era schimbata cu alta din alta cutie. This post has been edited by Solon: 6 Aug 2020, 13:46 |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Gumele turcesti se chemau CinCin..si erau si parfumate!...primul tap de bere in spatele sifonariei impreuna cu prietenii..tin minte si acum ca de-abia am reusit sa ma ridic de pe scaun dar eram tare mandru ca am baut un tap de bere!
Cand am mai crescut mergeam la camp cu tatal meu si un pet de 2l cu bere la butoi il faceam amandoi in cateva ore de munca si niciunul nu era ametit!...si niciodata nu m-a intreebat tata de ce sunt asa de rezistent la bere! ![]() ![]() |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Inainte de turbo, cred.
Screenshot_20200806_205817.jpg ( Size: 154.9k ) Number of downloads: 455 Contemporan cu Bi-bib și Cincin Screenshot_20200806_205605.jpg ( Size: 84.52k ) Number of downloads: 465 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Cred ca si acum mai am pe undeva prin cutii niste surprize de pe la gume.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu inca caut seria Lazar prin biblioteca batranilor.
Plm..in ce carte le am bagat..nu stiu....adica stiu locul..dar au schimbat bibliotecile... ![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Ai sa le gasesti cand nu le mai cauti.De obicei cand cauti altceva sau dai intamplator de ele.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Din pacate sau nu, vremurile se schimba. Eu nu am mai vazut pe nicaieri gasca de minim 30 de copii pe langa blocuri, asa cum erau mai peste tot cand am crescut. Fiind multi atunci, fiecare avea cate o idee mai creata si mai distractiva, credeam noi. Ca unele erau si periculoase, eram copii, doar nu era sa avem si discernamant. Ii dadeam inainte si faceam tot ce ne taia capul. Acum copiii sunt doar prin parcuri sub atenta supraveghere a adultilor, si nu stiu daca se cunosc mai mult de 5-7 copii intre ei, asa cum ne stiam toti inainte.
This post has been edited by Avani: 7 Aug 2020, 10:18 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 30 Oct 2020, 12:04) Daca n ai dasta nu te credem. Attached thumbnail(s) 20201030_122426_copy_1036x1842.jpg ( Size: 414.86k ) Number of downloads: 368 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu stiu pe unde si cum ati copilarit, dar pe vremea asta, acum mai bine de 30 de ani...
Fotbal pe zapadaaaaa ![]() ![]() ![]() Cine n-a jucat, nu stie ce-a pierdut! ![]() Suprafata e cea care schimba totul. Pe zapada: - echilibrul e mai greu de tinut (evident), asa ca orice miscare mai brusca e vecina cu cazatura; - un simplu dribling sau o fenta sunt mult mai greu de facut decat pe uscat, trebuie sa schimbi complet modul de a juca; mingicarii sunt clar dezavantajati; - cea mai buna tehnica e cu pase din prima, fara preluare (ca sa nu pierzi timp si echilibru), preferabil cu latul; -nu poti sa pasezi 'la intalnire' pentru ca nu ai demarajul si oprirea necesare; - portarii (cum eram eu) erau victime sigure: era greu sa reactionezi suficient de rapid, pentru ca... alunecai; - nu puteai sa prinzi mingea cu mana bine, nu aveai priza, aluneca din cauza ca era uda si inghetata, asa ca solutia era sa respingi mingea; - orice sut 'cu pamantul' era periculos, mingea castiga viteza din alunecarea pe zapada; - cazaturile frecvente nu erau o problema, zapada suporta; - toate 'out'-urile se bateau cu piciorul, ca o lovitura libera indirecta; - poarta se incropea din orice - doua geci puse pe jos, sau doua pietre, sau orice. Efortul era dublu fata de fotbalul pe uscat, dar distractia era tripla!!! Simple miscari, pase sau sprinturi intra intr-o lume noua, guvernata de alte reguli, si cu atat mai fun. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
DApophis17 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 395 Joined: 20 August 15 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ooo da, mi-am adus aminte de ce imi placea candva sportul asta care imi provoaca repulsie de multi ani
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
Grandtour 2002 1.9 dci 120cp/88kw
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Apropos de faptul ca nu faceam incalzire...la prima bomba pe care o expediai simteai ca iti plesneste pielea piciorului de sub siret
![]() Mingea bogna, piciorul la fel...ca si cum dadeai os in os |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.324 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
da "cetati" din zapada .. 2 fata in fata si vreo 10 m intre ele .. si dupa aia bulgareala pe echipe ... cum erai lovit .. ieseai .... da lucrai o zi sa faci cetatile ... care de cele mai multe ori rezistau eroic pana prin martie ....
![]() This post has been edited by cj98czh: 15 Jan 2021, 14:37 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
|
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
Lampard |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.401 Joined: 7 April 13 From: ARAD ![]() |
Cred ca le mai am dar nu stiu pe unde le-am pus
|
--------------------
renault
laguna
2003 expression,1.9dci,107cp
- AR 69 ***
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.324 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
+1 ... probabil ca sunt pe la mama pe acasa ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
wolfin |
![]()
|
Eu aveam lazer.
Le am.pus intr o carte...care carte ...in biblioteca la ai mei...au schimbat prin casa...acu cartile sunt pe 2 randuri....nu le am mai cautat.... |
--------------------
pegas
3120
|
|
Lampard |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.401 Joined: 7 April 13 From: ARAD ![]() |
O să le las moștenire copiilor,poate o sa se imbogateasca.
|
--------------------
renault
laguna
2003 expression,1.9dci,107cp
- AR 69 ***
|
|
meg2s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.145 Joined: 5 November 15 From: Bucuresti ![]() |
+1
si Laser si Turbo. Astea ar trebui sa fie pe la parinti acasa. In schimb, clasoarele cu timbre le am la mine; ceea ce-mi aminteste: nu le-am mai deschis de ani buni... |
--------------------
CUPRA
Formentor
(2023) e-Hybrid++ 204CP (Ex) Megane Sedan Privilege (2008) 1.5 dCi 78kW && Megane 4 GT (2018) 1.6 dCi 163CP EDC
(Ex) Skoda Octavia 4 Style++ (2022) 2.0 TDI 150 DSG |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:25 |