Inmatriculare Masina Noua, Inclusiv Logan!
![]() ![]() ![]() |
Inmatriculare Masina Noua, Inclusiv Logan!
magelan_explorer |
![]()
|
||
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|||
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Iti trebuie fisa de inmatriculare completata, pe ea obtii viza de la financiar cum ca poti sa o vinzi. Ulterior bine ar fi sa recuperezi si certificatul de radiere de la noul proprietar cu stampila politiei.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
MEZZO 61 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 19 February 07 ![]() |
cine locuieste in sectorul 2 , poate lua fisa de inmatriculare si de la un birou/ magazin xerox - are si masina de scris , aflat langa circa financiara de la gara obor . precizez asta deoarece unul dintre forumisti scrie ca trebuie sa ajungi la pipera pentru aceasta fisa dupa care trebuie sa te intorci tot la obor .
|
--------------------
DACIA LOGAN
1,4 MPI ;
2006 AMBIANCE 2009 LAUREAT 1,6 mpi
|
|
MEZZO 61 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 19 February 07 ![]() |
fisa de inmatriculare se gaseste si la RARvoluntari , cu completarea ei cost 20 lei . taxa CEC pentru certificatul de inmatriculare costa 37 de lei . incercati si veniti cu ea platita pentru ca desi exista un punct CEC in incinta Pipera coada este exagerat de mare si merge tare greu . De asemeni sotia nu poate depune actele pentru inmatricularea masinii daca aceasta este cumparata pe numele sotului . totusi cu procura se pot depune actele . am intrebat in cat timp se rezolva cu inmatricularea si un domn de la informatii mi-a zis 2 si dupa intonatie cuvantul semana cu " ORE " si nu cu " ZILE "
PENTRU CEI DIN BUCURESTI ; daca veniti dinspre rondul de la Pipera si mergeti pe campul ala pana la calea ferata pregatiti-va de mari surprize gen gropi de 30-40 cm unele pline cu apa . iesi dintr-o groapa si dai in alta si tot drumul e la fel si nu ai unde sa te feresti .altfel - se ia bon de ordine de la informatii si astepti pe scaun pana iti vine randul , numai ca bate vantul la inmatriculari - la nici-un ghiseu nu era vre-un solicitant . <span class='edit'>9 Nov 2009, 19:47:</span> da, in 2 ore dupa ce depui actele , primesti numerele .programul macar in ziua de luni e de la 8 - 20 . This post has been edited by MEZZO 61: 9 Nov 2009, 18:50 |
--------------------
DACIA LOGAN
1,4 MPI ;
2006 AMBIANCE 2009 LAUREAT 1,6 mpi
|
|
titilev |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 12 April 10 ![]() |
azi am fost sa inscriu masina noua.Totul a decurs de simplu:ieri am sunat la RAR pt programare si mi-au spus ca la masini noi nu este nevoie asa ca azi dimineata am trecut la treaba
-am fost la fisc unde am platit taxa de inmatriculare 52lei si impozitul la noua masina(doar pe lunile ramase din an) -aici va trebuie copii dupa:fisa de inmatriculare,buletin,factura si tre sa complectati o cerere platiti vi se pune viza pe fisa de inmatriculare si....pa -la CEC platiti taxa de certificat 37lei(va trebuie doar buletinul) -la trezoreria primariei platiti taxa de poluare(in functie de masina) -aici trebuie copii dupa:carte de identitate,buletin,factura si se complecteaza o cerere cu toate actele am plecat la RAR unde am pus folia pe carte.de la RAR am plecat la seviciul inmatriculari am depus dosarul am platit la ghiseu pt numere si.....gata. pt numere la rind le iei in citeva ore pt preferinte a doua zi mentionez ca toate actele le_am procurat de pe net si le-am scos la imprimanta pt cine nu se descurca cu netul la un birou de acte auto il costa 15-20lei sau mai putin in functie de loc DOCUMENTELE NECESARE LA INMATRICULAREA UNUI VEHICUL SI ORDINEA DE PREZENTARE A LOR LA GHISEU a) cartea de identitate a vehiculului (CIV) + copie ![]() - verificare tehnica efectuata la orice statie autorizata, insotita de Certificatul de Autenticitate al vehiculului, eliberat de R.A.R. - pentru auto noi nu este necesara; c) fisa de inmatriculare – completata, semnata si stampilata de detinator; viza primarie-impozit cumparator d) cerere de inmatriculare – completata, semnata (si stampilata); e) chitanta taxa de inmatriculare – se achita la primaria locala; f) chitanta contravaloare certificat – se achita la CEC in contul RA APPS; g) chitanta contravaloare placi numere – se achita direct la ghiseu inmatriculari ; h) un exemplar act de vinzare–cumparare +copie; i) documentul de identitate al cumparatorului original si copie: - in cazul persoanelor juridice – codul fiscal plus documentul de identitate al imputernicitului (imputernicit prin adresa inregistrata); j) copie legalizata document vamal (unde este cazul), k) dovada achitarii taxei speciale pentru prima inmatriculare in Romania (unde este cazul) ; l) placile cu numere de inmatriculare din strainatate insotite de documentul de inmatriculare (original) in strainatate, a vehiculului; m) copie asigurarea obligatorie a vehiculului (pe numele cumparatorului pe minim 6 luni) This post has been edited by titilev: 12 May 2010, 18:56 |
--------------------
renault
symbol 2010
expresion 1.2 l ,75CP
- GJ 71 KKK
|
|
titilev |
![]()
|
am luat numerele pt masina
intrebare:mai pot umbla cu numerele rosii? mai au valabilitae pina pe 19.05 si nu am bani de rovinieta |
--------------------
renault
symbol 2010
expresion 1.2 l ,75CP
- GJ 71 KKK
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Eu am mai umblat o zi cat au mai fost valabile.
Sincer nu vad de ce ar putea fi ilegal. |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
- MS-08-?MS Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mai ai dovada de circulatie provizorie? daca da poti, daca nu trebuie sa folosesti talonul plus numerele noi
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
titilev |
![]()
|
am inteles.mai am dovada asa ca voi mai circula vreo 2-3 zile cu numere rosii
|
--------------------
renault
symbol 2010
expresion 1.2 l ,75CP
- GJ 71 KKK
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Fisa de inmatriculare poate fi completata cu pixul sau doar dactilografiata?
|
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
titilev |
![]()
|
Daca ai posibilitatea dactilografiazo daca nu scrie si de mina nu cred ca e vreo problema.
Eu am luat toate actele de pe internet si le-am scos la imprimanta. Daca stai in localitatea unde o inmatriculezi d-ai o fuga si intreaba la serviciul inmatriculari.Daca stai departe mai bine nu te risti si le faci ca la carte(adica scrise la masina sau imprimanta) |
--------------------
renault
symbol 2010
expresion 1.2 l ,75CP
- GJ 71 KKK
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
In cererea de inmatriculare care se depune la politie vad ca e necesara "chitanta - Trezorerie de plata a taxei speciale de prima inmatriculare".
Daca masina este euro5 mai este necesara vreo dovada de undeva ca nu se platesc taxa de poluare? Sau pur si simplu cei de la politie se uita pe cartea de indentitate a masinii, vad ca este euro5, si nu-ti mai cer nimic altceva in legatura cu asta? This post has been edited by leinad: 7 Jun 2010, 19:45 |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
avieritei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 16 November 09 ![]() |
Am o ocazie sa cumpar o masina care inca nu a fost livrata.
Bineinteles ca factura originala este pe numele prorpietarului. El mi-o va vinde mie in ziua 2 dupa ce o va ridica de la dealer. Intrebare : Avand in vedere ca nu exista nici o carte de identitate, nici talon si nici inregistrare la fisc doar o factura e suficient contractul de VC ? apoi cu CV o inmatriculez pe numele meu si la fisc si la toate. Multumesc |
--------------------
Symbol
2010
2010
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
cenzunet |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 Expression 1.6 16v E5
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Masina noua cumparata din strainatate si vreau s-o inscriu in Romania.
Intrebari:1.Trebuie tradusa factura de vanzare-cumparare? 2.Cum deduc cei de la RAR norma de poluare a masinii?(cu mentiunea ca in actele masinii nu scrie nicaieri asta) Multumesc pentru eventuale raspunsuri. |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
ray_23 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 2 August 10 ![]() |
Salutare ,
Am cumparat un Logan 1.4 si acum vreau sa il inmatriculez . Toate bune si frumoase , doar ca nu sunt sigur unde imi este calculata si unde trebuie sa platesc taxa de prima inmatriculare , din tot ce am citit pe aici poate fi ori la trezorerie ori la circa financiara ori la taxe de impozitie Pt. Bucuresti Sector 2 asta ar insemna : 1) Trezorerie - Bd Ferdinand 2) Circa financiara - Avrig ( mai este aici sediul persoane fizice ? ) - CA Rosetti ( ? ) 3) Taxe si impozite S 2 - Gara Obor .. Cum nu am timp sa caut prin toate locatiile astea si nimeni nu raspunde la telefon ... help ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4
2010
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE Art. 5 (1) Taxa se calculeaza de autoritatea fiscala competenta. (2) Pentru stabilirea taxei, persoana fizica sau persoana juridica, denumite in continuare contribuabil, care intentioneaza sa efectueze inmatricularea autovehiculului va depune documentele din care rezulta elementele de calcul al taxei, prevazute in normele metodologice de aplicare a prezentei ordonante de urgenta. (3) Valoarea in lei a taxei se determina pe baza cursului de schimb valutar stabilit in prima zi lucratoare a lunii octombrie din anul precedent si publicat in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene. (4) Taxa se plateste de catre contribuabil intr-un cont distinct deschis la unitatile Trezoreriei Statului pe numele Administratiei Fondului pentru Mediu. (5) Dovada platii taxei va fi prezentata cu ocazia inmatricularii autovehiculului aflat in una dintre situatiile prevazute la art. 4. oug 50/2008 trebuie mers intii la trezorerie,pentru a se calcula si plati taxa de prima inmatriculare, dupa care la impozite si taxe locale cu copii xerox de pe actele masinii si ale detinatorului plus chitanta de plata a taxei de prima inmatriculare. bafta, This post has been edited by george_scala_2004: 2 Aug 2010, 11:52 |
--------------------
...
...
...
|
|
ray_23 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 2 August 10 ![]() |
mersi mult , maine dimineata dau o fuga pana la trezorerie
![]() 3 Aug 2010, 08:53: ok , intradevar se plateste la trezorerie , dar taxa este calculata catre autoritatea fiscala competenta , circa financiara sector 2 de pe CA Rosetti in cazul meu , dureaza 3 zile calculatul taxei si au si un ghiseu al trezoreriei acolo . In alta ordine de idei , eu la RAR doar am pus folia de securizare pe carte , mai trebuia cumva si tichetul acela de ITP luat de la ei sau ceva de genul , mentionez ca masina e noua . This post has been edited by ray_23: 3 Aug 2010, 08:53 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4
2010
|
|
VladK2K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 30 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut
Am de înmatriculat o Dacia Logan 1.6 16V în sectorul 1 din București, cumpărată de la Serus. Cum procedez? Am cules de pe net informații despre diferitele documente și taxe care trebuiesc plătite și unde, dar încă nu sunt complete. Informațiile de pe forum variază în funcție de ani, locurile s-au mai schimbat (exemplu Udriște -> Pipera) și nu știu cât de actuale sunt. Aș încerca să fac toate drumurile într-o singură zi, mai puțin cele premergătoare (de exemplu, rezervarea numerelor preferențiale, RAR, dacă e necesar). La poliție pot să mă duc oricând că lucrez în zonă, de celelalte mi-e mai nasol. Sper din tot sufletul să nu am parte de programe de lucrur cu publicul de 2-3 ore pe zi. Ce-am găsit până acum
Ar mai fi și aspectul numerelor roșii, nu am găsti exact cât costă, înțeleg că e o sumă pe care o plătesc eu la dealer când le iau și o primesc înapoi când le dau înapoi la dealer/poliție. Cât e această sumă? Am auzit 80, 100 lei, gratis... nimic concret. Dacă mă puteți îndruma și în sensul de „ce înseamnă circa financiară” / „unde e ANAF” adică ce să caut pe internet adrese, birouri, numere de telefon v-aș fi foarte recunoscător. Mulțumesc anticipat This post has been edited by VladK2K: 19 Aug 2010, 14:02 |
--------------------
Hyundai
Tucson
2017 LP+
|
|
CONDARU321 |
![]()
|
CALARET Group: Members Posts: 75 Joined: 21 December 07 From: Brasov ![]() |
A inmatriculat cineva masina in 2011 in Brasov?
multumesc, |
--------------------
Dacia
Logan
1.2 16V /2011
- BV-99-TAB
|
|
bella |
![]()
|
![]() TRACTORIST INCEPATOR Group: Members Posts: 322 Joined: 9 June 06 ![]() |
Care este procedura pentru plata taxei de inmatriculare la masina noua?
Unde trebuie sa merg si care sunt pasii de urmat? Merci. |
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
bella |
![]()
|
Merci.
Ma intereseaza exact pasii pentru a duce la bun sfarsit punctul asta: Dovada plății taxei pe poluare, stabilită potrivit legii (achitată la trezoreria locului de domiciliu) și decizia de calcul eliberată de autoritatea fiscală competentă (administrația financiară de la locul de domiciliu); |
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(bella @ 17 Oct 2011, 16:02) Ma intereseaza exact pasii pentru a duce la bun sfarsit punctul asta: Dovada plății taxei pe poluare Trebuie sa mergi la RAR sa faci CIV si cu CIV+CCV(factura)+copii dupa toate astea+timbru fiscal de 2 lei mergi la ANAF. Acolo complectezi 2 formulare le depui si in 2-3 zile se elibereaza ce te intereseaza pe tine. @+ This post has been edited by espacern: 17 Oct 2011, 16:29 |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
bella |
![]()
|
Merci.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Dupa ce ai depus actele la ANAF astepti 2 zile si primesti decizia de plata.
Cu asta te duci la caserie si platesti taxa de poluare si primesti chitanta. Cu chitanta(+restul actelor)mergi la Politie sa o inmatriculezi si SURPRIZA:trebuie sa astepti sa vina confirmarea de la ANAF ca ai platit. Pai CHITANTA ce este? Aia poate sa o faca oricine pe calculator(dupa spusele organului). Dupa 2 zile vine si confirmarea si gata poti sa te bucurii. @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
bella |
![]()
|
Confirmarea de la ANAF imi vine mie prin posta?...trebuie sa o ridic de la ANAF sau ajunge la politie?
Merci. |
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
espacern |
![]()
|
Confirmarea vine direct la politie.
Cred ca merge pe jos cu spatele ca este o distanta de 1.5 km.intre ele si face 2 zile(la Covasna). @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
bella |
![]()
|
Merci frumos pentru detalii.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 15:04 |