Comunism vs Restul, Ce alegeti?
![]() ![]() ![]() |
Comunism vs Restul, Ce alegeti?
M.C. |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|||
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ali3n_cop @ 23 Jul 2015, 15:28) 1: salamul cu soia e sanatos. - Nu contest, dar daca tu vrei carne si alticneva iti da legume, ca asa vrea el, e ok? Doar pentru ca e mai sanatos? 2: nu stiu de unde ai dedus tu faptul ca..consider pe cineva prost sau destept. Ceea ce scriu eu sunt lucruri la modul general si fara nici o trimitere indirecta la vreunul de pe aici. - de la "v-a tampit KFC-ul si MEC-ul" (reproducere aproximativa) 3: Ne putem chiar ignora fara probleme. - nu asta era ideea dar adaca iti face tie placere , it's fine by me 4: Adevarat...topicul este fara rost. Daca s-ar impune vreo taxa..probabil ca nu mai intru pe el. 5: Repet..daca tu consideri ca traiesti in capitalism sau intr-o tara democratica...e grav. - nu, dar consider ca traiesc mai bine decat in comunism Pentru lucrurile mele personale..muncesc ca un sclav pe plantatie si nu cer nimic de la nimeni. - te felicit, asa fac si eu si stiu ca nu-i usor Ma faci sa cred ca mori de grija vecinului. - te inseli Apropo...nu folosesc Windows...sunt prea ocupat cu Linux. - mee to, merg pe Mint This post has been edited by vallixx: 23 Jul 2015, 16:03 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
normal ca traiesti mai bine, atunci erai copil acum esti adult fara copil.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Bine mey, pentru tine nuantez:
Traiesc mai bine decat as fi trait in comunism. E OK? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nope, ca nu ai cum sa vezi viitorul.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 23 Jul 2015, 16:02) In ziua de azi, francezii fac la fel cu magazine gen Carrefour, exportand profitul in tara-mama. Chiar si masinile si tehnica de calcul folosita e tot franceza, in ideea ca banii sa se intoarca in tara. Idem nemtii cu magazine gen Praktiker. Noi romanii, in loc sa facem ceva de genul, stam sa ne certam daca nu era mai bine pe timpul lui nea' Nicu. Ai punctat un lucru bun, hai sa ne folosim de piata mare europeana care exista in prezent si sa facem profit...dar cine si cum?...si iar ajungem la bici... Vezi tu vreo firma romaneasca sa inceapa un astfel de bussines, folosind echipamente romanesti?Genul acesta de initiativa la nivel foarte inalt, cu recuperare de investitie in 4-6 ani si durata de viata de peste 10-15 ani nu mai exista la noi...dar exista in comunism.Sa nu uitam ca pana la trecerea in capitalism, ARO a exportat cam 90% din productie in afara, si nu doar pe criterii de prietenie intre popoare. A fost cineva care a stiut ce vrea si a tinut fraiele unei industrii, acum eu nu mai vad asta.vad fel de fel de societati, mai mici sau mai mari care nu reusesc sa supravietuiasca, isi cauta fostii parteneri si creeaza aliante pt a reusi impreuna pe piata.IAS-urile nu au fost bune in anii 90, acum toti proprietarii de parcele de 500m^ isi dau seama ca nu au ce face cu o bucata asa mica de pamant si creeaza asociatii, asociatiile se unesc si ele si iar ajungem la IAS-uri..Arpechim-ul si oltchim-ul, doi giganti ai industriei care daca ar fi fost sustinuti (nu ajutati cu bani) de stat rupeau piata internationala a produselor petroliere si derivate din petrol...dar de ce sa iti faci tu benzina ieftina cand poti sa o cumperi de la mine mai scump???Vorbim de competitivitate si calitate, de zici ca lumea toata a ajuns la un nivel nemaiatins de fitosenie, dar in Africa, CHINA si India sigur ar fi bataie pe niste bidoane sau caldari, ligheane, etc din plastic sau alte reziduuri petroliere. [QUOTE] This post has been edited by meganus_bicorpus: 23 Jul 2015, 16:37 |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
QUOTE(vallixx @ 23 Jul 2015, 16:57) 1: salamul cu soia e sanatos. - Nu contest, dar daca tu vrei carne si alticneva iti da legume, ca asa vrea el, e ok? Doar pentru ca e mai sanatos? - Nu am spus decat ca salamul cu soia e sanatos. Oricum, un sistem bine pus la punct cu o ratie de mancare calculata..nu face rau nimanui. Eventual..mai scade rata obezitatii ![]() 2: nu stiu de unde ai dedus tu faptul ca..consider pe cineva prost sau destept. Ceea ce scriu eu sunt lucruri la modul general si fara nici o trimitere indirecta la vreunul de pe aici. - de la "v-a tampit KFC-ul si MEC-ul" (reproducere aproximativa) - am inteles..m-am exprimat gresit..reformulez: popoprul e tampit de la KFC si MEC... 3: Ne putem chiar ignora fara probleme. - nu asta era ideea dar adaca iti face tie placere , it's fine by me - nu era nici ideea mea..doar o idee teoretica. 4: Adevarat...topicul este fara rost. Daca s-ar impune vreo taxa..probabil ca nu mai intru pe el. 5: Repet..daca tu consideri ca traiesti in CAPITALISM sau intr-o tara democratica...e grav. - nu, dar consider ca traiesc mai bine decat in comunism - [COLOR=green]Cati ani ai trait in comunism..la nivelul de salariat? Pentru lucrurile mele personale..muncesc ca un sclav pe plantatie si nu cer nimic de la nimeni. - te felicit, asa fac si eu si stiu ca nu-i usor Ma faci sa cred ca mori de grija vecinului. - te inseli - si eu am sperat sa nu fie adevarat..ma bucur. Apropo...nu folosesc Windows...sunt prea ocupat cu Linux. - mee to, merg pe Mint - folosesc Linux in sistemele industriale de automatizare si nu am grija virusilor. La noi in tara nu e prea iubit acesti sistem...doar hackerii si mircarii il folosesc. This post has been edited by ali3n_cop: 23 Jul 2015, 18:27 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.219 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Doresc tuturor celor ce regreta comunismul (intr-un fel sau altul) sa se intoarca si sa traiasca o luna de zile:
-in blocurile, spatiile si masinile de atunci; -cu regimul alimentar de atunci (ulei, zahar, paine, toate pe cartela, adica rationalizat); -cu programul tv si radio de atunci (amintiti-va bine!); -cu TEAMA permanenta de atunci (de Securitate, de vecin, de bancurile cu ceausescu, de orice). -cu figura impuscatului in prefata cartilor, manualelor scolare, salilor de sedinta, salilor de clasa, in toate ziarele, etc. Apoi sa vina pe forum si sa ne povesteasca ce bine ii e. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Mda...ma trezesc la 6 dimineata si parchez masina la 9-10 seara, nici sa beau o bere nu am timp.Ai mei lucrau in transporturi pe ture, o saptamana de la 5 la 14 si urmatoarea de la 13 la 19, era timp berechet de stat cu familia, de socializare, de timp pt activitati casnice si hobby-uri...acum constatat ca doar trag si trag, doar aduc bani familiei si alt aport important nu am, hobby-uri....nici nu indraznesc sa visez la o partida de pescuit sau altceva...
Locuiesc intr-un bloc din anii 80 doar ca nu e gri ca l-am izolat si i-am vopsit fatada, nu imi fac griji ca ma asculta vecinii pt ca telefoanele sunt permanent inregistrate si in caz de suspiciuni pot fi transormate oricand in camere video sau microfoane....pepeni mancam pe atunci, pepeni mananc si acum, inainte aveam timp sa mai pun mana si pe o carte, chiar daca avea chipul tovarasului la inceput, acum doar ofertele de la Kaufland ce le mai citesc...e chiar bine, viata de capitalist adevarat! This post has been edited by meganus_bicorpus: 23 Jul 2015, 20:36 |
--------------------
renault
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Nu uita ca nu mai ai timp sa socialiezi. Copii nu stiu ca existi..sunt crescuti de catre Disney Channel si Boomerang..esti doar un simplu turist in casa ta. Macar de am trai intr-o tara capitalista 100%..dar suntem doar un popor de sclavi, buni platitori de biruri si cu ciocu' mic.
This post has been edited by ali3n_cop: 23 Jul 2015, 20:42 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(meganus_bicorpus @ 23 Jul 2015, 20:32) Mda...ma trezesc la 6 dimineata si parchez masina la 9-10 seara, nici sa beau o bere nu am timp.Ai mei lucrau in transporturi pe ture, o saptamana de la 5 la 14 si urmatoarea de la 13 la 19, era timp berechet de stat cu familia, de socializare, de timp pt activitati casnice si hobby-uri...acum constatat ca doar trag si trag, doar aduc bani familiei si alt aport important nu am, hobby-uri....nici nu indraznesc sa visez la o partida de pescuit sau altceva... Locuiesc intr-un bloc din anii 80 doar ca nu e gri ca l-am izolat si i-am vopsit fatada, nu imi fac griji ca ma asculta vecinii pt ca telefoanele sunt permanent inregistrate si in caz de suspiciuni pot fi transormate oricand in camere video sau microfoane....pepeni mancam pe atunci, pepeni mananc si acum, inainte aveam timp sa mai pun mana si pe o carte, chiar daca avea chipul tovarasului la inceput, acum doar ofertele de la Kaufland ce le mai citesc...e chiar bine, viata de capitalist adevarat! Caută-ți altceva, nu ești obligat să rămâi, nu trebuie să ieși la pensie din același loc de muncă. Eu de cand cu noul loc de muncă am timp de toate. Mâine e vineri, scap la 3, ies cu colegii la bere. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Usor de spus.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
vallixx |
![]()
|
Fac si eu o analogie.
Imi pare rau de colegul meganus, sincer nu as rezista unui regim de viata ca al lui. Il felicit ca poate. Colegu'....jos palaria, toata stima. Fara nimic ironic. Ma trezesc la 8, muncesc de la 9 la 17 cu o echipa de "nebuni". Cand e de munca, muncim, iar cand e de caterinca....sa te tii. Am hobby-uri. Sport si snooker. La sport ma duc in fiecare seara, la snooker ma duc sambata dimineata, restul zilei il petrec prin casa sau merg cu sotia la cumparaturi. Ocazional mai facem.o ieseala la un munte.... Sunt amator de rockareala, ocazional mai merg pe la vreun concert. Duminica seara ies cu sotia si prietenii la bere , pizza suc, ceai etc......si niste gargara. Noi baietii o luam de la masini, politica, afaceri, femei, sport (fara fotbal ![]() ![]() Stim ca poate ni se asculta telefoanele, desi suntem mult prea neimportanti dar chiar si daca ar fi asa, nu ne tocam aiurea nervii pentru ceva ce nu putem schimba noi 4-5 cupluri. Pe langa pepene mai mananc o banana, o portocala....ceea ce n-as fi putut pe vremea comunista. Plec in 2 concedii pe an, de cate o saptamana. Unul in care vizitam un oras nou, altul in care mergem la.o relaxare pe la mare prin vecinii bulgari, greci sau turci si de obicei in gasca. La anul speram la o Croatia. Nu suntem bogati financiar si nici nu ne intereseaza asta. Ne bucuram ca avem prieteni in jurul nostru, suntem sanatosi, parintii sunt OK. Am un Clio care tine cu casa si sunt multimit de el. Mi-as dori Mercedes, dar nu vreau sa mananc paine cu ceai ca sa-l am. Luam tot ce putem bun din pseudo democratia pe care o traim. Copii nu avem si nici nu vom avea. Nu am ales noi asa, insa asta e situatia. Am trecut peste. Daca as avea viata colegului meganus, acum eram razna cu capul. Eu n-as fi in stare. E clar ca avem alte prioritati. This post has been edited by vallixx: 24 Jul 2015, 00:14 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 23 Jul 2015, 23:30) Și e ușor de rămas? Maică-mea a părăsit învățământul în anii 90, s-a băgat în contabilitate. A început cu salariu mic (oricum ca profesor n-avea mult), a învățat, a făcut cursuri, la un moment dat a avut 3 servicii, a făcut experiență, iar acum are firmele ei. Eu anul trecut am primit un telefon pentru un interviu, am zis de ce nu? să-i dau o încercare și am reușit. Mi-am schimbat puțin și domeniul în ceva mai complicat și mai bine căutat. Pentru că șefa de echipă a soției mele a fost mulțumită de ea, i-a făcut recomandare și a reușit să se mute și ea pe un alt post aici în Sibiu. Acum după un an a primit o mărire consistentă cum n-o să văd eu niciodată nici în procent, nici în absolut. Nu ne putem aștepta să ne rezolve alții problemele. Dacă nu îmi convine ceva fac tot posibilul să schimb situația. Dacă stau și mă plâng am observat că nu rezolv absout nimic și îmi mai distrug și moralul. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Viata nu este facuta pentru a fi mereu intr-o cursa, cel mai bine ar fi sa fii intr-o cursa cu tine insuti.,,dar actuala stare a lucrurilor nu prea permite asa ceva.
Cum sa iti ridici nivelul daca nu ai timp de discutii cu prietenii, nu ai timp de o carte, nu ai timp de o vizita la un muzeu...niste almanahe ceva! Vechiul regim permitea asa ceva, timpul era mai la indemana omului si alergatura asta inutila din ziua de azi atunci aproape ca lipsea cu desavarsire. Ce ma doare cel mai tare nu este aceasta autodistrugere, ma deranjeaza faptul ca nu pot avea timp pentru familia si copiii mei.Daca stai sa te gandesti, tot efortul este pentru ei, pentru a avea tot ceea ce au nevoie si in special o copilarie fericita...si nu cred ca le pot oferi asta... This post has been edited by meganus_bicorpus: 24 Jul 2015, 07:19 |
--------------------
renault
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
QUOTE(vallixx @ 24 Jul 2015, 00:58) . Ma trezesc la 8, muncesc de la 9 la 17 cu o echipa de "nebuni". Cand e de munca, muncim, iar cand e de caterinca....sa te tii. Am hobby-uri. Sport si snooker. La sport ma duc in fiecare seara, la snooker ma duc sambata dimineata, restul zilei il petrec prin casa sau merg cu sotia la cumparaturi. Ocazional mai facem.o ieseala la un munte.... Sunt amator de rockareala, ocazional mai merg pe la vreun concert. Duminica seara ies cu sotia si prietenii la bere , pizza suc, ceai etc......si niste gargara. Noi baietii o luam de la masini, politica, afaceri, femei, sport (fara fotbal ![]() ![]() Stim ca poate ni se asculta telefoanele, desi suntem mult prea neimportanti dar chiar si daca ar fi asa, nu ne tocam aiurea nervii pentru ceva ce nu putem schimba noi 4-5 cupluri. Pe langa pepene mai mananc o banana, o portocala....ceea ce n-as fi putut pe vremea comunista. Plec in 2 concedii pe an, de cate o saptamana. Unul in care vizitam un oras nou, altul in care mergem la.o relaxare pe la mare prin vecinii bulgari, greci sau turci si de obicei in gasca. La anul speram la o Croatia. Nu suntem bogati financiar si nici nu ne intereseaza asta. Ne bucuram ca avem prieteni in jurul nostru, suntem sanatosi, parintii sunt OK. Am un Clio care tine cu casa si sunt multimit de el. Mi-as dori Mercedes, dar nu vreau sa mananc paine cu ceai ca sa-l am. Luam tot ce putem bun din pseudo democratia pe care o traim. Copii nu avem si nici nu vom avea. Nu am ales noi asa, insa asta e situatia. Am trecut peste. Daca as avea viata colegului meganus, acum eram razna cu capul. Eu n-as fi in stare. E clar ca avem alte prioritati. Ai o viata 100% capitalista ![]() Viata colegului meganus o am si eu..doar cu precizarea ca el macar ajunge seara acasa. Eu stau plecat si cate 2 luni..si intr-adevar..sunt momente cand o iei razna. |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
vallixx |
![]()
|
Imi doresc Mercedes, dar daca as avea bani mi-as lua o japoneza, pobabil Honda sau Toyota. Desi modelele Mazda 3 sau 6 actuale imi plec rau de tot.
Pentru partea cu copii nu mai exista tratamente....am umblat prin doctori de mi s-a acrit. Am putea doar sa infiem, dar asta o sa o fac cand simt.....si daca simt....nu asa "ca sa fiu in randul lumii". |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.975 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 23 Jul 2015, 21:10) Doresc tuturor celor ce regreta comunismul (intr-un fel sau altul) sa se intoarca si sa traiasca o luna de zile: -in blocurile, spatiile si masinile de atunci; -cu regimul alimentar de atunci (ulei, zahar, paine, toate pe cartela, adica rationalizat); -cu programul tv si radio de atunci (amintiti-va bine!); -cu TEAMA permanenta de atunci (de Securitate, de vecin, de bancurile cu ceausescu, de orice). -cu figura impuscatului in prefata cartilor, manualelor scolare, salilor de sedinta, salilor de clasa, in toate ziarele, etc. Apoi sa vina pe forum si sa ne povesteasca ce bine ii e. Hai ca incerc sa-ti raspund eu punctual, chiar daca nu sunt eu fix in situatia asta cunosc o multitudine de oameni care traiesc fix ca mai jos : - majoritatea dintre noi stam tot in blocurile si spatiile de atunci, unii platesc acum 30 de ani pentru luxul de atunci; mi-as fi dorit ca in familie sa mai fie masina de acum 26 de ani + 10 cat avea pe atunci achitam avansul la casa... - si acum tot rationalizat mancam, atat ne permitem, cand ai vazut ultima oara pe cineva care cumpara 1kg de salam ? - cu televizorul este la fel, il deschid doar cand e meci (daca nu pot sa ajung la stadion), in rest foarte rar cand am nevoie de lumina si mi-e lene sa merg la intrerupator, - acum nu traiesti cu teama ? - sincer l-as fi preferat pe impuscatu pe prima pagina, : Ogica, Leo, Gigi B. si toate celelalte senzuale m-au facut sa renunt si la presa.... |
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
- B 112 ...
2007/2010/2014/2012/2019 "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Marius...da-le pe toate pe tava: Maruta, Acces Direct..etc..Edy Mexicanu'..toate curvele nespalate care se fațâie pe la televizor. Adio programe de cultura..pograme pentru copii si alte lucruri din care sa inveti. Rating si spalare de creier la greu..atata conteaza.
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() |
--------------------
renault
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
Marius
prima ta informatie nu am reusit sa o descalcesc nu cumparam salam la kg, dar putem sa cumparat 10 feliute, de ce sa stea kg la mine in frigider? daca te uiti la meci - inseamna ca te uiti tot la mamaruta, acces direct....., de fapt te uiti la cei ce sunt pusi sa mai indobitoceasca ce a mai ramas. Exista multe alte posturi TV la care sa te uiti nu trebuie ca pe prima pagina sa ai decat autorul (cartii). Sunt destule librarii, iar daca nu ai timp sa stai sa citesti, rasfoiesti o carte in librarie exista net pentru a cumpara de exemplu cartea dorita presa nu e nevoie sa citesti caci nu am avut si nu avem presa - au avut grija "detinutii politici" pentru asta - caci un popor informat e un popor puternic si care nu poate sa fie manipulat ce sa-ti mai scriu fata de ce ti-au scris si alte personae? ca am stat lunar cate 2 zile la coada la benzina? - mai bine pun acum in fiecare zi 5 litri daca e nevoie; nu mai sunt nevoit sa fiu scos peste capetele oamenilor care se inghesuiau la alimentara. Acum daca sunt 5 personae la casa de marcat in general plec. nu sunt nevoit sa mai suport mirosul de haine spalate cu sapun de rufe facut in casa cu lesie - pot sa-mi aleg detergentul, pot sa beau aproape orice bere cand vreau eu,acum 30-25 ani nu prea aveai nici macar pe asta. acum de placere pot sa merg cu cortul 2 zile, nu cum era inainte "de nevoie" si mai sunt multe multe altele pot sa injur daca ceva nu imi place, dar stiu ca pentru dreptul de a injura am si obligatia de a respecta anumite reguli. Democratia nu inseamna numai drepturi, democratia inseamna in principal obligatii, obligatii respectate, inseamna respectul pentru cel de langa tine (daca merita) inseamna libertatea de a alege ceea ce crezi ca e bine pentru tine si familie etc..... This post has been edited by tatimeu: 24 Jul 2015, 10:57 |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Majoritatea celor care se uită la emisiunile alea au peste 50 de ani. Le e dor să ridice în slăvi pe cineva.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Clar putem spune ca nu era bine nici atunci si nu e bine nici acum...dar nici nu vad ca fac ceva conducatorii nostrii sa ne fie mai bine, nu exista un masterplan, un cincinal ceva, sa zica cineva cu tupeu ca toata Dobrogea va fi plina de eoliene si noi vom avea curentul cel mai ieftin din lume, sau ca Marea Neagra are un zacamant de gaze foarte mare si foarte valoros pt tara noastra si vom avea cel mai mic pret la gaze...nu exista asa ceva, din pacate
This post has been edited by meganus_bicorpus: 24 Jul 2015, 11:46 |
--------------------
renault
|
|
yomarius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 8 July 10 From: Bucuresti ![]() |
Tu nu prea stii ce inseamna economie de piata, nu?
|
--------------------
Kia
Sorento
2007 2,5 CRDI
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
Eu stiu ca in tarile cu economie de piata dezvoltata, planificarea este un instrument guvernamental de baza. Si nu ma refer numai la Japonia.
Daca ai o viziune economica trebuie sa ai si o planificare, nu? |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
yomarius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 8 July 10 From: Bucuresti ![]() |
Cam care tara dezvoltata promite "cel mai ieftin curent din lume" sau "umplerea unei regiuni cu eoliene"?
|
--------------------
Kia
Sorento
2007 2,5 CRDI
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Olanda..Belgia...
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
yomarius |
![]()
|
poti sa pui aici un link cu asemenea promisiuni guvernamentale?
|
--------------------
Kia
Sorento
2007 2,5 CRDI
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Viziteaza una din astea doua tari in perioada alegerilor si o sa te convingi pe pielea ta. Daca tot ajungi pe acolo..incearca si negresele cu muguri de "iarba"..o delicatesa.
This post has been edited by ali3n_cop: 24 Jul 2015, 12:18 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 00:36 |