Comunism vs Restul, Ce alegeti?
![]() ![]() ![]() |
Comunism vs Restul, Ce alegeti?
meganus_bicorpus |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
|
||
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|||
yomarius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 8 July 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(meganus_bicorpus @ 24 Jul 2015, 16:05) Nu cred ca are sens sa trecem la mistocareala, mai bine prezentam niste argumente valabile Pai despre ce argumente vorbesti? Te-am intrebat ce libertate capitalista iti este refuzata in Romania si-ai inceput sa scrii lozinci idealiste. In nicio tara occidentala sau capitalista sau cum vrei tu sa-i spui nu-ti garanteaza nimeni "un trai decent", mai ales ca e o sintagma interpretabila pana la Dumnezeu si inapoi. Dintre toti oamenii pe care am avut sansa sau ghinionul sa ii intalnesc in viata mea matura, cand puteam sa inteleg anumite lucruri, nu stiu pe nici macar unul care sa fie serios si muncitor si care sa nu poata sa duca un trai decent. Culmea e ca niciunul dintre astia nu a stat cu mana intinsa, sa ii dea statul. Cunosc oameni care au renuntat la posturi foarte bune in tara pentru a o lua de jos in alta parte si care acum sunt foarte bine. Asa cum cunosc oameni care cred ca o functie de inginer sau de sef de departament reprezinta realizarea vietii lor si plang ca nu le da statul salariile pe care le merita. Poate cel mai important atribut al capitalismului, chiar si asta salbatic din Romania, este ca ai optiuni. Daca vrei, de cele mai multe ori si poti. |
--------------------
Kia
Sorento
2007 2,5 CRDI
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si atunci aveai optiuni.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
Daca rupeai cartea in doua si erai serios si de incredere..nu iti dadea nimeni lopata in mana. Cred ca frica de comunism a unora..este de fapt frica de munca. Daca acuma o freci 5 ore din 8..pe atunci nu mergea asa.
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Eu argumente ti-am dat, si nu cred ca ma refeream la lozinci cand iti spuneam ca ambii mei copii isi platesc tratamentele medicale pt ca statul nu suporta acel tip de medicamente si imi da niste "alternative" care contin si ele elementul magic...sa nu uitam in ce s-a transformat cartusul de kent de acum 25 de ani....
Despre educatie adevarata...pun pariu ca 8/10 sefi si sefuti din zilele noastre nu mai stiu care este teorema lui Pitagora..si nici cate goluri a inscris la viata lui... ![]() This post has been edited by meganus_bicorpus: 24 Jul 2015, 18:18 |
--------------------
renault
|
|
yomarius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 8 July 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ali3n_cop @ 24 Jul 2015, 17:30) Daca rupeai cartea in doua si erai serios si de incredere..nu iti dadea nimeni lopata in mana. Binenteles ca tu stii asta din proprie experienta. Asa cum stii si ca olandezii si belgienii au cincinale pentru eoliene. Asa cum stii si ca pe mine ma minte ponta si ca ma uit la latrina3. De fapt, e ceva ce nu stii tu? Bine, nu raspunde, e o intrebare retorica. QUOTE(meganus_bicorpus @ 24 Jul 2015, 17:50) Eu argumente ti-am dat, si nu cred ca ma refeream la lozinci cand iti spuneam ca ambii mei copii isi platesc tratamentele medicale pt ca statul nu suporta acel tip de medicamente si imi da niste "alternative" care contin si ele elementul magic... Astea sunt bubele capitalismului romanesc. Dar ce te face sa crezi ca in comunism statul iti dadea tratamentul de care au nevoie copiii tai? Mai ales in sistemul ceausist unde totul era internalizat si daca medicamentele nu erau fabricate in tara aveai sanse minime sa le gasesti. Macar acum ai posibilitatea de a le lua. Cu bani multi, e drept, dar cand e vorba de sanatate nicio suma nu e prea mare. |
--------------------
Kia
Sorento
2007 2,5 CRDI
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
Pot să fiu Banat nici ca îmi pasă, dar asta e părerea mea și anume mișuna dobitocii dintr-o veselie pe aici. Auzi frică de muncă sau ce aberații. Pai tocmai ca cine muncea înainte munceste și acum. Cine trăgea chiulul și fura înainte fura și acum. Da oare de ce nu avem sănătate la un nivel decent?. Pentru ca cei câte trebuie să aibă această grijă care cine sunt? Și până la urma de ce să avem totul roz pentru copii noștri și pentru părinți dacă jumate din noi nu cotizăm iar ceea ce se cotizează se fura? Asta nu înseamnă ca sistemul e greșit înseamnă ca cei care trebuie să vegheze la bună funcționare a sistemului sunt puțini greșiți. De ce Visinescu are 3400 lei pensie iar al meu tată după 40 de ani de învățământ cu gradul I are 1350?. Pentru ca sistemul de valori e implementat și susținut în continuare prost, nu pentru ca democrația adică capitalismul e greșit. În orice țară democratică și asta există numai în capitalism valorile sunt respectate și puse acolo unde le este locul. Atunci când respecți regulile nu este necesar să dai semnale luminoase ( cred ca în 1500 de metri am primit mai mult de zece ca e radarul. Și cei dacă e . dacă respecți și susții respectul o să primești respect. Dacă nu furi și iei atitudine față de furt și hoț atunci o să vezi cum aceste metehne cu timpul se imputoneaza., dar dacă accepți si votezi hoți, ticăloși,parveniți, analfabeți îți meriți soartă și nu ești cu nimic altfel decât cel pe care l-ai votat și pe care accepți să te conducă. Te-ai născut liber și cu aceleași drepturi și speranțe, dar dacă te lași jefuit de ele nici ca meriti o soartă mai buna
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
@meganus : Sunt curios de unde stii tu cam care erau medicamentele alea de ultima generatie de dinainte de '89. Daca cumva aveai nevoie de ceva mai evoluat decat ampicilina, puteai deja sa-ti comanzi sicriul. Cat priveste medicamentele "gratuite" pentru copii, erau la fel de ineficiente ca genericele de azi. Vorbesc din experienta, am avut o bronsita urata care nu ceda la Efitard ( tratamentul clasic in epoca, injectii la 12 ore ) si am scapat cu un antibiotic oral adus din Germania prin filiera "PCR", contra cost evident.
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
eu zic ca se dadea pe un sapun Fa tot ce era mai bun la vremea respectiva in tara,nici acum nu cred ca medicamentul optim in tratarea unei boli se gaseste la noi si sunt sigur ca la cele mai bune statul ofera doar generice.
Incearca acum un tratament cu celelule stem...trebuie sa vinzi blocul in care stai sa poti face asa ceva...dar ma bucur ca am libertatea de a-l achizitiona |
--------------------
renault
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Tu zici ... dar nu ai trecut prin experienta aia. Ca fapt divers, parintii au platit pe vremea aia echivalentul in lei a 100 de USD - adica 10000 lei - adica salariul lor pe aproape doua luni. Cam scump sapunul....
Sotia e medic de familie . Ei prescriu doar substanta activa si dozajul. Poti sa cumperi originalul sau generice - doar ca in lista sunt 20% originale - astea sunt compensate integral - si 80 % generice - astea sunt compensate la nivelul celui mai ieftin produs de pe piata. Ai idee macar cam cat valorau importurile de medicamente inainte de 1989? Cat despre tratamentele cu celule stem... Nu cred ca e vre-un stat pe lumea asta in care sa nu platesti pentru ele - in bani sau in timp de asteptare, de prea multe ori prea lung. Tu te plangi ca nu ai acces la ultimile tratamente medicale. Ai macar idee cum e sa te scoli in fiecare noapte la 3 ca sa poti lua o sticla de lapte diluat? Ti s-a intamplat vreodata sa se termine laptele in fata ta si sa-ti privesti in ochi copilul in vreme ce ii dadeai ceaiul de tei de-abia indulcit? This post has been edited by pcs: 25 Jul 2015, 14:18 |
--------------------
Dacia/Renault/MB
- HA308MV
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
nu, dar stiu cum e sa se roage zilnic copiii mei ca vor fel de fel de nimicuri si eu trebuie sa imi fac inainte calcule..
|
--------------------
renault
|
|
pcs |
![]()
|
Si crezi ca inainte era altfel? Te rugau copiii sa le iei diverse lucruri vazute la colegii mai bine plasati si nu aveai ce calcule sa faci, ca bani mai erau, dar lucruri...
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
- HA308MV
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
S-atunci pe ce va certati?
Intotdeauna va fi unu' care o duce mult mai bine ca oricare dintre noi, asa cum va fi intotdeauna unul care o duce multi mai rau. Asa a fost, asa e si asa va fi intotdeauna, indiferent de regim. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
ali3n_cop |
![]()
|
QUOTE(yomarius @ 24 Jul 2015, 19:43) Binenteles ca tu stii asta din proprie experienta. Asa cum stii si ca olandezii si belgienii au cincinale pentru eoliene. Asa cum stii si ca pe mine ma minte ponta si ca ma uit la latrina3. De fapt, e ceva ce nu stii tu? Bine, nu raspunde, e o intrebare retorica Tovarase Marius..mai stinge-te un pic..ca prea te-ai aprins si ai deviat total de la subiect. Daca ai probe impotriva la ce scriu eu..expune-le aici si cu asta basta. Dar nu te arunca in penibilitate si nu incerca sa contrezi ceva fara argumente solide. Poate ca eu aberez pe aici..dovedeste asta daca ai cum..daca nu, nu te mai obosi sa tastezi aiurea. QUOTE(tatimeu @ 24 Jul 2015, 21:02) Pot să fiu Banat nici ca îmi pasă, dar asta e părerea mea și anume mișuna dobitocii dintr-o veselie pe aici. Nivelul de educatie si instabilitatea emotionala te-au facut sa clachezi si sa arunci cu injurii..sau impotenta culturala si lipsa totala de reactie la ceea ce scriu unii pe aici? Sunt doar curios. This post has been edited by ali3n_cop: 24 Jul 2015, 23:27 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Fara sa am intentia sa jignesc pe nimeni, insa daca tu sau colegul meganus o duceti mai rau acum decat atunci (desi sincer eu nu cred), nu inseamna ca este neaparat vina sistemului.
Sunt oameni care o duc acum mai bine decat atunci. Deci se poate. Pentru altii sistemul actual functioneaza mai bine. Asa, cu neajunsurile lui. Atunci poate trebuie sa va uitati la voi in curte si sa vedeti de ce pentru voi nu functioneaza sistemul, inainte sa aruncati vina pe el. Poate faceti ceva gresit. Meganus stiu sigur ca face. Nu stiu ce, dar sigur face. Pentru ca mi se pare extrem de greu sa muncesti de la 6 la 21-22, dupa care sa iti faci calcule daca iti permiti sa-i iei pustiului o ciucalata, desi sa iti faci calcule nu e anormal. Sa-ti dea cu minus in mod constant, aia nu mai e ok. Poate nu muncesti eficient si de aia iti ia mult. Poate muncesti mult si eficient , dar nu esti salarizat pe masura. Nasol. Schimba jobul. Poate te-ai bagat la rate mai mari decat iti poti permite (meteahna romanului) si te-ai intins mai mult decat patura. Sau poate doar ai avut o conjunctura nefericita. Nu stiu si nu ma bag in viata altora, dar inainte sa arunc vina pe sistem, hai sa vad daca nu cumva problema e la mine in ograda. Noi romanii am adus la rang de arta asta cu "dat vina". In loc sa facem ceva sa reparam o situatie nasoala, preferam sa gasim ceva pe care sa dam vina. Oarecum ne mintim ca exista o justificare pentru situatia neplacuta..... In realtate asta e doar energie irosita. This post has been edited by vallixx: 25 Jul 2015, 00:35 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Nu ma plang de bani si nici nu am rate, pe de alta parte daca nu aveam apartamnetul socrilor cu siguranta ca nici in ziua de azi nu aveam casa.Tot ce vrea un om obisnuit intr-o viata normala , adica o masina, lipsa datorii, tv, net, telefonie,mancare, vacante,etc reusesc sa le am dar cu foaaaaarte mari eforturi..iar ce stiu sigur e ca parintii mei nu s-au chinuit atat pentru a avea aceste lucruri.
Eu ma plang de faptul ca esti obligat sa fii intr-o continua alergatura, de pe urma careia nu ramai cu nimic.Ma plang ca nu mai am timp aproape deloc sa stau cu familia, timp pentru mine nu exista, timp sa stau la o masa cu prietenii absolut deloc, sa citesc o carte deja e prea mult.Pana la urma pentru ce alergam asa de mult?Eu nu cred ca soarta omului pe pamant este aceea de a munci ca o vita, eu cred ca soarta oamului este aceea de a fi intr-un continuu proces de invatare si cunoastere, de a deveni superior si de a lasa ceva solid in urma lui, o baza pentru copiii lui care la randul lor vor deveni mai buni decat parintii...si nu se intampla asa ceva... din multe puncte de vedere, societatea moderna este pe o panta descendenta si seamana foarte mult cu ce se intampla in filmul Idiocracy.Ti se pun pe tava nu 2 optinuni ci 20 si brusc iti dai seama ca ai toate posibilitatile in fata, fara sa fi facut nimic dar nimeni nu intelege ca esti la fel de limitat ca si atunci cand aveai doar doua optiuni, poate ca adevarata posibilitate de alegere era intre 2mii de catralioane de optiuni dar nimeni nu se mai oboseste sa le caute...si astfel devenim o societate cu adevarat condusa ca niste marionete dar care crede mereu ca are libertatea de a alege ce vrea. This post has been edited by meganus_bicorpus: 25 Jul 2015, 07:46 |
--------------------
renault
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Vallixx..nu e vorba de a o duce mai rau sau mai bine. Am inteles ca vrei sa calmezi situatia dar singura persoana care trebuie sa se calmeze stie si singur cine e. Daca nu e in stare sa duca o discutie pana la final si incepe sa aduca injurii nefondate..nu e decat vina lui.
Fiecare isi expune punctul de vedere si atata tot. Unii prefera sistemul care a fost inainte de '89...altii il prefera pe cel dupa '89. Cum am mai zis...in zilele de astazi..frica de comunism o au doar puturosii... This post has been edited by ali3n_cop: 25 Jul 2015, 07:42 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
"If the citizen would give up his freedom for security, if he would give to the state his right to decide, if he would give them all that and grant them power, then they would take care of his other needs. This bargain is fatal. You will end up with neither freedom nor security. You will end up with neither freedom nor food. You will end up being starved, and bullied, and told you're being well fed.[...] The citizen is so much the property of the state that they are disposable, they're smashed, their personality is emptied, their emotions and their fears, even their sex lives are considered opened, available and contemptable by a party that runs everything."
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Si nu e asa?
|
--------------------
renault
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
QUOTE(ali3n_cop @ 25 Jul 2015, 09:32) Probabil involuntar,dar deja jignesti..... Tocmai ca puturosii si lingaii aveau parte de o viata mai buna atunci. Noi,astia de rind,ne chinuiam. Noua,astora care am trait din plin vremurile acelea,nu ne este frica.Ne este pur si simplu GREATA de mizeriile acelor timpuri,pe care,nici tu,si nici meganus nu le-ati trait. Voi scrieti pe aici doar impresii din auzite,prinse asa,de colo,de colo,...... Eu sper si imi doresc din tot sufletul ca acele vremuri sa nu se mai intoarca. In concluzie, FMCC This post has been edited by M.C.: 25 Jul 2015, 08:39 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
corneliassy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 28 August 14 ![]() |
„Noi nu ne vindem țara!”. O dăm la hectar. O dăm cu tot cu bunii noștri, care odihnesc în pământul ei. O dăm cu pâinea copiilor noștri și cu petecul de cer de deasupra, din care ne veghează Dumnezeu. O dăm, să scăpăm de-o grijă. Ca și când am fi ultimii oameni de pe pământ.
http://www.expunere.com/romania-vanduta-la...strainilor.html Numai din punctul asta de vedere regret comunismul fata de capitalism. Incet incet devenim iarasi sclavi pe pamanturile noastre cum era pe vremea fanariotilor. Vin foarte multe "nationale" care exploateaza munca romanului si profitul merge la export. Un bun exemplu este cu Reno Franta care ar fi dat faliment daca nu exista Dacia Romania cu vanzarile ei. In rest comunismul era mizerie, saracie, apa lumina caldura TV cu portia, mancare numai rebut ce nu era primit la export, coada la lapte de la ora 3 (vorba unui coleg de aici) cu sanse mari de a nu ajunge la toata lumea si cu privirea trista a copilului cand primeste doar ceai indulcit cu zahar de pe cartela in loc de lapte. Acum ne laudam cu realizarile ( Canalul, Casa Poporului, Porturile si fabricile de nave, Hidro si termocentralele) dar facute cu foarte mari sacrificii si cu indoctrinarea populatiei. Cine e nostalgic dupa comunism e nostalgic dupa tinerete si nicidecum dupa traiul de atunci. In orice relatie, dupa un anumit timp, iti aduci aminte doar de jumatatea plina a paharului. |
--------------------
Renault
Laguna
2002
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
Aline vezi tu printre altele față de regimul trecut am câștigat și dreptul de a mă exprimă liber. Dobitoc e un cuvânt din de iar atunci cand l-am folosit l-am folosit ca o comparație, epitet dacă vrei. Faptul ca unii regreta timpul când omul era tratat ca în dobitoc - așa numești un biet animal precum și faptul ca unele persoane din punctul meu de vedere nu au depășit acel stadiu îmi da dreptul de ai asemăna cu bietele dobitoace
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Dupa atatea pagini scrise de oameni care se aprovizioneaza de la supermarket si conduc masini ii duc din punctul A in punctul B fara probleme, mi se pare inexplicabil cum sunt unii care regreta ce a fost atunci. Mie imi suna mai mult a masochism.
|
--------------------
.
.
.
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Tatimeu...stai linistit ca nu ma deranjeaza epitetele tale..esti liber sa te exprimi cum doresti.
Uita-te la ce scrie Laurentiu si iti dai seama ce inseamna un epitet. Apropo..Laure', ma bucur ca am un lanț de sere de unde ma aprovizionez saptamanal...in acest fel nu dau de tine prin supermarket ![]() |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Puteai avea serele alea pe vremea comunismului?
|
--------------------
.
.
.
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Laure'..renunt la tot ce am numai ca sa revina vremurile alea. Cred ca lumea a evoluat.. si noi..cei de astazi am gestiona mai bine lucrurile.
Tine minte ca eu ma refer doar la lucrurile bune din comunism..in nici un caz la altceva. This post has been edited by ali3n_cop: 25 Jul 2015, 10:41 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
In comunism la noi s-au interzis niste lucruri pe care le aveau si sovieticii sau iugoslavii binemersi, de exemplu libertatea de a calatori. Ce fel de evolutie iti trebuie ca sa lasi aceasta libertate? De ce a trebuit sa existe un tampit sa puna atatea bariere in libera circulatie a unui intreg popor?
This post has been edited by Laurentziu83: 25 Jul 2015, 10:44 |
--------------------
.
.
.
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
QUOTE(ali3n_cop @ 25 Jul 2015, 12:40) Laure'..renunt la tot ce am numai ca sa revina vremurile alea. Cred ca lumea a evoluat.. si noi..cei de astazi am gestiona mai bine lucrurile. Nu vreau sa te jignesc,dar vorbesti ca sa nu adormi. Si asta datorita nestiintei. Tocmai,ca lumea a evoluat,de aceea comunismul nu prea mai are loc. Cu gestionatul,las-o jos........... FMCC ![]() This post has been edited by M.C.: 25 Jul 2015, 11:10 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Lumineaza-ne tu....vino macar cu un argument viabil si scoate-ne din intuneric. Daca ai ceva de spus despre subiectul topicului..e ok. Daca esti prezent pe aici doar ca sa ironizezi ceea ce scriu eu..e si mai bine pentru mine. Stii vorba aia: daca nu esti criticat..inseamna ca nu esti important
![]() Daca as baga in seama toti habarnistii ...as ajunge rau..dar prefer sa imi vad de ale mele pentru ca tu o sa te elimini singur din ecuatie..o sa vezi. Laure'...nu pot sa iti raspund la toate intrebarile dar pot spune ca pe atunci era lantul sovietic si trebuia sa mergi cu ei. Acuma e cu totul altceva si am putea avea comunismul nostru separat de altii. Uita-te unde ne-a dus asa zisul capitalism. Suntem sclavii la toti nespalatii din Asia care isi deschid firme fantoma si cara sacii de bani catre China cu vapoarele. Cat crezi ca va mai rezista economia doar din jeapca pe care ne-o aplica statul? This post has been edited by ali3n_cop: 25 Jul 2015, 11:31 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Eu nu sunt in niciun caz in favoarea comunismului, dar nu pot nega lucrurile bune care s-au facut atunci si nici faptul ca exista o coordonare generala destul de buna.
|
--------------------
renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 08:26 |