Electrica-electronica sau tot ce tine de curent, Se consuma bateria
![]() ![]() ![]() |
Electrica-electronica sau tot ce tine de curent, Se consuma bateria
budspencer07 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 589 Joined: 11 December 14 From: Suceava ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Range Rover
2015
|
|||
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
vis-a-vis de sistem nu stiu ce sa zic dar pentru telefoane sunt o gramada de chestii care stiu sa iti citeasca ce baterie ai tu acolo, chiar daca ai una supradimensionata care-ti face telefonul cam ca o caramida.- zic si eu ca unul care nu e minitehnicus
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
djcristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.944 Joined: 5 October 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
QUOTE(budspencer07 @ 23 May 2015, 20:49) Agm cele mai rezistente la descarcari mari pt conformitate ....google...Bafta!!!Foarte bune la variatii electrice. una e ce citesti tu pe bucati acolo, alta e realitatea. AGM se foloseste in special pt incarcarea de multe ori mai rapida. Iar dupa cum am spus anterior tensiunea de incarcare este mai mica, si incarcarea tb finalizata corect. Citeste mai multe despre baterii in general si apoi posteaza parerile. 23 May 2015, 22:13: QUOTE(tatimeu @ 23 May 2015, 20:50) vis-a-vis de sistem nu stiu ce sa zic dar pentru telefoane sunt o gramada de chestii care stiu sa iti citeasca ce baterie ai tu acolo, chiar daca ai una supradimensionata care-ti face telefonul cam ca o caramida.- zic si eu ca unul care nu e minitehnicus ![]() Nu vad ce legatura are asta cu bateria auto. This post has been edited by djcristi: 23 May 2015, 21:13 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
- DJC
03/2008 Estate 1.5dci euro4 76kW FAP business Dacia Logan euro4 1.5dci 50kW(68ps) ambition (fab oct-2007)
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
pai vezi ca raspunsul l-ai dat tot tu? - nu incarca daca nu e bateria potrivita. pai la auto nu se poate implementa un asemenea sistem?- halo fraiere nu e bateria potrivita, deci nu o pot incarca deci teapa peste 2 zile o poti arunca caci e descarcata.
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
djcristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.944 Joined: 5 October 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
pai din cate ai observat sistemul e standard cu 2 poli, nu are extra conectori, gandeste-te ce ar insemna o schimbare in intreaga industrie auto.
si nu e util niciunui producator auto, el specifica doar ce baterie OEM trebuie pentru masina respectiva, daca clientul pune una aftermarket de capul lui isi asuma riscul. in fine, am deviat cu discutatia, posteaza pe viitor daca mai ai probleme cu bateria/incarcarea. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
- DJC
03/2008 Estate 1.5dci euro4 76kW FAP business Dacia Logan euro4 1.5dci 50kW(68ps) ambition (fab oct-2007)
|
|
tatimeu |
![]()
|
da se poate continua pe cafenea - noul titlu cat de fraier e consumatorul sau cum te mai fura elegant producatorul x.
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 02:32 |