Galeria de admisie
![]() ![]() ![]() |
Galeria de admisie
Adico |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 10 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II 2.2 dCi Privilege
2003
|
|||
ecstasy_4u06 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 19 July 07 From: Alba Iulia ![]() |
si la mine scoate fum negru de la 2000 la 3000..dar nu scade cuplu... sa fie tot galeria de admisie?
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 Authentique
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
ce ax e la galeria de admisie ?
![]() ce face ? |
--------------------
-
-
-
|
|
Adico |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 10 February 08 ![]() |
nu prea stiu cum sa explic, e un ax cu 4 gauri in L care lasa sau nu lasa aer sa intre, iar una din respectivele palete/obturatoare/gauri era rupta de partea care e comandata de pompa de vacuum cred.
|
--------------------
Renault
Laguna II 2.2 dCi Privilege
2003
|
|
gl-25mai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 25 October 09 ![]() |
banuiesc ca asa ,,numiti clapeti" sunt numai pe motoarele de 2,2 caci pe cele de 1,9 nu exista asa ceva.am desfacut si stiu.
|
--------------------
renault
laguna 2
- gl 25 mai
2001
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Cred ca vorbiti de damper dar ma mira foarte tare pretul....900 lei
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Francisc 2 |
![]()
|
![]() Stii si la ce te ajuta ca stii...:) Group: Members Posts: 321 Joined: 31 October 09 From: Austria ![]() |
![]() Nu e nimeni care sa-mi poata spune? This post has been edited by Francisc 2: 8 Aug 2010, 18:53 |
--------------------
Renault
Laguna II
- TM 00 III
2001 1,9 dci Dinamique 88kw
|
|
l_ewin |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 15 June 10 ![]() |
Ca sa faci asta ai nevoie de cam maxim 4 ore depinde. cu tot cu curatat si de scule profesionale, daica sa ai si o prelungire si cardanica + cheie clichet.
Vei da jos cele 4 suruburi de la filtru aer urmat de colierul din imediata apropiere. Eu am inceput cu furtunul acela gros racordat de unul din radiatoare sub forma de cot care vine in prelungirea lui acea teava sa i spun asa de aluminiu. Acolo e ceva de munca. Dupa care te uiti unde e turbina si i dai jos admisia te tii numai de colierele care le gasesti pe acest racord de aluminiu. mai multe detalii nu am cum sa ti zic. Eu am desfacut -o singur. N ai ce sa i faci numai sa fi atent sa i le strangi la loc. Spor la treaba. |
--------------------
Renault
Laguna
2002
|
|
Francisc 2 |
![]() ![]()
|
![]() Stii si la ce te ajuta ca stii...:) Group: Members Posts: 321 Joined: 31 October 09 From: Austria ![]() |
multumesc foarte mult,stiu exact la ce te referi ,pai daca e numai atat si nu trebuie dat jos nici o alta piesa e super ok.A, din cate stiu galeria are garnitura la imbinarea cu chiuloasa, garnitura aceea trebuie schimbata sau se poate refolosii,din ce material e confectionata?Nu mi-ai spus cu ce sa spal galeria...benzina ,diluant sau e vreo solutie cu care trebuie spalata?
This post has been edited by Francisc 2: 8 Aug 2010, 19:52 |
--------------------
Renault
Laguna II
- TM 00 III
|
|
l_ewin |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 15 June 10 ![]() |
Stai linistit cu ce gasesti ia si tu benzina. Asta nu o sa insemne ca treb sa stai sa se evapore toata benzina dupa curatare. O cureti si o pui la loc.
This post has been edited by l_ewin: 11 Aug 2010, 13:54 |
--------------------
Renault
Laguna
2002
|
|
Francisc 2 |
![]()
|
l_ewin ,multumesc
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- TM 00 III
|
|
ccv81 |
![]()
|
![]() intr-o lume plina de gropi ma feresc si eu cum pot!!! Group: Members Posts: 396 Joined: 4 November 07 From: Botosani ![]() |
stie cineva sau a mai patin cineva sa aibe motorul afumat?in partea din spate a motorului spre habitaclu pe unde e si egr-ul totul e afumat.oare sa fie dusa garnitura de la galeria de evacuare?
|
--------------------
renault
laguna2
- BT 01 XUA
2003 EXPRESSION 79kw 107cp Ciuclea Cristian.(cristianciuclea@yahoo.com) 0740780113-pt cei care vor sa ma contacteze,oricand cu placere
|
|
ccv81 |
![]()
|
![]() intr-o lume plina de gropi ma feresc si eu cum pot!!! Group: Members Posts: 396 Joined: 4 November 07 From: Botosani ![]() |
cine a schimbat garnitura de la galeria de evacuare?ce trebuie defacut?e complicat?
|
--------------------
renault
laguna2
- BT 01 XUA
2003 EXPRESSION 79kw 107cp Ciuclea Cristian.(cristianciuclea@yahoo.com) 0740780113-pt cei care vor sa ma contacteze,oricand cu placere
|
|
genukka |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 28 October 12 ![]() |
Salutare!sunt pe cale sa achizitionez o laguna 2 din 2004 , si desi are 136.000 km are butonul start/stop tocit iar tapiteria de pe scaunul soferului langa centura e crapata.credeti ca e normal?ambreiajul pe la cat se schimba?(cca...).va rog ajutati-ma cu un sfat ;massina imi pare simpatica.va multumesc
|
--------------------
renault
grand scenic
2006/1.6
|
|
petruseldan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 25 February 11 ![]() |
masina aia nu are in nici un caz doar 136.000 km. verifica restul masinii cu atentie si ai grija ca nu platesti mai mult decat face
|
--------------------
Renault
Laguna 2, 1.9dci, 107cp
- AB-89-CKA
2002
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
mai multe detalii domnule !
motorizare ? Cum merge motorul?(cum suna) cum trage masina? eu unul m-as impaca cu un scaun crapat si buton uzat (le-as lua de pe dezmembrari si le=as schimba) ce echipare e? privilege? initial paris? |
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
2008 Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
nu se uzeaza in 136.000 km nici un buton, si nici tapiteria.
uite aici cum se prezina un interior la approx 130.000 km http://www.reno.ro/-VAND-Laguna-2-ph-2-INI...ml#entry2871489 This post has been edited by pishky: 30 Oct 2012, 20:39 |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.175 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Volanul, nuca schimbatorului, tapiseria sunt primele aspecte vizuale care te duce cu gandul la varsta (in km) a masinii. Discurile de frana sunt iar un element bun de luat in seama.
Cel mai bine incearca sa o compari direct cu laguna din an cat mai apropiat sa vezi diferentele si apoi o sa incepi sa iti pui intrebari. Parere strict personala: O Laguna din 2004 ar trebui sa arate impecabil daca a fost catusi de putin ingrijita la viata ei. Dupa cum ai descris-o pana acum.... e dubioasa rau... daca mai spui ca are un pret sub medie... eu zic sa fugi. Asteptam mai multe detalii. |
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
akysor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 17 January 13 ![]() |
salutare,
as vrea maine sa dau admisia jos sa o pot curata si in acelasi timp sa dau si EGR ul jos(e blocat in admisie). imi poate explica cineva pasii necesari ?trebuuie data si turbina jos?din cate am vazut ,pare ca e prinsa de galerie. e bine venit ori ce sfat...ce trebuie si ce nu trebuie facut. merci |
--------------------
renault
laguna
- AK 412 HA
2001 expresion
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
Acelasi lucru as vrea sa-l fac si eu.Am sa intreb pe la reprezentanta cam cat vor pe o astfel de operatiune si revin cu detalii.Si valva mea EGR este blocata pe admisie si nu pot sa o scot in nici un fel.Am incerca si cu wd40 si cu ciocanul si dalta...si nu iese.Cred ca singura alternativa ar fi sa dau admisia jos..
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
AgathaRo |
![]()
|
Scârtzar Group: Members Posts: 76 Joined: 1 February 13 ![]() |
Ady incearca cu o surubelnita mai subtire sa bati in cele 2 corpuri in gaurile de prindere intr-o pozitie ca o rasucire pana isi face un mic joc stanga dreapta dupa care cu o surubelnita mai lata sa o ciocanesti (intre admisie si egr) . Recomandat ar fi sa ai din dotare un alt EGR in caz de il scoti in 2 bucati.
Din cate stiu la reprezentanta se factureaza mai intai dupa care se ocupa de manopera. Platesti o curatare si in caz de se blocheaza si se rupe iti pune o alta piesa de la ei. This post has been edited by AgathaRo: 5 May 2014, 12:29 |
--------------------
Renault
Laguna 2
- BV 11 JAN
2003 Laguna II , 1.9dCi , 107cp 2003.
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
Pai pun o piesa de la ei daca accept si eu, daca nu accept pot pune o valve EGR second pe care sa o am cu mine.O sa dau astazi un telefon la Mival sa-i intreb cam cat ma duce.
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
akysor |
![]()
|
am reusit sa oscot fara sa dau admisia jos.
sculele necesare: -1 surubelnita -1 ciocan -1 tub de degresat gen renumitul w40 sau cum se mai numeste... se ia una masina laguna,se urca la volan si se da cateva ture cu ea pana se incinge bine motorul.se trage pe drapta,se pune o pereche de manusi(pt protectie)si se trece la treaba . dupa ce se da la oparte mufe, furtune, suruburi si altee alea ...se ia surubelnita cu ciocanu si se bate usor in gaurile de la egr fata -spate de cateva ori ,se mai da cu degresant iar se mai bateiar se mai da cu degresant si tot asa pana incepe sa se miste. dupa ce s a miscat mai fortezi cu surubelnita usor intre acele urechi de la egr si admisie iar ma bati fata spate . eu m am chinuit o jumatate de zi sa l scot cu motorul rece si nu am reusit .am incercat cu motorul cald ,m am chinuit cam 3/4 de ora dar a meritat . |
--------------------
renault
laguna
- AK 412 HA
2001 expresion
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
Ce-i drept si eu am incercat dar cu motorul rece.si nu iesea deloc.O sa incerc cu motorul cald poate asa am mai multe sanse.
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
akysor |
![]()
|
Eu am dat partea electrica jos prima data si dupa aia,am batut usor in cealalta parte( ca si cum l as baga in admisie) dupa care l am luat cu ciocanu si surubelnita.sa bati usor si sa ai grija sa nu fortezi prea tare in urecile alea ca se rup.nu ti fa probleme daca strici acea garnitura de tabla,daca nu ai alta in schimb merge si fara.
Spor la treaba. |
--------------------
renault
laguna
- AK 412 HA
2001 expresion
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Ajuta cu ceva curatarea galeriei? Si nu se poate face si altfel (mers turat)?
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
- B 666 GGG
2003 Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Zgura aia nu se curata nici daca o turezi la 10.000 rot/min ! Trebuie desfacut si curatat !
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
PuscasMarin |
![]()
|
![]() Membru cotizant Group: Members Posts: 398 Joined: 26 February 08 From: Brasov ![]() |
Am facut acum 3-4 ani curatarea galeriei, m-am speriat de ce-am gasit acolo, am tinut-o cateva ore in solutie de spalat motoare dupa care am curat-o cu benzina.
Am anulat si egr-ul de atunci si nu mai am problema cu depunerile . |
--------------------
Renault
Laguna Expression Grandtour 1.9 dci
2004 F9Q670
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Am uitat sa precizez, eu umblu fara EGR. Asta inseamna ca am ceva pe admisie?Merita data jos?
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
- B 666 GGG
2003 Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
Revin cu preturile Mival:
-demontat si curatat EGR - 119 ron -demontat si curatat EGR + admisie - 250 ron + 130 ron garniture admisie (zic ei ca se schimba si asta daca desfaci admisia) Inca nu m-am apucat de treaba, astept sa fac rost de o valve EGR de rezerva si abia apoi incep. |
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 17:35 |