Cum scap de o amenda?, viteza inregistrata nu era cea reala
![]() ![]() ![]() |
Cum scap de o amenda?, viteza inregistrata nu era cea reala
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ba, io' ma-ntreb daca agentul constatator a dat pe la scoala ... voi intelegeti ce scrie ala acolo ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
Ei nu au nimic de pierdut chiar daca te-au tepuit cu viteza reala. Din 10 amenzi de genul acesta..doar doua ajung in instanta. Se bazeaza pe faptul ca romanul nu are o cultura asa de bogata in ale justitiei si nu se grabeste sa depuna contestatie.
Tamango, incearca sa deslusesti scrisul unui doctor. This post has been edited by ali3n_cop: 9 Feb 2015, 09:29 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
In fata MCV-ului a mai fost o masina si in spatele meu mai era una, nu aveam insa pe sensul meu masina in fata.Eu nu vreau sa zic ca a fost rea- vointa din partea lor, pur si simplu nu am circulat cu viteza aia.
Am cautat sa vad ce trebuie trecut in PV, dar imi este foarte greu sa deslusesc scrisul politistului, cred ca scrie la un moment dat cinemometrul marca, seria dar prea clar nu vad This post has been edited by meganus_bicorpus: 9 Feb 2015, 09:39 |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
vezi ce patesti daca ai megan rs, in suflet.
bafta. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Nu m-am putut abtine, recunosc...Azi trec sa platesc amenda si inca mai caut pe net, sa vad ce motive pot invoca si cum sa fac contestatia
|
--------------------
renault
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(renault megane @ 9 Feb 2015, 00:04) sa fim seriosi ![]() ![]() cand iti permiti, cand poti sa achiti o amenda atunci o achiti in 48 de ore fara sa stai pe ganduri pentru a fi sigur ca indiferent de rezultatul contestatiei, ai platit mai putin ... fie ea si pt. un telefon, lipsa centura etc. zic "permiti" pt. ca sunt amenzi f mari (nu neaparat de circulatie sau pe persoana fizica) care efectiv nu pot fi platite in 48 de ore din lipsa de fonduri, lichiditati etc. toti cei cu capul pe umeri fac sau te sfatuiesc sa faci asa - apoi vezi daca vrei si merita sa faci contestatie, castigi sau nu etc. banii platiti se pot recupera, ce-i drept cam anevoios sau cred ca se pot compensa la administratie cu impozitele sau ceva de genul (doar cred, nu sunt sigur - stiu ca se fac compensari dar nu stiu daca si intr-un caz de genul asta) This post has been edited by crisolro: 9 Feb 2015, 11:11 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Da' aia cu: "ati avut la un moment dat 82, da' v-am trecut in PV, 78.", o stiti?
Cica imi facuse un favor...in fine, clar calcasem pe bec, localitate, zona cu limita de 60. @meganus_bicorpus, posibil sa te fi luat fix cu un varf d-asta de viteza, atins la un moment dat ptr. 1-2sec., zic si io... |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Am patit-o si chiar asa era. Am avut undeva intre 90-100 si mi-au trecut 78..erau baietii intr-o zi buna. Camera aia inregistreaza mai multe fragmente cu viteza ta, ideea este ca masina sa fie pe acceleratie crescatoare sau descrescatoare..
This post has been edited by ali3n_cop: 9 Feb 2015, 11:18 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Nu prea vad cum sa fie asa de mare diferenta, iar eu conduc destul de atent, adica la ninsoare abundenta sigur nu sar calul
|
--------------------
renault
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Deci e la latitudinea lor sa "te jongleze" la viteza, sa te ia cu maximum atins sau cu o viteza mai "decenta"?
Probabil si in fct. de cat de constant mergi. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Sigur ai avut un moment de "blackout'" in care te-ai scapat la viteza fara sa realizezi..se intampla.
Kojak, au si ei zile bune si zile proaste..in functie de cum merge spaga. This post has been edited by ali3n_cop: 9 Feb 2015, 11:24 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Era pe raza localitatii, nu trecuse de indicator.
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Praxctic eram in localitate dar asa cum se vede si in poza, indicatorul este la maxim 200 de metri.
radarul sigur era ascuns pentru ca detectorul meu cand a inceput sa piuie, atunci au aprins si ei girofarul, a fost ceva aproape simultan. Ca sa recapitulam, care sunt pasii de urmat pentru depunerea contestatiei? |
--------------------
renault
|
|
Babenco |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 31 December 13 From: B / BZ ![]() |
Și pe mine m-au luat pe ceață. Nici eu nu cred ca aveam 86 cât mi-au spus ei, dar aia a fost. Nu am avut timp de contestație.
Exemplul meu aici: http://www.trafictube.ro/gresit-platit/ L.E.: Cât m-am ofticat atunci ca nu am avut GPS la camera de filmat. ![]() This post has been edited by Babenco: 9 Feb 2015, 11:55 |
--------------------
Renault
Megane
- B88XKX
2008
|
|
Kojak |
![]()
|
@Babenco, nu cred ca faci nici o branza cu gps la camera, nu faci dovada ptr. ca nu e omologata etc. Nici in instanta si nici daca le-o arati lor (filmarea cu vitezele tale).
Doar in ideea in care stateai cu ochii pe display si-ti controlai mai bine viteza, altfel... Oricum, s-au pozitionat marlaneste acolo, zona cu risc pietonal minim. This post has been edited by Kojak: 9 Feb 2015, 13:20 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Intre timp eu am platit amenda, diseara stau pe net si caut un model de contestatie si toate hartiile aferente, inca nu stiu exact daca factorul meteo reprezinta punctul forte al contestatiei sau este ceva gresit scris pe PV
|
--------------------
renault
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
In contestatie scrie despre TOT ce crezi tu ca poate reprezenta o contestatie......nu sunt puncte forte/slabe.
Instanta dispune diferit de ceea ce crezi tu....si poate din toate alege un punct si anuleaza contestatia! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Mariusgl |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 320 Joined: 28 September 09 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
Business Line
- GL-35-MRS
1.6 16v 2008 Bă!Aprinde naibii farurile alea că-i noapte!
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(renault megane @ 9 Feb 2015, 00:04) Nu stie nimeni in instanta ca tu ai platit de fapt amenda. Prin urmare, e mai bine sa o platesti ca sa fii asigurat macar ca nu o vei plati dublu pe viitor. Este mult, intr-adevar, dar e mai bine asa. Eu in trecut am contestat mai multe amenzi radar si pot spune ca sansele de a castiga un astfel de proces sunt minime. Politia va aduce in instanta poze cu masina ta, cu viteza scrisa pe poze si aia va fi. Pot aduce si verificari metrologice si tot tacamul. Cat despre timpul pierdut pe la instantele de judecata, mai ales daca sunt si in alt judet decat cel de resedinta, nu mai vorbesc. Zi mersi ca ai scapat doar cu amenda, fara retinere permis, si aia e. |
--------------------
.
.
.
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Cand afara era "ninsoar abundenta' cum mama naibii credeau ei ca pot merge cu 92 km/h??
Trebuie sa gasesc ceva slab in PV, nu vad de ce instanta ar accepta sa-mi dea dreptate doar pentru ca eu spun ca nu ai cum sa mergi acolo, pe asa vreme, cu 92 km/h! |
--------------------
renault
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Asistent martor de ce nu e mentionat nimeni?
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Vallixx, cum ai motivat contestația? Că nu ai avut viteza specificată în PV sau că nu ai avut viteză peste limita legală?
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
In total am fost 4 oameni, eu si sotia iar in MCV doi politisti, cu cel de la volan nici macar nu am vorbit, nu s-a bagat in discutie
|
--------------------
renault
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(UXE @ 9 Feb 2015, 14:32) Asistent martor de ce nu e mentionat nimeni? Acolo complecteaza organul constatator cand ii dicteaza interesele......opreste pe cineva/este cineva la fata locului. |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Babenco |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 31 December 13 From: B / BZ ![]() |
QUOTE(Kojak @ 9 Feb 2015, 13:18) @Babenco, nu cred ca faci nici o branza cu gps la camera, nu faci dovada ptr. ca nu e omologata etc. Nici in instanta si nici daca le-o arati lor (filmarea cu vitezele tale). Doar in ideea in care stateai cu ochii pe display si-ti controlai mai bine viteza, altfel... Oricum, s-au pozitionat marlaneste acolo, zona cu risc pietonal minim. GPS-ul era bun pentru mine, sa vad viteza cu care rulam. Faza ca nu e camera omologata si nu se ia in considerare, este neadevarata. Vezi ca sunt atatea cazuri in care pe baza unei filmari, ancheta a luat-o intr-o directie sau alta. Daca eu te filmez pe tine in timp ce ii dai unuia una dupa ceafa si duc filmarea la dosar, crezi ca judecatorii nu vor tine cont de filmarea mea? Chiar daca te filmez cu telefonul sau cu orice alt aparat de filmat neomologat? ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- B88XKX
2008
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
io zic ca nici nu se va prezenta nimeni la proces din partea lor, in schimb vor trimite o frumoasa poza cu masina ta si cu viteza din PV mentionata pe ea
acu, singura ta sansa e ca in poza sa nu se vada clar nr de masina (indiferent de viteza care apare pe poza) -poate ajuta ninsoarea - sau sa se vada bine nr de inmatriculare dar viteza de pe poza sa nu fie cea din PV in rest, nu cred ca nu-s pusi la punct cu aparatul, conditiile legale de admiterea a probei lor etc. la cate scandaluri au fost ... sincer, cred ca nici nu s-au apucat de scris pv-ul fara sa stie ca au proba si mai ramane doar sansa la o ruga serioasa sa li se voaleze filmul si sa n-aiba ce sa trimita la instanta nu e o suma mare sa cheltui un 30 de ron cu taxa timbru, posta romana etc, poti incerca |
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
De incercat sigur incerc pentru ca ma roade nedreptatea facuta, dar nu vreau sa ma arunc cu capul inainte, vreau sa fac o contestatie bine pusa la punct, cu argumente valabile in fata unei instante...de aceea am ceruta ajutorul vostru
|
--------------------
renault
|
|
crisolro |
![]()
|
pai la depasire de viteza nu prea ai ce sa pui la punct, ce argumente sa aduci .. maxim sa afirmi ca mergi corect intotdeauna si ca tu consideri ca nu ai avut acea viteza (in baza stilului tau 100% legal de condus
![]() vez ce spui pe acolo ca ei pot scoate imediat la imprimanta un istoric al amenzilor pe numele tau oricum, e interesant de urmarit si de vazut ce ar mai putea invoca unul sau altul din colegi, poate cineva chiar poate gasi o chichita This post has been edited by crisolro: 9 Feb 2015, 14:57 |
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 12:26 |