Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

navigator pentru fluence, compatibilitate navi fluence

Zng
post 2 Mar 2015, 09:42
Post #31

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Ca sa iti dai cu parerea Da.. trebuie!!! zic eu .. sa fi avut .. sa le vinzi.. sa ai contact cu asa ceva ca sa poti vorbii in cunostinta de cauza. Eu urmaresc de ceva timp categoria de produse respective deoarece doresc sa imi pun pe masina asa ceva. Tocmai de aceia mi-am permis sa vorbesc despre ele pentru ca stiu preturile, caracteristicile tehnice , mod de montare si ATAT... nu am zis nimic in plus. Cand o voi pune voi face un material pe care il voi posta aici cu video poze si tot.

IAR TU VII AICI SI VB DESPRE CALITATE!!!!Tu le stii pe toate dar nu le ai si nu ai lucrat cu ele smile.gif) Cum poti sa vb despre calitate cand spui ca nici nu ai pus mana pe asa ceva! Finca ai mai citit ce au scris altii tot asa ca tine care isi dau si ei cu parerea dar NU AU..

Daia pe tot internetul sunt scrise numai aberatii de tot felu de cunoscatori care le stiu pe toate dar NU AU!

Daia astepti la semafor pe verde ca i-a murit masina unui " Doctor inginer" care si-a montat nu stiu ce pe ea si a blocat toata intersectia.

Probabil ma astept sa conduci o laguna sau un latitude daca mi-ai facut fluensul banal tongue.gif

This post has been edited by Zng: 2 Mar 2015, 10:56

--------------------
Renault Fluence 1.6 16v 2011 Authentique
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
djcristi
post 2 Mar 2015, 16:35
Post #32

Membru autentic

From: Bucuresti / Pitesti

Legat de Fluence si de proiectoare, ce a asa special la Fluence, te rog sa-mi spui, are aceeasi arhitectura tipica meg2-3, bloc lumini -> UCH -> UPC -> proiectoare.

Legat de navigatoarele aftermarket chinezesti, sunt atat de varza incat nu stiu cu ce sa incep, poate cu faptul ca au procesoaare de acum 10 ani (arhitectura ARM11) sau ca au o calitate audio execrabila? Ca idee, sa ma anunti si pe mine cand vor avea DSP configurabil sau DAC cu 110dB SNR. Sunt pe Windows CE sau Android in general. Mai vrei detalii? Nu iti mai dau, ca nu ma pricep, iti povesteam doar din experienta cu peste 50 de astfel de unitati care le-am vazut/configurat/vandut pe diverse modele de masini.

Dar tu cu cele 9 postari in care doar ceri si nu oferi nimic, ai experienta, multumim pentru contributia pe forum.

This post has been edited by djcristi: 2 Mar 2015, 16:37

--------------------
Renault Megane 2.2 03/2008 Estate 1.5dci euro4 76kW FAP business - DJC
Dacia Logan euro4 1.5dci 50kW(68ps) ambition (fab oct-2007)
+
roland
post 3 Mar 2015, 08:28
Post #33

Membru autentic

Eu zic ca nu merita sa te obosesti smile.gif

--------------------
. . .
+
Zng
post 4 Mar 2015, 10:54
Post #34

Membru incepator

From: Bucuresti

Sunt modele si modele. unele mai vechi ca cel de care vorbesti tu si altele mai noi, care care vin cu Cortex A9 Dual Core 1ghz si sunt ok zic eu. Pana la urma e o navigatie ce vrei s faci cu ea... avand in vedere ca sunt garminuri care functioneaza si pe 400 mhz. Cu sunetul..la fel in functie de ce chinez le face. Trebuie mers vazut testat si incercat si pe urma cumparat. E ok sa gasesti un furnizor care sa si vanda produsul si sa il monteze tot acolo.. sa scoata la final factura si sa ai garantie pe tot: produs plus manopera adica sa isi asume integral responsabilitatea pentru ce vinde . Sa nu fie comandat pe net sa vina nu stiu ce stare si cand mergi la service pentru montare sa dai de altele..
Pana la urma poti sa ai centura neagra in dacuri srnuri dscuri si tot felu de prescurtati d-astea cautate pe google Daca e sa ai ghinion la achizitionare de ceva ai ghinion si cu hardman kardon asta e lege si e de necontestat smile.gif)
Si referitor la faza cu proiectoarele.smile.gif). se pot lega si la un dinam de bicicleta care il pui langa roata smile.gif) masina mea e inca in garantie si asa vreau sa ramana. Cand vorbesc despre o modificare sau upgrade la masina il privesc si din punctul asta de vedere. si repet acea informatie o am de la un inginer de la serus!!!! Nu e a mea.
Am doar 9 ( si cu asta 10) comentarii pe forum pentru ca am cont de putin timp ( ceea ce nu are legatura cu cunostintele pe care le acumulezi ca doar nu le iei de aici.) E un forum unde se impartasesc pareri fiecare zice ce a patit si se da sfaturi. Ceea ce nu inteleg este de ce ai repulsia asta si insetarea de a contrazice. pana la urma eu am oferit o varianta simpla pentru problema in discutie. Daca ti-a scapat in discutie aceasta norma onorabila de peste 50 de unitati montate (ceea ce e prea mult pentru un hobby) inseamna ca te ocupi cu asa ceva, le vinzi dar le faci antireclama.. pai cum vine asta..

Nu am nimic cu tine dar prea mai luat asa tare de parca ai avea ceva cu mine smile.gif) o zi frumoasa sa ai !!

This post has been edited by Zng: 4 Mar 2015, 11:02

--------------------
Renault Fluence 1.6 16v 2011 Authentique
+
djcristi
post 4 Mar 2015, 14:01
Post #35

Membru autentic

cu inginerii de la reprezentante sunt lamurit, asa ca despre proiectoare e cum am spus initial, se leaga precum ar fi fost de fabrica si se codeaza in UPC, nu e vorba de nici o resoftare.

nu am nici eu nimic cu tine, dar incercam sa tinem topicul asta / forumul ca unul informativ, daca nu ai cunostinte in domeniu nu trebuie sa te contrazici cu mine spunand ca sunt miere cele aftermarket chinezesti. Nu vand asa ceva momentan, si nici nu o sa aduc asa ceva, deci nu e vorba de reclama. Am spus 50 in total, cele vandute au fost sub 10 (doar pentru prieteni), restul = cele instalate / configurate de mine, unde am facut si niste teste de calitate (THD+SNR+dinamic_range,stereo crosstalk,etc, snr-ul abia trecea de 90db = varza) pe iesirile audio.

Doar incercam sa le explic membrilor care au de gand sa faca o astfel de schimbare pe viitor ca renunta la partea de calitate / procesare audio / fidelitate. Adica nu va face niciodata ce face un HU aftermarket bun (>500-600ron), nici macar nu se va auzi ca HU stock de pe Megane-uri.

This post has been edited by djcristi: 4 Mar 2015, 14:06

--------------------
+
IDF
post 4 Mar 2015, 19:32
Post #36

Membru autentic

From: Timisoara

Nu incerca sa atingi SNR-uri de 110+ dB in masina, pentru ca acel 110 dB intr-un mediu cu background noise de ~60 dB cat ai cu masina in mers, poate mai mult, transforma 110 dB SNR in 90

--------------------
BMW 320 E92
ex: Renault Fluence 1.5 dci 110 Expression plus
+
djcristi
post 4 Mar 2015, 21:22
Post #37

Membru autentic

si cu masina pe loc ce noise mai am, si oricum una e cand raman doar 90 si alta cand raman doar 70 (ca ai un SNR initial slab). Daca nu era nevoie , nu se mai fabricau HU sau amp-uri cu DAC-uri burr-brown pe 24biti....

--------------------
+
IDF
post 4 Mar 2015, 22:42
Post #38

Membru autentic

From: Timisoara

Nu am pus nicio secunda problema ca e inutil. E doar o constatare in urma mai multor auditii, in diverse masini cu diverse muzici. Adevarat ca pe loc, cu motorul oprit se aud in detaliu eventuale diferente. Dar cand exista si zgomotul de rulaj pe fundal...

--------------------
BMW 320 E92
ex: Renault Fluence 1.5 dci 110 Expression plus
+
djcristi
post 4 Mar 2015, 22:44
Post #39

Membru autentic

acoperim zgomotul cu suplimentarea volumului din buton smile.gif)

--------------------
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 18:53
Dacia