Ce am schimbat pana acum la masina, Centralizor
![]() ![]() ![]() |
Ce am schimbat pana acum la masina, Centralizor
Highwayman |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|||
tip |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 3 November 11 From: Iasi ![]() |
Hatchback Privilege 1.4 Tce 2011 aproape 50.000 km:
- schimbat 2 volane, 2 nuci schimbator, 1 maner frana de mana (pe garantie) - schimbat senzor temperatura exterioara (pe garantie) - urmeaza tapiteria de la scaunul soferului (doar sezut), a crapat (tot pe garantie s-a rezolvat) - cred ca urmeaza si amortizoarele fata (cel de pe stanga incepe sa dea semne) Cam atat. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.4 TCe
2011
|
|
ovidiucna |
![]()
|
![]() Private User Group: Members Posts: 377 Joined: 31 October 10 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011 Dulce pomum quum abest custos
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Linurile puse de tine sunt doar cu ceea ce s-a schimbat in garantie.
![]() Daca se considera inutil topicul asta se poate sterge. |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
Dynamique 1,6 16V 2009 90kkm
nimic pe garantie - celebra rezistenta la AC si casetofonul pentru ca s-a decojit butonul de volum, dar asta dupa ce a iesit din garantie ca un gest comercial venit dupa discutii cu VC la indrumarea reprezentantei din Sibiu |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.975 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Fluence merge ? Authentique 1.6 16v, an 2010
Am vandut-o pe la 38.000km, pana atunci am schimbat : Garantie : - distributie, s-a desfacut pentru ca pierdea ulei pe la nush ce pinion... - Cd-player, exfoliere butoane - bielete antiruliu - corp termostat, mi-a bagat minim 2l de antigel in baia de ulei - 1 rechemare pentru rescriere soft..... Ar mai fi trebuit schimbate sau reparate: - contactul rotativ de la volan care pocnea si agata la viraj - aeroterma care huruia foarte tare pe treapta 2 Toate piesele au fost schimbate in intervalul 15 - 25.000km si cam 3 ani de viata. This post has been edited by mariusd4: 21 Jan 2015, 16:41 |
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
- B 112 ...
2007/2010/2014/2012/2019 "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
Sunt inca in garantie, deci ce am schimbat se va vedea la topic-ul aferent. In fapt, niste fleacuri.
Singura problema serioasa la masina asta (vezi motorizarea) e... consumul. Later edit: nu troncane, nu are greieri, singurul zgomot e haraitul de frane spate (cred ca trebuie sa le curat la urmatoarea revizie). This post has been edited by m3st_tce: 21 Jan 2015, 19:19 |
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Megane hatch 1.6 16V noiembrie 2009, 61000 km in prezent.
Pe garantie: - burduf amortizor dreapta; - rezistenta climatizare (OTS); - remediat pierderi ulei capac chiulasa (au reaparut, dar nu-mi mai bat capul); Platite de Mandea: - curatat aeroterma si deblocat; nu mai mergea ventilatorul, restul in regula; a aparut problema dupa ce am scos-o din service dupa un revopsit. Am dus-o la reprezentanta, am ridicat-o a doua zi cu aeroterma functionala si curatata: undeva sub 200 de lei. Ciudat e ca am rezistenta de clima noua, care teoretic are protectie. Ar mai fi 2 jante, 3 anvelope, un carenaj de roata, scutul motor de plastic, clipsurile de prindere pe hayon ale politei portbagaj (am pus polita odata intr-o pozitie ciudata sa am acces la incarcat si am tras apoi aiurea de ea), revopsit barile de 2 ori si 50% din suprafata masinii pe motiv de zgarieturi, geam sofer spart si detector furat, un bec de faza scurta si unul de lumina de zi, oglinda stanga si semnalizarea, fara geam, dar astea n-au fost din vina masinii, ci a utilizatorului si au fost tratate ori pe CASCO, ori contracost. La revizii n-am schimbat nimic in plus pana acum, nici macar antigel n-am completat, placutele sunt la jumatate. La primavara urmeaza sa-i schimb distributia si apoi antigelul si lichidul de frana. Per total sunt extrem de multumit de masina si intentionez sa o mai tin inca 5 ani, mai ales ca inca miroase a nou in ea. |
--------------------
.
.
.
|
|
m3st_tce |
![]()
|
Conteaza nr. de km? OK, 32.000. Inca "tanara".
|
--------------------
Renault
|
|
clamba |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 280 Joined: 8 May 14 From: Bucuresti ![]() |
Luata in mai 2014, 16.500Km - nivel de gradinita. Schimbat in garantie:
- plasticul din dreptul oglinzii laterale stanga (scartaia, aparent avea un piciorus rupt) - difuzorul din usa dreapta spate (era ars cred, dupa inlocuire tot se aude mai incet) - motorasul de la stergatoare - la primul contact cu temperaturile negative a clacat, mergea cand vroia si cum vroia. |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer K9K 836
2013 ex Renault Twingo D4F 702 2002
ex Corsa C Z14XEP 2005 |
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Sport Edition 2.0 16v CVT, Ianuarie 2012, 37k km.
Schimbat pe garantie la 15k km un cheder de la usa dreapta fata, se umflase si pocnea la deschiderea usii, facea un zgomot ca de balama nestransa. This post has been edited by dumid: 22 Jan 2015, 15:43 |
--------------------
5461
1997
2012
|
|
m3st_tce |
![]()
|
Un mesaj de la un (fost?) coleg care m-a rugat, pentru interesul general, sa adaug aici lista sa de inlocuiri.
mezym QUOTE Masina mea mai este in garantia Adagio pana in aprilie 2015 si luna asta i-am schimbat mai multe piese. In primul rand rulmentul de presiune. El face obiectul garantiei extinse, ambreiajul si placa de presiune nu. Apoi exista OTS-uri pentru volanele si schimbatoarele de viteze din piele. Daca esti in Adagio si le ai jupuite ti se vor inlocui cu altele noi. Eu le am deja pe masina, desi e cam penibil ca din 2010 pana acum sa schimb 3 volane si 2 maciulii schimbator. Tot de luna asta am si tapiserie sofer noua, a doua oara schimbata, dar ea nu a intrat la garantie ci a fost gest comercial. Initial mi-au respins cererea, le-am trimis poze si mail cum ca si acum doi ani a crapat in acelasi loc, ca e problema cu produsul etc. Au fost de acord sa imi dea una noua, manopera de inlocuire a ei in schimb a cazut in sarcina mea (48 de lei mi-a cerut service-ul ca le sunt client vechi, probabil spre 150 e un tarif real). |
--------------------
Renault
|
|
Ovys |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 30 August 06 From: Iasi ![]() |
1,5 Dci, 2009, 100kkm:
Amortizoare fata Baterie Rampa retur injectie - pe garantie Radio-cd, butoane decojite - pe garantie |
--------------------
Renault
Grand Scenic
- IS-09-xyz
2011 - 1.5 DCI, 110 cp, privilege ex: Renault Megane 3, 1.5 dci, 106 cp, dinamique
ex. Megane 2, 1,5 dci, 85 cp, privilege, 2007 ex. Megane 1, 1,9 dci |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 05:33 |