Achizitie Laguna II 1.9 CDI, Renault Laguna II 1.9 CDI 2001
![]() ![]() ![]() |
Achizitie Laguna II 1.9 CDI, Renault Laguna II 1.9 CDI 2001
Dejan |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 8 December 14 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna Grandtour 1.9 DCI
2001 Technology Ambassador - daiagon.ro
|
|||
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
Am facut si eu la fel, doar ca m-am trezit ca a stat masina vreo 2 ore pe avarii, asa ca m-am enervat si am scos detot butonul
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCi 88 kW Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205 |
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
adusa de afara ...taxa timbru mediu foarte mare pentru a fi inmatriculata ...asa ca a ajums la dezmembrari...
|
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
Ehh, stiu cum a ajuns la dezmembrari, stiu ca avea taxa mare (2.2 dci), dar vroiam sa scot in evidenta faptul ca masina era superba(si atat de curata incat am crezut ca e a unuia de pe acolo) si ma gandesc la ce pret derizoriu a cumparat-o cel cu parcul de dezmambrari...
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
2,2 dci...cam 2000 si ceva de euro taxa timbru ... niste hoti...
|
--------------------
renault
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(przamfiri @ 20 Jan 2015, 15:09) 2,2 dci...cam 2000 si ceva de euro taxa timbru Mai pune inca pe atat....si un pic! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
przamfiri |
![]()
|
...daca este ca an de fabricatie 2001 pana prin 2003, euro 3 cam cat am zis eu este taxa, daca este mai noua de 2003 creste taxa cam cum zici tu...
![]() tara frumoasa....vreau sa imi schimb laguna cu un grand espace si m-am cam lovit de taxa asta frumoasa... cred ca mai astept sa o termin de plata pe lagunita si mai bag un credit si imi i-au un grand espace din 2011 euro5 taxa mica 150-200 euro... decat sa le dau banii pe taxa mai bine ii investesc intr-o masina mai noua ... ![]() This post has been edited by przamfiri: 20 Jan 2015, 15:44 |
--------------------
renault
|
Alexandar |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Tanar fiind si vrei sa-ti iei si tu o masinuta , nu ai bani sa-ti iei una noua , una mai veche 8-9 ani te rupe timbrul de mediu ( aproape egal cu valoarea masinii ) , asigurarea obligatorie te jupoaie .... dar ei se bat cu pumnii in piept ca sprijina tinerii !!!
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
Alexandar |
![]()
|
Da, asa e.Tocmai din cauza aceasta incercam sa facem tot felul de scamatorii legale, dar totusi nu prea.Eu, spre exemplu, pe actele ultimelor 2 masini aparea numele lu' el padre, acesta fiind pensionar si RCA-ul este de n-spe mii de ori mai mic decat daca e masina pe numele meu.Si sa nu mai vorbim daca cumva Doaaaamne fereste provoci un incident in trafic, cat trebuie sa tragi apoi.
Vorba ardeleanului care sta sprijinit de blocul de care se izbeste un deltaplan: "Tara de c*cat, atentate de c*cat!" This post has been edited by Alexandar: 21 Jan 2015, 11:04 |
--------------------
Renault
Laguna II
|
Dejan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 8 December 14 From: Timisoara ![]() |
La mine la 1.9 DCI 2001 euro 3 taxa e vreo 600 de euro. Sincer tot mult mi se pare, pentru ca nu vad de ce platesc acesti bani, defapt.
La RCA ... nu are rost sa discutam ... e vreo 1.300 de lei pe an, pe numele meu. Legat de buton: am vrut si eu sa il demontez, dar nu am reusit la momentul respectiv, asa ca m-am lasat pagubas, decat sa rup vreo clema. Scobitoarea inca tine. |
--------------------
Renault
Laguna Grandtour 1.9 DCI
|
|
Alexul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 10 October 13 From: Bucuresti ![]() |
Bafta cu Laguna...asteptam niste poze.
Totusi...cam multe probleme ai avut cu ea. Laguna mea 1, din 98...in afara de distributie, bucsi, placute, consumabil etc nu am schimbat la ea. Cu GPL m a dus in 2000 euro cu tot ce am bagt in ea. 1300 euro masina si 500 taxa. Si la mine rca-ul este mare. Primul Rca facut la inmatriculare a fost de 350 lei-6 luni, in dec 2013...27 ani. Pe urma a crescut tot pe 6 luni pana la 600 lei...Ultima de anul trecut a fost 495 lei. Oricum fac la cineva care se ocupa de asigurari...ca daca faceam la un centru din Mall-uri sare de 600 lei. Am gresit ca nu am bagat o pe numele lui taicamiu...era doar 240 lei pe an ! This post has been edited by Alexul: 22 Jan 2015, 11:37 |
--------------------
Renault
Laguna
1998 - GPL Tomasetto Stag 4 Q-box
|
|
Alexandar |
![]()
|
Eu am platit 700 de euro taxa, acum recent.
Tocmai pe criteriul RCA-ului excesiv de mare am trecut masina pe numele parintelui pensionar.Inainte de a achizitiona Laguna, am avut alte 2 masini in familie cu capacitati cilindrice diferite: 2.3 si 1.8; 2.3 era trecut pe numele parintelui pensionar, iar 1.8-le pe numele meu.Pai nu crezi ca era RCA-ul considerabil mai mare la 1.8?!Asa ca de data aceasta am ales sa trecem ambele masini(intrucat atat eu, cat si batranu' am achizitionat alte masini ![]() ![]() Referitor la buton...si daca rupi o clema, nu are nimica, caci oricum butonul se schimba cu tot ansamblul, care cuprinde si clemele de prindere. 22 Jan 2015, 11:40: QUOTE(Alexul @ 22 Jan 2015, 11:34) Eh, nu poti sa le numesti neaparat probleme, ci mai mult...neplaceri.Plus ca, banuiesc ca e o investitie pentru urmatorii ani si cred ca merita banii.Iar pe langa asta, stim cu totii ca Laguna II nu e chiar un monument al fiabilitatii(raportat per intreg ansamblul masinii). ![]() This post has been edited by Alexandar: 22 Jan 2015, 11:40 |
--------------------
Renault
Laguna II
|
todhiere |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 625 Joined: 8 June 09 ![]() |
Depinde cum privesti problema. Mie, unul, mi se pare extraordinar ca nu gasesti rugina la laguna 2 nicaieri, ca dci-ul are injectoare beton, ca alternatorul si electromotorul sunt fiabile, ca sunt rezistente dar si deformabile la impacturi usoare ( nu se sifoneaza in tamponari, dar nici nu te baga in spital daca ai 20 la ora ).
Ar mai fi plusuri, dar si multe minusuri: cam toate au bai cu turbo, geamurile electrice sunt de rahat, puntea spate si caseta de directie sunt tot de rahat, dar sunt chestii care le poti remedia sau cu care poti trai. Laguna nu e nici pe departe masina perfecta, dar cand te uiti cate sunt pe drumuri, te face sa te gandesti ca nu e tocmai cea mai proasta masina posibila. Si sa va mai zic ceva, am fost intr-o seara la suc si pizza in Oradea, in zona centrala la un pub sa-i zicem, cu o parcare mare intunecoasa. Cand ma uit mai bine dupa ce ma dau jos din masina, observ nu mai putin de 3 lagune fara a mea, pe o raza de 10 metri, plus ca mai venise un prieten cu a lui, deci in total 5 lagune, fara sa ne cunoastem. Si nu e singurul caz, tot vad des aceste masini. |
--------------------
Renault
Laguna
2004 dynamique 6 speed 1.9 dci 120 caluti Renault... Jean Renault
|
|
Alexandar |
![]()
|
Da, sunt niste masini foarte intalnite in trafic.Pai am biroul cu vedere spre un bulevard foarte circulat si cand vreau sa ma mai dezmortesc un pic, ma uit pe geam la trafic, ca un copil prostovan.Si pot zice ca absolut de fiecare data cand mi-am belit ochii pe geam, am vazut cel putin o Laguna trecand.Probabil si in timp ce postez acest comentariu au trecut vreo 2 Lagune
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
sunteti subiectivi in observatii, proprietarii de logan vad loganuri, unii vad bmw-uri, altii skode, altii haudiuri, foarte putini vad Subaru / mitsu / saab / Volvo, iar eu ma intristez cand vad geely.
sunt multe pentru ca majoritatea se inchina la vw / skoda, iar aia putini/ restul - cumpara multa masina la la bani mult mai putini (a se citi laguna / c5 / 407 / 159 / 9-3, 9-5 / s60 / etc) decat concurentul direct pasat. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
Alexandar |
![]()
|
Clar ca suntem subiectivi.Asta cu Laguna la orice colt era doar o paranteza, o relatare haioasa, mai mult, decat adevaraul adevarat.
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Mai zic unii : " nu iau domn'le reno ca e scump la piese ! " . Da , normal , ca la vw iti asigura piesele gratis
![]() |
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
Lupu_Cadmiel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 749 Joined: 9 October 14 From: Dumbrava Timis ![]() |
Si eu inainte sa imi cumpar Laguna miau spus prietenii si mai multi ca nu iti lua renault ca is foarte scumpe la piese. Un verisor care are vw passat pe langa ca a fost foarte scumpa la achizitionare + inmatriculat a mai bagat si o multime de piese in masina iar acuma ii baga benzina in ulei deci trebuie sa faca motorul. Dar are passat. si piese care am schimbat eu la directie au fost in total de 160ron (2 capeti de bara si 2 bielete directie cv nemtesti nu le stiu numele acuma) pe cand la verisoru la passat au fost 250ron pe o singura parte adica 1 bieleta si un capat de bara. Are in jur de 25.000km si iarasi ii bate la directie. Deci nustiu cu ce ii mai scump un renault decat un vw la piese.Pana acuma nu am vazut sa fie mai scump. Dinpotriva ii mai ieftin. Binenteles in comparatie cu Opel nu se poate discuta pentru ca is mult mai ieftine decat un Renault.
23 Jan 2015, 13:18: Faza cu vazutul lagunelor si eu am patito:))decand am laguna parca numai lagune vad pe drum:))ori sau inmultit ele ori din cauza ca am si eu:)) This post has been edited by Lupu_Cadmiel: 23 Jan 2015, 13:18 |
--------------------
Renault
Laguna
- M 3185 BK
2 2002 1.9dci 88kw 120cp 290.000km Renault Talisman 2021, 2.0 blue dCi 160cp Intens 75.000km
Renault Trafic 2006 1.9dCi 100cp 268000k, |
|
Alexandar |
![]()
|
Din punctul meu de vedere, nu exista masina de generatie mai noua care sa aiba o intretinere foaaarte ieftina.Pe alocuri probabil ca sunt unele piese de Reno mai scumpe decat ale altor producatori(chiar si decat BMW-caz concret, intercooler), dar pe de alta parte sunt si piese mult mai ieftine.Per total, costul intretinerii cam este acelasi atat la Reno, cat si la VW sau alte marci concurente ale gamei.
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
Lupu_Cadmiel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 749 Joined: 9 October 14 From: Dumbrava Timis ![]() |
Aici nu te contrazic.Si sunt sigur ca multe alte piese de renault sunt mai scumpe sau mai ieftine decat la alte marci.
|
--------------------
Renault
Laguna
- M 3185 BK
2 2002 1.9dci 88kw 120cp 290.000km Renault Talisman 2021, 2.0 blue dCi 160cp Intens 75.000km
|
Dejan |
![]()
|
Ca idee, eu am avut: Logan benzinar, Octavia 1 diesel, BMW diesel, BMW benzinar... Nici una nu e ieftina la piese. Lucrurile se achilibreaza. Chiar daca la una sa zicem, distributia e mai ieftina, sigur ceva e mai scump ca la cealalta.
Ideea e sa mearga si sa iti faci treaba cu ea. Eu o masina o iau functie de necesitatea in perioada urmatoare. Uneori necesitatea, intr-adevar a fost si nevoia de adrenalina ![]() Nu si la achizitia de fata, evident. In alta ordine de idei: tocmai a ajuns butonul; deseara incerc sa il montez ![]() 23 Jan 2015, 15:26: Alta chestie: nuca nu mai are piele pe ea. Stie cineva de unde pot cumpara, fie pielea pentru nuca, fie o nuca reconditionata. Multumesc. This post has been edited by Dejan: 23 Jan 2015, 15:26 |
--------------------
Renault
Laguna Grandtour 1.9 DCI
|
|
Lupu_Cadmiel |
![]()
|
cum ti se pare noua achizitie????merita renault laguna????esti multumit de ea????....ca ai avut si nemtoaice....
23 Jan 2015, 15:27: asta ma intereseaza si pe mine ca a ramas nuca de la shcimbator belita.ii galbena si nu imi place:)) This post has been edited by Lupu_Cadmiel: 23 Jan 2015, 15:27 |
--------------------
Renault
Laguna
- M 3185 BK
|
Alexandar |
![]()
|
Desi a mea are ceva km la activ, ma si mir cum de nu s-a dus cu totul pielea de pe maciulie.
Incearca la sectiune bursa, sigur gasesti.(In cautarile mele pe acolo am vazut cateva anunturi) |
--------------------
Renault
Laguna II
|
Lupu_Cadmiel |
![]()
|
daca nu te superi cati km are masina ta? ca sa stiu aproximativ cat are si a mea. Ca pe bord arata 171.000km dar nu prea cred. Ca a fost turbina si discurile de frana varza si nu credca se duce asa repede.
|
--------------------
Renault
Laguna
- M 3185 BK
|
Alexandar |
![]()
|
Bate spre 240.000km.Dar sa stii ca e de la caz la caz belirea maciuliei.Spre exemplu, un bun prieten are un Megane II cumparat de nou si pe la 70.000km si ceva a inceput sa se duca dracului piele de pe maciulie.In schimb, a avut el padre o Alfa 2.4 JTD sarita de 550.000km si pielea in masina arata ca noua.Deci de aceea zic ca e de la caz la caz...
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
rusli |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 258 Joined: 15 December 12 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mi-a zis un prieten ca a mers la un pantofar care i-a imbracat maciulia cu piele. Sigur sub 100 ron a iesit
![]() La mine pe la 150.000 a inceput sa se roada... |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001, 1.6 16v
|
|
Lupu_Cadmiel |
![]()
|
la mine ii belita toata. ce sa mai zic. ii toata galbena. si asta asa a fost de cand am cumparato. deci sa ma astept sa aiba peste 250.000:(
|
--------------------
Renault
Laguna
- M 3185 BK
|
rusli |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 258 Joined: 15 December 12 From: Cluj-Napoca ![]() |
Va recomand sa verificati VIN-ul masinii la reprezentanta inainte de a o cumpara. Eu asa am facut.
Atunci am aflat ca la 39.000 km a fost schimbat bordul si lasati km la 0. Deci la acei 140.000 km din bord, mai adaug 40.000 ca sa stiu numarul real ![]() Sigur, daca masina nu are istoric pana in anul cand o cumperi, nu e 100%, dar macar poti sa-ti faci o idee... Daca in 2011 a avut 50.000 km, e destul de real sa aiba in 2015 - 100.000 km... p.s. si nu va costa nimic ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001, 1.6 16v
|
|
Alexandar |
![]()
|
Initial, pe mine nu m-a interesat numarul de km al masinii, ci starea ei si a motorului.Desi are mici probleme ca si orice masina de varsta ei, per total sunt multumit.
La o perioada dupa achizitionarea ei, s-a intamplat un fenomen tipic unui kilometraj manarit...si anume s-a dus naibii tot bordul cu toate becurile si ceasurile lui.Pe moment m-am enervat un pic, dar m-am calmat cand am ajuns la un "iscusit" intr-ale manerelilor si cand mi-a schimbat ceasurile din bord mi-a explicat ca nu s-a umblat la km, ci pur si simplu...bla bla bla(oricum n-am inteles de ce s-a stricat bordul).Si apropos, ca un bun samaritean si om cinstit ce sunt, la montarea noului bord, am pastrat numarul de km real, desi m-a intrebat "mesterul" cati km as vrea sa imi puna in bord ![]() P.S.: Pentru imbracat in piele maciulii si altele: anunt 4 tuning. E 50RON imbracatul maciuliei. This post has been edited by Alexandar: 23 Jan 2015, 16:45 |
--------------------
Renault
Laguna II
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 02:04 |