Poveste "ohne" Valvetronic
![]() ![]() |
Poveste "ohne" Valvetronic
hitman1234 |
![]()
|
||
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(cdadan @ 18 Nov 2014, 15:21) Aici ar fi o logica, insa un coleg spunea ca vor aparea erori daca schimba runflat cu gume normale, chiar pe aceeasi dimensiune. D-aia zicea doctorul ca nu are erori. Pe aceeasi dimensiune n-ar avea de ce sa apara "erori". ![]() QUOTE(4x4 @ 18 Nov 2014, 15:49) ![]() Eu am pus 205/40 in loc de 225/45 pe toate 4 rotile si pana acum nu am vazut nici o problema. Nu. Am seturi de roti diferite iarna/vara. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Sa revenim la subiect. Consum de Bucale, ore nasoale, dimineata la 8 si seara la ~6, aproape 400 km parcursi, 9.6%, fara S&S, viteza medie 22,x kmh.
Runflat-uri nu mai vede veci ! |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Ma' men,te invit,in jurul orei 14,pe Victoriei,in Bucale.Bin dear leitli!!
![]() Cat sa fii de cretin sa ingustezi o artere ultra-mega-chizdu aglomerata ca sa rapesti(aproape) o banda,din cca 2,5 existente,ca sa faci o ditamai pista de bitzigle pe care nu circula nici dreaq?!?!Demarcarea pistei?Niste borduri cat Sacarambu'! ![]() Baga-ti ambulanta si prin rondoul ala(ma feresc sa-i spun roundabout) de unde(inca!!) da Puie ala de Monta interviuri.Plangi!!O sa-ti tremure dubla-masa ca cocioanele in sara de ajun! Am remarcat faptul ca miticii isi tot critica edili.Acum am vazut(uit main oun ais) de ce,si tre' sa le dau dreptate.Bref:de pe Grivitei(colt cu piata Chibrit) pana pe N.Iorga 33(la pasapoarte) fix 40 de minute in taxi.Mori incet! ![]() In schimb,am si motive sa laud Bucurestii!Incredibil ce de multe cladiri frumoase am vazut.Si noi si vechi.M-a spart ce misto arata blocul ala de are la parter "La placinte" ![]() Ai si matale dreptate.Bucurestiul devine tot mai placut privirii. ![]() This post has been edited by marian-j: 20 Nov 2014, 00:28 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(marian-j @ 20 Nov 2014, 00:14) Cat sa fii de cretin sa ingustezi o artere ultra-mega-chizdu aglomerata ca sa rapesti(aproape) o banda,din cca 2,5 existente,ca sa faci o ditamai pista de bitzigle pe care nu circula nici dreaq?!?!Demarcarea pistei?Niste borduri cat Sacarambu'! ![]() Explicații (oficiale, plus proprii): - la 6-8 grade se mai răresc bicicliștii - cică au băgat bordurile alea ca să nu mai atenteze miticul copitalist cu hârbu' pe 4 roți la ele - de când cu pasajul Basarab și cu noul bolevard Buzești-Berzei-Vasile Pârvan (plus vechea alternativă Lascăr Catargiu), s-a presupus căcalea Victoriei poate fi gâtuită nițel pentru otomobile; posibil să devină chiar integral pietonală/biciclistică, cândva Și ca o concluzie: Ce vezi acum la copitală dpdv al circulației e parfum de lavandă, comparând cu anii de tristă amintire 2006-2011. Am lăsat un ambreiaj în blocajele alea monumentale. This post has been edited by Markos: 20 Nov 2014, 01:17 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Corect! Pâna în 2009 as zice ca era omor. Pierdeam in medie de doua ori mai mult timp in trafic.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mariane, varianta huranus si ajungi de doo ori mai repede.
nafta. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Eu am tot spus ca de la an la an mie mi s-a parut tot mai bine. Am vazut copitala cu Dacia 1310 Li, cu SupeRNova, cu Loganul, apoi cu Pemfeul.
Curatenia este din ce in ce mai buna, sunt tot mai surprins ca se opreste soferul copitalez la trecerea de pietoni, etc, samd. Am ramas masca sa vad Porker Cayenne parcat frumos pe un singur loc ! RangeRovere cu bun simt in trafic. Pemfeurile X6 de manelisti au ramas la fel, adica pe linia de tramvai ![]() De biciclisti nu comentati atata, daca v-ati muta curul din masina pe bicicleta in caz ca distanta pana la servici va permite, traficul s-ar descongestiona mult ! Am avut de mers zilnic din Voluntari la Institutul de Pneumo plus diverse intalniri seara. N-a fost placut dar nici cum era acum cativa ani. Astazi ma intorc acasa, o sa incerc sa merg frumos pentru ca la venire am cam ars-o pe madam ![]() This post has been edited by dr_mKe: 20 Nov 2014, 10:44 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
plus gropile. desi au fost doo ierni najpa, au rasarit destul de putine.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Daca nu va convine puteti opta pentru autostrazile ( plural, da? ) suspendate.
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sau trotuarele rulante.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Consumul la 180 kmh pe tempomat variaza intre 11 si 16 %. Totusi a fost si ceva vant, probabil ca-i undeva la 12% la viteza asta, daca-i sa ma iau dupa diferentele de la 120 si 140 kmh fata de Prestij.
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Prestiju` cat consuma la 180 kmh pe ceas?
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La ce?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
La trecerea din treapta a 3-a in treapta a 4-a de viteza, badie.
This post has been edited by MuciX: 20 Nov 2014, 19:32 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
corbex |
![]()
|
Credeam ca se refera la 180 Km parcursi
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dr_mKe |
![]()
|
La Vmed 178 kmh, consum 14.3%, iar la 183 kmh a reclamat 15.6%
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Care ar fi alegerea corecta intre xtreme vision si nightbreaker unlimited?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Osram clar ! Philips s-au bulit sensibil mai repede de fiecare data !
Doar dpv asta ma pronunt categoric. This post has been edited by dr_mKe: 21 Nov 2014, 14:18 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Parca asa stiam si eu, dar am vrut sa ma asigur.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Dacă tot a trecut o lună fără câteva zile de când am Pemfe', am zis să fac un mic rezumat.
Kilometri bobinați ceva peste 5.000, acum are 102.000 fără o mustață. Încălțat cu gume de iarnă de o săptămână, Nokian WRD 3, în locul Dunfloapelor M3 RunFlat. Dacă stau suficient de bine cu finanțele, la primăvară zboară și Conti, RunFlat nu mai vede veci ! Diferențele sunt prea mari la confort și evident îmbătrânirea suspensiei. Ce îmi place: - poziția la volan, pedalierul, spătarul scaunului - direcția foarte precisă - felul în care se acționează comenzile, cu o rezervă la schimbător, tipic BMW, trebuie să simți mai mult decât vrei mai ales la rece - csenoanele sunt mai ok decât mă așteptam vis a vis de temperatura de culoare - nivelul de insonorizare, practic până la 180 kmh este super fain, după crește puțin zgomotul motorului, dar nu deranjant - sistemul de ventilație, cu excepția zilelor cu multă ploaie, atunci trebuie trecu pe manual că nu-l duce capul prea mult - practicalitatea de break și luneta care se deschide separat - curba de cuplu a motorul la ture mici și medii, unde va sta cel mai mult, în general merg foarte constant chiar dacă scot medii orare mari - caracterul mult înclinat spre GT, cu șasiu confortabil dar sportiv la nevoie - manevrabilitatea la parcare 970707_10203790444374231_7049456867047529643_n.jpg ( Size: 103.56k ) Number of downloads: 642 am scos niște parcări laterale demne de Premiul Nobel ![]() - parțial nu îmi place, dar este foarte bine pentru drumurile publice, indiferent de viteză, când ajungi la limită șasiul are inginerit un mic grad de subvirare, să știi că ai început să-l tragi pe coadă și că te zgărie dacă nu-i dai pace Ce nu îmi place: - sunetul motorului la ralanti, parcă macină pietre - asta este, păcatele injecției directe - comportamentul total lipsit de nerv după 4000 rpm în orice treaptă precum și zgomotul metalic ascuțit produs tot de minunatul sistem de injecție directă - frânele care cedează mai repede decât cele de la Logan (să nu uităm, Brembo HP perforate cu plăcuțe DS și lichid ATE Typ200), deși au un dozaj foarte bun, pedala este calibrată foarte fain ca efort necesar, pot face vârf-călcâi ușor și fin ![]() - ambreiajul glazurat de propritarul anterior lui Dan, s-a remediat complet după o noapte la liniuțe, la Copitală, acum cuplează super fin și când este încins - csenoanele pe ploaie sunt din păcate slabe rău, am mers vre-o 2 ceasuri pe ploaie sănătoasă și am fost tot cu proiectoarele aprinse, temperatura de culoare este de vină, eu o să rămân mereu la părerea că un halogen bazat într-un far bun este superior cu mult pe ploaie - lipsesc canalele de aer pentru frâne, după câte am văzut, la toate motoarele mici, așa că nu-i de mirare supraîncălzirea rapidă și fadingul în ciuda discurilor ventilate de 300 mm pe față și a celor ventilate pe spate, de 260 mm - sistemul audio, după ce fac rost de ornamente de uși cu tweeter, mai discutăm, dar oricum nu are dinamică deloc. Pentru asta trebuia să vină sus mister Dănuț, să audă o dinamică bună la un sistem audio, că-i prea greu de explicat. Loganul avea așa ceva, dar îl punea în cap antifonarea după 80-100 kmh, mai ales la volum mic ![]() Chestii de rezolvat: - stergătoare, deși sterg bine pentru că sunt destul de noi, la vânt și peste 120 kmh tremură în draci pe parbriz. Explicația ? Pentru că . . . . Bosch ! Orice altceva în afară de Bosch și Valeo ! - cureaua de accesorii cât mai curând - când le sună ceasul, plăcuțe Ferodo Premier și discuri Brembo PVT HC - la oloi am să trec pe Mobil1 0W-40 când vine timpul, adică în vre-o lună ![]() - de schimbat oloiul la diferențial - de schimbat lichidul de frână cu ATE SL6 sau TYP200 - când drumul de Brad devine civilizat, de vopsit capota și scos urmele de zacuscă ![]() Per total, o mașină cu aere de Grand Tourer, cu un motor care se simte bine când dă 2/3 din ce știe, consum foarte bun la drum întins, deși aș zice și în oraș, de vreme ce mi-a luat 10% la Bucale. Culoarea, nu știu încă, cert este că se cam uită lumea după mașină ![]() ![]() This post has been edited by dr_mKe: 22 Nov 2014, 00:24 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
hitman1234 |
![]()
|
|
--------------------
bemfe
vewe
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Eu am facut ''liniuță'' cu 2 Loganuri 1.6 16v stock, strict pentru comparație
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
corbex |
![]()
|
Le-ai infrint?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
A avut temperatura de culoare mai bună.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 22 Nov 2014, 00:17) Dacă tot a trecut o lună fără câteva zile de când am Pemfe', am zis să fac un mic rezumat. am mers vre-o 2 ceasuri pe ploaie sănătoasă și am fost tot cu proiectoarele aprinse, temperatura de culoare este de vină, - și scos urmele de zacuscă ![]() o mașină cu aere de Grand Tourer, de vreme ce mi-a luat 10% la Bucale. Culoarea, nu știu încă, cert este că se cam uită lumea ![]() ![]() Am editat , putin ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Acum este bicolor, gri deschis până la jumătate. Mă duc mai tărziu să-l revopsesc roșu !
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
Care e treaba cu ZACUSCA ? .
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Citește la început cum a căpătat o amintire pe capotă.
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
QUOTE(dr_mKe @ 13 Nov 2014, 12:25) După o pauză de-o țigară și-o trecere în revistă a tuturor zgârieturilor, etc, șamd, a rămas că facem târgul, după ce mă adun pe-acasă, fiind între congrese. Nota bene: amu' de început, 2-3 pagini de hohăială se trec cu vederea ![]() ![]() ![]() LE > marian-j o zis că nu-i mașină de doftor, că-i bună de fufe, pen'că-i roșie ![]() Bag de seama ca zacusca se trage de la zgirieturi ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 16:21 |