Drumurile noastre... pericol public !, ...oare cerul României are gropi?
![]() ![]() ![]() |
Drumurile noastre... pericol public !, ...oare cerul României are gropi?
sagetator |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Attached thumbnail(s) 22_03_06_1620.jpg ( Size: 41.1k ) Number of downloads: 211 22_03_06_1626.jpg ( Size: 54.75k ) Number of downloads: 192 23_03_06_1212.jpg ( Size: 53.36k ) Number of downloads: 165 23_03_06_1213.jpg ( Size: 30.97k ) Number of downloads: 160 23_03_06_1214.jpg ( Size: 63.61k ) Number of downloads: 175 |
||
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
subscriu...
vineri am plecat spre sinaia, pe ruta targoviste-pucioasa-fieni-moroieni-sinaia. drumul era extrem de prost inca de anul trecut. acum ca a trecut si iarna (cu inghetul si dezghetul) e jale. pe unele portiuni asfaltul lipseste cu desavarsire. gropile is imense....mergeam si plangeam ![]() la sosire in sinaia am constatat ca aveam si pana pe spate. in fine s-a "reparat" pana, am stat in sinaia pana duminica si am plecat spre casa pe ruta sinaia-ploiesti-targoviste. pe dn1 a fost acceptabil. in schimb din ploiesti la targoviste iar teroare. groapa langa groapa, drum pentru masochisti. am ajuns in targoviste si am constatat ca iar am pana, tot pe spate, dar la roata cealalta. multa multa m**e celor care ar trebui sa repare drumurile si n-o fac. P.S nu uitati sa va platiti taxele la timp... |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Ce-s cu pozele alea? Lejer frate! Iti recomand Toplita - Reghin, sa vezi acolo macel. Eu de la anu nu imi mai platesc rovinieta!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Am uitat sa precizez ca dupa aceasta "experienta" volanul e putin deviat spre dreata (cineva de aici a patit o faza similara din cauza unei borduri)..... iar viteza de croaziera a fost de 30-40 km/oraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
Apoi sa nu-i trimit pe responsabili de kktul asta la mama lor in origini !? |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Amatorilor de senzatii tari va mai recomand Timisoara-Lugoj-Caransebes, am crezut ca se rupe masina sub mine! Si mai veneam si din Vest, dupa vreo 1000 km de autostrada!
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
st0rm3ru |
![]()
|
![]() god of the hell fire Group: Members Posts: 175 Joined: 14 December 05 From: Bucharest, .ro ![]() |
drumuri din categoria "jale" pe care am mers:
Ulmeni (pe langa Oltenita) - Lehliu-Gara = categoria "jale *****" (5 stele)... mai bine ocoliti pe la Calarasi sau Bucuresti. am facut in vreo 3 ore cei 40-50 km... m-am si ratacit la un moment dat, de-am ajuns intr-o fundatura (era noapte, marcaje inexistente - doar niste stalpi de genul "drumul judetean...", restul era pierdut pe undeva prin istorie...). Ploiesti - Urziceni = categoria "jale ***"... pana la Albesti-Paleologu ok, dupa aceea o portiune buna, dupa care... mai bine o luati de la inceput prin Buzau sau Bucuresti... ![]() Sinaia - Targoviste = categoria "jale ****"... si probabil va evolua catre "jale *****" ca sa se mute tot traficul pe DN1 si sa curga amenzile... ![]() Cheia - Brasov = categoria "jale *****"... nu. repet: NU! mai bine opriti la Cheia, bucurati-va de un mic, o bere, natura, etc... si intoarceti-va la Ploiesti dupa care spre Brasov.... Transfagaraseanul = categoria "jale ***" acum 2 ani, "jale ****" anul trecut... anul asta nu cred ca ma mai duc... ![]() kakautostrada A1... km x la km y... = categoria "jale ***", tendinta crescatoare... joke: daca s-ar anunta la radio gropile ar fi ceva de genul... "groapa A1 km 35... creste dix-neuf centimetres..." ![]() concluzie: feriti-va de drumurile secundare ca de dracu' si puneti bani la ciorap pentru un elicopter... "you know is sad but true"... ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- Expression
2002 1.4 8v Trance eXcess! :)
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Mă fraților, eu cred că visați. N-ați auzit ce-a zis șefu', că avem drumuri ca în Germania?
Cum îndrăzniți să-l contraziceți? ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Hai sa mai "particularizam" putin. Amatorilor de senzatii tari le recomand ROMANIA!!!
|
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
st0rm3ru |
![]()
|
![]() god of the hell fire Group: Members Posts: 175 Joined: 14 December 05 From: Bucharest, .ro ![]() |
contrastand cu topicul nu pot decat sa felicit inginerii, constructorii, etc... care au refacut drumul Bucuresti - Alexandria! cred ca au trecut aproape 10 ani de atunci si inca se afla intr-o stare foarte buna.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
- Expression
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Cred ca cei mai slabi sefi sunt astia de la drumuri.Ieri am mers pe un drum secundar asfaltat de langa Bacau, care are inca o banda blocata cu zapada de 70-80cm
![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
d3m3ntzial |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 3 December 05 From: Vrancea ![]() |
hahaha....senzatii extreme gasiti pe drumul TISITA (E85) - SOVEJA - TG SECUIESC !
Care are tupeu sa mearga pe acolo fara sa isi rupa ceva ii ofer o noapte de cazare ![]() Au dat si la tv de acel drum infernal.Groapa langa groapa.Pardon...gropi*da langa gropi*da.Nu mai spun ca in multe locuri un sens al drumului este pur si simplu lipsa.n-am putut sa fac poze din masina pentru ca intram cu totul in groapa ![]() @st0rm3ru - ziceai ca ai trecut prin lehliu gara ? stiu primarita de acolo si chiar is curios daca are gropi mari p`acolo..ca se tot kka pe ea ca face multe. |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2006 1.4,16v Renault Grand Scenic III (2015) Bose Edition
Clio Bicorp Extreme - Ian' 2006 - 1,4 98 Cp,climatronic,vopsea metalizata : Noir Nacre |
|
st0rm3ru |
![]()
|
@d3m3ntzial: in lehliu mi se parea ca e autobahn cand am ajuns...
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- Expression
|
|
CGB |
![]()
|
partea nasoala e ca pe langa faptu' ca rupi masina, mai poti face si accident.
cu ochii la gropi intri dracu in altu', sau intra altu' in tine. si partea si mai prosta e ca n-avem ce face. daca nu platesti rovigneta si restu' de impozite iei amenda. oricum ai da-o e nasol. la gropile noastre ar fi buna o masina de teren suprainaltata si cu cauciucuri cat mai late ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Fratzilor,
Ce cautati pana la urma pe Targoviste - Sinaia ? Ce pana mea ocoliti ? Radarele?! Inca n-ati invatzat ca nu are rost ? Inca mai credeti ca acele camere de monitorizare va masoara viteza ??? Vreti o alta varianta de drumuri proaste. Vizitati orasul Montreal !!! PE bune ! Imi pare rau ca nu mi-a trecut prin cap sa fac poze la gropile de acolo ! E adevarat, nu ca-n pozele din Satu Mare, dar credeti-ma, erau peste tot. Concluzionand, Romania, ce frumoasa tzara! Pacat ca e locuita... si ca are gropi ! |
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(RoVal1972 @ Mar 28 2006, 09:35 PM) pai daca io-s din tgv nu e logic sa merg spre sinaia pe cel mai scurt drum-respectiv tgv-sinaia????? sau acu' io-s de vina ptr ca-s gropi, io-s de vina ca nu ocolesc pe la bucuresti-ploiesti-sinaia??? io sint ala idiotu' ca nu stiu sa ma feresc de gropi. gropile sint ok sa inteleg??? doar noi sintem de vina ptr ca dam in ele ![]() pai daca-i asa, imi cer scuze autoritatilor ca m-am legat de gropile lor. sa fiu iertat ptr indrazneala de care-am dat dovada criticand micile zgarieturi din carosabil. si drept pedeapsa ptr criticile aduse voi alege cele mai frumoase gropi si o sa trec cu masina peste ele de 100 de ori...inainte...inapoi...inainte.... |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
eu m-am hotarat sa raman in alianta (renault-nissan) si am ales si modelul.....deja am dat avansul. E in varianta de echipare Pack Miorithique
![]() are si piele ![]() Attached thumbnail(s) 49_inch_modified_patrol_chevy_hot_rod.jpg ( Size: 69.09k ) Number of downloads: 113 |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cristib, sorry, nu m-am gandit la varianta ta...
![]() Ma gandeam ca te incadrezi in categoria celor care evita DN1 de frica radarelor. Imi aduc aminte ca au fost destui care dadeau ca varianta alternativa. In concluzie, imi pare rau pt. mashinutza ta. |
--------------------
Renault Megane
Sedane
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
CGB |
![]()
|
no problem man.
masinuta s-a reparat ![]() sa sti ca prefer sa ocolesc pe dn1 decat sa o iau pe tgv-sinaia. dar si aici sint probleme...ca sa ies in dn1 am 3 variante: 1. s-o iau pe traseul tgv-moreni-floresti-dn1 2. sa merg pe tgv-ploiesti-sinaia 3. tgv-bucuresti-sinaia la varianta 1...din tgv pana ies in dn1 e varza drumu'. varianta 2 ...din tgv la ploiesti e si mai varza. varianta 3...pana in buc e drumu super, de la buc la sinaia e super...dar ocolesc fro 140 km plus ca e si foarte aglomerat. deci...e najpa oricum ![]() dar...vb lu tariceanu...avem drumuri ca-n germania...la ce ne-om mai vaita ... |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
da' chiar, de ce te vaiti ? Daca toate drumurile sunt cu gropi inseamna ca asa e normal. Masina ta e proasta ca nu e pentru drumuri normale cu gropi.
Asa ca ia-ti SUV ! ![]() |
--------------------
Renault Megane
Sedane
|
CGB |
![]()
|
la drumurile noastre era perfect un vehicul d-ala pe perna de aer...hovercraft parca ii zice
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE multa multa m**e celor care ar trebui sa repare drumurile si n-o fac. Subscriu ![]() Si adaug: sa ii f*tem in gura de imbecili jegosi, avortoni nenorociti, tampiti, cretini, idioti, prosti, scursuri umane care-si bat in fiecare an joc de noi. Cretinii dracu PS Scuzati limbajul dur dar alta metoda de comunicare nu mai vad. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
si cine i-a votat???
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
CGB |
![]()
|
voi i-ati votat !!! ca doar nu s-or fi votat singuri.
io unu n-am mai fost la vot de ani de zile ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Mai bine taceai cristi ..... pai au murit unii la revolutie ca sa te abtii tu?
Cind nu mi-a convenit ce era de votat m-am dus frumos si mi-am anulat votul |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
CGB |
![]()
|
d-aia e democratie.
daca vrei sa votezi si consideri ca cineva merita votul tau....mergi si votezi. daca ti se pare ca toti canditaii mananca rahat cu kilu' si-s nejte jigodii...stai acasa si nu votezi. eu am ales varianta a doua. cat despre mortii revolutiei...n-au murit degeaba. forumul asta (libertatea de exprimare), ca multe altele exista si datorita lor. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
moradi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 29 August 04 From: Miercurea Ciuc ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp Extreme
2005-1,5dCi,60kw
|
|
st0rm3ru |
![]()
|
bere ciuc - inca o groapa si ma duc...
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- Expression
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Care groapa?Aia de 2/3
![]() |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
sagetator |
![]()
|
Baieti!
In acest weekend voi trece iar prin acelasi horror: Oradea - Satu-Mare cu returul: Satu-Mare - Tasnad - Marghita - Oradea. Revin cu fotografii. Daca cineva face fotografii mai dezastru' privind drumurile NATIONALE pe care circula, ii dau un carton de bere cand trece prin Oradea. De care vor muschii lui. Groaza mi-e de ce ma asteapta.... ![]() |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
|
|
sagetator |
![]()
|
....si dupa cum va spuneam, iata si o parte din "minunile" intalnite in WAR ZONE sau TERROR ZONE-ul numit DN19 (Oradea-Satu-Mare). Am ratat cateva gropane adevarate fiindca nu ma puteam opri (blocam ciurculatzia si asa vai de capu' ei).
Sunt curios daca am cui sa dau berile! ![]() "Enjoy!" Attached thumbnail(s) 00.jpg ( Size: 40.21k ) Number of downloads: 32 01.jpg ( Size: 53.45k ) Number of downloads: 19 02.jpg ( Size: 46.05k ) Number of downloads: 23 03.jpg ( Size: 47.4k ) Number of downloads: 20 04.jpg ( Size: 56.27k ) Number of downloads: 16 05.jpg ( Size: 50.19k ) Number of downloads: 14 06.jpg ( Size: 67.32k ) Number of downloads: 21 07.jpg ( Size: 52.29k ) Number of downloads: 14 09.jpg ( Size: 69.24k ) Number of downloads: 20 10.jpg ( Size: 64.61k ) Number of downloads: 21 11.jpg ( Size: 63.71k ) Number of downloads: 18 12.jpg ( Size: 98.58k ) Number of downloads: 13 13.jpg ( Size: 102.82k ) Number of downloads: 15 14.jpg ( Size: 90.21k ) Number of downloads: 12 15.jpg ( Size: 54.81k ) Number of downloads: 10 19.jpg ( Size: 51.46k ) Number of downloads: 24 |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 14:56 |