Drumurile noastre... pericol public !, ...oare cerul României are gropi?
![]() ![]() ![]() |
Drumurile noastre... pericol public !, ...oare cerul României are gropi?
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Am platit-o pe tot anu' cand era zapada, iar gropile erau infundate cu zapada batatorita, dar daca nu repara astia urgent drumurile, ii bag in p***a mamii lor daca-mi cer fraierovigneta, ca nu cred ca mai vreau s-o platesc.
![]() |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Si am uitat sa adaug ceva: dupa ce ca nu depaseam 30-40 km/ora, mai vad si pulitzia stand in duba pe marginea drumului, undeva intre doua localitati, sa ce? Sa ne opresca pt. rovigneta? Sau erau vezi-Doamne cu radarul? Atunci i-a sarit mushtaru' sotiei mele! Sa vedetzi voi femeie furioasa! Daca opream, ii lua de gat fara-ndoiala. Nici nu ma mir, la ce drumuri avem.....cum e aia cu "pacat ca-i locuita"?
|
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
E jale mare pe A1, chiar ca nu merita sa platesti rovigneta. Sper sa se apuce sa mai repare la ea acum ca s-a incalzit (macar cateva plombe sa mai puna). Partea proasta e ca nu poti sa mergi incet caci vin cei din spate cu viteza, eu mereu am avut impresia ca intra peste mine in timp ce incercam sa evit gropile. Asta e...cine stie...poate mai tarziu se va rezolva...poate niciodata
![]() |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
sputz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 12 April 06 From: Bucuresti ![]() |
E imposibil! La Unirii, cand vii dinspre Mitropolie si faci dreapta spre tineretului un CANAL FARA CAPAC !!!
![]() L-am luat cu ambele roti de pe stanga, am avut noroc ca nu pe centru ca ma opream acolo. Eram in spatele unui trolebuz care "l-a calcat" si nu mi-am dat seama dacat dupa ce m-am dat jos prin ce am trecut... Rotile n-au nimic, inima mea da ![]() MAMA LOR, TOTI ! |
--------------------
Renault Clio
Clio Fidji 1.5 dCI
2006 Clio Fidji 1.5dCi 65cp Albastru Otoman aprilie 2006
|
|
svclio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 5 July 12 ![]() |
O sa reinvii aceasta discutie cu o groapa mamut aflata la aproximativ 15-20 de metri de intersectia cu Splaiul Independentei, pe bulevardul eroilor, sensul de mers spre Berzei (oarecum inainte de metrou). Groapa sta ascunsa in intuneric si noaptea inhata roti de renault, eu era sa raman iar fara o roata.
Mai este inca una pe care o urasc din tot sufletul, este undeva pe Drumul Sarii cam la 30-40 de metri dupa Starea Civila sector 6, spre Rahova. |
--------------------
renault
clio 2 bicorp
2004 / dci 65 cai
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Drumurile din Bucuresti sunt din ce in ce mai varza...
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.011 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
stai sa vezi in primavara...
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 11:39 |