Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages  1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Vopsire bandou spate

Mr. Lawyer
post 14 Jun 2013, 20:20
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare!

In urma evenimentului avut, serviceul Renault din orasul meu mi-a vopsit bandoul spate dupa cum se poate vedea in pozele alaturate.
Eu cred ca este vorba de o vopsire necorespunzatoare, fiind un defect de vopsire (ma refer atat la textura vopselei, la gradul de luciu, la nuanta - modelul meu este Manager si ar trebui sa aiba bandourile vopsite in culoarea caroseriei, negru nacre).
Astept parerile voastre cu privire la felul in care a fost vopsit bandoul spate.
Gresesc eu sau cei de la service?
Multumesc anticipat! 20130603_110932.jpg ( Size: 3.59mb ) Number of downloads: 2007
20130603_111001.jpg ( Size: 2.52mb ) Number of downloads: 2048

--------------------
RENAULT MEGANE SEDAN 2008/MANAGER
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Cypry Brasov
post 14 Jun 2013, 20:43
Post #2

Membru autentic

Daca esti nemultumit fa scandal iar daca nu se rezolva nimic PROTECTIA CONSUMATORULUI!E facuta pe RCA?

--------------------
DACIA Duster 2017
+
Mr. Lawyer
post 14 Jun 2013, 21:02
Post #3

Membru incepator

Pe CASCO. Devizul a fost destul de mare, deci nu vad de ce se zgarcesc si nu il scot sa il revopseasca cum trebuie. Nu ar iesi in pierdere la cati bani au luat per total deviz.
In general sunt adeptul vorbei bune si a rezolvarii amiabile a neintelegerilor.
Am discutat inclusiv cu directorul general, la directorul de service de asemenea i-am semnalat problema, insa refuza sa isi recunoasca vina pe care eu pretind ca o au.
Poate ma insel eu, de aceea am cerut pareri avizate ale membrilor acestui forum.

--------------------
+
Marianssg
post 14 Jun 2013, 21:29
Post #4

Membru autentic

From: Piatra Neamt

dupa parerea mea de amator aia nu e vopsea metalizata si nici lac nu are aplicat peste vopsea. Din cate stiu Noir Nacre e vopsea metalizata,iar dupa cum arata bandoul 100% nu e vopsea metalizata si e si matuita(ceea ce e si logic daca nu au dat cu lac). ce ti-au facut mi se pare o mare "teapa".iti recomand ceea ce a afirmat mai sus Cypry Brasov

This post has been edited by Marianssg: 14 Jun 2013, 21:31

--------------------
Renault Megane II 2006 privilege
1.5 dci 74kw
+
Mr. Lawyer
post 14 Jun 2013, 21:42
Post #5

Membru incepator

Inainte de accident am avut acel bandou negru mat (era asa tot dintr-o vopsire anterioara, deci nu mai aveam bandoul ca din fabrica).
Dar parca era mai bine asa "mat" decat cum e acum.
Si eu sunt tot amator, de aceea s-ar putea sa nu apreciez corect lucrurile.
Multumesc de opinii!

--------------------
+
espacern
post 14 Jun 2013, 23:19
Post #6

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

Nu reusesc sa-mi dau seama bine din pozele tale...dar cred ca s-a vopsit un bandou care nu trebuia vopsit.
Sunt 2 tipuri de plastice:cu suprafata lisa care se vopsesc si cu suprafata granulata care raman culoarea"natur".

@+

--------------------
. . - . .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
Mr. Lawyer
post 15 Jun 2013, 09:02
Post #7

Membru incepator

QUOTE(espacern @ 15 Jun 2013, 00:19)
Nu reusesc sa-mi dau seama bine din pozele tale...dar cred ca s-a vopsit un bandou care nu trebuia vopsit.
Sunt 2 tipuri de plastice:cu suprafata lisa care se vopsesc si cu suprafata granulata care raman  culoarea"natur".

@+
*

Salut!

Bara spate a fost inlocuita iar bandoul a fost revopsit in urma accidentului pe care l-am avut.
Dupa cum se poate vedea din poza atasata, inainte aveam bandoul negru mat (eu cel putin asa il vad).
Acum este un gri-albastrui care se vrea negru (depinde cum bate lumina pe el), lucios si cu o textura ciudata.
Nu vreau sa se creada ca sunt chitibusar, mai sunt si alte probleme in urma reparatiei la masina mea pe care inca nu le-am semnalat aici.
Dar acum incerc sa ma conving ca este bine sa actionez mai dur fata de refuzul lor de a revopsi bandoul.
Pana acum am incercat sa solutionez amiabil problema.

Megane.jpg ( Size: 323.97k ) Number of downloads: 1520

--------------------
+
Cypry Brasov
post 15 Jun 2013, 09:55
Post #8

Membru autentic

Eu cunosc cazuri la reprezentanta KIA din cauza unei aripi si a unei portiere unde clientul nu a fost multumit de culoarea care se vedea i-a vopsit toata masina ca s-a plans la OPC!

15 Jun 2013, 09:57:
Nu sunt vopsitor dar se vede clar ca nu are lac dat!Bandoul fata cum e?
La fel ca ala spate?

15 Jun 2013, 09:58:
Te duci frumos la ei si le spui ca il vrei ca ala fata(vb de culoare si lac);ca asa pp ca il veri sa fie aceeasi nuanta ca cel de pe fata!

This post has been edited by Cypry Brasov: 15 Jun 2013, 09:58

--------------------
DACIA Duster 2017
+
Mr. Lawyer
post 15 Jun 2013, 10:38
Post #9

Membru incepator

Bandoul fata nu a fost implicat in eveniment si nici nu a fost vopsit/reparat niciodata, deci e cel din fabrica.
Uitandu-ma pe deviz, am vazut ca ei au scris ca modelul meu e Expression, cand el e de fapt Manager.
Sa aiba asta vreo legatura cu felul in care au vopsit bandoul?
Ei stiu foarte clar ce vreau insa se fac ca nu pricep. Imi tot dau cu faptul ca nu are cum sa iasa ca cel din fabrica.
Eu nu vreau decat sa fie ca inainte de a-l vopsi ei, nu-l vreau neaparat ca din fabrica.

--------------------
+
CataT
post 15 Jun 2013, 10:42
Post #10

Membru autentic

From: C o n s t a n t a

QUOTE(Mr. Lawyer @ 14 Jun 2013, 20:20)
serviceul Renault din orasul meu
*

Pai si nu ne zici din ce oras esti sa se afle de unde sunt "inginerii" care au facut asa lucrare.
Bandoul tau ar trebui sa aiba aceeasi culoare cu bandoul fata si cu bandourile de pe portiere.

This post has been edited by CataT: 15 Jun 2013, 10:43

--------------------
Renault Megane 2 2007 / 1.6 16V
+
Mr. Lawyer
post 15 Jun 2013, 10:59
Post #11

Membru incepator

QUOTE(CataT @ 15 Jun 2013, 11:42)
Pai si nu ne zici din ce oras esti sa se afle de unde sunt "inginerii" care au facut asa lucrare.
Bandoul tau ar trebui sa aiba aceeasi culoare cu bandoul fata si cu bandourile de pe portiere.
*

Cu siguranta o sa va dezvalui numele concesionarului si orasul.
Deocamdata urmeaza sa mai am o intrevedere cu ei saptamana viitoare.
Dupa aceea, daca tot nu se decid sa revopseasca bandoul oricum o sa actionez pe cale legala impotriva lor si o sa dezvalui si aici depre cine este vorba.
Ca fapt divers, sunt si alte probleme in urma reparatiei la masina pe care inca nu le-am expus aici pe forum.
Pe acelea mi-au promis ca o sa incerce sa le remedieze insa nu am garantia ca o vor face.
Dar bandoul deja mi-a scos peri albi.

--------------------
+
Cypry Brasov
post 15 Jun 2013, 12:55
Post #12

Membru autentic

Eu cred ca nu tre sa te lasi si te dai tare la ei!Colegul CataT are dreptate toate tre sa fie la fel!Daca nu erau in stare sa o faca de ce s-au bagat?

--------------------
DACIA Duster 2017
+
supremeon
post 15 Jun 2013, 13:12
Post #13

cam rareori membru...

From: din inima țării...

QUOTE(Mr. Lawyer @ 14 Jun 2013, 20:20)
........... - modelul meu este Manager si ar trebui sa aiba bandourile vopsite in culoarea caroseriei, negru nacre).
20130603_110932.jpg ( Size: 3.59mb ) Number of downloads: 2007
20130603_111001.jpg ( Size: 2.52mb ) Number of downloads: 2048

*

Nu este adevarat! Echiparea Manager NU are bandourile in culoarea caroseriei! Spre exemplu, cine are Manager cu caroserie rosie, sau albastra, are bandourile exact in nuanta de gri in care ti-au vopsit tie... Uita-te la alte masini de pe strada...
Iti spun sigur, caci eu am Manager!

La Expression nu ma pricep cum este, si nici nu stau sa caut acum. Insa, primul lucru care trebuie aflat cu certitudine este ce echipare ai! De ce au scris ei Expression: asa figureaza in sistemul lor, de cand ai luat masina pana in prezent? Daca da, atunci sa iti vopseasca ca la un Expression.
Dar, pentru Manager, vopsirea mi se pare corecta... asta e parerea mea.

--------------------
Iubesc mersul domol pe o sosea fara gropi si alte masini, - pur pretutindeni! primavara cu verde crud si albastru
+
solidconvert
post 15 Jun 2013, 14:50
Post #14

Donator

From: Bucuresti

Expressionu' are culoarea aia turbata ca si privilege (pierre a fusil + codul afferent)... probabil la el bandourile erau nevopsite... oricum chiar daca au tratat masina ca fiind expression ca si nivel de echipare oricum n.are nicio treaba vopseaua aia... cred ca bandoul n.a fost destinat pentru vopsitorie motiv pentru care este granulat plasticul

P.S.: uite asa arata la expression:

060820101184.jpg ( Size: 564.29k ) Number of downloads: 450

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
Mr. Lawyer
post 15 Jun 2013, 21:48
Post #15

Membru incepator

QUOTE(supremeon @ 15 Jun 2013, 14:12)
1. Nu este adevarat! Echiparea Manager NU are bandourile in culoarea caroseriei! Spre exemplu, cine are Manager cu caroserie rosie, sau albastra, are bandourile exact in nuanta de gri in care ti-au vopsit tie... Uita-te la alte masini de pe strada...
Iti spun sigur, caci eu am Manager!

2. De ce au scris ei Expression: asa figureaza in sistemul lor, de cand ai luat masina pana in prezent?

3. Daca da, atunci sa iti vopseasca ca la un Expression.
Dar, pentru Manager, vopsirea mi se pare corecta... asta e parerea mea.
*

1. Cred ca confunzi cu Privilege. Da un simplu search pe google si convinge-te.
Megane Sedan Manager are bandourile in culoarea caroseriei.

2. Masina am cumparat-o din alt oras.
Dar asta nu-i scuza pe ei cu nimic. Cred ca un service Renault ar trebui sa cunoasca nivelurile de echipare, nu trebuie sa ii traga clientul de maneca.

3. Iti multumesc pentru opinie!
Dar nu stiu cat de corect este vopsit daca negrul ala nu prea e negru ci e un gri-albastrui in functie de cum bate lumina pe el, si nu cadreaza deloc cu negrul masinii si nici cu celalalt bandou din fata.

15 Jun 2013, 22:53:
QUOTE(solidconvert @ 15 Jun 2013, 15:50)
Expressionu' are culoarea aia turbata ca si privilege (pierre a fusil + codul afferent)... probabil la el bandourile erau nevopsite... oricum chiar daca au tratat masina ca fiind expression ca si nivel de echipare oricum n.are nicio treaba vopseaua aia... cred ca bandoul n.a fost destinat pentru vopsitorie motiv pentru care este granulat plasticul

P.S.: uite asa arata la expression:

060820101184.jpg ( Size: 564.29k ) Number of downloads: 450

*

Plasticul de la a mea este acum granulat si lucios, iar nuanta total nereusita.
Exact ca in poza pusa de tine era si bandoul meu (negranulat, nelucios), doar ca in culoarea caroseriei (noir nacre).
Vezi si poza postata de mine mai sus, din ziua accidentului.
Exact asa am vrut sa imi lase bandoul, cum e in poza aia.
Ei au vopsit cum au vrut ei.

15 Jun 2013, 23:37:
Revin cu o poza de ansamblu.
Sunt constient ca din poze nu se poate vedea intr-atat de bine incat sa puteti da un verdict 100% sigur, insa cred ca e suficient pentru a demonstra greseala pe care au facut-o cei de la service.
20130603_111012.jpg ( Size: 278.78k ) Number of downloads: 263

This post has been edited by Mr. Lawyer: 15 Jun 2013, 22:37

--------------------
+
Catalinmodena
post 15 Jun 2013, 22:45
Post #16

Membru autentic

From: Aproape de Craiova

La Manager era o optiune atunci cand se comanda masina,optiune care avea cost 0 si consta in bandouri vopsite in culoarea caroseriei.Stiu manager rosu cu bandouri vopsite din fabrica ca la privilege.

Foto de mai sus,cu meganul argintiu,acel bandou pare negru,nicidecum acel crem de pe Privilege.

Acum,cu bandouri care se vopsesc si care nu,cred ca sunt destui colegi pe forum ce le-au avut negre ulterior vopsindu-le in nuanta caroseriei.

Asa ca,mergi peste ei,ca pe aici nu-ti va vopsi nimeni.Si pune cateva foto cu masina sa vedem si restul bandourilor.A,si spune despre ce reprezentanta/service este vorba,ca na noi pe aici nu am fi facut un secret din asta ,mai ales in urma unei astfel de lucrari.

--------------------
Renault megane sedan manager 1.4 16v 2007
+
mihai_dorin
post 15 Jun 2013, 23:39
Post #17

Membru autentic

Pe langa faptul ca ai scris aici sa te lamuresti, ai scris ca sa ameninti si reprezentanta. Daca tot ai inceput o poveste, spune pana la capat. Pana acum mai multi oameni ti-au zis ca nu e normal ce ti-au facut, ca defapt ala e un tip de bandou care nu e destinat vopsirii (suprafata rugoasa) si ca trebuie sa iti schimbe bandoul cu unul adecvat si sa ti-l vopseasca. Te duci luni fromos la ei, le spui ca daca nu rezolva toate problemele vorbesti cu cei de la Vocea Clientului si vorbesti si cu cei de la asigurari. Daca acestia nu au facut plata cu atat mai mult o sa fie mai dornici cei de la reprezentanta sa te multumeasca, ai grija ca la primirea masinii semnezi o foaie ca totul este ok, ca ai primit masina asa cum trebuie etc. Succes!

--------------------
Renault Megane Sedan 1.6 16v 2007 Privilege + Mio C720b
“Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
+
Mr. Lawyer
post 16 Jun 2013, 07:32
Post #18

Membru incepator

QUOTE(mihai_dorin @ 16 Jun 2013, 00:39)
Pe langa faptul ca ai scris aici sa te lamuresti, ai scris ca sa ameninti si reprezentanta. Daca tot ai inceput o poveste, spune pana la capat. Pana acum mai multi oameni ti-au zis ca nu e normal ce ti-au facut, ca defapt ala e un tip de bandou care nu e destinat vopsirii (suprafata rugoasa) si ca trebuie sa iti schimbe bandoul cu unul adecvat si sa ti-l vopseasca. Te duci luni fromos la ei, le spui ca daca nu rezolva toate problemele vorbesti cu cei de la Vocea Clientului si vorbesti si cu cei de la asigurari. Daca acestia nu au facut plata cu atat mai mult o sa fie mai dornici cei de la reprezentanta sa te multumeasca, ai grija ca la primirea masinii semnezi o foaie ca totul este ok, ca ai primit masina asa cum trebuie etc.  Succes!
*

Unitatea reparatoare este Transilvania Automobile Sibiu.
La acest moment nu doresc sa le fac reclama negativa.
Am vrut doar sa ma conving ca este o problema la vopsirea bandoului (mie nu-mi place absolut deloc cum a iesit).
Din discutia avuta cu patronul a ramas sa merg pe la jumatatea lunii iunie (termen indicat de mine), si odata cu inlocuirea burdufului de cauciuc de la portbagaj (care e rupt), o sa remedieze si celelalte problemele semnalate de mine.
Nu si bandoul, care in opinia lui (si a celorlalti angajati) este vopsit corect.
L-am convocat la o discutie pe patron pentru ca mi-am pus sperantele in el, fiind factorul principal de decizie in firma.
Pe marti-miercuri vine burduful, ca nu-l aveau pe stoc, si voi merge pentru ultima data la ei, si nu ma las pana nu dau jos bandoul sa-l vopsesca.
Abia dupa acest moment, daca va fi cazul, le voi face reclama negativa.
O problema majora este aceea ca nu mi-au dat niciun fel de hartie la iesirea din reparatie. Pur si simplu m-au chemat si mi-au dat cheia.
O sa repun in discutie acest aspect deoarece, in lipsa unei hartii, nu este foarte clar de cand curge garantia lucrarii (data exacta).

De ce spuneti voi ca bandoul nu este destinat vopsirii?
Bandoul nu l-au inlocuit, doar l-au vopsit pe cel existent. In urma accidentului era zgariat.
Inainte de vopsire bandoul meu nu era rugos, si era negru-negru. Ma asteptam sa il lase asa cum era.

--------------------
+
solidconvert
post 16 Jun 2013, 11:23
Post #19

Donator

QUOTE(Catalinmodena @ 15 Jun 2013, 22:45)
Foto de mai sus,cu meganul argintiu,acel bandou pare negru,nicidecum acel crem de pe Privilege.
*

In poza aia daca te uiti atent se vede rama de la suportul de numar... ala este negru... cat despre culoare: este un fel de gri, nicidecum crem... wink.gif pentru o mai buna identificare am trecut cum se numeste nuanta de vopsea... wink.gif este dificil sa surprinzi intr.o poza o nuanta exacta...

QUOTE(Mr. Lawyer @ 16 Jun 2013, 07:32)
De ce spuneti voi ca bandoul nu este destinat vopsirii?
*

mai sus ti.a spus un coleg care este diferenta dintre bandouri: exista rugos care nu este destinat vopsirii si lucios sau fara asperitati care este destinat vopsirii... acum datorita porilor foarte pronuntati de pe bandoul tau, pare ca este genul care n.a fost destinat vopsirii... poti sa.mi spui daca celelalte bandouri de pa masina ta sunt vopsite?... ca am senzatia ca nu sunt...

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
Mr. Lawyer
post 16 Jun 2013, 12:37
Post #20

Membru incepator

QUOTE(solidconvert @ 16 Jun 2013, 12:23)
mai sus ti.a spus un coleg care este diferenta dintre bandouri: exista rugos care nu este destinat vopsirii si lucios sau fara asperitati care este destinat vopsirii... acum datorita porilor foarte pronuntati de pe bandoul tau, pare ca este genul care n.a fost destinat vopsirii... poti sa.mi spui daca celelalte bandouri de pa masina ta sunt vopsite?... ca am senzatia ca nu sunt...
*

Am pus niste poze cu bandoul fata, desi acum imi dau seama ca din poze n-o sa puteti vedea foarte bine diferenta dintre cele doua (fata-spate).
In primul rand nuanta si apoi felul grosier, cum bine spunea o persoana mai sus, in care a fost vopsit bandoul spate.
Cred ca nu ma fac bine inteles si pentru ca sunt total necunoscator in domeniu.
De aceea nu va pot raspunde in mod elocvent la intrebari.
Cred ca pe asta s-au bazat si meseriasii de la service; pe faptul ca nu ma pricep.

20130616_132732.jpg ( Size: 1.92mb ) Number of downloads: 378
20130616_132743.jpg ( Size: 2.88mb ) Number of downloads: 354

--------------------
+
Catalinmodena
post 16 Jun 2013, 14:35
Post #21

Membru autentic

Asta-i bandou nevopsit,si acum inteleg ca pe cel spate l-au dat cu bidineaua cand de fapt trebuia achimbat.
Sigur cred ca la asigurarii apare inlocuit,sau poate firma de asigurare nu a dat inlocuire,si atunci l-au vopsit.

--------------------
+
Mr. Lawyer
post 16 Jun 2013, 14:53
Post #22

Membru incepator

Ce inseamna "Bara protectie spate"?
E tot una cu bandoul?
Asta apare pe deviz la piese inlocuite.

--------------------
+
Catalinmodena
post 16 Jun 2013, 16:19
Post #23

Membru autentic

Nu.Bara e bara,bandoul este separat.

--------------------
+
adi_ar
post 16 Jun 2013, 21:18
Post #24

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

Daca asiguratorul nu a specificat inlocuirea, atunci service-ul este indreptatit sa faca exact ceea ce i s-a cerut - vopsirea.
Din experiente personale, vopsirea mai bine de atat nu se poate, adica nu se va putea niciodata obtine prin vopsire acea tusa catifelata cu avea bandoul la origine!
Fie se prelucreaza si iese lucios (ceea ce nu ti-as recomanda - exista sanse bune sa crape dupa un timp), fie iese cu rugozitatea cu care a iesit.
Eu zic sa nu te mai agiti! Consoleaza-te cu el asa cum este sau comanda unul nou (pe cheltuiala proprie). Mie tocmai mi-a fost inlocuit bandoul (dupa VIN), cu RCA si dincolo de cuoare, care nu este neagra, ci un soi de antracit, bandoul "de origine" cu stanta Renault, este putin mai mic decat locasul si mai moale ca si consistenta.
O fi niscai chinezism!

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
Mr. Lawyer
post 16 Jun 2013, 21:58
Post #25

Membru incepator

QUOTE(adi_ar @ 16 Jun 2013, 22:18)
Eu zic sa nu te mai agiti! Consoleaza-te cu el asa cum este sau comanda unul nou (pe cheltuiala proprie).
*

Dupa ce eu am platit asigurare CASCO atatia ani iar ei si-au luat in urma reparatiei 24.000 lei (cu tva inclus), de ce sa comand pe cheltuiala mea unul nou?
Eu nu am vrut decat sa imi vopseasca bandoul exact cum era inainte de accident.
Mentionez ca nu mai era ca din fabrica deoarece a mai fost revopsit si in trecut (tot in urma unui eveniment).
Uita-te la postarea cu nr. 7, am pus poza cu bandoul asa cum era inainte.
Ma agit pentru ca mie pur si simplu nu-mi place cum a iesit.
Este vorba de nuanta, textura, stratul de vopsea pare badaran de gros etc.

--------------------
+
Catalinmodena
post 16 Jun 2013, 22:41
Post #26

Membru autentic

Da,acum am studiat poza din postul 7,si crede-ma ca acel bandou NU ESTE UNUL VOPSIT.

Astept colegii sa confirme.Daca nu asi avea megane poate asi avea indoieli.

La tine asiguratorul cred ca sigur nu a dat inlocuire pentru aceasta piesa.Mergi la reprezentanta si intreaba-i daca au solicitat asiguratorului inlocuire,si ce raspuns le-a dat agentul.Pentru ca ei au vorbit,si sigur service-ul nu il vosea asa,pe ''barba'' lui.

Ai avut-o dauna totala de a costat atat reparatia?Despre ce firma de asigurari vorbim?

This post has been edited by Catalinmodena: 16 Jun 2013, 22:42

--------------------
+
Mr. Lawyer
post 17 Jun 2013, 20:32
Post #27

Membru incepator

Nu am avut dauna totala dar au fost multe de schimbat la ea.
Si au astia de la reprezentanta niste preturi...
Asiguratorul este Uniqa.
Desi pare paradoxal, eu nu le reprosez celor de la asigurari ca nu au schimbat bandoul, pentru ca avea doar niste zgarieturi.
Cu toate acestea, ce solutie tehnologica exista ca bandoul sa ramana cum era? Sa nu-si bata joc de el in felul acesta.
Si daca l-au vopsit, de ce n-or fi nimerit nuanta?
Mie mi se pare un negru-gri-albastrui.

--------------------
+
dr.nils
post 17 Jun 2013, 21:21
Post #28

Membru autentic

Am schimbat si eu mandouri la Megane, eu am Pack Autenthique, bandouri negre cu suprafata granulara care nu se vopsesc.
Prima data acum 2 ani, pentru zgarieturi mi l-au inlocuit pe cel fata stanga (am reparat masina in reprezentanta), a doua oara pe cel spate la fel inlocuit pentru zgarieturi.
S-ar putea sa fie meritul celor din reprezentanta (constatarea s-a facut cu angajatul Renault de fata, punctul de constatare fiind in sediul reprezentantei), dar nu s-a pus problema de vopsire. Si eu m-am mirat si mi-au explicat ca acel plastic nu se vopseste fiind dintr-un material care nu suporta acest lucru. Il poti vopsi, dar se exfoliaza.
Fiind vorba de reprezentanta, cel mai bine ar fi sa vorbesti cu reprezentantul Renault sa ceara reconstatare si inlociure pentru o piesa care nu ar trebui vopsita din start
Daca nu, sper ca macar ti-au dat garantie la lucrare, la revopsire poate le iese "nuanta"

--------------------
Renault Megane 2.1 2005 Sedan 1.6 16V Pack Autentique
Renault Megane 2.1 2004 Bicorp 1.4 16V Confort Dynamique
Ford Focus Mk4 2021 1.0 EcoBoost Titanium
+
Mr. Lawyer
post 17 Jun 2013, 21:34
Post #29

Membru incepator

Cred ca incep sa inteleg acum.
Din cauza asta stratul de vopsea pare foarte gros, cred ca au dat cu vopsea ca inecatii.
Acum e prea tarziu sa mai pot face ceva pentru ca s-au trimis actele la asigurari si se asteapta plata.
Dar cred ca ar putea macar sa mi-l dea jos, sa-l slefuiasca si sa-l revopseasca intr-un fel.
Nu ar iesi in pierdere la cati bani sunt pe deviz.
Nu va zic ce prost mi-au reglat usa dr. fata. Astea le las pentru mai tarziu.

--------------------
+
dr.nils
post 17 Jun 2013, 21:57
Post #30

Membru autentic

Din cate stiu eu vopsirea unui element intr-o reprezentanta e vreo 800-900 lei. Sper sa nu gresesc, dar bandoul ala de plastic nu cred ca costa mai mult de 600 lei, deci nu stiu daca macar au facut vreo economie cu vopsirea in loc de inlocuire

--------------------
Renault Megane 2.1 2005 Sedan 1.6 16V Pack Autentique
Renault Megane 2.1 2004 Bicorp 1.4 16V Confort Dynamique
Ford Focus Mk4 2021 1.0 EcoBoost Titanium
+
3 Pages  1 2 3 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 12:27
Dacia