Vopsire bandou spate
![]() ![]() ![]() |
Vopsire bandou spate
cosmin_69 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.335 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
|
||
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|||
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Orice atelier mai rasarit iti va prepara vopseaua dupa codul culorii...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.335 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Cred ca nu m-am exprimat bine.
Stiu ca se face pe codul culorii, ca doar am fost la magazin si am comandat pe codul culorii ori de cate ori am remediat acolo(vreo 3-4 ori). Mie imi trebuie la tub spary sa o pot pulveriza direct din recipient . |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
nicu_45 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 5 December 12 ![]() |
orice atelier mai rasarit iti poate pune intr-un tub spray culoarea respectiva....insa atentie....nu se da foarte bine cu tubul sprey....!!!! am incercat si eu asa dar nu a iesit ft bine...pina la urma tot la pistol iese cel mai bine....bafta...!!!
|
--------------------
Renault Megane Sedan
2.2 1.6 16v
dec 2007
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Se vopseste foarte bine si cu spray... depinde foarte mult de cat de bine este pregatita suprafata pentru vopsit si de tehnica de aplicare a vopselei... am avut bandoul spate vopsit de mine si m a tinut 3 ani fara sa se exfolieze sau sa apara alte probleme... a rezistat foarte bine si la contacte mecanice prin parcare
![]() Acum le am vopsit la vopsitor in culoarea caroserie... ![]() |
--------------------
.
.
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca vopseaua este metalizata trebuie dat si cu lac cu intaritor peste....altfel iese mata.
Pentru aderenta vopsea pe suprafata de plastic trebuie tratat cu primer....altfel se decojeste. @+ This post has been edited by espacern: 4 Feb 2014, 11:40 |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
darlycipri |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 12 January 14 From: Bucuresti ![]() |
orice service nu poate sa iti scoata aceeasi culoare pe care o ai pe masina , doar daca masina este una noua si nu a fost "batuta" de soare" dupa cativa ani de zile nuanta se schimba nu mult dar atat cat sa se observe cand ai vopsit un element.
|
--------------------
Renault
Megane
2006 / 1.5 DCI Megane II 1.5 dCi
|
|
solidconvert |
![]()
|
Eu m am referit la culoarea lui de bandouri, unde suprafata nu trebuie decat matuita si abia apoi vopsita (bandoul lui a fost vopsit de fabrica... el nu vopseste plastic chior sa necesite primer sau alte nebunii).
Nuanta si codul pentru bandoul lui le am precizat mai sus... diferente de nuanta nu apar decat daca nu prepara atelierul vopseaua fix dupa cod... ![]() |
--------------------
.
.
|
georgetzop |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 12 August 14 ![]() |
Cine poate sa imi spuna ce cod de culoare au bandourile de mai jos si daca imi puteti spune unde gasesc culoarea respectiva. Multumesc!
Attached thumbnail(s) IMAG0112.jpg ( Size: 2.18mb ) Number of downloads: 153 |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci 106 cp
2006
|
|
solidconvert |
![]()
|
Daca sunt alea ca la privilege culoarea se numeste pierre a fusil... codul il gasesti in tipicul de DIY la vopsire senzori parcare. L am pus acolo mai demult.
P.S.: postez de pe telefon si nu vad exact culoarea bandourilor tale din cauza soarelui... ![]() |
--------------------
.
.
|
georgetzop |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 12 August 14 ![]() |
Un magazin unde gasesc culoarea stii? Eventual online!
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci 106 cp
2006
|
|
solidconvert |
![]()
|
Pai cu codul te duci la orice magazin/laborator care prepara vopsele... ambalat la spray nu costa mai mult de 30ron.
|
--------------------
.
.
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 16:09 |