Cum afli tara in care s-a asamblat - megane II?
![]() ![]() ![]() |
Cum afli tara in care s-a asamblat - megane II?
DVK |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 27 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2004 1.5dci Renault Megane Sedan 1.5dci 100cp Confort Privilege 11/2004
|
|||
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
Numai dupa fisa de import sau daca gasesti vreun site care sa-ti "traduca" datele din seria de identificare (VIN) a masinii. Am cautat si eu pt. Clio (intrucat dealerul, in momentul lansarii comenzii, mi-a spus ca se va fabrica in Franta fiind full option si nu in Slovenia) si nu am gasit asa ceva (am gasit ceva dar apareau niste date total aiurea, in schimb pt. VW am gasit un site care mi-a decodificat toate datele), poate pt. Megane ai mai multe sanse. Am incercat sa aflu si de la Renault Romania dar nu au vrut sa spuna (parca ar fi secret de stat).
Incearca sa cauti cu google dupa "vin decoder" sau "renault vin decoder" (fara ghilimele). |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
DVK |
![]()
|
Am gasit ceva dar nu stiu cat e de bun.
http://www.analogx.com/cgi-bin/cgivin.exe A doua litera F zice ca ar fi Franta (VF1LMR2.........) . Position Number Position 1-3 World Manufacturer Identifier Position 4 Restraint System Type Brake Type and GVWR Class (Trucks and Vans Only) Position 5-7 Line, Series, Body Type Position 8 Engine Type Position 9 Check Digit Position 10 Model Year Position 11 Assembly Plant Position 12-17 Production Sequence Number |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Esti sigur ca F e de la Franta ? Pentru ca eu cand mi-am cumparat Megane-ul nu mai ajungea in reprezentanta si femeia de la Renault, la telefon, cand mi-a cerut VIN-ul, mi-a spus "VF..." practic sugerand ca incepe cu VF si sa-i dictez eu restul..
Ati vazut voi VIN de megane care sa inceapa cu VT ? Eu nu cred, si totusi multe sunt din Turcia. Dar poate ma insel. This post has been edited by alexava: 28 May 2006, 22:59 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
uhmm... eu stiam ca VF = vehicule francais, iar 1 e renault, 2 nu stiu cine e, dar 3 este Citroen. (la XM am seria VF3Y3G...)
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
DVK |
![]()
|
Nu sunt convins ca ar fi Franta. Am un estate 2006 la servici si tot cu VF incepe.
Asa mi-a tradus vin decoder'ul. Oricum la VT.... el traduce ca ar fi Spania nu Turcia. http://www.analogx.com/CONTENTS/vinview.htm testeaza... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
chipson78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
am testat... din pacate, unele chestii mi le da "unknown" sau "invalid", asa ca nu stiu cata incredere poti sa ai in el.
|
-------------------- Sedan Privilege 1.6 16v, Mai 2004, clima+scaune incalzite+esp
Clio Symbol 1.4 8v, Martie 2001(vandut) |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.396 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Meganul meu este fabricat in august 2001 si pe site-ul ala imi zice ca este din 2002...asa ca nu stiu ce acuratete au datele de acolo....., iar la R25 da numai unknow....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
meganedeux |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 24 October 05 ![]() |
La mine zice Assembly plant: 9, cifra a 11-a de aici: http://www.analogx.com/cgi-bin/cgivin.exe?...2&Submit=Decode
Poate stie cineva care e a noua fabrica de asamblare Renault. |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane2 Sedan
1,5 dci 80cp, Authentique, Gri 12/2003 |
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Se pare ca situl dat de voi nu cunoaste prea bine Renault
La Meganul din semnatura care e tot din 2004 ca si al lui meganedeux mie imi zice "Assembly plant: 2" ceea ce e total eronat pentru ca ar trebui sa avem amindoi acelasi numar la "Assembly plant".Sedanul se asambleaza doar in Turcia. Pt.google:uita-te mai atent la DIV.Tara de unde e importat e Slovenia dar undeva in stinga sus scrie la tara de provenienta Franta |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Anul care imi apare pentru masina din semnatura este 2003, ceea ce e imposibil deoarece aam achizitionat-o in noiembrie 2004, iar masina atunci intra in tara.
Nu cred ca sunt relevante datele obtinute de pe acel site. |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
QUOTE(pablo @ 29 May 2006, 17:42) Pt.google:uita-te mai atent la DIV.Tara de unde e importat e Slovenia dar undeva in stinga sus scrie la tara de provenienta Franta Unde sa ma uit? La DIV? Unde ai vazut tu DIV-ul meu ca m-as uita dar eu unul nu am pus mana pe el ![]() This post has been edited by google: 29 May 2006, 18:53 |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
N-am vazut eu DIVul tau dar l-am vazut pe al meu (de fapt al masinii sotiei).Nu stiu cum e in caz de leasing dar noi l-am primit de la dealerul Renault.Parca era necesar la inmatriculare sau pentru impozit .... nu mai stiu exact.
|
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
DVK, ce model anume te intereseaza? Sunt 6 feluri de Megane II, nu toate comercializate in Romania. Am mai vorbit pe forum despre care/unde e fabricat.
"VIN"-ul nu spune unde e fabricata masina. Link-ul ala nu e valabil pt. Renault (ca si pt. alte masini europene). |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
![]()
|
|
@pablo stiu ca nu l-ai vazut, glumeam. Cat priveste DIV-ul este la firma de leasing, tot ei au si inmatriculat-o.
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
|
DVK |
![]()
|
Pentru masina mea ma interesa
Renault Megane Sedan 1.5dci 100cp Confort Privilege 11/2004 VINúl meu este VF1LMR2......, poate ma ajuti sa aflu unde e asamblat . Merci. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
cristinic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 4 January 06 ![]() |
afli in functie de litera cu care incepe numarul de fabricatie al masinii (il gasesti pe placuta ovala, cartea de garantie sau cea de service).
r - turcia, e - spania, s - franta, y - franta......... |
--------------------
Renault
Laguna
2002 1.9dci
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
DVK, pe langa ce ti-a specificat cristinic, iti mai spun ca toate sedanurile sunt facute in Turcia. N-aveau cum sa "scape" din Franta si la noi pentru ca nu se fac si in Franta.
Nici nu ma gandeam ca nu stii unde e asamblata masina din dotare, credeam ca pt. cine stie ce intrebi. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
Eu nu m-am uitat pe placuta ovala, ci pe baterie-> Made in Turkey. E clar, doar daca nu s-au gandit francezii si spaniolii sa importe baterii de masina din Turcia.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
@DVK
in general e asa: sedanurile - Turcia estateurile - Spania bicorpurile - Franta dar mai sunt si exceptii, cum e a mea de exemplu, care desi e bicorp a fost facuta in Spania pentru ca francezii au o luna si jumatate de concediu (asta asa in medie, pe cap de vita furajata ![]() ![]() asta am aflat de la dealer care mi-a zis de unde a venit masina... |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
Cam rasist, uncle...Mergi in Paris, pe linga Sacre Coeur sau oriunde, si ai sa vezi ce inseamna o buna parte a populatiei franceze...Algerieni, tunisieni, nigerieni,sudanezi, ivorieni,etc... Atata timp cat isi face treaba ca lumea, poate sa fie si pigmeu! Nu rasa este modul de triere a calitatilor. Cred ca bunul simt...
Stiu, sunt off-topic... |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
FLORIAN2005 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 22 December 05 From: Bucuresti ![]() |
1.Ce inseamna pentru "Megane Sedan Expressioan 1,6 16V 110 CP" codificarea PH2?
2.Ce poti obtine de la IPSO (in afara de 1000 Euro reducere la pretul CIP;nr. si autoriz. de circ.prov.) pt. comanda din 24.05.2006 cu avans si restul cash la sosirea masinii (cca 2 luni)? |
--------------------
Toyota
Corolla
2004
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(FISICHELU @ 30 May 2006, 09:06) Cam rasist, uncle...Mergi in Paris, pe linga Sacre Coeur sau oriunde, si ai sa vezi ce inseamna o buna parte a populatiei franceze...Algerieni, tunisieni, nigerieni,sudanezi, ivorieni,etc... Atata timp cat isi face treaba ca lumea, poate sa fie si pigmeu! Nu rasa este modul de triere a calitatilor. Cred ca bunul simt... Stiu, sunt off-topic... Sunt convins ca uncle se referea la mult folosita expresie: " negrisorii de pe plantatie" folosita in general ca alternativa la "muncitori". Nu cred ca din rasism a zis-o. ![]() |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
FISICHELU |
![]()
|
@florian2005
"phase two"? nu stiu sigur, dar asta cred. |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
FLORIAN2005 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 22 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Corolla
2004
|
|
radari |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 30 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FLORIAN2005 @ 30 May 2006, 12:11) 2.Ce poti obtine de la IPSO (in afara de 1000 Euro reducere la pretul CIP;nr. si autoriz. de circ.prov.) pt. comanda din 24.05.2006 cu avans si restul cash la sosirea masinii (cca 2 luni)? covorase de cauciuc si alarma. cred ca trebuia sa spui la comanda pt ca dilaru scrie de acum pe dosar. cred ca merge si dupa. cu tupeu. se mai poate si o revizie gratis. la mine au tinut... inainte sa comand m-am facut ca intreb |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2006 1.6-16V Daewoo Nubira II - 2002,1.6-105hp
|
|
rac |
![]()
|
![]() teo Group: Members Posts: 276 Joined: 23 July 06 From: Rosiori de Vede ![]() |
Bicorpul e facut doar in Spania. Cei care au masini noi pot vedea pe hartia din vama tara de provenienta. La mine Spania prin Germania si apoi Romania.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
- TR 78 VIV
2006 Bicorp Confort Dynamique, 1.6, 16V, VVT, 2006. 118.000km;1.1.2020.
|
|
CristiX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 6 August 06 ![]() |
Salve!
Chiar cautam un topic despre tara de provenienta a masinilor. Eu am un M1 break din 2001 (decembrie) 1,6 16V 110 CP. Intrebare: aveti idee asa in general pe unde au fost facute M1 perioada 2000-2001? Turcia-Franta-Spania? Ma intereseaza cam pe unde au fost facute majoritatea ca am inteles ca acum sunt slabe sanse sa iti cumperi un M2 fabricat in alta parte decat Turcia. Multam |
--------------------
Renault
Megane 1
2001
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut!
Eu am avut un M1 1,6 8v break si stiu ca era facut in Turcia! |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
magicus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 20 March 06 From: Constanta ![]() |
Din cate stiu eu sedanurile si break-urile sunt facute la turci , fiind concepute pt piata est europeana. La francezi se fabrica numai hatchback care sunt concepute pt piata vest europeana. Am un prieten roman stabilit de 18 ani in Franta si mi-a spus acelasi lucru, ca la ei in Franta se gasesc numai hatchback. Meganul meu este adus din Franta , bineinteles hatchback , bineinteles la mana a doua, impecabil.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2002 Hatchback , 1,9 Dci - 120 CP Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 00:01 |