Cum afli tara in care s-a asamblat - megane II?
![]() ![]() ![]() |
Cum afli tara in care s-a asamblat - megane II?
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
CristiX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 6 August 06 ![]() |
Ce naspa si cu strategia asta de marketing & price !
|
--------------------
Renault
Megane 1
2001
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Am si eu o intrebare, Sedan-urile nu se fac si in Franta ? Sau macar Spania ? Cand comanzi o masina, poti cere sa fie adusa dintr-o anumita tara ?
Am un amic care cica a cerut special la dealer Sedan din Franta, si i-au adus. Ma rog, nu sunt 100% sigur de veridicitatea acestui lucru dar ar fi frumos daca s-ar putea. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
sa se uite sa vada ce scrie pe documentul de import... scrie de unde vine....
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Lasa-l pe el... Era doar un exemplu. Pe mine m-ar interesa daca intr-adevar poti cere la dealer o masina din Franta ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
ar fi interesant... nu stiu de asta... teoretic da.... practic....
dar mai intai uita-te pe renault.fr la preturi... |
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
A l e x |
![]()
|
Pai ce, HB-urile aduse din Franta sunt la preturile cu care se vand acolo ? Ca aici un HB e mai ieftin decat un Sedan sau un Estate, care cica se fac in Turcia respectiv Spania.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Numai in Turcia se produc Sedanurile
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
A l e x |
![]()
|
Esti tu sigur ? Mi-e cam greu sa cred
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
De ce?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Si eu tot in Turcia stiam ca se fac Sedanurile...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
A l e x |
![]()
|
Mi-e greu sa cred ca am auzit de mai multe ori ca sunt Sedan-uri din Franta. Stiu ca Sedan-ul e din Turcia, HB-ul din Franta si Estate-ul din Spania, dar am crezut ca asta e doar o generalizare.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
mefmef |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 17 October 06 ![]() |
Sedan - doar in Turcia
Estate - doar in Spania HB - si in Franta si in Spania Cel putin asa este dat "oficial" de Renault. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.6 16V
|
|
edv_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 7 May 05 From: Hamburg ![]() |
Bun, sedan-ul (de care sunt interesat si eu) este fabricat NUMAI in Turcia. Asta sa fie motivul preturilor din vestul Europei? Ca este facut in afara UE?
Dupa 1 ianuarie vor salta preturile si la noi? |
--------------------
Skoda / Renault
Octavia 3 FL Combi / Twingo 3
- HH / HH
1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017
|
|
etm |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 26 August 05 ![]() |
@edv_ro: nu are legatura faptul ca Sedan-ul e facut in Turcia cu preturile Renault pt Europa de Vest. Din punct de vedere comercial, Turcia, chiar daca nu e in UE, beneficiaza de aceleasi facilitati (taxe vamale 0) ca si o tara membra a UE. Asta-i si motivul (pe langa mana de lucru mai ieftina decat in UE) pt care o serie de alti producatori (Ford, Toyota) au fabrici in Turcia.
In legatura cu preturile Renault in Ro dupa 1 ian. 2007, nu cred ca vor sari, pt ca Renault stabileste preturile pt fiecare tara (functie de mai multi factori). Bafta! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
- B-XX-ERV
2006, 1.5dCi 80 CP, PA
|
|
burnas |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 1 March 06 ![]() |
haideti sa va lamuresc.acum 2 saptamani am fost cu serviciul in franta,belgia si olanda nici vorba pe strada de megan sedan sau break sau clio symbol,erau numai megan si clio hb.e drept ca in franta am vazut la un dealer renault care vindea si logan
sunt interesat de parerile voastre pentru ca am renuntat la un clio simbol si am luat megan sedan 1.5 diesel 100 cai.De fapt am vandut clio si am cumparat megan |
--------------------
renault
symbol
2006-fidji renault 1.4 8v fidji rosu de foc an 2006
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
E impropriu zis sedan-ul este fabricat in Turcia.Se asambleaza in Turcia ar fi mai corect.Piesele se aduc de la fabricile Renault din alte parti (s-a mai discutat asta).
Cind am luat Sedanul (dec 2004) am gasit un site unde se dadeau pentru diverse modele de masini locul unde se fabrica.Sedanul se fabrica doar in Turcia la Bursa. burnas Sedanul se comercializeaza si in Franta,Italia sau Belgia.Ca nu vezi atit de multe (sau aproape deloc pe strada) asta e chestie ce tine de gustul celor din tara respectiva. |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
numarul de fabricatie al fiecarei masini incepe cu o litera care reprezinta orasul in care a fost fabricat autoturismul.acest numar de fabricatie este disponibil doar in baza de date renault
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
iar in suedia era plin de meganuri estate si HB si aproape nici un sedan. suedezii gasesc foarte utile break-urile si mai toiate masinile acolo sunt break
|
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Poate pentru ca sunt obisnuiti cu Volvo
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
B 55 ROD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 25 December 06 ![]() |
Deci......sa clarificam....1.tara este scrisa pe declaratia vamala a masinii....respectiv la megane sedan scrie clar TURCIA. 2. nu mai sperati voi ca e vreuna facuta in franta....nu se face niciuna in franta.....dar pana la urma nu stiu de ce va intereseaza atat ca doar tot fabrica renault e.......e ca si cum ati zice "domne nu-mi iau adidasi nike ca sunt facuti in china, vietnam s.a.m.d." dar defapt sunt identici. Sedanul se face in TURCIA.......fieru de calcat se face in SPANIA. estate-ul chiar nu stiu
![]() si vorba lui pablo.....piesele nu sunt fabricate acolo....poate prea putine...cum ar fi botul de geamuri...de oglinzi....dar in nici un caz cutie, motor, planetare ambreiaje......si sincer sa fiu pe butonul de geamuri de la LOGAN scrie MADE IN FRANCE deci nu cred ca la megane ar fi TURKEY.......deci masina este doar asamblata in acea tara nu va faceti probleme k nu aveti de ce....zic eu.....chestia cu franta e pe fond psihic,moral....ne-am simti noi mai bine daca ar fi facuta acolo pt ca neam obisnuit ca turcii sa faca porcarii.......... ma scuzati *butonul de geamuri ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
- B-04-ROD
1.5 dCi Privilege Beige Angorra 2004
|
|
A l e x |
![]()
|
Stiu ca e un topic despre tarile unde se asambleaza Megane-ul dar s-a discutat mult aici despre VIN-uri si nu am vrut sa deschid alt topic.
Stie cineva daca in VIN sunt prezente capacitatea motorului si caii putere, si daca da, cum aflu ? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
sursa: google.
site: http://www.vinguard.org/vin.htm This post has been edited by mister: 29 Jan 2007, 17:24 |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
- 1,5 dci 100 CP
2006 Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
A l e x |
![]()
|
Mersi de link dar nu prea m-a ajutat mult articolul, e prea general. Pe mine ma intereseaza strict la Renault.
Asa ca daca e cineva care stie mai multe, astept raspunsuri. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
am mai gasit unu': http://www.massdriven.com/forums/showthread.php?p=274193
This post has been edited by mister: 29 Jan 2007, 21:44 |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
- 1,5 dci 100 CP
2006 Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
A l e x |
![]()
|
Aha, mersi inca odata, e mult mai bine explicat...
Acum tot ce-mi trebuie e sa aflu caracterele care descriu motorul Reno-urilor si ce inseamna fiecare ca sa vad ce motor am eu. EDIT : Am gasit si eu un 'decodor' de VIN-uri gratuit, dar imi da eroare la VIN-ul meu. Ia incercati si voi si spuneti-mi daca e ok : http://www.autocheck.com/ EDIT2 : Am gasit un alt decodor, asta e putin mai bun (click) unde mi-a mers VIN-ul si a decodat destul de multe din masina. This post has been edited by A l e x: 29 Jan 2007, 19:37 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
"Deci......sa clarificam....1.tara este scrisa pe declaratia vamala a masinii....respectiv la megane sedan scrie clar TURCIA. 2. nu mai sperati voi ca e vreuna facuta in franta....nu se face niciuna in franta.....dar pana la urma nu stiu de ce va intereseaza atat ca doar tot fabrica renault e.......e ca si cum ati zice "domne nu-mi iau adidasi nike ca sunt facuti in china, vietnam s.a.m.d." dar defapt sunt identici. Sedanul se face in TURCIA"....
....azi am vazut unul la o spalatorie...SEDAN care avea nr de belgia.....si l-am rugat pe om sa-mi arate cartea...MADE IN FRANCE!!!!!!!!!! Imi pare rau ca nu am avut o camera la mine sa-i fac o poza....si da era un pic diferita fata de a mea...de la covorase la acea plasa de la geamurile din spate......la imitatia de piele dupa scaune care era mult mult mai fina si mai moale...si consola centrala nu era atat de soft ...era mai dura...mai spre plastic dur! ........si avea si optiunea de a deschide masina fara card... |
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Ce carte ti-a aratat ??
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
AlinD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 18 December 06 ![]() |
Manuel d’utilisation?
![]() belgienii tot franceza vorbesc parca ![]() |
--------------------
Megane
Bicorp 2.2
- 1.5 Dci (100cp) Confort Dinamique, 2006
|
|
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
Haha! ce glumeti sunteti!
Cartea de identitate! oricum nu incerc sa conving pe nimeni! eu doar am spus ce am vazut....pt ca si eu stiam ca SEDANUL se face numai in turcia!!! poate il mai vad si fac o copie la carte..........sa va calmati! |
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 08:59 |