Despre "accidentele" filmate, ... pe trafictube
![]() ![]() ![]() |
Despre "accidentele" filmate, ... pe trafictube
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu comentez evenimentul asta in sine dar de multe ori, oricata frana pui tot nu reusesti sa eviti prostalau'...
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Mi se pare o atitudine complet aiurea sa il iei p-asta la 13-14 ca nu a franat. Mai ales ca asta a fost cel care a cedat. Ala avea nevoie sa faca stanga, nu era problema lui...
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu nu iau pe nimeni la 13-14 .. dar daca frana evita ... evita timpul, nervii, service-ul ... etc ... de cele mai multe ori ... te pui cu prostul si te bate cu experienta ... nu stiu daca merita ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pai a cedat, numai ca prea tarziu. Chiar nu mi se pare ca si-a pus mintea cu el.
|
--------------------
-
-
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca tot a vrut sa cedeze de ce n-a pus frana ? s-a razgandit in ultimul moment "a, stai ca am camera, dau in el si iau laicuri pe trafictube"
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ala care a accelerat intentionat doar sa-i demonstreze el stie ce, nu e cu mult diferit de ala ce s-a bagat...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
Problema e ca nimeni nu mai foloseste frana. Ma intelnesc des cu situatii in care ori iese din spatele meu ca sa ma depaseasca chiar daca vede clar ca nu are timp si in loc sa intre la loc..accelereaza ca un bezmetic....ori intra in depasire de pe contrasens desi ma vede ca sunt aproape si ca nu e timp..
Mai sunt si handicapatii care merg incet pe prima banda, tu vii tare pe a doua banda, ei au un obstacol in fata si in loc sa franeze..se baga in fata ta cu nesimtire si fara sa se grabeasca deloc..asta e valabil si ptr camionagii. In toate situatiile e mai sus, daca nu as frana..ar iesi rau. Eu vad treaba in felul urmator: o dau incolo de incapatanare si demnitate si apas eu frana....pentru ca prefer sa ajung linistit la destinatie. Pana la urma, condusul preventiv este cel mai bun. This post has been edited by ali3n_cop: 7 Dec 2015, 13:11 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Cand franezi nu mai esti demn sau cum? Este din contra, abia atunci o castigi. Asa ar trebui sa faca oricare, sa nu mai plece de la premiza ca ala din fata pune frana ca prostu. Cat despre camionagiul care ar trebui sa puna frana cand are un obstacol in fata, probabil ar trebui sa stea acolo cu zilele daca ar sta sa il depaseasca toti cei care "vin tare din spate".
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Pai..din cate vad zilnic pe sosele...figurile si atitudinea de balta a soferilor..lasa de dorit. Cat despre camionagiu...sa stea acolo si sa astepte 100 ani pana se va putea angaja pe banda a doua fara sa riste viata cuiva.
Partea cu demnitatea era o caracterizare in general....in nici un caz nu ma refeream la mine. |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai departe azi dimineata am franat si am tras de volan dreapta ca sa l evit pe un intelligent ce avea treaba inainte dar banda lui facea stg. Cel putin si a cerut scuze si n a fost nevoie sa i amintesc de rudele decedate. Cat despre camera si eu am, dar n a prezentat niciodata interes ce am filmat cu ea... nu postez niciodata nimic pe trafictube sau pe alte site uri.
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
aaddrryyss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 26 June 07 ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 7 Dec 2015, 12:08) Eu nu iau pe nimeni la 13-14 .. dar daca frana evita ... evita timpul, nervii, service-ul ... etc ... de cele mai multe ori ... te pui cu prostul si te bate cu experienta ... nu stiu daca merita ... QUOTE(MuciX @ 7 Dec 2015, 12:11) Sa cedezi si sa franezi (eventual sa schimbi directia) nu garanteaza evitarea problemei. Dimpotriva, are potential de a crea una si mai mare! Cand a fost s-o patesc (si "s-o feresc") s-a nimerit in asa hal de aiurea ca era sa pierd tot eu permisul (mi-a lipsit vreo cateva zile pana am facut contestatie, iar ulterior a trebuit sa petrec vreme pe la tribunal judecandu-ma cu politia - am castigat procesul dar am pierdut timp). Iar asta e un exemplu bland...Cedand / franand / ferind poti s-o patesti chiar si grav de tot. Adica DE TOT. Cocluzie: cand prostia da tarcoale, SINGURA optiune viabila e sa dai cu ea de pamant cat mai devreme si cat mai tare. Daca o feresti, doar amani momentul. Fiind libera si incurajata, in viitor te pocneste si mai tare. |
--------------------
Dacia
1410
2001 / Renault Megane 1.5 dci 85CP Privilege 2007
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
s-ar putea sa iti schimbi parerea cand spre tine vine huidu cu emclasele lui plin de airbaguri. Castig versus risc.
|
--------------------
MK2
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Adrys, stii de ce nu-mi place mie de tine? Ca nu esti conscevent si te dai dupa cires.
Te-am mai intrebat in trecut si de fiecare data te-ai eschivat si probabil o sa o faci si acum, insa mai intreb o data. Daca un OM prost ( ca vorbeai de prostie ) travereseaza de-an poolea prin loc nepermis si o mai face si ostentativ, il eviti sau dai in el, pe principiul de mai sus "sa franezi si sa cedezi nu garanteaza evitarea problemei ci chiar are potential de a crea una mai mare"? Il inveti minte prin ruperea picioarelor cu bara sau nu? Ca daca pe un sofer il " disciplinezi " asa, banuiesc ca la fel il disciplinezi si pe pieton nu? Ca doar nu vrei sa creezi dara viitoare o problema si mai mare prin "nedisciplinarea" lui? Dar daca nu e om prost si ostentativ ci doar unul ametit, distrat sau doar neatent? Dar daca e copil scapat din mana parintelui? Dar daca e caine? Sau principiul se aplica numa' la soferi (adica unde iti permiti). Evitarea e periculoasa numai atunci? This post has been edited by vallixx: 7 Dec 2015, 22:26 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Aia merită luați cu oglinda. Nu lăsa semne pe mașină și doare rău dacă nimerești în mână.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Iti risti oglinda pentru un prost?
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
ali3n_cop |
![]()
|
Daca s-ar efectua examen psihiatric (pe bune) anual ptr soferi...nu ar mai ramane nimeni pe sosele in Romania.
![]() This post has been edited by ali3n_cop: 8 Dec 2015, 07:22 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
@Vali Nu e musai sa-i rupi picioarele, da' sa scartai putin rotile pana la 30cm de genunchii lui sigur ii ofera un shot de adrenalina aproape la fel de puternic.
Copiii incerc sa-i eviti, ca-s la fel de prosti ca si cainii, nu-i duce mintea ca n-au ce cauta pe strada. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 8 Dec 2015, 08:09) Copiii incerc sa-i eviti, ca-s la fel de prosti ca si cainii, nu-i duce mintea ca n-au ce cauta pe strada. Sunt la fel de prosti la retardatii care i-au facut si nu i-au invatat cum se traverseaza. Cainii din Bucuresti traverseaza pe trecere numai dupa ce s-au asigurat. |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu zic de copii d-aia mici bre, cum i-au dat flocii devine fair game.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 8 Dec 2015, 10:09) @Vali Nu e musai sa-i rupi picioarele, da' sa scartai putin rotile pana la 30cm de genunchii lui sigur ii ofera un shot de adrenalina aproape la fel de puternic. Si sa vezi ce fericire adevarata te va cuprinde daca dai peste unul care are ceva afectiuni cardiace ,face infarct si inghite nodul in fata masinii tale,ca te-ai dat tu mare leu paraleu si ai facut pe profesorul de disciplina rutiera cu el....... |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(vallixx @ 7 Dec 2015, 22:17) Raspund si eu? Stii prea bine ca nu se compara situatiile, din mai multe motive. Uite 2 diferente. - pietonul de cele mai multe ori este inconstient cand face nasoale; estimeaza prost distanta de parcurs, viteza masinii, atentia soferului, etc. Soferul care iti ia fata e doar al dracu, stie ca iti ia fata, dar nu ii pasa. - nivel de risc: pietonul se face chiselita, boul din masina in mare se sperie. Exista riscul unui accident stupid, dar considerabil mai mic. |
--------------------
-
-
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
R19, copiii sunt la fel de prosti ca si cainii? Dude, tu esti bine asa, in general?
|
--------------------
MK2
|
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCi 88 kW Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205 |
|
PhilipMorris |
![]()
|
Stai ca mai e unul.
|
--------------------
MK2
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(M.C. @ 8 Dec 2015, 08:57) Si sa vezi ce fericire adevarata te va cuprinde daca dai peste unul care are ceva afectiuni cardiace ,face infarct si inghite nodul in fata masinii tale,ca te-ai dat tu mare leu paraleu si ai facut pe profesorul de disciplina rutiera cu el....... Dacă nu l-ai atins, n-ai încălcat nici o lege. Infarctul nu mai e problema ta. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Conștiința e altă treabă, dar din punct de vedere legal nu-ți poate face nimic.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCi 88 kW Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 11:29 |