Kilometrii dati inapoi, megane sedane II
![]() ![]() ![]() |
Kilometrii dati inapoi, megane sedane II
sorin209 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 15 March 08 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Verifici uzura masinii. Volanul, tapiseria cat de uzata pare, patina de la scaunele din fata. cam atat imi vine in minte acum
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
RoboCoop |
![]()
|
![]() ren` Group: Members Posts: 1.165 Joined: 3 September 04 From: Deva ![]() |
carte service are? cati km are acum? vezi cum arata si cauziucul de pe pedale si nuca de pe schimbator
|
--------------------
Ex. Renault
Megane 2 1.6 16V 113 CP
- HD 09 PCM
2003 , Privilege Peugeot 307 SW 1.6 HDI
It's nice to be important But is more important to be nice |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Din cate stiu eu este ceva mai greu de manarit kilometrajul la Megane, dar nu imposibil.
Am inteles ca masina se alege si cu ceva "hibe" de soft mai ciudate daca este supus bordul unui asemenea tratament. Unii, mult mai initiati decat mine, de pe aici iti vor raspunde mai competent dar eu te-as intreba la ce-ti foloseste sa afli ca are dublul kilometrajului ? Ai cumparat-o, s-o stapanesti sanatos, cat mai multi kilometri fara cheltuieli si evenimente ! Incearca s-o aduci la zi cu reviziile, din 2005, hmmm, daca nu ai certitudini, eventual schimba-i kitul de distributie, uleiul si filtrele si-apoi ... talpa. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
RoboCoop |
![]()
|
![]() ren` Group: Members Posts: 1.165 Joined: 3 September 04 From: Deva ![]() |
corect adi_ar , si eu am luat sapt trecuta un megane 2 din 2003 , pare in regula cat de cat inafara de xenoane care m-au rupt ca era arsa centralian, al meu are 73200 km
|
--------------------
Ex. Renault
Megane 2 1.6 16V 113 CP
- HD 09 PCM
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
vezi gradul de pe discurile de frana si bila de la schimbator !
cati km zice ca are ? |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Megane-ul meu e din 2004 si are 45k km! Reali!
E oare bizar ca in 4 ani a facut doar atat? Vorba lui adi_ar: Ai luat-o, talpa! eventual ceva revizii si gata! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Meganul meu din 06.2005, are aproape 39000km. Maciulia schimbatorului nu e evidenta, eu tocmai am schimbat-o cu una de Privilege, la cea originala de Expression, se stersesera o parte din cifre, dar asta pare mai durabila. Nu-i scumpa, gasesti la Bursa si se schimba in maxim 2 minute. Asta inseamna ca am dat km inapoi? Pe de alta parte, la o masina din 2005, putin probabil ca se complica cineva sa dea km inapoi, parerea mea.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
RoboCoop |
![]()
|
depinde de la caz la caz si depinde de unde e masina , poate sa fie cu km dati inapoi si sa fie schimbate discuri si altele si poate tot nu iti dai seama ca e cu km ireali
|
--------------------
Ex. Renault
Megane 2 1.6 16V 113 CP
- HD 09 PCM
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca vrei sa ne dam cu parerea cat mai aproape de adevar(de certitudini nici vorba, mai ales daca nu vedem masina), trebuie sa spui cati km are indicati la bord, de unde ai luat-o, la a cata mana si unde a rulat pana acum(in vest sau la noi), in general cat mai multe detalii(chiar si ocupatia sau ocupatiile fostilor proprietari sunt importante in a determina cate ceva din istoricul masinii), ca sa nu mai zic de evidenta reviziilor, reparatiilor...
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
dragos62 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Sau cumva intrebarea era ...cum putem da km inapoi fara sa se observe
![]() |
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Cum s-a mai discutat, te duci la orice reprezentanta si dupa seria caroseriei afli istoricul masinii: daca a mai fost, macar la revizii, cand, ce s-a schimbat si cati km avea si iti dai seama.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sorin209 @ 14 May 2008, 21:07) Scuze daca gresesc cu ceva daca deschid topicul asta ...dar mi-am achizitionat un MII din 2005 privilege si as vrea sa stiu daca exista posibilitatea sa se fi dat kilometrajul inapoi ... ati mai intalnit asa ceva la megane????? Cum imi pot da seama daca a fost umblat la kilometrajul masinii Multumesc ! Iti spun eu sigur ca se poate da kilometrajul inapoi la Megane 2. Cel mai bine verifici cum zice 19vik, la o reprezentanta te duci si dai VIN-ul si iti spune acolo care a fost ultima operatie in service. |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Exista posibilitatea ca doar primele 2 revizii sa le fi facut in repr. R, astfel dupa vreo 30 k sa-si fi facut vechiul proprietar in alta parte reviziile, revizii care nu au fost inregistrate nicaieri. Consider ca nici varianta cu service`ul nu e tocmai cea mai eficienta.
De uzura care sa se vada cu ochiul liber... hai sa fim serios, cine nu baga aspiratorul, cine nu schimba nu stiu ce covorase, pune huse, sau chiar le da jos sa se vada tapiteria netocita... cine nu spala masina cand o vinde.. si chestii deastea ca sa arate mai bine, mai curata, mai serioasa. La o masina cumparata SH singurele verificari le poti face la un service autorizat din retea, unde in momentul in care faci o interventie (revizie, tinichigerie, vopsitorie, etc) s-au inregistrat km facuti pana la acea data. Acum daca proprietarul a mers cu ea in primii 2 ani 100.000 km si in restul doar 20.000 km .. ceea ce pare dubios, nu inseamna neaparat ca a dat kilometrajul inapoi. Siguranta ca are acei km nu vei avea nicicum. This post has been edited by Avani: 15 May 2008, 11:31 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Siguranta poti avea doar daca cumperi de la oameni, dealeri de incredere si la preturi normale, de piata, daca pretul este prea avantajos, atunci sunt motive de ingrijorare..
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Poate e grabit si vrea sa scape de masina si o da la un pret sub piata, nu cred ca e motiv de ingrijorare pentru cumparator, e putin suspect, dar c'est la vie !
Cu presupusul putem completa pagini de forum, ideea este ca un istoric cat mai exact al masinii nu il poti afla, pentru ca nu exista, cu atat mai mult daca este luata de afara. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am un amic la Cobalcescu. Cand mi-am luat masina, l-am intrebat in ce masura pot depista daca s-au dat km inapoi. Raspunsul a fost sec: se pot da fara probleme si nu raman nici un fel de urme. Cel mai sigur este istoricul masinii, daca ai cum sa-l obtii.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
sorin209 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 15 March 08 From: bucuresti ![]() |
Pt. dragos62 sincer nu ma intereseaza cum se dau Km inapoi ..... pe mine ma interesa cum as putea sa aflu daca au fost sau nu dati inapoi....
Am luat masina de la reprezentanta si mi se pare ca in 3 ani de cand e masina are doar 32.000 KM si merge bine! dar a fost pe firma ! Am facut o revizie la ei ( m-a rupt scorul total) si acum merge prea bine! Am crezut ca stie careva daca se procedeaza asa sau nu si la reprezentanta (Renault Militari - Iuliu Maniu) Multumesc mult pt. ajutor! O sa pun niste poze la topicul cu poze! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
traffictours |
![]()
|
Ce pot eu sa-ti spun e ca am cumparat acum 2 ani VelSatis cu 63000 km si acum are 79000 km si cu siguranta nu s-a intamplat nimic suspect la kilometraj. Din astia 16000 vreo 8000 sunt facuti in afara, adica in vreo 2 saptamani. Masina a fost in stare de functionare in toata aceasta perioada. Asa ca e foarte posibil sa fie km reali in cazul tau.
This post has been edited by traffictours: 15 May 2008, 14:53 |
--------------------
BMW
-
-
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Numarul de km la Megane este memorat in ceasurile de bord. Astfel, daca schimbi ceasurile cu totul, numarul de km afisat va fi cel memorat pe acele ceasurilll...Eu mai am o pereche de ceasuri pe acasa de 2.2 careau vreo 12000km...daca as vrea sa dau inapoi numaruld e km, pur si simplu as punea ceasurile acelea si gata.
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
sebi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 January 06 ![]() |
QUOTE(j.d @ 15 May 2008, 15:06) Numarul de km la Megane este memorat in ceasurile de bord. Astfel, daca schimbi ceasurile cu totul, numarul de km afisat va fi cel memorat pe acele ceasurilll...Eu mai am o pereche de ceasuri pe acasa de 2.2 careau vreo 12000km...daca as vrea sa dau inapoi numaruld e km, pur si simplu as punea ceasurile acelea si gata. ![]() Foarte adevarat ce spune colegul J.D si eu am un set de ceasuri cu doar 4.000 km, cand o vand o vand de noua ![]() Daca masina este adusa de afara, sau chiar de la noi, si a manarit km-ul nu prea ai cum sa vezi ce si cum. Doar dupa elementele de int/ext care si ele putea fi schimbate, dar nu cred ca se apuca cineva sa investeasca in inlocuirea pieselor, e prea costisitor, iar masina nu este chiar atat de scumpa SH sa merite aceste eforturi. Ma degreaba verifica daca a fost lovita sau ceva de genul asta.... In rest, curaj si dai talpa ![]() |
-------------------- EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)
Audi A8 4.2tdi Quattro 2006 |
|
valentin-axv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 461 Joined: 26 November 07 From: OLTENITA ![]() |
kilometrii la orice masina se dau inapoi foarte usor si nu observa nimeni
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Renault Clio 3
2003/2007
|
|
mikidnl |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 19 January 07 From: Bucuresti ![]() |
O alta verificare o mai poti face uitandu-te la cauciucuri. La 32000Km ar trebui sa aiba cauciucurile originale cu care a fost livrata masina. Deci toate de acelasi fel si cu o uzura adecvata nr. de km. Daca mai luam in calcul ca fostul proprietar a folosit si cauciucuri de iarna, atunci cauciucurile ei ar trebui sa fie destul de bune. Verifica si tu la alte masini de aceeasi fel, tipul de cauciucuri cu care au fost livrate renault-urile in acea perioada si trage concluzii. Daca are un model de cauciucuri total diferit de alte renault-uri, atunci este clar ca au fost inlocuite cele originale. Cum un set de gume te poate tine 50-60 mii km.......tragi iar concluzii. Succes si sa ne spui la ce concluzii ai mai ajuns.
|
--------------------
Renault
Megene II bicorp
- B-87-SDM
2004 1.5 dCI B 87 SDM
1.5 dci, 60 kW |
|
traffictours |
![]()
|
Ca o completare a verificarilor cauciucurilor: verifica daca sunt identice ca marca, model cu rezerva.
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
51lvu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 17 November 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II
1,9 dCi Luxe Privilege
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Orice e posibil, stiu pe cineva chiar cu Megane II Sedan care are masina de vreo 3 ani + si are sub 30.000 km. Sau, in cazul meu, Megane-ul are 2 ani jumatate si 165.000 km
![]() Ideea e, nu poti sa-ti dai seama dupa ani cati km are, depinde cat de mult a fost folosita, nu e nicio regula stricta. Poate fi tinuta in garaj sau poate fi rupta zi de zi... Ca sa-ti raspund la intrebare, da, se pot da "kilometri" inapoi. Dar deja achizitia e facuta, nu ? Deci, parerea mea e sa iti faci o verificare serioasa sa fii sigur ca masina e ok, la urma urmei e tot ce conteaza, si nu incerca sa faci sapaturi ca oricum nu mai ai ce face, mai bine las-o asa. Cat timp merge, nu conteaza. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
zonkkk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 2 June 04 ![]() |
Daca masinii i s-au facut toate reviziile si interventiile la Dealer Renault in Europa, poti afla istoricul masinii din baza lor de date.
Eu asa am facut la al meu, si a mi-au spus la Renault ca are km 100% originali. (mi-au aratat lista cu reviziile, si ce interventii a mai avut masina) |
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
Costin.C |
![]()
|
![]() RW Group: Members Posts: 45 Joined: 16 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Inainte s-o iau, am vrut initial sa iau una second-hand si m-am dus la un service sa-i intreb cum imi pot da seama daca au fost dati kilometri inapoi. Nu se poate afla decat un singur lucru: daca masina avea 80.000 iar vanzatorul i-a dat la 50.000 nu iti poti da seama, dar daca masina avea 130.000 si vanzatorul i-a dat la 70.000 sa spunem, pe bord masina va indica astfel 070.000. Asta e un semn ca masina avea peste 100.000 dar au fost dati inapoi sub 100.000. Asta mi-au explicat cei de acolo.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
- B # MKD
1.6 16v
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
interesaaant. E bine de stiut (daca e adevarat)
|
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
19vik |
![]()
|
Banuiesc ca era service Renault. De unde stiu aia ce va indica, se ocupa cu dat-ul km inapoi? Sau meseriasul face treaba asta part-time?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 06:20 |