Kilometrii dati inapoi, megane sedane II
![]() ![]() ![]() |
Kilometrii dati inapoi, megane sedane II
Costin.C |
![]()
|
||
![]() RW Group: Members Posts: 45 Joined: 16 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
- B # MKD
1.6 16v
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Asa...si ca sa nu vezi 0 schimbi ceasurile...si gata..nu lasi urme de suspiciuni...Postul 20 este cel mai corect...ce a zis j.d se practica cel mai des...
|
--------------------
------
------
------
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Si daca are 500 mii si ii "reduce" la 100 mii?
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Daca ar avea 500.000km uzura va fi cel putin evidenta.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Putin off topic, dar in tema...
Incerc sa cer si eu o parere despre masina proaspat achizitionata, mai precis ieri. Fiesta din 2006 1,4 benzina cv tip Duraschift EST senzori ploaie si faruri 4 airbaguri ABS radio-cd etc etc Are 8760Km si este adusa din Belgia. A fost a unei tipe in varsta de 60ani. Pretul cerut de ramanas a fost de 6650€ pe care o sa-i platesc maine. Are carte este euro4 si mai trebuie sa platesc taxa de prima inmatriculare. Nu am ce sa-i reprosez, este chiar ca noua, am verificat toate punctele fatidice pedale, usi, manere schimbator, volan, anvelope (mai au inca pe margine acei "tepi" de turnare) . Motorul nici nu are praf pe el si nici nu pare spalat cu presiune ca sunt locuri unde ar trada acest fapt. Si acum vine intrebarea: oare este posibil sa aiba numai 8760km? |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
De ce nu?
Daca tu zici ca ai verificat-o si ii arata, atunci atatia sunt. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Pai daca are si "tepii" pe cauciucuri... da
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
revenind la megane .... prevad ca nu vor mai trece multe posturi si se va documenta operatia
|
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
o tipa de 60 de ani
![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
raul007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 26 April 08 ![]() |
am 2 prieteni care acum 4 ani au luat megane 1 sh aduse din germania unu de la un mos de 65ani si celalalt de la o baba 70ani amandoua sub 15000 km amandoua stoc dupa aia au bagat bani buni in masini.e ca si cum mi-asi da masina mea peste 4 ani cu 6000 euro si 15000km
![]() |
--------------------
renault
megane 2.2 1,6/16v
- hd06cby
2008
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Costin.C @ 22 May 2008, 22:02) Inainte s-o iau, am vrut initial sa iau una second-hand si m-am dus la un service sa-i intreb cum imi pot da seama daca au fost dati kilometri inapoi. Nu se poate afla decat un singur lucru: daca masina avea 80.000 iar vanzatorul i-a dat la 50.000 nu iti poti da seama, dar daca masina avea 130.000 si vanzatorul i-a dat la 70.000 sa spunem, pe bord masina va indica astfel 070.000. Asta e un semn ca masina avea peste 100.000 dar au fost dati inapoi sub 100.000. Asta mi-au explicat cei de acolo. Iti pot spune sigur ca nu e asa ![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
nu uitati de uzura colacului volanului
|
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca ar fi sa imi dau cu parerea, cel mai mult conteaza gradul de uzura al tapiseriei (isi schimba culoarea, prezinta urme de uzura), taria arcurilor scaunelor si banchetei, gradul de uzura al maciuliei schimbatorului, daca centurile de siguranta se retrag usor si singure (desi vad ca la tata la 35.000km, trebuie sa le cam impingi cu mana cateodata). Eu asta as urmari daca as vrea sa imi achizitionez un Megane 2.
Un pic de off-topic, pentru care imi cer scuze: era pe forum acum vreo luna, un tutorial de schimbat blocul de lumini parca, cu panglica aceea buclucasa de la airbag. Procedura era foarte bine explicata si prezentata in detaliu...doar ca nu o mai gasesc, am dat si search, am cautat si la tutoriale...a disparut? Sau nu m-am straduit suficient? Multumesc ![]() This post has been edited by poseidon06: 24 May 2008, 10:30 |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
cezar.anania |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 21 May 08 ![]() |
km dati inapoi se fac numai in (calculatorul ) Tablou Bord care e f simplu de facut la multe masini ca sint in retea ISo sau mox ,,,,,,,,,de multe ori poti afla f. simplu cit are masina ,mai ales la Megane 2 ,,iei tabloul de bord de la tine si il pui la aceiasi masina a lui vecinu si invers ,,,,,,,,dupa care le pui inapoi si poate o sa ai o surpriza pe care au mai avut-o muuuuuuulti, la cit stiu eu ca se ia de dat inapio km pe Megane 2 ( 1,5 mil lei)
NU MAI FOLOSI PRESCURTARI DE GENUL "k", "sh", "tz" .. CITESTE REGULAMENTUL FORUMULUI This post has been edited by claus: 29 May 2008, 13:00 |
--------------------
renault
megane 1
2003
|
|
sam_mntn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 17 February 10 ![]() |
Salutare! Cineva mi-a donat un panou de bord de privilege, care are insa 189000km. Ma bate gandul sa il pun pe masina, insa diferenta de kilometri este destul de mare intre masina mea si panoul de privilege. Am gasit pe cineva care il poate reprograma, insa vreau sa stiu ce probleme as putea intalni ulterior, mai sus se vorbea despre niste "hibe" care ar putea aparea. Care ar fi aceste "hibe"?
|
--------------------
Renault
Megane GT
Megane IV GT 1.6 TCe 205
|
|
soryn94 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 24 June 11 From: Constanța ![]() |
Eu am schimbat 2 pana acum si nu am avut probleme.
|
--------------------
RENAULT
MEGΛNE GrandTour
2.2 , 1.6 16v 2oo6/Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 19:44 |