Termen livrare M3
![]() ![]() ![]() |
Termen livrare M3
Globox |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 28 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 1.4
|
|||
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.229 Joined: 13 October 06 ![]() |
2-4 zile daca e pe stoc in RO, maxim 2 luni daca nu e inca fabricata, cadourile sunt maxim presuletze, alarma, suporti de numar, nu spera la bani ca nu e cazul. Spor la cumparaturi
![]() |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
Globox |
![]()
|
Exista vreo baza de date unde pot vedea ce se afla pe stoc in RO?
As dori varianta de echipare Expression cu optionale: aer automat bi-zonal, vopsea metalizata si jante de 16". 2 luni mi se pare cam mult de asteptat in situatia in care modelele de pe stoc nu indeplinesc cerintele mele...dar timpul de asteptare e mai mic decat la alti producatori (ex: Kia) |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 1.4
|
|
BoboM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai simplu e sa suni la un dealer Renault si sa-i intrebi daca au pe stoc ce te intereseaza pe tine.
|
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
eu am platit masina vineri iar sambata dimineata m-am dus dupa ea (la Brasov) Noaptea au trimis platforma la Bucuresti dupa masina.
Am primit o reducere de 3% fata de cea oficiala. Am luat legatura cu mai multe reprezentante, am anulat doua comenzi si avize de plata. daca insisti si le spui ca vrei maine masina (asa a fost la mine am vrut musai pe 18 iulie) s-ar putea sa ai noroc. |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
B-07-UWA |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 23 July 09 ![]() |
Globox, am dat comanda, model dynamique, mi s-a comunicat initial 2 luni , masina a venit dupa 1 luna jumate, n-am primit nici un cadou. masina luata de la TOTAL SERVICE CONSTANTA. Deci respecta termenul de livrare oamenii.
This post has been edited by B-07-UWA: 28 Oct 2009, 19:27 |
--------------------
Renault
Megane III
2009/Dynamique
|
|
m_florea |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 26 May 09 ![]() |
10 saptamani,in cazul meu.O sapca cadou.Daca acceptam ce imi ofereau de pe stoc dura 2 zile.
|
--------------------
renault
megane 3
- tl 69 EMA
1.6 dynamique
|
|
soferix |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 April 09 ![]() |
salut, Globo si colegi forumiști
într-o miercuri am semnat contractul și plătit avansul (internet banking, a rămas dilerul mască), vineri mașina era la diler, la pregătire, însă nu am putut-o lua decât luni, din cauza transferului bancar de melc. evident, a fost pe stoc, dar au fost vreo 2 ore de coșmar, eram cu dilerul pe excelul cu mașini disponibile și suna ăla disperat prin țară după mașini libere. deci, până nu te duci personal și nu bagi ceva presiune, nu iese. bonusul meu: covorașe, alarma și numerele provizorii parcă... sau altcevam nu mai știu exact ce. spor și să ne recitim pe forum ![]() |
--------------------
Renault
Megane 3
- B-NN-XXX
2009, Expression 1.6
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce numere provizorii?
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
da pe banuti
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
maxim o saptamana daca-i in tara , iar ca si cadou presurile la cerere bineinteles
28 Oct 2009, 22:29: apropo de model mai bine comanzi dinamyqu decat expresionul la cerintele tale pentru ca dac ceri clima bizona trebuie sa aiba si senzorii de ploaie si parcare ca altfel nu au echiparea asta, iar gentiile nu merita banii mai bine iti iei alea de tabla si-ti cumperi din magazin ceva mai frumos, bafta This post has been edited by adytym: 28 Oct 2009, 22:29 |
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Eu i-am tot frecat pentru presuri da degeaba, acum o sa dau o fuga pe sagului sa iau un set ca de 2 zile stau cu ziare.
|
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
fLuTuRaSsSh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 October 09 ![]() |
In cazul meu a durat aproximativ 2luni si jumatate...dar macar a meritat astetarea
![]() |
--------------------
Renault
Noul Megane Coupe
2009
|
|
Globox |
![]()
|
@adytym: probabil voi lua versiunea de echipare dynamique...sambata am programare la dealer la un test drive (sper sa fie ceva pe stoc cu clima aia bizonala)
vad aici timpi de asteptare de la foarte scurti la foarte lungi ![]() ms tuturor pt raspunsuri |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 1.4
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
pai acuma is mult , poate vrei o culoare care chiar dureaza pana iti gasesc si mai trebuie sa corespunda si configuratia, cel mai bine ii pui sa se intereseze de toate variantele ce le au in tara si atunci poti alege ca sa nu astepti
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Mie in prima faza mi-au zis ca dureaza 2 luni, comandasem dynamique cu AC automatic si ESP, culoare gri dar dupa cateva zile ma suna si imi zice ca masina e in tara si in cateva zile pot sa vin sa o iau. Deci e foarte mult in functie de noroc.
|
--------------------
Renault
Megane III
|
|
soferix |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 April 09 ![]() |
@lau_swat - salut, s-o fi razgandit careva. felicitari si milioane de km fara probleme. e o bijuterie pe roti
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3
- B-NN-XXX
2009, Expression 1.6
|
|
lau_swat |
![]()
|
@soferix Multam fain de tot, la fel si tie, ai dreptate, e o bijuterie...
Aveau mai multe culori pe stoc ca intai vroiam neagra si a zis ca aduce neagra si dupa aia m-am intors si am ramas la gri. Sa ne vedem cu bine, poate ne intalnim prin trafic. LE: Masina a fost cumparata din Satu Mare si inca are placute rosii, dar cum vine cartea le innegresc pe Timisoara ![]() This post has been edited by lau_swat: 30 Oct 2009, 13:14 |
--------------------
Renault
Megane III
|
|
tatimeu |
![]()
|
Drumuri multe, frumoase si fara nici un fel de probleme
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
adytym |
![]()
|
law_swat esti din timisoara?
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
lau_swat |
![]()
|
Dap
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
|
|
adytym |
![]()
|
unde-ai comandat-o pe calea sagului sau in aradului
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
lau_swat |
![]()
|
Masina a fost comandata si livrata in Satu Mare, dar daca o comandam aici in Timi o comandam in sagului, asta daca se vrea a fi test
![]() This post has been edited by lau_swat: 31 Oct 2009, 14:19 |
--------------------
Renault
Megane III
|
|
grb19 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 18 November 09 ![]() |
Salut,
Luni am dat comanda pt o masina din stoc, joi am ridicat-o. |
--------------------
renault
megane 3
2009 m3 dynamique 1,6, rouge dyna
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
grb19,ce culoare e? impresii? Poate faci un topic pe jurnal de bord cu meganelul
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
pedross_b14 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 27 September 09 From: Bucuresti ![]() |
GLOBOX,
Masina vine destul de repede, conditia este ca Renaultul sa-si primeasca banii in cont. Eu am luat masina prin Meridian-Sud, Bucuresti. ''Buburuza ''am comandat-o in iulie, pe la sfarsitul lunii si pe 4 august am adus-o acasa. In ceea ce ne priveste au fost parolisti cu termenul de livrare. Numerele provizorii le-am platit, asemenea si alarma. In afara de discountul din pret nu am primit nimic! Masina a venit din Spania cu certificatul de nastere din 18 iunie 2009. Attached thumbnail(s) DSC02728.JPG ( Size: 269.44k ) Number of downloads: 1216 DSC02744.JPG ( Size: 277.61k ) Number of downloads: 1287 DSC02708.JPG ( Size: 233.63k ) Number of downloads: 1243 DSC02745.JPG ( Size: 90.23k ) Number of downloads: 1195 |
--------------------
Renault
Megane 3 1,6 16v
2009-Dynamique, Beige Cendre ''Buburuza''
|
|
bigskym3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 5 January 10 ![]() |
Mdea...apropo de termenul de livrare...nu prea sunt seriosi...scria cineva k in 2-4 zile dak e pe stoc in romania...nu chiar...au trecut 3 saptamani si ink nu am primit nici o veste...cik ar fi k nu s-a umplut trailerul cu masini pentru moldova...mie trebuie sa-mi ajunga in focsani k acolo am facut leasing-ul si masina e la bucuresti...si nu vor sa mi-o dea din bucuresti k trebuie sa ajunga in focsani mai intai...e greu...ce sa mai zic...dau vina k toata lumea...asta-i romania!
![]() |
--------------------
renault
megane 3
- B 89 ZAH
2010 expression
|
|
Dantee |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 7 December 05 ![]() |
Intra in ei si fa scandal mare dupa care ai sa vezi cum se rezolva problema . Eventual amenintai ca nu mai iei masina si nu mai faci lesingul.
8 Apr 2010, 21:57: A mea e incas la fabrica ![]() This post has been edited by Dantee: 8 Apr 2010, 21:57 |
--------------------
Renault
Megane III
- B21HIM
2010 / Sport Tourer / Privilege Megane III Sport Tourer Privilege 1.5dci 105cp 2010
MeganeII Privilege 1.6 16v 2005 Clio Symbol Fidji 1.5dci 85cp 2006 |
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
bigskym3 Hai sa incercam ca a doua ta postare sa fie conform regulamentului. Incearca sa scrii corect, fara tz, k si alte bazaconii.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
tatimeu |
![]()
|
mie mi-au adus masinuta a doua zi. Vineri pe la 16,30 am facut ordinul de plata 100% cam pe la 60 si de mii si sambata la ora 9 era in curtea dilarului (Brasov). E adevarat ca vineri am fost pe post de centralist cu cei din Brasov, Sibiu, Mures Miercurea Ciuc si am anulat doua avize de plata.
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 22:08 |