Termen livrare M3
![]() ![]() ![]() |
Termen livrare M3
robism |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 4 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
1.5 dCi, 105 cp, 2010
|
|||
Phonyx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 8 March 08 ![]() |
Stai ca inca la renault stati bine eu mi-am comandat o masina nu marca renault si in contract scrie ca termen de livrare maxim 120 de zile lucratoare,eu am dat comanda la inceputul lunii trecute si cica o sa ajunga undeva pein august am vorbit cu dealerul si este in planul de productie in mai asa ca esti mai norocos.
|
--------------------
Chevrolet
Cruze
- BH- CRZ
1.8LT
|
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Phonyx @ 10 Apr 2010, 10:06) Stai ca inca la renault stati bine eu mi-am comandat o masina nu marca renault si in contract scrie ca termen de livrare maxim 120 de zile lucratoare,eu am dat comanda la inceputul lunii trecute si cica o sa ajunga undeva pein august am vorbit cu dealerul si este in planul de productie in mai asa ca esti mai norocos. CE masina este aia, Polo, Corsa, Astra J ? si la Prius, termenul de livrare este de max. 3 luni, in cazul unei comenzi speciale, ma refer la cea cu nivel maxim de dotari si panou solar pe plafon. |
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
Eco/2011 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
Phonyx |
![]()
|
Scuze nu vreau sa fiu oftopic este vorba de un Cruze si este versiunea LT dar nu a fost nicaieri in europa culoarea pe care am vrut eu asa ca astept.
|
--------------------
Chevrolet
Cruze
- BH- CRZ
1.8LT
|
|
crazybogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 15 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Este o idiotenie cat trebuie sa astepti. August? Absurd.
Dar si mie imi place foarte mult Cruze, mai mult decat M3 sau Astra sau Glof |
--------------------
am avut
Megane2 1.9dci
-
2005 pe viitor BMW Z8...sper
|
|
Dantee |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 7 December 05 ![]() |
Baieti la mine sunt vesti bune : azi dimineata am primit telefon de la dealer ca masina e ajunsa si se afla la ei in curte. Termenul de sosire era in jurul datei de 21 .05. Asta e partea buna , partea nasoala e ca inca nu am actele de credit gata si mai trebuie sa mai astept.
Concluzia e ca de cind am dat comanda si pina a ajuns la ei a facut exact 30 de zile. Acum mai depinde si de bafta fiecaruia . ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
- B21HIM
2010 / Sport Tourer / Privilege Megane III Sport Tourer Privilege 1.5dci 105cp 2010
MeganeII Privilege 1.6 16v 2005 Clio Symbol Fidji 1.5dci 85cp 2006 |
|
Phonyx |
![]()
|
Norocosule,inseamna ca mai e un pic si intri in posesia masinii,desi e mai greu acum stiind ca masina e in curte si nu il poti lua decat sa astepti stiind ca inca nu a ajuns,oricum bafta.
|
--------------------
Chevrolet
Cruze
- BH- CRZ
1.8LT
|
|
marius_1st |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 28 May 10 From: Galati ![]() |
salutare
sunt nou pe aici, de fapt doar ce am dat avansul pentru un renault megane 3 varianta 1.4 TCE sporty dynamique + aer conditionat bizona + ESP, culoare neagra. va ajunge la mijlocul lui iulie. |
--------------------
renault
Talisman break
1,6 tce, 200 CP, initiale paris
|
|
BoboM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca luai si Arkamis-ul, aveai masina in maxim 1-2 sapt; tocmai ce m-am interesat si eu acum 2 zile la dealer...
|
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
caty2k |
![]()
|
![]() Catalin Group: Members Posts: 723 Joined: 28 December 07 From: Bucuresti ![]() |
cand am achizitionat eu masina, am achizitionat-o cash, varianta expression (sa-i fac ce vreau eu), am cumparat-o pe data de 27.04.2009 iar in data de 5.05.2009 eram la volanul ei (masina era la oradea in showroom mi se pare).
|
--------------------
Renault
Megane III
- B 86 FUG
2009 Expression Daca vrei sa faci ceva, fa doar ceea ce-ti place!!
|
|
pastia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 6 June 05 From: Bucuresti ![]() |
in oradea e un parc mare de masini renault....
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.6 16v
- ---
2007
|
|
Phonyx |
![]()
|
|
--------------------
Chevrolet
Cruze
- BH- CRZ
1.8LT
|
|
caty2k |
![]()
|
![]() Catalin Group: Members Posts: 723 Joined: 28 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare buna ... si cum se face ca era singura masina asa cum vroiam eu + inca una full option 1.9 130cp coupe ?? mare parc era atunci
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
- B 86 FUG
2009 Expression Daca vrei sa faci ceva, fa doar ceea ce-ti place!!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
caty tu ai luat megane 3 sau megane genartie 20101?
daca e megan 3 e de inteles de ce erau doar 2 bucati |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
marius_1st |
![]()
|
m-a sunat dealerul (apan galati) sa ma anunte ca masina a iesit de pe linia de fabricatie (Spania-Palencia) si ca in maxim 30 zile va fi in parcarea lor. dupa calculele mele ar trebui sa vina in termenul prognozat de ei, ceea ce este un lucru bun.
per total, pe comanda, am de asteptat 7 saptamani. zic eu ca merita asteptarea. ![]() in curand ![]() |
--------------------
renault
Talisman break
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
asteptam jurnal de bord la ea , pe aria dedicata
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
mihai leu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 17 March 06 ![]() |
probabil ca acum se asteapta mai mult nu prea mai fabrica pe stoc! de cred ca isi iau marja de siguranta, daca vrei dotari si culori anume astepti masina e un bun de folosinta indelungata merita asteptarea eu ma gandesc ca un termen de 2 luni nu este mare pentru masina visurilor nu?
Daca doriti luati de pe stoc masini asemanatoare ca dotari culare asemanatoare dar va fi aproape masina visata nu chiar cea visata nu? De exemplu: ![]() Eu acum 3 ani la Symbol nu am asteptat pentru ca era pe stoc in Bucuresti erau 3 masini si cum nu am vrut dotari extra decat motorul de 100 de cai ma interesa am loat-o in 2 saptamani de la prezenta in fata concesionarului cu tot cu acceptarea creditului bancar pe 2 ani dand eu avans 50% avea 9 km la bord ![]() |
--------------------
Dacia 1999
1310
- B 19 EIF mai este timp pana la fericire
|
|
Dantee |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 7 December 05 ![]() |
Salutare
Scuze pentru intirzierea informatiilor. Mi-a sosit Meganelul, pe 4 iunie l-am luat, intirzierea s-a datorat bancilor masina sosind in tara cu aproape 3 saptamini mai devreme decit termenul dat de fabrica adica 21 mai. Concluzia e ca: masina e super OK merge perfect deja am 4000 km cu ea din care 3000km la drum intins, consum 4.8l /100km in oras 6,5l/100km . Inca mai sunt cu ea in teste ( in fiecare zi mai gasesc cite o chestie noua pe care a pus-o Renault pe masina). |
--------------------
Renault
Megane III
- B21HIM
2010 / Sport Tourer / Privilege Megane III Sport Tourer Privilege 1.5dci 105cp 2010
MeganeII Privilege 1.6 16v 2005 Clio Symbol Fidji 1.5dci 85cp 2006 |
|
marius_1st |
![]()
|
Azi m-a sunat dealerul sa-m ispuna ca masina mea este ajunsa in Constanta. Dureaza cateva zile pana se fac procedurile de vama, iar vineri sau luni va ajunge in Galati.
Cei de la Apan ma asteapta sa ridic masina, evident cu factura finala si cu TVA-ul regularizat in valoare de aprox. 2900 RON. ![]() Noi sa fim sanatosi ca le-om duce pe toate. ![]() Neaparat voi face si jurnal de bord PS. Masina a venit cu 10 zile mai devreme, fata de cum estimase dealerul. |
--------------------
renault
Talisman break
|
|
neboleanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 1 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Am dat si eu avansul si am achitat cele trei cupoane ptr masina din semnatura si mi-a zis cel de la renault ca pana saptamana viitoare o sa le am aprobate si masina pot sa o iau a 2-a zi. Sa il cred? ![]() P.S. Am ales o varianta de echipare care o aveau pe stoc,ca altfel nu mai intram in programul Rabla |
--------------------
Renault
Megane IV
- CL-XX-TRI
2017 Estate GT LINE
|
|
gabitzigu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 8 February 05 From: Timisoara ![]() |
Salut!
Eu acum doua saptamani am platit avansul pt una bucata Megane Sport Tourer 1.4TCe. Dosarul de rabla l-am facut prin 30 sept. Masina era la Bucuresti la momentul comenzii (luat de pe stoc-> rabla + reducere). Acum astept. Info de la dealer era ca 1-2 sapt dureaza aprobarea dosarului. Acum astept... ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
2005
|
|
redspider22 |
![]()
|
![]() Black Megane Group: Members Posts: 59 Joined: 22 September 10 ![]() |
Salut!
Si eu am dat avansul pentru un Megane 3 hatchback acum vro sapt si ceva, dealerul zicea ca saptamana asta ar trebui sa se aprobe cupoanele (doamne ajuta ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 3
- B 229 TIB
2010 [B]The Black Megane 3 1.6 16v[/B]
|
|
neboleanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 1 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi-a spus ca inainte dura mai mult ca erau plecati prin concediu de la biroul care se ocupa de validarea tichetelor,si acum ar dura mai putin ca sunt mai multi,inainte era o singura persoana care facea asta
![]() O singura persoana sa faca pe toata tara,ala nu cred ca a mai fost om in perioada asta ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV
- CL-XX-TRI
2017 Estate GT LINE
|
|
dili |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 736 Joined: 18 June 05 From: Constanta ![]() |
La mine au plecat cupoanele la Bucuresti intr-o vineri si joia urmatoare aveam masina in curte.
Deci se poate. |
--------------------
Mercedes-Benz
CLA Coupé, 200d, 2.2, 136 CP, Alb Cirrus,
august 2016 VW Touareg, 3.0 TDI, Edition X, 245 CP, Alb Pure white, iulie 2014
|
|
neboleanu |
![]()
|
Felicitari!!!
Din cate vad pe aici ai fost un caz fericit ![]() Sper sa fiu si eu unul din ele ![]() Multumesc pentru informatie!! |
--------------------
Renault
Megane IV
- CL-XX-TRI
2017 Estate GT LINE
|
|
gabitzigu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 8 February 05 From: Timisoara ![]() |
Update: azi am primit aprobarea dosarului de rable ("nota de inscriere")+ avizarea de plata. Maine fac transferul bancar, pe saptamana viitoare ar trebui sa fie masina in TM
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
2005
|
|
neboleanu |
![]()
|
Felicitari!!!!
![]() Eu l-am sunat pe agentul de la renault ieri si mi-a zis ca de abia ieri de dimineata mi-a trimis tichetele ![]() Si se presupune ca pe joi-vineri saptamana viitoare se aproba si pot sa imi ridic masina,oricum masina vine in bucuresti azi sau maine ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV
- CL-XX-TRI
2017 Estate GT LINE
|
|
DaZz0 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 2 September 10 ![]() |
eu am comandat un renault megane coupe in 13 septembrie si mia garantat k ajunge in tara pe 29octombrie
...deci e destul de bine ȘD This post has been edited by DaZz0: 15 Oct 2010, 23:31 |
--------------------
Renault
MEgane COupe 3
2010
|
|
redspider22 |
![]()
|
![]() Black Megane Group: Members Posts: 59 Joined: 22 September 10 ![]() |
Azi am ridicat si eu masina
![]() ![]() Puteam sa o ridic de vineri dar nu am avut timp, ciudat ca a durat 2 zile un transfer bancar dar nu mai conteaza acum ![]() |
--------------------
Renault
Megane 3
- B 229 TIB
2010 [B]The Black Megane 3 1.6 16v[/B]
|
|
marius_1st |
![]()
|
QUOTE(redspider22 @ 16 Oct 2010, 15:51) Azi am ridicat si eu masina ![]() ![]() Puteam sa o ridic de vineri dar nu am avut timp, ciudat ca a durat 2 zile un transfer bancar dar nu mai conteaza acum ![]() Felicitari pentru alegerea facuta si mai ales pentru faptul ca ai ales o masina noua. nu stiu daca ai mai spus configuratia si dotarile, dar merita sa le enunti. te asteptam si cu fotografii. This post has been edited by marius_1st: 16 Oct 2010, 21:35 |
--------------------
renault
Talisman break
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 23:42 |