Megane 3 sau Cilo 4, Sfat achizitie
![]() ![]() ![]() |
Megane 3 sau Cilo 4, Sfat achizitie
puiutu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 18 December 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2014 Expression 0.9 TCe
|
|||
ValentinRS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 3 November 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 3
1.6 16V 2013
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
Puiutu,ambele sunt ok. In legatura cu Dotz, pe 15" ai varianta Freeride Peak dar lasand asta la o parte, din ceea ce ai pus tu, merg pe ASW 804.
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu as merge pe Takumi.
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Piper101 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 30 March 14 ![]() |
Jantele alea de la Dotz nu arata bine pe dimensiuni mici. Clio cu alea pe 15 ar arata ca motanu incaltat. Si nici jantele cu "buza" iesita nu arata bine pe masinuta asta.
Cred ca ASW 804 e cea mai buna optiune. |
--------------------
Renault
Fluence
Privilege 1.5 dci 105cp
|
|
remesh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 528 Joined: 1 May 08 From: Braila ![]() |
Felicitari pentru decizia pe care ai luat-o. Clio 4 e o masina excelenta, iar culoarea rouge flame parca transforma masina. Toate campaniile de marketing pentru acest model s-au facut pe aceasta culoare.
|
--------------------
Renault
Megane 3 ST
2013 / ex M2 2007 / Ex. Clio 2 decat mult si fara rost, mai bine putin dar prost
|
|
puiutu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 18 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc, si eu cred ca am facut alegerea corecta cu masina.
Mai putin cu dealerul... Faza e de tot rasu'... sau plansu... Dupa cum stiti, sambata am fost la test drive cu masinuta la Cobalcescu. Hotarat, luni intreb dealerul de la Cobalcescu daca are ce vreau eu pe stoc. Cum nu avea, sun la Meridian Sud si imi spun ca au. Ca sa nu scriu acum o povestire de 3 pagini, citez din emailul trimis catre Ranault Romania: "Buna ziua! Asa cum am comunicat si telefonic, va trimit acest mail pentru a reclama atitudinea fata de clienti si diletantismul celor de la Meridian Sud. In data de 12.04.2014 m-am hotarat sa achizitionez noul Clio , fiind anterior la un test drive, am sunat la cei trei dealeri din Bucuresti, iar Meridian Sud erau singurii care aveau masina pe stoc cu configuratia dorita de mine. In data de 14.04.2014 am platit la Meridian Sud un avans de 2800 RON. La acel moment am cerut in mod EXPRESS dealerului sa verifice daca masina este pe stoc, acesta confirmand si am acontat masina cu codul XXXXX, Clio Expression ENERGY 0,9 Tce, culoare rouge flamme. In data de 15.04 2014 , am ajuns din nou la dealer pentru a ma inscrie in programul PSIPAN. in data de 17.04.2014, DUPA TREI ZILE DE LA REZERVARE, dealerul m-a contactat si mi-a spus ca rezervarea mea nu mai este valabila, ca cineva a acontat masina inaintea mea !!! Avand in vedere ca, la momentul platii avansului masina era libera si ca alt dealer nu avea nimic pe stoc, trag concluzia ca cineva, in urma plasarii unei "atentii" la Meridian Sud, a acontat masina respectiva dupa mine. Meridian Sud mi-a comunicat ca, daca doresc o masina de pe stoc, nu mai au decat una ca cea dorita de mine, dar cu bandouri crom si cotiera in plus si mi s-au cerut 350 Euro. Asta e o nesimtire crasa, pe asa zisa lor eroare de sistem sa mi se ceara bani in plus. Mi se pare ca se forteaza mana cumparatorului pentru a achizitiona ceva mai scump, mai ales ca m-au anuntat DUPA DEPUNERA ACTELOR pentru PSIPAN. Spun asa zisa eroare deoarece sunt convins ca a fost favorizat alt cumparator ulterior acontarii de catre mine a respectivei masini. Am cerut sa mi se prezinte bonul de comanda al celuilalt cumparator pentru a vedea care a fost data celeilalte acontari, dar degeaba... Am fost gresit informat CU DELIBERARE ca a fost o greseala in sistem, ca acontarea de catre celalat cumparator s-a facut la alt dealer, ca stocul e comun pe toti dealerii Renault. FALS, Renault concesioneaza masinile la fiecare dealer individual, altfel ar fi aparut si la Cobalcescu acelasi stoc. De peste 24 ore nu am primit niciun raspuns de la Meridian Sud, nicio intentie de a solutiona problema. De asemenea, repet ca am fost anuntat ca masina nu mai e valabila ABIA dupa trei zile de la plata avansului. Mentionez ca am ales acest dealer deoarece aveau masina pe stoc, puteam sa o am in doua saptamani in loc de doua luni. Masina personala, care va ajunge la Remat, ramane pe 22 fara ITP si RCA, iar eu nu voi avea masina pentru deplasarile zilnice. In plus mai au tupeu sa ceara si bani in plus pentru optiuni ale masinii pe care nu le-am cerut. Eu asteptam un telefon de la Meridian Sud sa ma duc la predau masina la Remat, urmand sa platesc restul de bani CASH, dupa radierea vechii masini. Asta nu ar fi durat mai mult de doua saptamani. As dori sa stiu in ce masura se poate retrage participarea mea in PSIPAN de la acest dealer si inscrierea la alt dealer Renault si ce intarzieri in livrarea masinii poate genera acest lucru. Sau in ce masura este Renault Romania dispusa sa ma ajute in rezolvarea acestei probleme. Aveti mai jos mailul primit inainte sa ma duc sa platesc avansul, iar in atasament bonul de comanda si chitanta. Dupa parerea mea, consilierul auto de la Meridian Sud, Dl. xxxxxx xxxxxx nu a avut vreo vina in aceasta manevra, acesta parand vizibil afectat de intorsatura situatiei ieri, cand am fost sa discut problema. Consider ca manevra a fost facuta de un superior ierarhic al dansului, cineva din cadrul echipei diletantilor si spagarilor de la Meridian Sud. Asteptand o rezolvare din partea dumneavoastra, (subsemnatul) On Monday, April 14, 2014 2:43 PM, xxxxxxxxxx <xxxxxx.xxxxxx@automeridian.ro> wrote: Buna ziua Domnule (subsemnatul), Va trimit atasat in acest e-mail avizul de plata pentru avansul de 5%. Va mentionez ca mai sunt momentan in tara 2 modele dupa specificatiile Dumneavoastra(culoare metalizata) si inca un model in culoarea Alb Glaciar cu optiunea de cotiera centrala. Cu cat reusiti sa platiti avizul mai repede cu atat pot sa va cresc sansele de a aconta unul dintre modelele cu speicificatiile Dumneavoastra." Rezumatul acestui email, scris si in engleza, ma gandesc sa il trimit si la Renault Franta daca marti nu primesc o rezolvare favorabila. Zicea cineva pe forum ca si-a luat Polo din cauza atitudinii de kkt al Renault Romania... |
--------------------
Renault
Clio
2014 Expression 0.9 TCe
|
|
Piper101 |
![]()
|
Urat. Cumpararea unei masini trebuie sa fie o experienta foarte placuta. Asteapta sa vezi ce iti raspund. Cere banii inapoi si mergi la alt dealer.
Eu sunt mirat de cat de cumparat este acest clio de nu mai au pe stoc. |
--------------------
Renault
Fluence
Privilege 1.5 dci 105cp
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Cand i-am facut samsari..mi-a sarit lumea in cap pe aici. Se pare ca am avut dreptate.
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Avand in vedere ca vin Sarbatorile pascale , cred ca va trebui sa te astepti sa mai dureze o sapt pana primesti raspuns. Mai bine ii suni sapt viit..marti... si miercuri si joi si vineri.. si tot asa ... pana rezolva.. daca nu OPC .eventual pune in mail si Renault France
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
pepelutza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 463 Joined: 17 November 10 From: brasov ![]() |
Trimite mail si in Franta sa vada ce fac ,,colaboratorii''. Nu te lasa, ca asa procedeaza kkatii astia de la Reno.
This post has been edited by pepelutza: 18 Apr 2014, 16:09 |
--------------------
Renault
Clio 3
- BV-10---S
2007 , dynamique 1,6 , 16v 110 CP
|
|
puiutu |
![]()
|
QUOTE(Piper101 @ 18 Apr 2014, 15:06) As face asta daca nu m-as fi inscris la ei in PSIPAN. Nu stiu daca nu cumva pierd tichetul daca le cer sa-mi anuleze dosarul de participare... Iar cu AFM-ul e mult mai complicat... De aceea m-au anuntat jegosii DUPA ce am depus actele la ei... QUOTE(UXE @ 18 Apr 2014, 15:25) Avand in vedere ca vin Sarbatorile pascale , cred ca va trebui sa te astepti sa mai dureze o sapt pana primesti raspuns. Mai bine ii suni sapt viit..marti... si miercuri si joi si vineri.. si tot asa ... pana rezolva.. daca nu OPC .eventual pune in mail si Renault France Daca nu primesc raspuns marti, mail in Franta si mail la OPC... |
--------------------
Renault
Clio
2014 Expression 0.9 TCe
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Du-te la un avocat cu contractul pe care il ai si vezi cum sta treaba. Poate poti sa-i arzi pe nemernici pe cale legala si sa mai scoti un discount la pretul final, nu tre' sa te prezinti tu la infatisari, se duce avocatul
![]() This post has been edited by ali3n_cop: 18 Apr 2014, 19:06 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
pepelutza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 463 Joined: 17 November 10 From: brasov ![]() |
Da , este o idee buna , contacteaza un avocat .
|
--------------------
Renault
Clio 3
- BV-10---S
2007 , dynamique 1,6 , 16v 110 CP
|
|
centurion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
Incredibil cata nesimtire!
Chiar daca Renault nu are nici o vina in acest caz, incearca sa vezi cum iti poti lua banii inapoi si apoi sa te orientezi catre o alta marca. Sigur sunt oferte si la Fiesta, Corsa, 208, C3, Yaris etc. |
--------------------
-
-
-
|
|
remesh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 528 Joined: 1 May 08 From: Braila ![]() |
banuiesc ca dealer-ul ti-a facut un bon de comanda unde printre altele scrie referinta / cod VIN , nu se pot face 2 plati pentru aceeas masina. Deci, cu bonul de comanda si dovada platii poti sa le scanezi si sa le trimiti pe mail la vocea clientului renault. Sau incearca sa rezolvi cu ei problema pentru ca daca vei dori sa mergi la alt dealler Renault pt aceeas masina nu o sa gasesti pe stoc.
This post has been edited by remesh: 19 Apr 2014, 08:20 |
--------------------
Renault
Megane 3 ST
2013 / ex M2 2007 / Ex. Clio 2 decat mult si fara rost, mai bine putin dar prost
|
|
Piper101 |
![]()
|
Eu stiam ca daca un dealer nu are masina pe stoc o aduce de la alt dealer din tara. S-a schimbat ceva?
|
--------------------
Renault
Fluence
Privilege 1.5 dci 105cp
|
|
remesh |
![]()
|
QUOTE(Piper101 @ 19 Apr 2014, 08:37) Eu stiam ca daca un dealer nu are masina pe stoc o aduce de la alt dealer din tara. S-a schimbat ceva? Remat = lipsa stoc. Clio IV are un nivel de echipare foarte bun raportat la pretul de achizitie si prin urmare nu sunt multe masini disponibile. Ti se pune la dispozitie o lista de masini apropiate de cerintele tale, iar daca nici una nu este pe placul tau--> lansare in fabricatie--> asteptare circa 3 luni |
--------------------
Renault
Megane 3 ST
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Acuma depinde de contractul semnat de colegu' "puiutu". Daca a semnat euforic "tipic romanesc" fara sa citeasca rand cu rand, cred ca mai discutam degeaba aici...
![]() "Piper101 : Eu stiam ca daca un dealer nu are masina pe stoc o aduce de la alt dealer din tara. S-a schimbat ceva?" Da, s-au transformat din dealeri in samsari "legali". This post has been edited by ali3n_cop: 19 Apr 2014, 09:59 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
Piper101 |
![]()
|
Inseamna ca reno e un caz "special". Eu cand m-am dus sa-mi configurez o toyota la dealer mi-au gasit masina dorita la reprezentanta din cluj si mi-au zis ca mi`o aduc in 2-3 zile daca ma hotarasc sa o iau. Aceeasi poveste si la skoda.
This post has been edited by Piper101: 19 Apr 2014, 11:05 |
--------------------
Renault
Fluence
Privilege 1.5 dci 105cp
|
|
ValentinRS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 3 November 13 From: Bucuresti ![]() |
A mea era pe stoc la Ploiesti.
In 3 zile a sosit la Bucuresti. ![]() This post has been edited by ValentinRS: 19 Apr 2014, 13:01 |
--------------------
Renault
Megane 3
1.6 16V 2013
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
eu am primit masina in 16 h.
in cazul asta cred ca baiatul de la vanzari era incepator. Aceasi chestie am patit si eu, cu deosebirea ca masina pentru care am dat comanda era rezervata in parc pentru o anumita reprezentanta pe care eu din motive personale am refuzat-o (reprezentanta) si ca urmare ca sicane nu au dorit sub nici o forma sa o cedeze reprezentantei din Brasov. Pana la urma totul a fost spre norocul meu. |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
puiutu |
![]()
|
Dupa 4 zile in care am sunat la vocea clientului de vreo 4 ori, email-uri la Renault Romania si la Meridian, cat si la Renault Franta, astazi s-a finalizat si povestea cu masina.
Dupa o discutie aprinsa ieri cu directorul vanzari Meridian Sud, in care eu le-am pomenit de OPC si nevasta-mea le-a zis ca ii vine sa-i dea cap-in-cap pe toti de la Renault ![]() Astazi la pranz m-au sunat si am fost dupa-amiaza la o noua discutie cu directorul de vanzari si "bonus", cu directorul economic. De data asta, mi-a fost propusa o alta masina cu dotarile initiale si culoarea alese de mine initial. Am primit chitanta cu suma avansului pe numar sasiu, nu cod de sistem Renault cum am avut pe bonul de comanda. Am fost greseala mea ca am acceptat ca pe bonul de comanda respectiv sa fie un cod Renault in loc de seria sasiu, am intrebat atunci, mi-au spus ca asa se procedeaza, am pus botu' ca prostu, aste e. Am primit si adresa de la fabrica din Bursa cu estimarea datei in care masina ajunge in tara. Masina va ajunge in tara intre 5-10 Mai, astfel o sa am timp cu procedurile Remat - adica ma duc si casez masina, o radiez la Politie si la financiar, apoi ma intorc la dealer, astept iar raspunsul de la mediu si platesc diferenta. In plus, de la Renault Romania am primit si doua vouchere de cate 100 RON ![]() Am acceptat solutia lor, e un termen de livrare rezonabil si pana la urma asta urmaream. Per total sunt multumit de rezultat, dar experienta mi-a lasat un gust amar. This post has been edited by puiutu: 24 Apr 2014, 17:49 |
--------------------
Renault
Clio
2014 Expression 0.9 TCe
|
|
mezym |
![]()
|
![]() Mandru proprietar de Fluence Privilege 1,6 16v 2010 Group: Members Posts: 430 Joined: 29 December 13 ![]() |
Ai iesit bine. Iti aduc masina mult mai repede, in configuratia pe care ai vrut-o si cu doua vouchere cadou.
I-au luat la impins vagoane aia de la Vocea Clientului pe cei de la concesiune. ![]() |
--------------------
Megane II Sedan
Fluence
- -
1.6 16v Expression 2006/ 1.6 16v Privilege 2010
|
|
Piper101 |
![]()
|
200 lei cadou? Iti ajunge de 1 filtru jumate. La faza asta trebuiau sa-ti ofere 200 euro discount.
|
--------------------
Renault
Fluence
Privilege 1.5 dci 105cp
|
|
remesh |
![]()
|
Solutia propusa, pana la urma, e una decenta. Ma bucur ca s-a rezolvat problema.
|
--------------------
Renault
Megane 3 ST
|
|
ovidiucna |
![]()
|
![]() Private User Group: Members Posts: 377 Joined: 31 October 10 ![]() |
Eu am asa pt iarna,si leam avut 1 an si pt vara.Mie miau placut de cand am luat masina din cauza designului cu 5 spite,chiar daca sunt de tabla.
http://www.daciaclub.ro/-t264894.html Sau http://olx.ro/oferta/vand-jante-aliaj-r15-...html#ff9c9f5ac2 Sau astea originale pe 16 care mi se par simple si dragute: http://www.okazii.ro/anvelope-cu-jante/jan...-16--a141293575 |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011 Dulce pomum quum abest custos
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
UXE alta e problema si anume diletantismul angajatiilor din reprezentanta. Dupa cum am scris mai sus si eu m-am aflat aproximativ in aceasi situatie, mai mult decat atat eu figuram cu doua precomenzi efectuate in aceasi zi in sistemul RRO. Am fost sunat de reprezentanta Brasov si rugat sa-mi retrag comanda facuta la cealalta reprezentanta caci nu puteam sa apar cu doua precomenzi. Dupa retragerea (anularea) comenzii am fost sunat si anuntat ca masina pentrucare am dat comanda si care exista in stocul RRO era retinuta de cealalta reprezentanta si aceasta din urma nu vrea sa o cedeze (practic era masina retinuta ca urmare a primei comenzi). Ca atare au facut pe dracu in patru au gasit o alta masina cu mai multe optionale pe care am acceptat-o si la care am mai primit si reducere de 1% daca retin bine minte, plus promisiunea ca a doua zi la ora 9 masina este la ei in curte. Nu stiu cum se comporta acum aceasta reprezentanta, dar atunci au fost si s-au prezentat exemplar. Masina iesise de la spalat si era pregatita dichisita in "camera de vizionare"
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
puiutu |
![]()
|
Multumesc pentru sustinere, baieti.
Faza pe care ai patit-o tu, tatimeu, e mai crancena decat a mea. Practic, tu ai anulat comanda care ar fi trebuit pastrata... Eu nu am acceptat masina propusa de ei, sa dau 250E pentru niste platice cromate era prea de tot. Cotiera ar fi fost ok, dar, in cazul meu, nu au propus vreun discount asa ca am refuzat propunerea lor de optionale(obligatorii ![]() Azi s-a dat acceptul pentru Remat, pe 8 Mai duc Solnita la casat. This post has been edited by puiutu: 25 Apr 2014, 16:27 |
--------------------
Renault
Clio
2014 Expression 0.9 TCe
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 13:19 |