Busa...Hayabusa..., A treia dragoste
![]() ![]() |
Busa...Hayabusa..., A treia dragoste
R19/16v |
![]()
|
||
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|||
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(hitman1234 @ 21 Mar 2014, 12:11) In plus mi se pare de cenzurat ca noi ne sugrumam masinile cu catalizatoare si filtre de particule si euro 16 si motoarele dau benzina nearsa pe teava, scuterele si ulei..cool nu? astea ce norma de poluare au? Din pacate, nu stii ce vorbesti. Hayabusa gen II respecta norma Euro 3, avand bineinteles catalizator si sonda o2. Ca sunt mult non-euro e partea a doua, dar se aplica si la autoturisme. Asta era acuma problema, cat polueaza motocicletele... ![]() QUOTE The exhaust system was overhauled, using a 4-2-1-2 system, meaning four exhaust outlets merging into two pipes, and then joining into a single pipe before splitting into two enlarged, quieter mufflers, which added a few pounds of weight compared to the first generation Hayabusa. The exhaust also included a catalytic converter and an oxygen sensor in order to meet Euro 3 emissions requirements This post has been edited by StefanT: 21 Mar 2014, 13:56 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
Concord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 19 April 13 From: Bucuresti ![]() |
Superba! Ce diferenta de gabarit e intre asta si gsxr 600 K1-3?
|
--------------------
Renault
Megane
2010
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
de ce, asta nu consuma benzina? ca consuma mai mult decat un clio 0,9 tce in oras.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Concord @ 21 Mar 2014, 14:56) Ca si greutate, aproximativ 50-60 kg. Ca si marime...e mai lata, mai lunga, mai inalta...simtitor ![]() QUOTE(b76bgaarh @ 21 Mar 2014, 14:57) Chiar si extraurban, dar...nu am prins ideea! Ce comparatie facem aici? This post has been edited by StefanT: 21 Mar 2014, 14:00 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
Concord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 19 April 13 From: Bucuresti ![]() |
E motocicleta sport...nu cred ca a interesat pe cineva consumul
|
--------------------
Renault
Megane
2010
|
|
StefanT |
![]()
|
SI pe langa asta, din gama ei are cam cel mai bun consum
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
La 300 la ora ce consum instant are?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
StefanT |
![]()
|
Anumite motociclete generatia I aveau functia de consum instant, asta nu are asa ceva!
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ahaa, s-au luat dupa Logan!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
StefanT |
![]()
|
Cu siguranta asta s-a intamplat!
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
la 300 kmp/h cred ca ultima grija e consumul instant, ai multe alte motive pt un atac de cord.
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
daca a ta care e avansata e abia euro 3 e clar, majoritatea sunt non euro inseamna
s-o stapanesti sanatos si sa n-o alergi |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(hitman1234 @ 21 Mar 2014, 12:11) In plus mi se pare de cenzurat ca noi ne sugrumam masinile cu catalizatoare si filtre de particule si euro 16 si motoarele dau benzina nearsa pe teava, scuterele si ulei..cool nu? astea ce norma de poluare au? Nu compara asta cu scuterele in 2 timp ce au toti idiotii si polueaza si fonic, pe langa ca nu poti respira dupa ei. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
StefanT |
![]()
|
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
QUOTE(argon @ 21 Mar 2014, 15:54) Nu compara asta cu scuterele in 2 timp ce au toti idiotii si polueaza si fonic, pe langa ca nu poti respira dupa ei. pai cand mi-a prezentat un prieten a sa gsx r600 ( am zis bine? ) mi-a dat un damf in ochi de benzina nearsa de mi-au curs lacrimi de fericir, nicio diferenta fata de scutere..nu mai zic de poluarea fonica, cand statea in centru era imposibil sa dorm cu fereastra deschisa vara de liniute..d-asta zic discriminare discriminare dar sa stim si noi, pai la masini se poate si astea cu 2 roti nu? |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Al meu moto e noiembrie 2011. Tot E3. Aici s-au cam oprit.
Interesante probleme mai aveti si voi. |
--------------------
Toyota
Yaris
- Bucuresti
TS
|
|
StefanT |
![]()
|
Se pare ca obligativitatea Euro 4 la motociclete va intra in vigoare din 2016. Ca si idee
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
ue ue.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
HD face de anul ăsta E4
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
StefanT |
![]()
|
Am facut astazi o plimbare Bacau-Piatra Neamt, insa din pacate cu vant lateral/frontal foarte, foarte puternic, asa ca nu pot spune ca mi-a tihnit cum as fi dorit. Una peste alta a fost fain, abia astept sa vina vara, cred ca nu ma mai dau jos de pe ea
![]() Am achizitionat si 2 genti laterale. Insa trebuie sa vad ce pun/lipesc moale pe spatele acestora, ca se cam freaca de vopsea! Idei? Folie PEE, etc? This post has been edited by StefanT: 22 Mar 2014, 23:11 Attached thumbnail(s) poz___1.JPG ( Size: 3.18mb ) Number of downloads: 862 poz___3.JPG ( Size: 2.57mb ) Number of downloads: 983 genti.jpg ( Size: 144.6k ) Number of downloads: 954 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pentru vant lateral ia genti din astea , alea ce le-ai luat tu nu ajuta.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
hitman1234 |
![]()
|
|
--------------------
bemfe
vewe
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Sa o stapanesti sanatos, si la propriu si la figurat si sa te poarte cat mai multi kilometri pe soselele Europei.
Sa ai grija cu viteza pe autostrazile din RSR, e periculos si cu 180 la ora sa mergi, una ca nu se repliaza prea multi sa-ti faca loc, si al doilea ca se baga meltenii in depasire fara sa se asigure. A, si sper ca ai toba silentioasa, nu ca toti cocalarii... |
--------------------
.
.
.
|
|
StefanT |
![]()
|
Mersi, Laurentiu! Sunt tobele stock, se vede in poze.
Numai bine! ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
frumos exemplar, sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de vreme buna
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
StefanT |
![]()
|
Mersi mult, asemenea cu caprita ta!
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.225 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 21 Mar 2014, 15:38) In completare, motociletele nu platesc nici taxa de pod la Giurgiu si mai nou la Cernavoda. Trebuie sa remarc ca intr-adevar este o mare problema poluarea care vine de la motociclete. Ca doar: - motocicletele sunt mai multe decat masinile pe strada; - motocicletele merg tot timpul anului, pe cand masinile merg o perioada limitata, ceva de genul sfarsitul lui martie - inceputul lui noiembrie; - motociclele sunt taxi, pe cand masinile nu; - cu motocicleta cari toata familia, cumparaturile de la supermaket, mobila de la IKEA, pe cand cu masina nu poti face toate aceste lucruri; - etc. QUOTE(StefanT @ 23 Mar 2014, 01:04) Am achizitionat si 2 genti laterale. Insa trebuie sa vad ce pun/lipesc moale pe spatele acestora, ca se cam freaca de vopsea! Idei? Folie PEE, etc? Ca sugestie, incearca sa lipesti pe statele gentilor niste burete de izolat tevi (in gasesti la orice Bricostore sau similar). Sau niste burete de izopren (raionul ca camping de la orice supermarket mai mare). Nu in ultumul rand, sa o stapanesti sanatos si cu mare grija. Acum ai o racheta sol-sol sub cur si cu astea chiar nu-i de joaca. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
- B 00 XXX
Inform 1.5 BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 04:28 |