Recomandare Megane II, Sfaturi privind achizitia
![]() ![]() ![]() |
Recomandare Megane II, Sfaturi privind achizitia
ssilviu |
![]()
|
||
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|||
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(andu_is @ 24 Mar 2014, 20:02) Te duci frumos pe sectiunea Bursa si dai search cu Megane. Dupa doua trei pagini de "dezmembrez Megane" sau "piese Megane" dai de urmatoarele anunturi : 1. http://www.reno.ro/index.php?showtopic=276125&hl= Fara mari dotari, dar cu 29.000 km, mai simpla, dar mai fiabila. Bineinteles se pot verifica km, mai ales daca a fost luata din Ro. User nou pe forum. 2. http://www.reno.ro/index.php?showtopic=276009&hl= User vechi, are si jurnal. Model privilège deci cu multe dotari. 3. Ar mai fi si un RS, dar nu cred ca te incadrezi ![]() This post has been edited by Diac: 25 Mar 2014, 11:20 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
silviu sa vad eu cum ti se pare un suport motor la 700 lei ieftin
![]() si stai linistit, ca la loganul de 10k luat de nou tot scumpe mi se par piesele ... |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Daca le iei de la reprezentanta, da.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Florian1990 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 March 14 ![]() |
nu e vorba sa-mi iau logan ca sunt piese mai ieftine si asa mai departe...ma gandeam in cazul in care pica ceva...ca se mai intampla
This post has been edited by Florian1990: 25 Mar 2014, 14:33 |
--------------------
Dacia
Break
1996
|
|
andu_is |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 1 March 14 ![]() |
QUOTE(Diac @ 25 Mar 2014, 11:18) Te duci frumos pe sectiunea Bursa si dai search cu Megane. Dupa doua trei pagini de "dezmembrez Megane" sau "piese Megane" dai de urmatoarele anunturi : 1. http://www.reno.ro/index.php?showtopic=276125&hl= Fara mari dotari, dar cu 29.000 km, mai simpla, dar mai fiabila. Bineinteles se pot verifica km, mai ales daca a fost luata din Ro. User nou pe forum. O vazusem pe autovit, nu prea inteleg de ce i-a pus GPL daca nu face km cu ea, 29k in 6 ani?!? |
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
camilsoft |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 April 14 ![]() |
Poti sa iti cumperi la banii aia lejer un Megane decent din Germania cu kilomentri putini.
Eu stau in Germania si mi-am luat un Megane cu 3450 cu 97.000 km cu de toate , revizii , TUV, cauciucuri de iarna noi etc. si cand am cautat erau multe oferte la bani putini. Daca vrei pot sa iti intermediez o cumparare de aici din Germania. |
--------------------
Renault Megane
Renault Megane
2003 Deluxe Dinamique
- RV CP 86
|
|
Ma3x |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 488 Joined: 25 April 10 From: B ![]() |
QUOTE(Florian1990 @ 25 Mar 2014, 14:33) nu e vorba sa-mi iau logan ca sunt piese mai ieftine si asa mai departe...ma gandeam in cazul in care pica ceva...ca se mai intampla @Florian sunt renaulturi dezmembrate destule, ai de unde alege. Iar piesele noi sunt la fel de scumpe sau la fel de ieftine ca la alte marci, ba chiar oferta de producatori e foarte variata si in functie de acestia ai preturi chiar ireal de mici insa dubioase calitativ. Comparativ ai putea lua piese la acelasi pret ca cele de logan, estimativ la peste 80% din piesele masinii. http://www.reno.ro/index.php?showtopic=276009&hl= ocazie pierduta. This post has been edited by Ma3x: 3 Apr 2014, 23:27 |
--------------------
-
-
-
- - ex. Renault Symbol 1.5DCI 60kw 2007
ex. Megane sedan 2.2 1.5DCI 63kw 2007 ex. Renault Symbol 1.5DCI 47kw 2008 |
|
Nastase.Adrian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 3 April 14 ![]() |
salut sunt si eu in pozitia achizitionarii unui megane 1:5dci.vreau diesel pentru ca fac aproximativ 30k/an.ceea ce vreau sa va intreb daca la modelul din 2006facelift mai exista acea problema cu sistemul de injectie cu pilitura in injectoare.etc.sau decat din 2007 s-a rezolvat aceasta problema.va multumesc
|
--------------------
Opel
vectra
1996
|
|
claudyubz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 19 February 09 ![]() |
din cate stiu eu nu mai exista la facelift decat foarte rar. Eu am modelul de 63kw-86cp si nu am nicio problema pana acum, am 100k km
|
--------------------
Renault
Megane 2 1.5Dci 86Cp plus ceva ponei
, 2007 Extreme
|
|
Nastase.Adrian |
![]()
|
eu am gasit un megane 1.5dci de 86cp din 2006 si am tot cautat pe net si am vazut undeva ca decat din 2007 nu mai sunt probleme.la 2006 chiar daca este facelift tot sunt aceste probleme cu injectoarele.Alte pareri?Multumesc
|
--------------------
Opel
vectra
1996
|
|
Cypry Brasov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 725 Joined: 4 January 13 ![]() |
Daca este din 2006 tre sa iei in calcul si taxa daca masina este luata din RO.
|
--------------------
DACIA
Duster
2017
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Incepand cu modelul facelift problemele cu pilitura au fost foarte rare... au existat cazuri totusi si la modelele de dupa facelift inclusive cele cu injectia siemens (85-105cp), dar in mare pare probabil din cauza proprietarilor care au bagat motorina de la butoi... referitor la costurile pieselor, mie mi se pare o masina ieftin de intretinut. nu este mai scumpa decat competitoarele ei... daca comparati chiar si preturile de reprezentanta tot sta mai bine si iese mai ieftin de intretinut decat concurenta... daca te apuci sa cauti sigur gasesti s o repari ieftin si bine, fara s o lipesti cu ciunga si s o legi professional cu soricei de plastic.
![]() Problema apare cand masina se achizitioneaza sh si mai este si mucificata... sa vezi atunci ce prost este renaultu' si ce scumpe sunt piesele... ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Nastase.Adrian |
![]()
|
Am inteles si va multumesc pentru raspunsuri.In legatura cu taxa o sa caut oricum una cu taxa platita ca sa nu am batai de cap.in legatura cu reparatiile am un prieten mecanic foarte bun asa ca daca mai exista probleme nu trebuie sa ajung la reprezentanta.sincer eu ma gandeam intre megane si astra h 1.7cdti dar imi place mai mult meganul plus taxe putin mai mici la megane.cu astra h am mers si imi place cum se aseaza la drum si cum trage plus consumul foarte bun.cu megane nu am mers decat in dreapta si mi s-au parut farurile cam slabe pe timp de noapte dar poate e doar parerea mea.akum ramane sa vand actuala masina si sa caut un megane ingrijit.multumesc
|
--------------------
Opel
vectra
1996
|
|
tpv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 12 February 09 From: Oradea ![]() |
De ce nu Megan cu motor de 1.9 dci!
|
--------------------
Nissan
X Trail Automat T 31 4x4
2007, 2.0 dci 150 cp distributie lant
|
|
Nastase.Adrian |
![]()
|
Taxe mari consum mai mare etc
|
--------------------
Opel
vectra
1996
|
|
Playboy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 22 April 10 ![]() |
Eu am un megane de vanzare, daca e cineva interesat sa ma contacteze.
|
--------------------
Renault
Megane
2007 1.5 dCi 105 cp comfort dynamique
- - Vand Renault Megane II, pentru mai multe informatii trimite PM
|
|
ciprianpe |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 2 March 13 From: ploiesti ![]() |
Si eu am unul de vanzare..cel din poza
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007/coupe/ 1.6 Si..era asa de frig afara, ca politicienii erau cu mainile in buzunarele lor..
|
|
Ma3x |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 488 Joined: 25 April 10 From: B ![]() |
QUOTE(Nastase.Adrian @ 5 Apr 2014, 05:36) Am inteles si va multumesc pentru raspunsuri.In legatura cu taxa o sa caut oricum una cu taxa platita ca sa nu am batai de cap.in legatura cu reparatiile am un prieten mecanic foarte bun asa ca daca mai exista probleme nu trebuie sa ajung la reprezentanta.sincer eu ma gandeam intre megane si astra h 1.7cdti dar imi place mai mult meganul plus taxe putin mai mici la megane.cu astra h am mers si imi place cum se aseaza la drum si cum trage plus consumul foarte bun.cu megane nu am mers decat in dreapta si mi s-au parut farurile cam slabe pe timp de noapte dar poate e doar parerea mea.akum ramane sa vand actuala masina si sa caut un megane ingrijit.multumesc Daca nu ai nevoie de spatiu comod pentru pasagerii spate si bagaje, astra H e o optiune, recomand dupa 2007, pana atunci caroseria rugineste. De mers se simte bine, sta bine insa cam rigida pentru oras comparativ cu megane/ Legat de faruri, nu ti s-a parut, sunt jalnice. Avand lupe (M2.2) multi au optat pentru xenon after, ceea ce o sa fac si eu, m-am chinuit destul o iarna ![]() |
--------------------
-
-
-
- - ex. Renault Symbol 1.5DCI 60kw 2007
ex. Megane sedan 2.2 1.5DCI 63kw 2007 ex. Renault Symbol 1.5DCI 47kw 2008 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 02:25 |