Recomandare Megane II, Sfaturi privind achizitia
![]() ![]() ![]() |
Recomandare Megane II, Sfaturi privind achizitia
andu_is |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 1 March 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
@andu_is=Daca doresti sa-mi adresezi o intrebare faci la fel ca mine.....altfel nu stiu cui este adresata fraza ta.
Nu te atac doar incerc sa te fac sa intelegi ca esti plecat pe un drum gresit in gasirea "bijuterier"in cautarea ta.....raportat la pretul oferit si pretentiile avute. Citeste pe forum ca sunt deschise topice similare cu ce cauti tu.....mai bine! @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
andu_is |
![]()
|
Se subînțelege ca iti erau adresate tie, fiind postul precedent.
Acum sa revenim din offtopic |
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE De asemenea, este obligatorie folosirea optiunii de cautare (search) pentru a vedea daca subiectul pe care doriti sa il dezbateti, sub forma initierii unui nou topic, nu a fost deja discutat. Regulamentul l-ai citit/respectat? @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Lasa-l Espacern .La banii aia vrea dupa 2006,si privilege si macar un Dci.Pai la 3500 nu calculezi ce mai bagi in ea,un ulei,o distributie,aia nu-s bani?Pune drum ,pune verificare mecanica,clip...,nu asa cumperi masina.
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
andu_is |
![]()
|
Nu cred ca e nevoie sa te erijezi in moderator
3 Mar 2014, 13:32: Nu stiu de unde s-a tras concluzia ca 'macar' dci. Daca in loc de flame s-ar citi prima postare se va putea vedea ca nu sunt hotărât. Întreb in stânga-n dreapta cu ce probleme s-au întâlnit posesorii de Megane pe benzina si motorina, ce hibe au, la ce ma pot astepta după 150k,etc This post has been edited by andu_is: 3 Mar 2014, 13:32 |
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
din experienta recenta
![]() Dupa care urmeaza o revizie pe care vechiul propietar nu a mai facut-o cel mai probabil. O distributie 1000 ron, daca nu a schimbat uleiul si filtrele inca vreo 600-700 ron si asta in conditiile in care nu mai trebuie sa schimbi nimic pe la directie sau frane. Vezi cum iti faci calculelele cu aia 3500 de euro si neaparat sa aiba taxa platita. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca e euro 3 sa aiba taxa platita, ca la euro 4 e acceptabila, am vazut o gramade de megane 2 2003-2006 pe benzina inmatriculate in Romania fara taxa platita bagate la dezmembrare.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
andu_is |
![]()
|
Pai da, spre euro4 ma orientez si eu tocmai din cauza taxei
|
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
Cypry Brasov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 725 Joined: 4 January 13 ![]() |
Eu zic sa iti iei logan ca la ce bani ai u nu ai sa gasesti un megane full in care sa nu bagi nimic!
Orcum mult succes iar daca iti vei cumpara megane sa ne inpartasesti si noua despre achizitia ta! |
--------------------
DACIA
Duster
2017
|
|
piku_edy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 20 January 13 ![]() |
http://www.autovit.ro/renault-megane-C32054950.html
daca o are de noua s-ar putea sa nu fie euro 4, a mea e din 2005/august si e euro 3. si majoritatea din 2005 sunt euro 3, ma refer la benzinare de 1.6, si e enorma taxa |
--------------------
renault
megane 1.6 16v
privillege 2005
- cj72pcg
|
|
andu_is |
![]()
|
Zice ca e euro 4, o sa-i cer VIN sa ma interesez.
De km, pentru un benzinar ce se poate spune? Are 200k |
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
piku_edy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 20 January 13 ![]() |
eu am 150000 si se comporta bine masina, desigur am schimbat si eu celebra fulie si o bobina, in rest nu prea am avut probleme
|
--------------------
renault
megane 1.6 16v
privillege 2005
- cj72pcg
|
|
marius20689 |
![]()
|
![]() Membru 'NiS' Group: Members Posts: 135 Joined: 26 January 11 From: Zimnicea ![]() |
Andu poti alege alta marca nu numai megane.....
![]() http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C32370962.html |
--------------------
Renault/Opel
---
--- Megane2 /Astra G
''Garage'' |
|
andu_is |
![]()
|
Inițial ma gandeam si eu spre un vw, skoda dar punand in balanta suma disponibila pentru 'investiție', am zis ca daca ma orientez pe Megane, iau o masina ceva mai nouță, fata de un passat de ex sau o bora.
|
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Passat ul ala zici ca are jante de Laguna 1...
![]() ON: este destul de greu sa gasesti masina buna la banii pe care ii ai alocati... marea majoritate sunt vandute de catre samsari, smecherite si puse la vanzare. Pentru o masina buna eu cred ca iti mai trebuiesc vreo 1000 Eur in plus... evident acum depinde de fiecare ce intelege prin buna ![]() P.S.: spre exemplu un amic si a cumparat de curand megane 2.2 2008 break echipare ''extreme'' (adica AC manual spre exemplu), 1.5 dci 105cp, cu 168K(io cred ca are mult mai mult real) si a platit 4000 EUR... masina arata bine doar ca se vede ca bara fata a fost reparata si a mai fost vopsita pe unele repere (in urma unor accidente/zgarieturi minore) + ambreiajul care mi a parut ca se cere schimbat urgent (pedala tare de tot si tine foarte sus, dar fara sa patineze). El foarte incantat, masina racheta dupa spusele lui, pana s a dat cu a mea si a inteles cum trage o masina cu 80K. Sa nu ma intelegi gresit! Nu incerc sa evidentiez in niciun fel masina mea, doar ca acest amic, plictisit de majoritatea samsarilor si masinilor pe care le am vizionat impreuna in ultima luna, a ales sa se orienteze spre ceva adus de afara. L.E.: eu iti dorec succes in gasirea masinii mult visate, dar inca odata io zic ca pretul alocat in comparatie cu doleantele este mic. ![]() This post has been edited by solidconvert: 4 Mar 2014, 12:02 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
verjic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 23 October 12 ![]() |
Cand am luat-o avea aproximativ 128000 km.
|
--------------------
Renault
Megane
2004 Privelege 1.5 dCi82hp
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(piku_edy @ 3 Mar 2014, 23:52) http://www.autovit.ro/renault-megane-C32054950.html daca o are de noua s-ar putea sa nu fie euro 4, a mea e din 2005/august si e euro 3. si majoritatea din 2005 sunt euro 3, ma refer la benzinare de 1.6, si e enorma taxa A fost luata din Romania de noua, de aia e euro 3, prin alte tari era euro 4, deci daca e benzinara din 2005 adusa de dincolo e euro 4. 1.4 16v si 2.0 16v sunt euro 4 chiar si din Romania, a mea din 2005 e euro 4, cumoarata din Romania. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Sadiq |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 4 August 13 ![]() |
Iti dau eu megane 2008 1.5 dci 4000 neg fulll.acc orice test
|
--------------------
Renault
Megane
2007 Bicorp
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca samsarii n au ce sa caute aici...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
andu_is |
![]()
|
@sadik, într-adevăr nu nu e thread-ul de bursa. Da-mi pm cu detalii si poze.
Thanks |
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
Sadiq |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 4 August 13 ![]() |
pun la bursa acu...nu sunt samsar...de 2 ani pe forum..
|
--------------------
Renault
Megane
2007 Bicorp
|
|
qwertyuiop |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 22 March 09 From: Buc ![]() |
'Joined: 4 August 13'
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Playboy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 22 April 10 ![]() |
Salut, si eu am masina in vanzare.
Ti'am trimis un PM. |
--------------------
Renault
Megane
2007 1.5 dCi 105 cp comfort dynamique
- - Vand Renault Megane II, pentru mai multe informatii trimite PM
|
|
andu_is |
![]()
|
@playboy : Nu am suficiente postări pentru a putea trimite pm. Am văzut ca e hatchback, eu caut berlina.
|
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
Playboy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 22 April 10 ![]() |
Ok, nici o problema
![]() Bafta in continuare |
--------------------
Renault
Megane
2007 1.5 dCi 105 cp comfort dynamique
- - Vand Renault Megane II, pentru mai multe informatii trimite PM
|
|
verjic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 23 October 12 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
2004 Privelege 1.5 dCi82hp
|
|
cezar13 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 4 June 13 From: Bucuresti Sector 4 ![]() |
Buna alegere andu_is sa nu iti iei VW la banii astia, eu am avut passat 1.9 tdi 2001 si am tinut o cam un an; era f ok masina si fara probleme dar la vechimea ei se intrevedeau in cateva zeci de mii de km niste costuri destul de mari (injectoare, turbina, caseta directie...) - totul la VW este cu muuult mai scump decat la renault; sunt ele masinile astea fiabile dar daca e sa pice ceva dupa ele... pica de toti banii; eu am dat passat ul pana la urma deoarece intrevedeam un viitor intunecat (financiar) si am preferat o masina cat se poate de simpla - megane 2 2005 estate 1.6 16 v; vreau sa spun ca nu se compara ca si intretinere cu un vw- muuult mai ieftin
sa stii ca poentru masinile aduse din afara se poate verifica istoricul la reprezentanta din zona unde si-a facut maasina veacul- a mea este din germania si inainte sa o iau am dat mail la reprezentanta si chiar mi au rasspuns oamenii f ok si cu km masinii si cu istoricul de service si la mine se potrivea perfect- iti tb seria de sasiu pt asta |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 1.6 16v combi
- B513CMG
|
|
andu_is |
![]()
|
QUOTE(verjic @ 6 Mar 2014, 02:27) Km cam putini pentru un diesel de 9 ani This post has been edited by andu_is: 7 Mar 2014, 15:42 |
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
cezar13 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 4 June 13 From: Bucuresti Sector 4 ![]() |
nu neaparat, e primul proprietar si pare destul de ingrijita fara urme de uzura in interior; km pot fi reali eu spre exemplu nu fac lmai mult de 15000 km pe an; dar mare grija la alte aspecte si defectiuni care pot fi pe masina tb verificata
|
--------------------
Renault
Megane 2
2004 1.6 16v combi
- B513CMG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 02:26 |