dotari masina, fiecare varianta cu dotarea ei
![]() ![]() ![]() |
dotari masina, fiecare varianta cu dotarea ei
gheorghita88 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|||
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Deschide torpedoul si vezi ce scrie pe usita, mie`mi zice Authentique...
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Estate inseamna ca e break. El poate fi si authentique si initiale...samd
Tu ai putea avea pivilege, dar uita-te in torpedou |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
ar fi simplu asa dar eu am scris acolo expression dar am mai multe dotari. poate usita e schimbata
28 May 2009, 17:34: si pe mine m-ar interesa ce dotari ascunse si ne functionale mai are This post has been edited by gheorghita88: 28 May 2009, 17:34 |
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
pitura catalin |
![]()
|
![]() 01 M A C Group: Members Posts: 364 Joined: 21 April 09 From: Baia-Mare ![]() |
ar mai trebui sa scrie si pe stalpul dreapta intre usa fata si cea spate dar dupa spusele tale cred ca e expresion
|
--------------------
renault
megane 2
- MM 01 M A C
2009 1.5dci 106cp 01 M A C
|
|
csorin66 |
![]()
|
![]() Membru fabricat in Romania Group: Members Posts: 504 Joined: 22 September 08 From: Ploiesti ![]() |
expresion ,este nivelul de echipare iar restul pe care le ai in plus sunt dotari optionale,la orice nivel de echipare cand cumperi masina poti sa-i adugi cateva dotari optionale.
|
--------------------
Renault
Talisman 1,6/ 200
2016/Initiale/Paris ''Viata trebuie savurata, nu suportata''
|
|
jordy_seba |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 11 May 08 From: vaslui ![]() |
si a mea are aceleasi dotari si este expression,asa scrie pe usita de la torpedou si e cam putin probabil sa fie schimbata la amandoi
![]() dar apropos?exista lagune cu mai putin de 8 airbag-uri? 28 May 2009, 17:56: aviz pt moderatori :schimbati ora de la forum (ma refer la cea care afiseaza ora la care postezi)ca e cu o ora in urma fara suparare ![]() This post has been edited by jordy_seba: 28 May 2009, 17:56 |
--------------------
renault
laguna
2002 1,8 16v
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Nu exista Lagune II cu mai putin de 8 airbaguri. Asa cum s-a spus si mai sus, extra dotarile sunt optionale sau promotionale (exemplu Lux-Dinamique)...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Bai , saracie, eu doar 6 gasesc
![]() 1 in volan, 1 ptr pasager dreapta, 2 in stalpii laterali si 2 tip cortina in spate de tot ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
gmt97hr |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 11 April 08 ![]() |
Mai sunt doua airbag-uri in scaunele din fata !
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2001 1.8 16 V DYNAMIQUE
|
|
ardelut |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 21 September 08 ![]() |
In scaune is clar da in stalpi unde naiba le vezi ? Am masina de 3 ani si n-am vazut airbaguri in stalpi . Si eu stiu ca am doar 6 dar am sa verific .
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- MS 07 NAT
2004 , Expression , 1,9 dCi 79 kw
|
|
iglu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 10 May 08 ![]() |
Airbag-urile sunt după cum urmează:
- 2 șofer și pasager (scrie clar unde sunt); - 2 laterale scaune față (scrie pe lateralul scaunelor față); - 2 laterale scaune spate (scrie pe montantul ce vine în prelungirea spătarului spate); - 2 cortine laterale pentru cap (scrie deasupra stâlpilor centrali). Mai bine să nu fie nevoie de ele, Doamne ferește... |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 / 1.8 16V
|
|
gigisandokn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 2 June 08 ![]() |
exista vreun topic sau scris pe undeva fiecare model (autentique, expression, dinamique etc) ce dotari standard are?
va rog ca am o mare dilema a mea e expression si mi se pare ca are destule..sau mai bine zis cam multe da e bine asa |
--------------------
renault
laguna 2
- PAC PAC
decembrie 2004 laguna expression, 2004, 1.9 dci, 120cp
|
|
mihai vulcan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 27 July 08 From: Sibiu ![]() |
Salut! Pun si eu o intrebare, ca nu am reusit sa ma lamuresc...
Care este diferenta intre Estate si Grandtour? |
--------------------
HYUNDAI
I30 1.4 tgdi exclusive launch edition
- SB 06 YCP
2017 Ex Renault Laguna Ii
Ex Renault 25 GTX |
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
niciuna: estate, grandtour, combi, break, avant, touring, sport-wagon etc. fiecare si-o boteaza cum vrea
|
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
Brabus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 24 August 08 From: Baia Mare ![]() |
salutare
laguna2 are 6 airbag-uri. confuzia se produce la airbag-urile tip cortina. sint 2 frontale (volan-bord), 2 in lateralele scaunelor din fata si 2 tip cortina (la astea corespnd insemnele de la stilpii centrali si cele de la montantii din spate). nu ma contraziceti ca nu ma convingeti , le-am vazut pe toate umflate asa ca .... revenind la dotari, csorin66@yahoo.com are dreptate, ai o varianta de baza si peste primul proprietar si-a pus optionale cum a vrut (io de exemplu am si spalator faruri si alte chitibusuri care nu apar in dotarea standard a versiunii de echipare a masinii). take care |
--------------------
Renault
Laguna2
2001/Privilege/1.8 16v
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Sa inteleg ca semnele alea 2 de airbag din montantii spate se refera la airbagurile cortina din stalpii centrali?!
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poate va luriti asa:
http://www.euroncap.com/Player.aspx?nk=045...da0&media=flash Este o cortina din fata pana in spate.. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
renodood |
![]()
|
Mai, al naibii sa fiu daca le gasesc pe cele din scaune. Am bocanit pe acolo si nu le simt, in schimb sunt 2 sigle de "airbag" in stalpii laterali. Voi face si poze daca trebuie...
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
dar ma lamureste si pe mine cineva daca e expression ce dotari trebuie sa am inafata de cele scrise in topic
poate s-a ascuns vreo optiune de mine ![]() am si comenzi pe volan si esp si oglinda care se inchide la culoare noaptea(heliocroma cred ca ii zice) This post has been edited by gheorghita88: 29 May 2009, 14:46 |
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
renodood |
![]()
|
Cei de la reprezentanta Renault ar trebui sa`ti poata da o fisa completa pe baza codului de pe masina.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Hadrianvs |
![]()
|
![]() Fericit FOST proprietar de reno Group: Members Posts: 234 Joined: 8 February 08 ![]() |
QUOTE(renodood @ 29 May 2009, 13:24) Mai, al naibii sa fiu daca le gasesc pe cele din scaune. Am bocanit pe acolo si nu le simt, in schimb sunt 2 sigle de "airbag" in stalpii laterali. Voi face si poze daca trebuie... Sunt pe partea laterala a scaunelor din fata (inspre exterior), aproximativ in dreptul cotului (ocupantului). Daca nu sunt ori ai huse pe deasupra si nu se vad ori nu ai airbag(ceea ce nu cred) This post has been edited by Hadrianvs: 29 May 2009, 15:38 |
--------------------
EX Renault
Laguna II
- BY 228 CS
GrandTour Privilége 1,9dCi / 120HP/2002 Hyundai i20 Classic Pack2
|
|
Fubiansky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 23 July 07 From: Arad ![]() |
Pe mine senzori de lumina ma macina...
Nu stiu daca am sau nu...normal ar trebui sa fie, vin impreuna cu cei de ploaie dealtfel sunt montati impreuna in oglinda. Nivelul de echipare este Privilege |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci 120cp 270 Nm
2002 Privilege
|
|
gigisandokn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 2 June 08 ![]() |
revin
poate cineva sa-mi zica..in afara de cei de la reprezentanta (care ti-ar lua bani pe te miri ce) fiecare model cu ce dotari standard vine din fabrica? si eventual ce optionale puteai sa adaugi? ms |
--------------------
renault
laguna 2
- PAC PAC
decembrie 2004 laguna expression, 2004, 1.9 dci, 120cp
|
|
renodood |
![]()
|
QUOTE(Hadrianvs @ 29 May 2009, 15:36) Sunt pe partea laterala a scaunelor din fata (inspre exterior), aproximativ in dreptul cotului (ocupantului). Daca nu sunt ori ai huse pe deasupra si nu se vad ori nu ai airbag(ceea ce nu cred) Am huse, dar le-am dat jos ca sa verific si nu le`am vazut nicaieri. Si ne`am uitat toti , cei de la intalnirea de la Cluj ![]() Dracie mare... |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
conzerva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 8 January 09 From: Oradea ![]() |
QUOTE(Fubiansky @ 29 May 2009, 16:02) Pe mine senzori de lumina ma macina... Nu stiu daca am sau nu...normal ar trebui sa fie, vin impreuna cu cei de ploaie dealtfel sunt montati impreuna in oglinda. Nivelul de echipare este Privilege si eu am aceeasi varianta si tot din aceelasi an, si eu am fixul asta cu senzorii de lumina......... senzorii aia arata ca un led (nu e led ci e o fotodioda) si se vad pe parbriza (acolo unde e pusa ogli da pe parbriz, sus in mijloc)....................nu stiu cum sa fac, dar cred ca o sa merg la reprezentanta sa vad ce si cum ![]() |
--------------------
Renault
Laguna2 1,9dci
- BH 86 VSY
2002 Privilege 120CP
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Are dreptate Brabus, pe lateral este numai o cortina din fata pana in spate, deci eu la expression nu am decat 6 airbaguri si eu tot ma laudam ca am 8 airbaguri
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
Fubiansky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 23 July 07 From: Arad ![]() |
conzerva...
Am desfacut oglinda, am dat jos senzorul si da este acolo langa cel de ploaie (mai e si ledul ala portocaliu da nu avem treaba cu el). Deci senzor am si totusi nu functioneaza. Ar fi cateva observatii pe tema asta: -Nu stiu sal activez -Trebuie activat din UCH (la fel ca si senzorul de ploaie) This post has been edited by Fubiansky: 30 May 2009, 16:06 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci 120cp 270 Nm
2002 Privilege
|
|
conzerva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 8 January 09 From: Oradea ![]() |
peste 2 saptamani (nu asta ce vine ci cealalta, sapt 8-15) am sa plec la reprezentanta sa vad ce rezolv cu sezorii astia de lumina.....o sa iti zic ce si cum am rezolvat..............
![]() |
--------------------
Renault
Laguna2 1,9dci
- BH 86 VSY
2002 Privilege 120CP
|
|
chitzy87_laguna |
![]()
|
![]() Reno Member Group: Members Posts: 316 Joined: 30 May 09 From: Brasov ![]() |
Abia astept sa revi cu informatiile despre senzori de lumina. Si eu am privilege dar mai tanara adica din 2003 si am auzit si eu ca ar trebui sa am senzorul ala dar mam plictisit sa tot incerc sa il activez...
|
--------------------
Renault
Laguna II
- BV 11 VeSeL
2003 Privilege / 1.9dci / 120cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 00:21 |