Renault Captur TCe120 EDC, Renault Captur TCe120 EDC
![]() ![]() |
Renault Captur TCe120 EDC, Renault Captur TCe120 EDC
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
f.cristi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 5 August 10 ![]() |
|
--------------------
Nissan
Qashqai 1.6 dCi
2012 Renault Captur TCe120 EDC 2013
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si "originalii" pun fake-uri.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
partner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 433 Joined: 20 June 13 From: Bucuresti ![]() |
Si la mine, dupa un an si un pic, mi-a dat mesajul "keycard battery low". Mesajul a aparut in momentul in care am introdus cartela in locas (cred ca nu mai o bagasem acolo de 6 luni). Oricum, de cand am luat masina, mi-am pus in torpedou o baterie pentru cartela de rezerva .
This post has been edited by partner: 9 Jan 2015, 17:34 |
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Cand vei avea nevoie de ea, sunt sanse mari sa fie descarcata.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
partner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 433 Joined: 20 June 13 From: Bucuresti ![]() |
Ma bazez ca nu se descarca cea nefolosita mai repede decat cea din cartela.
|
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu-i mai simplu să o schimbi pe cea din cartela, daca tot ai luat una noua?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
partner |
![]()
|
Nu m-am ocupat de ea atat timp cat inca mai merge. Momentan nu a scazut distanta de la care functioneaza.
This post has been edited by partner: 10 Jan 2015, 12:08 |
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.225 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Cea din torpedou e descarcata deja de la ger.
This post has been edited by dandobre: 9 Jan 2015, 21:26 |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
corbex |
![]()
|
Am in torpedou niste r6 alcaline de vreo 2 ani. Nu le-a descarcat nimeni. Tot mai au 1,55.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Tractor nemtesc din februarie 2007. Tot timpul am folosit o singura cheie. Dupa 8 ani si 320k bateria originala inca-i buna. Basca faptul ca are si setarea aia naspa, tre sa apesi de doua ori cand deschizi.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
partner |
![]()
|
Si eu la Partner am schimbat-o dupa 300000km si 10 ani, dar noi sa fim sanatosi si sa ne bucuram de masini.
In saptamana asta geroasa am scos cu Capturul consum de 9,3% la o viteza medie de 21km/h. |
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
partner |
![]()
|
Am rezolvat problema stergatoarelor: am cumparat lichid de parbriz cu teflon.
E liniste acum in masina ![]() This post has been edited by partner: 13 Jan 2015, 18:59 |
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
partner |
![]()
|
Zilele astea am incercat sa merg pe modul manual al cutiei de viteza prin oras
![]() In ultimii 500km de oras am o viteza medie de 23km/h cu un consum de 8,7%. La ultimele 5-6 plinuri am avut grija sa compar cantitatea indicata de pompa cu cea de computerul de bord - diferentele sunt de sub 0,5litri. This post has been edited by partner: 13 Feb 2015, 00:51 |
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
In oras nu are absolut nici un rost sa mergi pe manual, e chiar enervant, singurul loc unde merg pe manual e pe serpentine, drum inclinat, deluros, samd.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
QUOTE(partner @ 13 Feb 2015, 00:50) Zilele astea am incercat sa merg pe modul manual al cutiei de viteza prin oras ![]() Tocmai am devenit fanul tau ![]() Sper sa citeasca ce ai scris si desteptii care au impresia ca ei schimba mai bine, la cutie manuala, decat poate schimba un computer, la cutie automata. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
partner |
![]()
|
Astazi am ajuns la 30000 de km.
Masina se comporta bine, cutia automata de viteze face toti banii. |
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
partner |
![]()
|
Gata, cu gandul la soarele de acum 2 zile, am trecut la anvelopele de vara si la jantele de aliaj.
|
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Te-ai cam grăbit...
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
partner |
![]()
|
Daca se pune zapada scot Peugeot-ul, la asta nu am schimbat cauciucurile de iarna.
De la o vreme parca a scazut putin consumul, poate ca e de la vremea de afara, poate ca si motorul s-a asezat (a trecut de 30000km) |
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
partner |
![]()
|
Cri-cri-cri,
Toamnă(iarna) gri, Nu credeam c-o să mai vii.... |
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
partner |
![]()
|
Revin dupa o tacere de 2 luni.
In ultimii 5000km am remarcat ca a inceput sa pape cam mult ulei. Dupa problemele din trecut ma invatasem sa verific nivelul de ulei saptamanal. Ajunsese cam la 4-500ml la 1000km. Avand istoricul bogat cu cei de la Vocea Clientului (2 turbine, computer de injectie, semering palier) am sunat sa anunt problema. M-am trimis la service sa constate problema, asa ca au completat ei pana la maxim si m-au rugat sa revin dupa 1000km. Am revenit dupa 1000km si am lasat masina in service (nivelul scazuse un centimetru pe joja). M-au sunat dupa cateva zile sa ma anunte ca au completat cu ulei si ca dupa masuratorile lor consumul se incadreaza in normele constructive ale motorului (500ml la 1000km) si ca pot ridica masina. Satul de toate problemele motorului i-am anuntat ca nu mai ridic masina din service si ca vreau sa mi se inlocuiasca automobilul. Timp de o luna in care masina a stat in curtea de la AutoCobalcescu si mai multe discutii cu cei de la Vocea Clientului in care am insistat sa mi se inlocuiasca masina, am fost anuntat ca va sosi un reprezentat Renault sa constate consumul de ulei. Asa ca joia trecuta, la ora 10 dimineata, eram la service unde am fost preluat de directorul general de la AutoCobalcescu si de reprezentatul Renault venit special de la Pitesti (un inginer foarte respectat din ce am vazut pe acolo). Si au inceput verificarea: au lasat sa se incalzeasca motorul 30 de min, apoi au scos tot uleiul intr-un recipient si l-au cantarit. Dupa, l-au repus in motor si am plecat cu inginerul la un drum de 100 de Km (jumatate prin oras restul pe centura Bucurestiului). Inginerul, un domn la 55 de ani, a lucrat toata viata la Dacia, mi-a lasat o impresie foarte buna. Am revenit in service unde au scos iarasi tot uleiul si l-au recantarit. A iesit o diferenta de 46g de ulei. La plecare am fost anuntat ca in 2-3 zile voi primi un raspuns. Asa ca ieri am fost sunat de la Vocea clientului sa ma instiinteze ca imi vor schimba motorul. This post has been edited by partner: 20 May 2015, 09:37 |
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu e mai ieftin sa iti schimbe direct masina?
ps eu zic sa o duci la biserica, prea ai avut ghinioane cu ea. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
Si banuiesc ca tot batranul partner trage greul acum.
![]() Culmea, sa fie mai bun zeronouateceie? ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
f.cristi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 5 August 10 ![]() |
QUOTE(partner @ 20 May 2015, 09:36) Revin dupa o tacere de 2 luni. In ultimii 5000km am remarcat ca a inceput sa pape cam mult ulei. Dupa problemele din trecut ma invatasem sa verific nivelul de ulei saptamanal. Ajunsese cam la 4-500ml la 1000km. Avand istoricul bogat cu cei de la Vocea Clientului (2 turbine, computer de injectie, semering palier) am sunat sa anunt problema. M-am trimis la service sa constate problema, asa ca au completat ei pana la maxim si m-au rugat sa revin dupa 1000km. Am revenit dupa 1000km si am lasat masina in service (nivelul scazuse un centimetru pe joja). M-au sunat dupa cateva zile sa ma anunte ca au completat cu ulei si ca dupa masuratorile lor consumul se incadreaza in normele constructive ale motorului (500ml la 1000km) si ca pot ridica masina. Satul de toate problemele motorului i-am anuntat ca nu mai ridic masina din service si ca vreau sa mi se inlocuiasca automobilul. Timp de o luna in care masina a stat in curtea de la AutoCobalcescu si mai multe discutii cu cei de la Vocea Clientului in care am insistat sa mi se inlocuiasca masina, am fost anuntat ca va sosi un reprezentat Renault sa constate consumul de ulei. Asa ca joia trecuta, la ora 10 dimineata, eram la service unde am fost preluat de directorul general de la AutoCobalcescu si de reprezentatul Renault venit special de la Pitesti (un inginer foarte respectat din ce am vazut pe acolo). Si au inceput verificarea: au lasat sa se incalzeasca motorul 30 de min, apoi au scos tot uleiul intr-un recipient si l-au cantarit. Dupa, l-au repus in motor si am plecat cu inginerul la un drum de 100 de Km (jumatate prin oras restul pe centura Bucurestiului). Inginerul, un domn la 55 de ani, a lucrat toata viata la Dacia, mi-a lasat o impresie foarte buna. Am revenit in service unde au scos iarasi tot uleiul si l-au recantarit. A iesit o diferenta de 46g de ulei. La plecare am fost anuntat ca in 2-3 zile voi primi un raspuns. Asa ca ieri am fost sunat de la Vocea clientului sa ma instiinteze ca imi vor schimba motorul. Ti-ai luat ca punct de reper pe joja nivelul superior sau cum ai masurat ? Eu am acum 17500 km si de la ultimul schimb (septembrie 2014) am facut cam 8000 km si uleiul pe joja e la jumatate. E OK ? Oricum, anul asta sau la anu' schimb masinile si adio Reno'. |
--------------------
Nissan
Qashqai 1.6 dCi
2012 Renault Captur TCe120 EDC 2013
|
|
partner |
![]()
|
Mi-au oferit masina la schimb, dar am refuzat-o sa le dau de inteles ca nu mai e de glumit, asa ca Partner-ul a trecut mai des prin benzinarii
![]() Consider ca motorul de pe masina mea a fost o exceptie nefericita (am citit toate forumurile externe si nu am gasit la cineva probleme de consum de ulei). Motorul a avut un defect din fabrica. Asta spunea si inginerul de la Renault ca s-a facut o gresala si ca trebuia inlocuit de prima data de cand a ramas fara ulei. This post has been edited by partner: 21 May 2015, 20:33 |
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
garantia la motor se va prelungi?
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
partner |
![]()
|
QUOTE(f.cristi @ 20 May 2015, 09:54) Ti-ai luat ca punct de reper pe joja nivelul superior sau cum ai masurat ? Eu am acum 17500 km si de la ultimul schimb (septembrie 2014) am facut cam 8000 km si uleiul pe joja e la jumatate. E OK ? Oricum, anul asta sau la anu' schimb masinile si adio Reno'. Am completat pana la semnul de maxim de pe joja, dimineata, cu motorul rece, masina stand pe un plan drept. Dupa 1000 de km am refacut procedura si am aflat consumul. La tine consumul e de 10ori mai mic fata de situatia mea ![]() |
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
partner |
![]()
|
In ultimii 2000 de km am alimentat cu benzina Petrom 99. Fata de Petrom 95, consumul a scazut cu cel putin 0,5 litri la 100km.
|
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
partner |
![]()
|
M-au anuntat cei de la Renault ca pe 9 iunie soseste motorul nou. Garantia ramane cea a masinii (150000Km), in schimb intervalul de revizii se reseteaza dupa noul motor.
Nu au putut sa-mi precizeze daca motorul vine si cu turbina noua. |
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 18:49 |