ce sa faci sa nu iti ia talonul, ce nu ai voie sa modifici ca sa nu-ti ia talonul
![]() ![]() ![]() |
ce sa faci sa nu iti ia talonul, ce nu ai voie sa modifici ca sa nu-ti ia talonul
ph07lnh |
![]()
|
||
bobo Group: Members Posts: 6 Joined: 13 April 13 From: brazi ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2002 1.4mpi
- PH07LNH [COLOR=blue]bobo
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Asa. Cu cat estompezi mai mult stopurile si semnalele, cu atat iti creste siguranta-n trafic.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Stopurile fa-le cu negru mat, sa fie negre complet, ca arata si mai bine, toba nu te mai complica, pune teava, ca se aude misto, si cea m ai buna metoda sa nu-ti ia talonul, e sa nu-l iei la tine.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
Cel mai bine e sa dai stopurile jos sa pui tabla sa chituiesti si sa le faci in culoarea masinii.
Ca sa nu ramai fara talon, dupa ce faci asta lasa masina definitiv in parcare. |
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
- de cluj [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
Pe poponari as putea sa ii inteleg, pe femeile ce ar sta 24 din 24 la cumparaturi le inteleg, pe tigani ca fura pot sa ii inteleg, pe unii ca isi pun 700000 de cruci pe parbriz la fel, da sa dea dracu daca inteleg care e rostul la spray negru pe stopuri.
Care e avantajul? Aia din spate nu vad cand franezi, sunt urate ca dracu, sa mor de va inteleg cu prostia aia. Inainte ziceati de aia cu dacii ca isi puneau plasticele alea galbene de la oua kinder pe antena si nu mai stiu ce prostii pe geamuri...dar astea sunt penibile. Iti doresc succes si peste cateva luni sa vii sa te plangi la aceasta sectiune ca ai talonul la garcea si ce smecherie sa faci sa il recuperezi. Din cauza unuia ca tine, cu stopuri gri cacanii era sa fac un accident, noroc ca am benoacle si l-am vazut ca a franat brusc. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
stopuri negre ca stopuri negre, dar de faruri cu folie neagra pe ele ce zici?
This post has been edited by Ov: 18 Apr 2013, 21:28 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
dannygambino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 28 January 10 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003 confort
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Pai si la noi, da' le zice "becuri arse".
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La Slatina. La Caracal se vopsesc.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu se infoliaza si alea?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu. Se afuma cu lumanarea. Musai d'aia cu holograma.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
mumus |
![]()
|
familist :) Group: Members Posts: 668 Joined: 13 July 10 From: Brasov ![]() |
pun si eu un anunt aicisa, fac fumurii gratis oglinzile retrovizoare si si pe cea interioara, Bonus dau cu untura pe cauciucuri si inlocuiesc volanul cu o mansa,
|
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Ce bine cunoasteti legislatia!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dannygambino @ 18 Apr 2013, 22:39) si dupa aia xenoane si proiectoare cu xenoane ca nu dicleste pe unde umbla... sau o fi de la folia pe parbriz ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Pe discuri se da cu vaselina, ca sa nu scartaie.
Nu cred ca topicul e cretin. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Am imprumutat cuiva bicicleta cateva zile. A venit destul de contrariat ca-i scartie frana de pe spate si mi-a spus, foarte serios, ca ar da cu vaselina pe disc. Inmarmurit am incercat sa aflu daca zice pe bune sau face misto. Era pe bune.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Solon |
![]()
|
Pai vezi? Deci se poate.
Mah da' noi de ce ne obosim ca vad ca cocosh nu a intrat sa raspunda?! ![]() This post has been edited by Solon: 19 Apr 2013, 20:49 |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
tupeu_adrian |
![]()
|
![]() Membru tuning interior Group: Members Posts: 367 Joined: 11 September 12 From: BARLAD ![]() |
intradevar e un topic cretin dar banuiesc ca sunt mai multe persoane de acelasi rang cu topicul care ar fi in stare sa faca lucrurile mentionate mai sus....gen vaselina pe placute
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT CLIO II PH4
SYMBOL 2007,1.5DCI/85CP / VS 07 YCE......DACIA
LOGAN I PH1 2004/1.4MPI/65CP / VS 03 UWT
|
|
dannygambino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 28 January 10 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003 confort
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Pe plăcuțe știam și eu că se dă cu o "cremă" - la montaj, să nu scârțâie. Dar nu e vaselină. Am uitat cum îi zice.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Babaq139QMB2 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ph07lnh @ 15 Apr 2013, 02:03) SALUT BAIETI .... uite ... vin cu o gramade de intrebari ...dar asta ma intereseaza in mod obligatoriu .... la ce nu am voie sa umblu ca sa nu raman fara talon sau macar sa pot omologa la rar ....sa fie in ordine ...desi merg pe strazile din romanica ... cu o masina modificata ... pareri .... ? <span class='edit'>15 Apr 2013, 02:11:</span> ca sa intelegeti mai bn .... eu mi-am vopsit stopurile cu spray negru ( fumuriu ) mi-am pus ploape .... faruri semnalizarea pe fata este vopsita cu spray negru ( fumuriu ) voi pune prelungiri spoiler .... toba e sport ...as vrea sa intreb care e maximul de decibeli pe care il testeaza rar-ul la control sa stiu ce toba cumpar ... geamurile negre pe spate + luneta asta stiu ... ca iti trebuie omologat rar ... costa 150 ron dar pe mn ma intereseaza ce nu se trece in talon .... si acum mai nou si la eleron trebuie sa fie omologat rar ... care e maxima de culoare originala pe masina 60 % ? Si ce mare e lumea , multa apa mai curge ... macar sa fie calda ![]() |
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
ce l-au desfiintat baietii =)))) saracu brad, i s-a inmuiat semnul cu nike de pe luneta
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 20:53 |