ce sa faci sa nu iti ia talonul, ce nu ai voie sa modifici ca sa nu-ti ia talonul
![]() ![]() ![]() |
ce sa faci sa nu iti ia talonul, ce nu ai voie sa modifici ca sa nu-ti ia talonul
cielo99 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
- de cluj [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|||
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Mai rar am vazut asa tir incrucisat pe cate unu'. Da' merita. Prostia se plateste. Aveam si eu cateva sugestii, dar m-am distrat citindu-le pe ale voastre. Si, la cate suturi a luat, nu cred ca-l vom mai vedea pe aici.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
mumus |
![]()
|
familist :) Group: Members Posts: 668 Joined: 13 July 10 From: Brasov ![]() |
ma mir ca nu vrea sa puna si magneti pe furtunul pe care vine benzina, sa aibe consum mai mic, si eventual un fel de elice in gura admisiei, sa intre aerul turbional , si cum va intra mai mult aer, puterea masinii lui va creste cu minim 6 cai frumosi si va consuma mult mai putin din cauza magnetilor.
Iar daca pune un ou kinder pe antena, nu ii mai ia politia talonul, ca il recunoaste drept prieten, avand acelas iq. Si mai am un sfat, daca se poate sa puna jante de minim 20 inci cu gume pe 13 sa stea intinse pe jante, sa aibe aderenta mai buna:) |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
cielo99 |
![]()
|
Cum altii vor sa innegreasca stopurile, eu am cumparat masina cu ele vopsite gata de am frecat 1 saptamana la ele sa le curat. Farurile nu le-am mai curatat ca vad bine si asa fumuri
![]() This post has been edited by cielo99: 21 Apr 2013, 12:05 |
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
- de cluj [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Bre, daca vezi fumuri, e de la ochi, nu de la faruri.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
cielo99 |
![]()
|
|
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
|
|
Alt_radu |
![]()
|
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
Nici eu nu sunt de acord cu tiuning-ul extrem ...
Dar sa oferim si niste raspunsuri pertinente: Evacuare conform directivei europene stationar maxim 74 dB(A) Despre folie RNTR-1 (cel cu inspectie tehnica periodica) si parca RNTR-2 (omologari) Eleroane si alte mese de calcat nu mai stiu unde naiba ... Despre stopuri afumate sunt de acord cat de cat cu voi si totusi exista stopuri produse de HELLA (gama smoked) care sunt legale (omologate la nivel european). PS Stopurile ca stopurile da' gzenoanele pe matiz cum vi se par? |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
2005
- B-XXX-JIE Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
proiectoarele de la antiaeriana e mic copil fata de gzenoane pe matiz...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:46 |