Ultimul meu mesaj
![]() ![]() ![]() |
Ultimul meu mesaj
![]()
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Te doare mintea, pe cuvint de onoare!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
what in the world? ce tot e cu declaratiile astea dramatice pe oameni?! :?
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
ma voi v-ati tampit cu toNtii sau ce ?
nu mai sunteti normali... gabriel , ce-ti veni ??? pe marty si lesbienele il inteleg, dar pe tine nu. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE \" Cu prostia, insisi zeii se lupta in zadar \". Da', da ce meserias e sa-ti hlizeshti intelectul cu unu' prost. Totu' e sa stii sa-l iei in bashcalie cum trebuie. Dar trebuie sa stii. Satisfactia e atunci mai mare, ca daca te duci sa scoti piatra pe care a aruncat-o in apa, nu faci intotdeauna bine. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
VINE COMETA NENE!
(ce dracu sa zic, o fi de la exploziile solare) |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
A pomenit cineva ceva de lesbiene?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
parca sapt. trecuta au fost explozii solare... :?
|
-------------------- |
|
Bogdan.spd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
AAaaAAaaAaAAAAAAA aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...........
..... ce spuneati de lesbiEne ?!?!!?!?! |
-------------------- |
|
bzip2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 September 02 From: Bucuresti ![]() |
bai bogdan, hai sa nu devieeeeeeemmmm... da ? (sau deviem in particular, la o BR RC/vin fiert/gratarel/etc )
![]() Foarte serios acuma: in ultimele 3-4 saptamani am avut parte de niste surprize nu prea placute de la niste oameni de la care nu ma asteptam (faza cu catapro, certurile astea gabi2k3-nprcptu, la munca la mine... o stare exagerat de tensionata la persoane care le stiam calme), cu alte cuvinte se pare ca activitatea asta zbuciumata rau din viatza soarelui nostru drag (mama lui, de ce nu se arata, c-am inghetzat) ii cam afecteaza pe unii dintre noi. Cica ar fi cele mai intense explozii solare din ultimii nu stiu cate mii de ani.. :roll: |
-------------------- loose bits sink chips
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
cica n-au fost asa de nasoale, gradatie 11, acum cativa ani au fost unele si mai nasoale de au afecatat comunicatiile in us;
dar probabil romanashii nostri sunt mai sensibili, hehe.. |
-------------------- |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Si totusi!
CARE E FAZA CU LESBIENELE?????? :shock: |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
vrei si tu ?
vezi ca vb cu stii tu cine ... |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
asarban |
![]()
|
Bai rai sunteti!
"Spuse lu tovarasa....." Si ce daca ma???? |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE Si totusi! CARE E FAZA CU LESBIENELE?????? Andrei, era rima de la mesajul anterior "Vine cometa NENE" ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
GeorgeB |
![]()
|
dc vrea si ea cu atat mai bine ... eu vin cu camera de filmat .
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
asarban |
![]()
|
Deci....asta era doar? O rima?
Ca orice lucru in RSR incepe interesant si se termina...cu rima de sub apa! |
|
|
GeorgeB |
![]()
|
:cry:
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
[quote="asarban"]Deci....asta era doar? O rima?
Incearca la caramida ....ca poate trece vecina !!! |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Extrem de neplacut subiectul, ca si cum la un party citiva prieteni de-ai tai se iau la harta din cauza ca nu cad la pace daca R***** C********* de la P**Motor a facut sau nu implant de silicoane si dupa ce argumentaeza la inceput cu "dovezi" foto (vezi Playboy-ul cu pricina), ajung la atacuri la persoana, apoi la pomenirea arborelui genealogic, apoi la pumni in cap...party-ul e spart de mult, tu ai un gust amar fiindca sint toti prietenii tai si te-au facut de bascalie in fata pretenei/nevestei carora tocmai i-ai prezentat ca pe niste baieti extraordinari, si apoi fiecare dintre ei vin si incearca sa te antreneze de partea lor, ca ei au dreptate si celalalt e un prost si magar...si tu esti la mijloc...si iti vine sa-i trimiti la draq pe toti...fiindca tu sti sigur de la prietena ta care stie sigur de la o prietena a ei ca RC a facut/nu a facut operatia cu pricina...
A fost o perioada grea pentru forum si asta s-a simtit...discutiile plezneau de incordare...Rambo isi lega bentita pe frunte...a trecut!!! Dar a iesit la iveala vulnerabilitatea forumului la "flame-war"-uri, cu atit mai mult cu cit nu s-a confruntat in mod curent cu asa ceva...pe alte forumuri stiti si voi cum e, se sta de vorba cu cutitele pe masa si grenada dezamorsata in mina. Cred ca poti combate un lucru doar daca-l cunosti, asa ca va pun la dispozitie urmatorul link:http://www.geocities.com/muntealb/ForumuriFlacari.htm Daca aveti rabdarea sa cititi tot (omul e prolix rau, are pareri discutabile despre multe lucruri, citeodata are atitudine "de la catedra" cind comunica un lucru simplu pe care il complica inutil si scrie mult, muuult) eu cred ca vom sti cu totii sa ne aparam mai bine de asa ceva si ne vom gindi mai bine inainte sa bagam pe teava vreun "spirit" mai rautacios. Ce mi s-a parut interesant a fost faptul ca ORICINE poate avea un moment prost si sa declanseze, participe la, escaladeze o discutie in contradictoriu care sa degenereze in ceva de care mai apoi ii e rusine...si nu va recunoaste asta niciodata, deoarece el e un om echilibrat, poate uneori patimas, dar oricum stapin pe ceea ce stie si ceea ce face. Culmea coincidentei, treburile astea au aparut aici in momentul in care se incerca adoptarea unui Regulament ce a stirnit mari controverse - iata cit de util e, pericolul nu e afara ci inauntrul forumului si avem nevoie de Penicilina pe perioada si in doza necesara eliminarii lui. Scuze pentru lungimea mesajului si mai ales a "materialului de studiu", dar mi s-a parut necesar sa cunoastem mecanismul pe care-l explica omul, chiar daca putea s-o faca in mult mai putine cuvinte. P.S. nu stiu cum sa atasez un link, poate se-ndura cineva sa-mi spuna |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
il scrii simplu separat de orice alte cuvinte : http://www.geocities.com/muntealb/ForumuriFlacari.htm
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
Valentine |
![]()
|
a si inca ceva ... am citit threadul ala de la chip si mi se pare ca muntealb intr-adevar a cam cautat-o cu lumanarea ...
|
--------------------
Ford
Focus
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
S-a mai dus unu!
Îmi aduce aminte de un banc: Cică o tipă când era mai tinerică și se întâlnea cu mătușile pe la vre-o nuntă, o apucau ușor de obraz și îi spuneau: mămică tu urmezi! hahaha, (tipa se acrea) și vremea a trecut și una câte una mătușile au început să se stingă, e și la înmormântări, s-a întors roata: tipa către babe: mămică, tu urmezi! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc, Valentine! eu am facut copy/paste si nu a mers...alta data o sa stiu.
Eu nu zic ca M.Alb nu si-a cautat-o...eu am vrut sa vedeti cum evolueaza un fitil din asta care ajunge la artificii. In "cazul gabriel2003" o discutie oarecare a degenerat de asa maniera incit moderatorul a fost nevoit sa stearga citeva mesaje (pe care eu nu le-am vazut dar poate ca altii da) in care participantii isi urau lucruri de bine...si imediat g2003 a ripostat cu acest topic. Personal cred ca daca unul din cei participanti la acea discutie reclama prin PM la moderator/administrator faptul ca a fost atins la onoare de un alt user (insultat, luat in bascalie, etc.), moderatorul/administratorul putea interveni la timp si utilizind mijloacele de coercitie pe care le are la dispozitie sa stinga in fasa saminta de scandal...poate ma bag unde nu-mi fierbe oala, dar cred cu tarie ca mentinerea unei atmosfere calme pe forum e in interesul tuturor. |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
asarban |
![]()
|
Mai, dar nu va suparati pe mine, initiatorul topicului e de mult dus dintre noi si .....
Flameuri au mai fost pe aici, vorba aia, eu si cu musiu Money mai stim cate ceva! Problema la Muntelealb a fost o exprimare confuza care coroborata cu lipsa de concentrare a userilor pe posturile lungi a dus la bubuiala! Stati cuminti, FNI vegheaza, pe Cafenea si Calatorii nu pupati loc de scandal ca va sterg, va inchid si daca nu va potoliti VA BAT! So help me.... |
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mesajele de pe topicul initiat de gabriel2003, au fost sterse de mine. Mesajele nu erau injurioase, erau doar un pic "la marele shto" din partea lui Doru sai destul de categorice din partea lui Gabriel2003. Printre posturile sterse de mine de pe acel topic, se numarau si 2 mesaje d-ale mele. Am sters mesajele respective deoarece nu aveau nici cea mai mica legatura cu topicul, concluzia finala fiind ca Doru mi s-a alaturat in categoria celor carora Gabriel2003 nu le mai raspundea.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Bobo |
![]()
|
am citit si io chestia aia..
concluzia mea e ca suntem intoleranti rau de tot, si mai mult decat atat le cam cautam cu lumanarea...in loc ca un forum sa fie un loc unde te destinzi, mai schimbi o vorba, mai discuti in contradictoriu, o mai dai in bara, dar in niste limite; dar e greu sa fie asa...unii sunt frustrati, altii nervosi, alti destepti, altii limitati, altii obositi si uite ce iese... |
-------------------- |
|
asarban |
![]()
|
O comunitate!
Adica un loc unde vei gasi de toate pentru toti! Ce, credeai ca aici e un templu al cunoasterii reciproce? |
|
|
FLEX |
![]()
|
Hai ca acum poate o caut eu cu luminarea! hihihi!
Asarban, tu te-ai luptat pentru dreptul tau la exprimare, ajutat fiind poate si de formatia ta profesionala si ai facut-o cum nu se poate mai bine, argumentat si la obiect. Dar altii poate nu sint atit de "bazati" si se blocheaza in situatii cu potential de conflict, asa cum a facut g2003 - care s-a aruncat in "lupta" si pina la urma a iesit din forum pe usa din dos, incercarea de a provoca alte "flame"-uri sub nick-ul N.Priceputu descalificindu-l definitiv. Repet, eu incerc sa va provoc doar la un studiu de caz privind traiectoria individului pe care prima "cometa" l-a scos definitiv de pe orbita si cine stie citi altii ca el sint pe forum...mentalitatea "eu imi iau jucariile si plec!" n-am lasat-o toti la gradinita! dupa cum "eu am intotdeauna dreptate" e si ea prezenta la multi dintre forumisti - in principiu nu se pierde nimic prin plecarea lor, dar lasa in urma asa o dira de pucioasa...si nori grosi...si forumul e in ceata citeva zile. Nu vreau decit liniste pe acest forum unde putem sa stam de vorba despre tinichelele noastre si de-asta mi se pare important sa stim cum sa evitam situatiile explozive. |
--------------------
Daewoo Matiz
|
|
asarban |
![]()
|
Hmm! Nu prima cometa l-a scos din joc!
Ca si catapro, si gabriel2003 a avut mai multe clenciuri pe aici! Spre exemplificare, faza cu "eu stiu unde e releul de la alarma dar sa nu ma intrebati ca nu va spun" faza la care eu personal am luat foc! Si multe altele! Oricum, problematice sunt situatiile in care clenciurile se intetesc, protagonistii dandu-si ghionti pe unde se prind, cu sau fara motiv, doar pentru a provoca! Exemplificativ aici este clenciul dintre martinezul nostru (salutare!) si Shaq! Pe astia tre sa stai cu ochii ca pe butelie ca se iau cu parul! Culmea e ca ambii se pricep dar unul nu are rabdare (Shaq) si pretinde solutii perfecte, ideale, de la o comunitate de xx% ageamii care isi dau cu presupusul si impartasesc dude auzite prin service sau in fata blocului; iar celalalt stie, stie ca stie si stie ca solutiile alea nu existam, iar cand se continua a i se cere il ia flama si se ratoie, mai mult sau mai putin motivat! Dar..astia sunt cu astia defilam! De aici apare "sarea si piperul" forumului, care nu poate fi doar un loc in care tastezi o intrebare si ti se raspunde pe loc, la obiect si subiect! CE DRACU MA, SUNTEM ROMANI! |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 01:10 |