Ultimul meu mesaj
![]() ![]() ![]() |
Ultimul meu mesaj
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE traiti-ar minuta aia verde din botu' masinii, Care manuta fratele meu albastru (cameleon)??? QUOTE Daca s-a inteles altceva, daca am fost deplasat, daca n-am avut dreptate.... imi cer scuze fata de toata lumea! Io am inteles si ce ai vrut tu sa spui si de ce ai vrut sa spui, ca deh.. am si eu preferintele mele! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Copiii, să vă instaleze tătuțu aici Mortal Kombat 11????
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
[quote="asarban"]
Care manuta fratele meu albastru (cameleon)???[quote] Ia pune mina (ochiul) si cerceteaza stema de la Jkoda |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
asarban |
![]()
|
Cioara aia verde e o mana?
Habar nu am avut! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
asarban |
![]()
|
QUOTE Copiii, să vă instaleze tătuțu aici Mortal Kombat 11???? Nu ar fi rau! Dar mai bine Grand Theft Auto 3! Mor cand vad cum ii scoti pe aia afara din masina! |
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca ar trebui inchis topicul, ca deja se vorbeste despre altele.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
asarban |
![]()
|
QUOTE Cred ca ar trebui inchis topicul, ca deja se vorbeste despre altele. Rau esti ma! Singurul topic al lu gabriel2003 unde nu se cearta nimeni cu nimeni si tu vrei sa-l inchidem! |
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
nu e mana stema skodei; imi explicase odata un ceh de unde vine, dar am uitat; o sageata si nu mai stiu ce smecherie ...... imi pare rau ca nu-mi mai amintesc;
|
-------------------- |
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Cred ca ar trebui inchis topicul, ca deja se vorbeste despre altele. Corect, ce era de spus despre subj. s-a cam spus. |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
ah ce l-aș mai închide io, da dee...
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Si daca ramane deschis ce-o sa se intample?
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
dragOn |
![]()
|
o să se abereze aiurea
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
si ce e nou in asta ?
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Care se considera aberant pe aici sa nu mai posteze
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
hai gata ca ajunge.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 09:01 |