De iarna...., cauciucuri si dotari de iarna
![]() ![]() ![]() |
De iarna...., cauciucuri si dotari de iarna
adi_ar |
![]()
|
||
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
corect adi.......e optiunea fiecaruia sa aleaga ceva...indiferent de "scuze"....
This post has been edited by b76bgaarh: 21 Nov 2007, 13:39 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
True!
![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Asta cu viteza medie nu stiu daca e adevarata...
![]() |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
valinor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 23 November 07 ![]() |
Salut prieteni!
Am montat saptamana trecuta 4 cauciucuri NOKIAN W cu dimensiunea 205/55 R16, cost total cu manopera montaj si echilibrare = 1192,98 RON. De la MARSO la intrarea pe autostrada A2. Pretul era undeva la 245 Ron/buc fara TVA. |
--------------------
Renault
Megane II
Bicorp 1,5 dci 2003
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
vanilor da si tu adresa sau un link sa sunam si noi.....
bai nene tu cu cine pisicii mei ai vorbit ca am sunat la stia si mai ieftin de 400 ron nu au nimic....... This post has been edited by b76bgaarh: 23 Nov 2007, 12:32 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
dcsiki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 15 February 05 From: Brasov ![]() |
Eu sunt mai de la munte si cum a dat zapada toti care aveau cauciuri de vara mergeau cu 10-20 km /h si se blocase tot orasul ....
Cauciucuri all season ---- asta ziceam si eu , doar am condus dacia si pe alte vremuri si atunci era zapada , polei etc. dar dupa cca. 50 de km iti cam stoceai camasa de transpiratie si in dacie nu prea era caldurica..... Dupa ce am trecut pe alte masini si cauciucuri corespunzatoare si trebuia sa fac 300-400 km in orice conditii am realizat de ce sunt "utile", asta nu inseamna ca poti sa faci raliu pe asemenea drumuri , dar poti sa ajungi in conditii de siguranta la destinatie. Cand mergeai cu masina personala si puteai sa te duci si peste cateva zile era ceva / acum cand trebuie sa ajungi cand trebuie este altceva . Acum sfatul meu este daca nu folosesti masina decat pentru weekend , atunci poti sa stai acasa cand nu sunt conditii prielnice - atunci nu au rost cauciucurile de iarna ; dar daca mergi zilnic cu ea atunci cauta sa mergi in siguranta pentru tine si pentru cei din jurul tau --> asta implica si cauciucuri de iarna. BAFTA Conduceti in siguranta !!! This post has been edited by dcsiki: 25 Nov 2007, 09:23 |
--------------------
VW
Bora
2002 Break older : Renault Megane 1 Classic 1,9 dTi ,Renault Megane 1 break 1,6/16v , Renault Estate 1.5 dCi 80cp
serv new : Ford Focus 1.6 tdci |
|
norisss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 2 September 04 From: Buc ![]() |
haideti sa il ajutam cumva pe b76bgaarh...este a 3-a oara cand se hotaraste sa ia gume de iarna si ceva ii sta in cale.Acum nu gaseste decat scumpe.Te rog sa faci o lista cu ce preferinte/dimensiuni doresti si eu te voi ajuta sa le cumperi la cel mai mic pret de pe piata.
Dar sa fi hotarat! toate bune. |
-------------------- Megane II Sedan 1,5 dci, beige angora,septembrie 2004
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Data fiind clima ciudata de la noi din tara, montarea unor cauciucuri de iarna poate fi uneori problematica. Pentru ca acele cauciucuri sunt facute sa fie folosite sub 7 grade. Si asa cum sunt mai bune decat alea de vara sub temperatura asta, asa si peste ea sunt mai proaste. Si invers. Deci la fel de periculos sa mergi cu gume de vara la 0 grade e precum ai merge cu alea de iarna la 14. Sa zicem
![]() De exemplu zilele astea cand a fost putin mai cald am observat ca distanta de franare si demarajul au fost afectate in mod negativ destul de mult de temperatura ridicata. Sa nu mai vorbesc de unele persoane ale caror masini le mai vad vara echipate cu pneuri de iarna. Si totusi, chiar si in ciuda acestor variatii de temperaturi pneurile de iarna raman recomandate, pentru ca daca la temperaturi mari distanta de franare fata de un pneu de vara este mare, la temperaturi mici sau pe polei/zapada, diferentele isi schimba sensul si sunt muult mai mari. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Carina |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 24 November 07 ![]() |
Este adevarat, dar nu pentru toate cauciucurile de iarna. Daca este adevarat ce spun in pliante si pe net, Nokian WR G2 nu are probleme cu vremea schimbatoare, pastrandu-si caracteristicile si peste 7 grade. Nu este cazul pentru Nokian W. Vorbesc despre Nokian pentru ca am de iarna de la ei, la pret de importator, cu discount (Marso). In ceea ce priveste utilitatea lor, mentionez doar ca, pe Clio, am trecut de la max. 30 km pe ora (cu Good Year GT2), iarna - zapada plus polei, la 60-70 km pe ora - pe Clio sunt Nokian W. In ceea ce priveste WR G2, pe Megane II, mi se par chiar mai silentioase decat anvelopele de vara (GoodYear Eagle MCT). Distanta de franare nu mi se pare sa se fi alterat pe caldurile din noiembrie, dimpotriva.
This post has been edited by Carina: 25 Nov 2007, 22:40 |
--------------------
Renault
Megane II
- B64KUH
Lux Privilege 2007
|
|
valinor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 23 November 07 ![]() |
Cred ca am mai vazut ideea asta postata pe acest forum, dar oricum va aduc aminte ca va puteti strange 3-4 forumisti si mergeti impreuna/delegati pe unul din voi si negociati cu distribuitorul de pneuri un pret mai bun pentru 12-16 cauciucuri!
Intr-adevar preturile la prima strigare sunt exagerat de mari. A citit cineva testul cu anvelope de iarna facut de cei de la auto motor si sport in revista din decembrie? Acolo mi se pare ca a castigat Good Year. Ceva comentarii? |
--------------------
Renault
Megane II
Bicorp 1,5 dci 2003
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() Scuze de off! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Bun, am o ecuatie simpla....
Sunt in postura de a "face rost" de niste pneuri de iarna de firma noi (dunlop parca)....insa pe 14....... 1) Am vreo sansa sa mi le montez pe masina? Banuiesc ca o sa fie aiurea (in cazul in care s-ar putea) sa imi montez jante de 14 pe Megane........ 2) Am vreo sansa sa fac un schimb pe undeva? |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
Solon |
![]()
|
1. Sanse ai sa le montezi insa cu jante de 14.
Daca ai PDG o sa arate masina ca o caruta. 2.Mergi la vulcanizari si vezi daca obtii ceva. La magazin e mai greu. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ssilviu |
![]()
|
Nu stiu in ce masura intra niste jante de 14 pe megane ...
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Christu |
![]()
|
Exact....nu ma risc.
Deci as vrea daca pot gasi un schimb pe undeva... |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Minunatele anvelope Nokian...la ce pret sunt?si ce dimensiuni
|
--------------------
renault
|
|
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
eu stiam ca nu incap jante de 14 pe megane 2, pe meganu meu merge dar pe megan 2 slabe sanse.
|
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
Solon |
![]()
|
La faza cu incaputul nu m-am mai gandit. In mintea mea era in ce hal va arata cu jante de 14.
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Carina |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 24 November 07 ![]() |
pentru meganus_bicorpus:
http://shop.marso.ro/CentruAnvelope/defaul...archTyre&WMFT=A acesta este link-ul direct la magazinul lor online. Atentie, inainte de a cumpara, e bine de dat un telefon pentru confirmarea pretului cu discount. Magazinul lor in Bucuresti e imediat pe iesirea pe A2, pe sensul de venire inspre Bucuresti, de la giratoriu se face stanga si apoi imediat dreapta, se mai merge vreo 100 de metri pe un soi de trotuar-strada paralel cu banda de autostrada (e cam aiurea de intrat, dar se vede Marso scris pe hala lor). Succes! |
--------------------
Renault
Megane II
- B64KUH
Lux Privilege 2007
|
|
Christu |
![]()
|
Da adac nu ai si ei o versiune in engleza?..ca stau prost rau la germana.
Ce stiti de Semperit? |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
dragos62 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce stiti de MILESTONE WINTER SPIKE?Are cineva asa ceva pe masina?
|
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
yocristi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 23 March 07 ![]() |
Pentru toti posesorii de Sedan cu jante de 15" : vand anvelope Dunlop Wintersport M3 195/65R15 91T , pret : 160Ron/buc cu TVA !!!!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2003
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca te mai intreaba lumea la bursa cate ceva
![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
pt Real77
Cum s-au comportat pana acum anvelopele Tigar?Multumit? |
--------------------
renault
|
|
Rimio de Vassur |
![]()
|
Group: Members Posts: 849 Joined: 12 August 07 ![]() |
QUOTE(Christu @ 27 Nov 2007, 12:16) am avut semperit pe masina anterioara, fara nici o problema (195/55/r15). cele de pe spate au fost pe masina de 4 ani. erau de vara dar am mers si iarna cu ele. pe fata am schimbat ambele cauciucuri (cu alta marca) dupa ce l-am taiat pe unul intr-o fieratanie. le-am schimbat pentru ca se tocisera, cu cauciucuri de iarna (toate 4, venise si iarna). This post has been edited by Rimio de Vassur: 2 Dec 2007, 23:47 |
--------------------
.
.
.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
presimt ca va fi inca 1 iarna in care m-am tepuit... la primavara bye bye forever winter tires, total inutile pentru un bucurestean, da stiu ca o sa-mi sara in cap cei cu 7 grade bla bla, ele fac diferenta DOAR pe Mud & Snow, cum le este si denumirea de alltfel, nu vad nicaieri scris Dry & Mud & Snow
![]() Din pacate cred ca voi avea dreptate ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Sau cand schimbati cauciucurile de pe masina, luati unele all-season
![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 14:48 |