De iarna...., cauciucuri si dotari de iarna
![]() ![]() ![]() |
De iarna...., cauciucuri si dotari de iarna
Norad |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 20 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1.6 16v
dec. 2004
|
|||
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Dati in ele, ca acum doar ce a inceput ninsoarea
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mi-era dor de topicul asta.
Vom avea iarna adevarata sau nu, anul asta? A gasit cineva o prognoza serioasa pe urmatoarele 3 luni? Parca as incalta-o cu ghetutele de iarna, ca sa fiu pregatit si sa nu stau la cozi cand o da frigul adevarat si eventual zapada... dar si sa le pun degeaba nu am chef. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
cum invie unele topicuri... vrand-nevrand..
![]() eu de obicei dupa mijlocul lui noiembrie ii pun bocancii... ca pana atunci sigur vom mai avea temperaturi de cel putin 20 gr si mi-e sa nu transpire si sa i se uzeze aiurea crampoanele ![]() |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Iarna asta sigur vom avea nevoie de bocanci, caci se anunta lunga si rece, nu ca anul trecut.
Eu astept sa gasesc vreo oferta buna de jante 15" plus cauciucuri, caci ies mai ieftin decat un set nou de cauciucuri pe 16", insa cum le iau le si pun. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Pot sa imi plang de mila gandindu-ma cum trec iarna in B390?....
Ma consolez doar ca am trecut de cateva ori munti buni cu....Montana pe Logan! ![]() Sorry de off.... |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Un sfat...nu te duce cu B390 la munte....sau ma rog, du-te daca stii ca mergi pe un drum deszapezit si curatat. Pt ca daca e zapada pe jos, nu ai nici o sansa...din pacate, vorbesc din experienta...cat a suferit sedanul asta iarna cu adidasii de vara...
AlexC, pentru anvelope de iarna, poti arunca un ochi la sectiunea "Anunturi". ![]() ![]() This post has been edited by poseidon06: 16 Oct 2007, 21:12 |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut topicul tau si il urmaresc, insa in perioada asta apar multi care vor sa vanda "bocancii de iarna" cu ~1000 RON, cam atat as vrea eu sa dau pe toata tarasenia.
Daca nu gasesc, o sa astept vreun bonus sau o oferta de nerefuzat ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(poseidon06 @ 16 Oct 2007, 22:08) Un sfat...nu te duce cu B390 la munte....sau ma rog, du-te daca stii ca mergi pe un drum deszapezit si curatat. Pt ca daca e zapada pe jos, nu ai nici o sansa...din pacate, vorbesc din experienta...cat a suferit sedanul asta iarna cu adidasii de vara... AlexC, pentru anvelope de iarna, poti arunca un ochi la sectiunea "Anunturi". ![]() ![]() Sunteti pregatatiti? Sa-i dam drumul! ![]() La Augsburg erau tablele 250-280 ron. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu cred ca am bani sa imi iau ptr iarna asta ca am alte prioritati si la munte pe zapada clar ajung, sper eu de mai multe ori.
O sa fiu atent! ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Ati avut o super ocazie la bursa.. dar nu ati profitat de ea
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
unii au profitat de ocazie
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Christu, daca poti, macar in lanturi investeste. Unde e zapada, macar te ajuta sa inaintezi. La Predeal, strada pe care stau eu cred ca nu figureaza pe ruta alora de deszapezesc orasul. Tiganul idiot din plug, asta iarna, cica el nu intra pe strada pt ca nu are loc..pe toata strada....nisip nu arunca ca nu stiu ce nu ii convine. Se plimba ca boul in susul si josul strazii paralele cu strada noastra plina de zapada, de pomana, pt ca pe cea pe care o "curata" el, oricum nu mergea nimeni, drumul fiind groaznic de prost. Dar iarna asta pun mana pe camera, filmez, sun la primarie si le fac cunostinta cu mama lor daca nu arunca cu nisip sau sare macar. Nu aiurez cand spun ca erau sleauri cred de cel putin 10 cm, efectiv masina ramanea suspendata pe burta (sedanul era la limita, mai lovea din cand in cand).
Solon, sper ca glumesti cu preturile alea !!! La noi la firma, la banii astia, iti iei janta de aliaj pe 15'' ![]() |
--------------------
Opel
Astra J
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
is faine, manolo. daca dau zapezile le schimbi?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
|
Christu |
![]()
|
Da, o sa-mi iau eu ceva...macar un sac de nisip in porbagaj!
Ideea e ca prima investitie care o fac in masina (dupa presurile de la hellcat) sunt niste jante frumoase - dar parca nu mi-as lua de 15 pentru cauciucurile astea....daca tot imi iau jante sa arate bine macar sa fie mai mari. Dar iar abat de la topic! ![]() Ideea e ca de 2 ani fac iarna cu destule plecari la munte cu Montana pe Logan, deci mai rau nu poate sa fie cu B390. M-am cam oftincat eu cand nu am putut sa urc o panta la Busteni sa ajung la vila unde stateam si aia cu pejo-uri si clk-uri nu aveau nicio treaba dar incercarcam mereu sa vin in forja sa prind pe la jumate un dram de noroi inghetat pe care sa aiba aderenta. Dar dimineata cand plecam si se mirau toti ca eu imi urcam uneori Loganu' ce satisfactie aveam? ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(manucu01 @ 17 Oct 2007, 21:00) N-astept zapezile, dupa 1 noiembrie le montez. Oricum, e a doua iarna cu ele ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
manucu |
![]()
|
am inteles ca sunt mai bune cele de iarna la temperaturi joase decat cele pe care le are masina din fabrica, chiar daca nu este inca zapada.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Poseidon: Sa ma trazneasca cel de sus daca mint! Iti arat factura!Am luat acum doi ani pentru MEgane si parca am dat 580 pe doua bucati-deh, mai aveam doua cadou
![]() Mai bine imi luam un camion de jante de aliaj de la voi. ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
ma puteti ajuta cu o indicatie : ce marime,etc ar trebui sa aiba lanturile , daca am 205/55/16? multumesc
18 Oct 2007, 16:07: stiu ca mai scrie pe cutii, da ma gandesc ca a mai cumparat cineva si mi ar spune din prima ![]() This post has been edited by megane1: 18 Oct 2007, 16:07 |
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
poseidon06 |
![]()
|
QUOTE(Solon @ 18 Oct 2007, 09:06) Poseidon: Sa ma trazneasca cel de sus daca mint! Iti arat factura!Am luat acum doi ani pentru MEgane si parca am dat 580 pe doua bucati-deh, mai aveam doua cadou ![]() Mai bine imi luam un camion de jante de aliaj de la voi. ![]() Da, atunci e clar, romanu istet se gandeste ca o sa fie la mare cautare jentile de tabla si umfla preturile. Dar nu ma asteptam la Augsburg pentru ca mai mereu au avut preturi bune (asta din ce stiu eu...). Azi am dat si eu un telefon si am aflat ca in maxim o saptamana, doua, o sa avem si jenti de tabla, de 15, probabil la maxim 200 RON/bucata. Daca vreti, postez aici cand primim, eventual pot vorbi sa facem niste oferte gen jenti+anvelope la preturi promotionale. Astept parerile voastre ![]() Intre timp, azi mi-am luat si eu niste Dunlop Wintersport M3. Are cineva, cum sunt in real life? ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J
|
Solon |
![]()
|
Eu stiam ca pneurile de iarna dau randament optim incepand de la 5 grade celesius in jos.
E cam cald pentru ele in momentul asta, se vor toci mai repede. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
AlexC |
![]()
|
Intrebare: jentile de tabla si de otel sunt unul si acelasi lucru?
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
da
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Solon @ 19 Oct 2007, 09:30) Eu stiam ca pneurile de iarna dau randament optim incepand de la 5 grade celesius in jos. E cam cald pentru ele in momentul asta, se vor toci mai repede. si eu incerc sa le pun pe cele de iarna cat mai tarziu iar pe la mijlocul lui martie deja le scot... pt ca daca le tocesti aiurea si nu ai "carne" ca lumea pe ele, prin zapada si prin apa nu prea faci mare lucru cu ele |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
poseidon06 |
![]()
|
Solon si Meghitzanul, multumesc mult pentru raspuns
![]() Oricum, ma bucur mult pentru Dunloapele astea M3, de abia astept sa le vad in zapada ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J
|
Meghitzanul |
![]()
|
pai cati km a mers amicul tau in vara asta cu anvelopele alea?
|
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
|
poseidon06 |
![]()
|
Pai nu stiu cat sa zic....maxim 8-10.000 km cred. Mai mult in Bucuresti, dar a si iesit cu ele la drumuri mai lungi.
Acum, ce sa fac, prefer sa se consume astea mai bine, decat sa merg cu alea pe care le stiu cu taieturi si crapaturi. Sper totusi pe asfalt uscat si ud sa imi ofere o aderenta cel putin la fel de buna ca cele vechi...Nu stiu unde sa intru sa le vad testate pe internet, pe diferite tipuri de suprafete. Sa stiu la ce sa ma astept ![]() |
--------------------
Opel
Astra J
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Teste foarte profesioniste de cauciucuri de iarna (Winterreifen) pe toate dimensiunile gasesti pe pagina ADAC-ului, chiar daca mai greu cu limba
![]() -besonders empfehlenswert = recomandabile in mod deosebit; - empfehlenswert = recomandabile; - bedingt empfehlenswert = recomandabile conditionat; - nicht empfehlenswert = nerecomandabile. De exemplu ui un link: Cauciucuri de iarna Daca dai click pe i-ul ala in patrat rosu iti deschide un tabel cu ierarhia lor, de la cel mai bun la cel mai prost (notele merg de la 0,6 cel mai bun la 5,5 cel mai prost). This post has been edited by Vio: 19 Oct 2007, 13:27 |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
poseidon06 |
![]()
|
Danke !
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 13:55 |