Tovarasa, Dacia 2000 / Renault 20 - 1982
![]() ![]() ![]() |
Tovarasa, Dacia 2000 / Renault 20 - 1982
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Da, e posibil ca antena sa nu se potriveasca cu statiile CB de acum, ca sa nu mai vorbim ca in 30 de ani e posibil sa se fi intrerupt firul pe undeva. Verifica intai antena la un atelier care monteaza statii CB (au scule pentru asta) si vezi apoi daca mai poate fi folosita.
In plus, mufa antenei trebuie sa fie ca in poza ca sa se potriveasca. This post has been edited by Laurentziu83: 21 Apr 2013, 13:36 Attached thumbnail(s) Mufa_antena_PL_259_enl.jpg ( Size: 47.11k ) Number of downloads: 1535 |
--------------------
.
.
.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.065 Joined: 11 February 04 ![]() |
Daca statia originala lucra in 27MHz/11m poti folosi antenta aia.
Cel mai bine e sa verifici modelul pe net si sa vezi pt ce gama de frecvente este. Daca nu e pt 27MHz, va trebui sa-ti faca un priceput o adaptare sau cel mai bine demontezi securisto-antena si pui o antena CB normala. Doar asa empiric, poti pune o statie CB si sa vezi daca recptionezi bine. Daca receptionezi bine te duci la cineva care face acordari sa iti masoare SWR si sa iti faca reglajul. Daca nu receptionezi bine, o schimbi. in orice caz, fara reglaj nu te apuca sa emiti. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
roby_1300_rap |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.097 Joined: 11 February 11 ![]() |
statia e buna cand mergi cu masina singur ca iti mai tin de urat tiristi
![]() ![]() |
--------------------
dacia
1300
1970
- HD 70 UAP/1-HD 4533 dacia #1 in romania :D
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Si eu as merge pe inlocuirea completa a antenei cu ceva asemanator ce lucreaza in 27 Mhz. Nu de alta, dar incercarea de a o repara/adapta pe existenta s-ar putea sa coste mai mult decat o antena noua.
|
--------------------
.
.
.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ov, iti prezint bunicul R20-ului tau
![]() IMAG0777.jpg ( Size: 763.33k ) Number of downloads: 1789 IMAG0776.jpg ( Size: 804.82k ) Number of downloads: 1714 Daca nu ma insel este un Renault 4 de prin anii '50 ... si se afla intr-un proces avansat de reconditionare cu tot ce trebuie ... din pacate proprietarul nu a binevoit sa ma lase sa-i fac poze cum am vrut eu ... dar 2 tot am reusit sa fac .. Caroseria este reconditionata integral, la fel si motorul ... interiorul este aporx. 70% gata ... sper sa mai ajung pe la el cand o sa fie toate puse pe el ... Sper sa nu te superi ca am postat aici, dar stiu ca esti pasionat de asa ceva. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
iulica89 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.265 Joined: 6 August 08 ![]() |
Salut!
Felicitari pentru masina-arata superb! Am vazut una mai demult de vanzare pe un site "vecin" si ma gandeam sa'ti arat - poate iti mai trebuie una-alta... http://classiccar.3xforum.ro/post/522/101/...eagurile_tarii/ |
--------------------
Dacia
1310
1989 MLS
- PH 10 SIA Iulian
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
@cj98czh: Horatiu Popa (horace1971) mai are una la fel.
@iulica89: Stiu masina,e aproape total diferita de a mea. La prima vedere pot parea identice, dar nu ma pot folosi de aproape nimic de pe ea. In orice caz, prin bunavointa colegului de forum R20, ieri am intrat in posesia a ceva fiare (articulatii, directie, o janta, niste ornamente, faruri) pt care-i multumesc mult! ![]() This post has been edited by Ov: 23 Apr 2013, 08:41 |
--------------------
Dacia
1300
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.678 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(dizzy @ 21 Apr 2013, 13:39) Daca statia originala lucra in 27MHz/11m poti folosi antenta aia. Cel mai bine e sa verifici modelul pe net si sa vezi pt ce gama de frecvente este. Daca nu e pt 27MHz, va trebui sa-ti faca un priceput o adaptare sau cel mai bine demontezi securisto-antena si pui o antena CB normala. Doar asa empiric, poti pune o statie CB si sa vezi daca recptionezi bine. Daca receptionezi bine te duci la cineva care face acordari sa iti masoare SWR si sa iti faca reglajul. Daca nu receptionezi bine, o schimbi. in orice caz, fara reglaj nu te apuca sa emiti. Daca-mi amintesc bine, statiile militienilor (probabil si ale securistilor) lucrau pe la vreo 115-135 MHz. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Ov |
![]()
|
eh, in cazul asta nu-mi mai bat capul sa incerc o statie si o las doar de decor
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Da di shie nu faci cum sugerau colegii? Adicatelea sa tragi o antena pentru 27 MHz pe traseul preinstalat.
E pacat sa nu fie si functionala, treaba. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Ov |
![]()
|
Pentru ca la cat si cum merg cu masina n-am nevoie de statie. E mai de valoare antena "originala" decat o alta antena care sa fie si functionala.
In weekend am mai aflat ceva interesant despre culoarea masinii. Eu cand am demontat aeroterma si apoi bordul am dat de vopseaua originala cu care a iesit din fabrica masina, vopsea identica cu ce e acum pe masina. Partea absolut interesanta e ca in paleta oficiala de culori cu care a iesit R20 pe poarta fabricii n-a existat culoarea respectiva ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Era oarecum de asteptat.
Sper sa iti placa sa te lauzi, poate asa o sa am si eu ocazia sa o vad odata pe viu, mi-a placut mult modelul asta de reno. Plus ca asta e putin deosebita de restul exemplarelor. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.462 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Ov @ 23 Apr 2013, 12:47) Pentru ca la cat si cum merg cu masina n-am nevoie de statie. E mai de valoare antena "originala" decat o alta antena care sa fie si functionala. Daca nu ma insel, statiile alea se faceau prin Timi la AEM (fosta FAEM p-atunci). Daca nu uit, pot da si eu o intrebare. Si erau dotate cu asemenea statii si cam toate asistentele tehnice de prin SMT-uri, deci n-ar trebui sa fie chiar asa greu de gasit una. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Militienii inca au o jena sa opreasca o Dacia 2000. Au ramas marcati.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Domnu Ovidiu, sunt curios daca tovarasu' secretar general a stat 100% in masina asta, pentru ca ai zis ca au fost 3-4.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Ov |
![]()
|
Din pacate nu am de unde sa stiu asta. Am incercat la politie sa aflu ce numar avea masina inainte de noua numerotatie cu cifre si litere si se pare ca nu se poate. In film cu ceva munca se pot deslusi 2 numere (deci probabil 2 masini diferite) de inmatriculare asa ca mi-ar fi util sa stiu ce numar a avut masina mea (asta presupunand ca numerele nu erau puse la misto sau schimbate dupa cheful soferilor).
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Poate un drum la Târgoviște ajută. Sau poate că nu…
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Dedicatie speciala pt OV
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Ov |
![]()
|
surprinzator, dar desi 2000-ul din film e aceeasi culoare nu e aceeasi masina ca cea din primul film pus de mine. Este un reno 20 TS (oglinda cromata => faza 1, lipsa ornamente bare de protectie)
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
iulica89 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.265 Joined: 6 August 08 ![]() |
Pe la minutul 5 apar si doua R18...P'astea n'a apucat sa le rebranduiasca
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 MLS
- PH 10 SIA Iulian
|
|
Ov |
![]()
|
cam asa arata o janta cu dreptunghiurile vopsite
Attached thumbnail(s) 945061_10151427723570949_312867172_n.jpg ( Size: 39.06k ) Number of downloads: 920 |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sunt trapeze.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Trapezele-s alea in care se mananca pe la manastiri
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De unde sa stie lumea? Calugarii nu invita pe nimeni la masa.
Astea-s sectoare de cerc. This post has been edited by corbex: 9 May 2013, 10:19 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Ai reconditionat jantele "ca la carte" (roluite, sablate, vopsite, lacuite)?
This post has been edited by turbodxman: 9 May 2013, 12:12 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
Da-le-ncolo de carti, mai misto filmul.
|
--------------------
-
-
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 22:02 |