Posibila achizitie Clio III, orice parere este binevenita
![]() ![]() ![]() |
Posibila achizitie Clio III, orice parere este binevenita
AndreiMR |
![]()
|
||
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|||
LauCalin1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 23 September 12 ![]() |
Chiar acum m-am uitat si diferenta fata de ceva echivalent pentru Fiesta sau Fabia ar fi de 30-40 de lei/anvelopa de iarna. Tinand cont de faptul ca mai mult ca sigur o voi lua cu anvelope de vara, ar fi un dezavantaj pretul anvelopelor de iarna. Totusi sa nu disperam.
off topic: imi cer scuze moderatorilor pentru postarea anterioara scrisa de pe un alt cont. am uitat ca mai am un cont pe acest site. rog daca este posibil ca acel mesaj sa fie trecut cu username-ul LauCalin1, iar contul LauCalin sa fie sters. Multumesc si inca o data va rog sa ma scuzati! This post has been edited by LauCalin1: 14 Oct 2012, 13:15 |
--------------------
VW
New Beetle
2007 Fotbal? Nu, multumesc!
http://www.youtube.com/watch?v=UOL0ZeH6Re0 |
|
romeo_id |
![]()
|
![]() Engineer Group: Members Posts: 449 Joined: 8 August 11 ![]() |
Dimensiunea anvelopelor nu are nici o legatura cu cilindreea motorului sau cu tipul de carburant.
! Nu cred ca este o idee buna sa iei masina fara sa o ridici pe un elevator si sa-ti faca un mecanic o constatare cat de cat (asta daca nu o iei de la vreun cunoscut). Motoarele pe benzina de la reno sunt chiar decente, insa poti sa ai ghinionul sa dai peste o masina care a fost prost exploatata si reviziile ignorate... Le... daca 175 65 r15 e greu de gasit, stai sa vezi 185 55 r15... ![]() This post has been edited by romeo_id: 14 Oct 2012, 14:12 |
--------------------
Renault
Clio 2, 1.2 16V 2003 Authentique
Kadjar 1.6 dCi 4WD 2016 Zen
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Sunt mai greu de gasit fata de alte dimensiuni. Acum 2 ani am taiat un cauciuc de iarna intr-un fier. Nu am gasit nicaieri sa aiba pe stoc modelul de cauciuc pe care il am eu, la dimensiunea 175/65/15. Iar comanda pentru asa ceva nu faceau, pentru ca era deja februarie, lumea nu mai cumpara gume de iarna. Pana la urma s-a rezolvat prin trimiterea unui cauciuc prin curier rapid, din afara. E drept, a fost o situatie mai speciala, dar cateva zile masina a stat pe dreapta, ca nu eram nebun sa merg cu 3 cauciucuri de iarna si rezerva de vara
![]() Si eu sunt de parere ca nu e bine sa iei masina asa, fara nicio verificare, oricat de onest ar fi vanzatorul poate exista vreun defect de care el habar sa nu aiba. |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
chester619 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 15 October 12 ![]() |
am si eu o intrebare si nu deschid un nou topic. vreau sa imi iau un clio 2007 dar are parbrizul crapat 15 cm. credeti ca trec de rar?
si daca stiti aproximatv cam cat costa un parbriz cu senzori de ploaie si lumini. orientativ. AF sau original.... sa stiu daca o achizitionez. masina e bunicica, si pretul e ok 4100 euro, cu 128.000 km... vreau sa cred ca e o afacere buna dar ma pune pe ganduri parbrizul ala.... |
--------------------
Renault
Clio III
- BZ 31 MIN
2007
|
|
AndreiMR |
![]()
|
Depinde unde e crapatura in parbriz. Poti sa intrebi aici:
http://www.reno.ro/ITP-Inspectia-Tehnica-P...3879-s1440.html Masina cum se prezinta in rest? Un parbriz crapat nu e chiar un capat de tara. E din romania sau din afara? Ca daca e diesel alb in 3 usi, garantat nu are doar 128.000 de km ![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
|
LauCalin1 |
![]()
|
Curiozitate: dat fiind faptul ca motorul este si pe Logan, a incercat cineva sa cumpere piesele dintr-un magazin Dacia? Ma gandesc ca ar fi de calitate destul de buna (poate nu la fel de buna ca cele din cutiile Renault) si pretul mai mic.
|
--------------------
VW
New Beetle
|
chester619 |
![]()
|
Masina se prezinta intr-o stare buna la prima vedere. Joi ma duc la un service cu ea sa ii faca un test complet. Am auzit ca renault e cunoscuta ca avand probleme cu electrica si injectoarele. Masina e din romania, unic proprietar, 1,5 dci, revizii facute la reprezentanta. Mie imi place dar are 2 probleme: parbrizul crapat, si o gaura in prag. din ce mi-a zis proprietarul e facuta cu cricul, pozitionat aiurea... se rezolva cu 100 de euro maxim. Problema e parbrizul, are crapata o portiune de 20 de cm in zona soferului la 30 cm din jos in sus(orizontal). Ma intereseaza sa trec de rar si apoi am zis sa il schimb cand mai strang banuti...
Sa va faceti o idee pun linkul masinii: http://www.autovit.ro/renault-clio-C26304621.html Liberi sa va dati cu parerea. E chiar indicat, chiar am nevoie de sfaturi, nu ma prea pricep. |
--------------------
Renault
Clio III
- BZ 31 MIN
2007
|
|
romeo_id |
![]()
|
O sa te puna sa schimbi parbrizul la ITP. Foarte mare atentie la service... la 1.5dCi e destul de mare rata de defecte. Altfel, succes cu achizitia!
|
--------------------
Renault
|
|
chester619 |
![]()
|
in ce sens e destul de mare rata la defecte?
|
--------------------
Renault
Clio III
- BZ 31 MIN
2007
|
|
romeo_id |
![]()
|
1.5 dCi are probleme la injectoare, turbina... uite: probleme 1.5 dCi In fine, daca motorul a fost exploatat corect si a avut reviziile facute la timp, e posibil sa nu ai nici o problema. Dar e mai mare probabilitatea e sa iei un diesel cu probleme decat la o masina pe benzina.
This post has been edited by romeo_id: 16 Oct 2012, 09:09 |
--------------------
Renault
|
|
chester619 |
![]()
|
cu injectoarele da, stiu am citit, mi s-a mai spus de prieteni. o sa incerca sa ii bag motorina buna. Asta cu turbo, cine stie poate osa fiu norocos. Mi-a spus proprietarul ca a avut probleme cu pompa de injectie in trecut dar a fost schimbata in garantie. sa fie asta un semn de ingrijorare?
This post has been edited by chester619: 16 Oct 2012, 09:18 |
--------------------
Renault
Clio III
- BZ 31 MIN
2007
|
|
titicostel |
![]()
|
. Group: Members Posts: 104 Joined: 27 May 12 From: . ![]() |
In anunt cerea 4600 euro usor negociabil. Pana la 4100 euro ti-a facut un discount suspect de mare. Daca n-are si alte probleme ascunse, atunci ti-ai achizitionat o masina echipata foarte bine la un pret bun.
|
--------------------
.
.
.
|
|
chester619 |
![]()
|
omul mi-a parut destul de serios. are intradevar problema cu pragul deci 100 de euro acolo, plus parbrizul care va fi cam 300-400 euro. si eu sper ca e buna o duc la un service si apoi vreau sa o mai duc si la romeo de pe forum. doar sa fiu sigur, ca mi-e tare frica. clio astea sunt cam pacatoase nu stiu de ce ma complic cu ele. imi place, dar aud numai lucruri care pe mine unul ma sperie(v-am spus nu am mai avut masina)Multumesc pentru pareri si sfaturi si inca mai astept alte pareri despre ce ar trebui sa fac.
|
--------------------
Renault
Clio III
- BZ 31 MIN
2007
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Mah daca tu spui ca te sperie de ce draq o mai cumperi?esti masochist sau ce?cum draq sa spui despre masina anului 2006 ca are numai pb. si ca te sperie?la cat cere omul ala mai iei doar Logan la acelasi an de fabricatie sau ceva rupt in gura bine din Jermanika,tu stii cat a costat masina aia de noua?nu lua masina asta daca te sperie ca nu meriti.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
chester619 |
![]()
|
Nu am vrut sa enervez pe nimeni. Am si mentionat, nu ma pricep iar treaba care ma sperie e cu parbrizul atat. Restul masinii e foarte ok tocmai de aceea vreau sa ma duc in service cu ea sa fiu sigur ca e o ok si sa o cumpar. Te, rog mai citeste odata mesajele mele si nu e cazul sa te enervezi din cauza mea.
|
--------------------
Renault
Clio III
- BZ 31 MIN
2007
|
|
romeo_id |
![]()
|
Jesuse Cristoase... lasa omu' sa intrebe, sa se dumireasca cum e mai bine. Sa dai 4000 de euro pe "praful" asta nu e chiar asa simplu.
This post has been edited by romeo_id: 16 Oct 2012, 21:03 |
--------------------
Renault
|
|
LauCalin1 |
![]()
|
|
--------------------
VW
New Beetle
|
titicostel |
![]()
|
La ce piese te referi ? "Consumabilele" care se schimba la revizii nu cred ca au asa mari diferente de preturi fata de cele pentru Renault. Pentru alte piese in cazul meu n-a fost nevoie.
|
--------------------
.
.
.
|
|
LauCalin1 |
![]()
|
Nu, asta cu filtrele nu ma intereseaza prea mult. Ma gandesc la supape, tacheti, chiulasa si garnitura de ciuloasa... Adica piese mai complexe si mai costisitoare.
|
--------------------
VW
New Beetle
|
titicostel |
![]()
|
Banuiesc ca acelasi motor e si pe Symbol si cred ca sunt mai multi decat cei cu Clio 3. Pune intrebarea si pe thred-ul de la Clio ! Poate sunt mai multi acolo care iti pot da informatii.
|
--------------------
.
.
.
|
|
LauCalin1 |
![]()
|
Ok, asa am sa fac. Multumesc!
|
--------------------
VW
New Beetle
|
Silk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 387 Joined: 1 November 11 From: Bucuresti ![]() |
Chester, nu lasa toate problemele astea pe care le-ai gasit pe forum sa te sperie. Este adevarat ca unele din ele sunt generale ( foarte putine) dar, in rest, sunt probleme aleatoare, care nu trebuie sa te ingrijoreze neaparat !
Oricum, pe forumuri o sa gasesti N probleme, iar, de ex, daca cumperi un clio acuma, poate ca in cei (probabil) 3-5 ani cat o vei tine, sa nu te lovesti de problemele identificate de colegi de forum. Sa stii, ca sunt si multi carcotasi pe forumuri, care fac din tantar armasar. --parerea mea-- . |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V SE
- so sylk
2011 Plecat in depresie......
|
|
chester619 |
![]()
|
multumesc pentru pareri. maine ma duc sa vad in service ce imi spune.
|
--------------------
Renault
Clio III
- BZ 31 MIN
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 05:35 |