Apple iPhone 5
![]() ![]() ![]() |
Apple iPhone 5
vallixx |
![]()
|
||
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
De la 4S incolo nu imi mai permit
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
QUOTE(corbex @ 18 Sep 2012, 14:14) Parca tehnologia folosita la telefoane avanseaza putin mai repede decat la masini. Am eu o vaga impresie... QUOTE(Shush @ 18 Sep 2012, 14:14) Trebuie sa fi incredibil de bogat daca iti permiti sa arunci 2500 de lei doar pentru un cm de ecran in plus. Bravo ! Da, acu' ma scuzati, da' ma duc sa-mi vizitez sondele de petrol |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
herculane,n-am nimic cu tine. chiar,de ce ti-ai pus numele asta de statiune ?
Ma enerveaza fazele astea "Baaa,nu am reusit frate sa ma descurc pe Android si acum e cel mai praf sistem de operare " "Baaa,iOS-ul e limitat nu poti sa-i faci ca la android ; e praf iOS ca e prea simplu ;iTunes-ul e praf ca e prea complicat ,ca-ti sterge pozele/muzica din el daca nu-i faci ce trebuie" . Vrei telefon ia-ti 1100 /1208 .Vrei sa-ti complici viata ? Apple/Samsung te asteapta. Iti iei ce-ti place,d-aia exista magazine in care se ofera posibilitatea testarii fizice a telefoanelor. Exista sute de mii de review-uri. Mai conteaza si cine foloseste telefonu,ca de cele mai multe ori nu e vina terminalului ca tu nu stii ce sa-i faci. Apple o sa vanda-n draci ,eu unul abia astept sa ajunga Touch-ul si in Romania. Samsung o sa scada dramatic din preturi ca sa tina pasul cu vanzarile Apple si o sa tot scoata mid-range-uri de genul Advance/ S Plus in loc sa dezvolte S4/S 5. This post has been edited by abc: 18 Sep 2012, 13:26 |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(abc @ 18 Sep 2012, 13:24) Iti iei ce-ti place,d-aia exista magazine in care se ofera posibilitatea testarii fizice a telefoanelor. Exista sute de mii de review-uri. Mai conteaza si cine foloseste telefonu,ca de cele mai multe ori nu e vina terminalului ca tu nu stii ce sa-i faci. Bine spus. Treaba e ca nu inteleg de ce un posesor de 3GS, isi ia i4, dupa aia 4S, dupa aia 5-ul, dar de fiecare data "explica" alegerea lui prin: " e superior, e altceva ". VAX. In esenta e fix acelasi lucru, vei avea aceleasi aplicatii pe care le vei folosi, aceleasi pe care nu le vei folosi. De ce e asa de greu sa zici: mi-am luat 5 ca sa am i5. Ca asta e motivul principal. Si daca de la 4S la 5 mai zic ca e macar ecranul mai mare, de la 4 la 4S e doar treaba de: "am vrut sa am si io 4S". Ce e asa de greu? Similar probabil cu S1, 2 sau 3, desi intre alea parca e un pic mai mare schimabrea decai intre "mere". This post has been edited by vallixx: 18 Sep 2012, 13:34 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
herculane |
![]()
|
@abc De fapt, cand mi-am facut contul, tocmai consumam o sticla de apa plata Herculane.
Legat de cunostintele mele legate de OS-urile astea mobile, ma dadeau astia de mult afara daca eram chiar asa batut in cap cum crezi. @valli in cazul meu, la fel de des imi schimb si placa video si procul. Device-urile/pc-urile/masinile sunt pasiunea mea. Pe primele 2 imi permit sa le tin cat de cat up to date. Ps. Tableta android am schimbat o si mai des ![]() This post has been edited by herculane: 18 Sep 2012, 13:38 |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Nici la alea nu e suficient de mare trecerea incat sa merite schimbarea in fiecare an. Oricum il iei tot ca sa vorbesti la telefon sa te dai pe net si sa te joci Angry Birds.
De exemplu niste imbunatatiri pe care eu le-as considera demne de luat in seama : - battery time net superior - ecran mai bun in lumina soarelui - rezistenta la zgarieturi si socuri |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
de ce incercati totusi sa intelegeti cum ajunge sa-si cumpere iPhone o persoana sau alta?
![]() |
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Shush @ 18 Sep 2012, 14:07) Apple chiar e un brand mai special. Au o politica de marketing foarte buna, un fel de spalare de creier dar mai light. Au reusit sa isi creeze un fan base de vreo cateva milioane Te rog frumos, nu se zice fan base, ci anti-PSD! E cu totul altceva, nu mai face astfel de confuzii! |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Reminiscente de pe vremea cind voiam sa dam la medicina psihosociala
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(Shush @ 18 Sep 2012, 14:07) [...] Chestia asta apare doar la Apple, la orice produs de-al lor. Tot respectul pentru ei pentru faptul ca au reusit sa indobitoceasca milioane de oameni. Nu vad pe nimeni sa isi cumpere in fiecare an noul Megane sau ala cu facelift, la fel cum nu vad pe nimeni sa isi cumpere cel mai nou model de LCD Samsung la fiecare 6 luni, dar cand e vorba de iPhone, iPad. iPod toti sar sa fie primi care il schimba. QUOTE(Shush @ 18 Sep 2012, 14:40) Nici la alea nu e suficient de mare trecerea incat sa merite schimbarea in fiecare an. Oricum il iei tot ca sa vorbesti la telefon sa te dai pe net si sa te joci Angry Birds. De exemplu niste imbunatatiri pe care eu le-as considera demne de luat in seama : - battery time net superior - ecran mai bun in lumina soarelui - rezistenta la zgarieturi si socuri Deci nu ai dreptate aruncand cu noroi pe tema asta in iPhonisti ... caci si eu sunt defect si imi schimba telefonul anual si imi iau numai high-end-uri ... deci nu e o chestie de iPhone sau nu ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Shush |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 18 Sep 2012, 13:50) Si eu faceam referire la toti producatorii. QUOTE(MMVI @ 18 Sep 2012, 13:57) Eu incerc sa inteleg ce il impinge pe un om sa isi schimbe telefonul perfect functional si util o data la cateva luni cand apare un model mai nou. QUOTE(neumann @ 18 Sep 2012, 14:02) Te rog frumos, nu se zice fan base, ci anti-PSD! E cu totul altceva, nu mai face astfel de confuzii! Scuzele mele ![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Liviu @ 18 Sep 2012, 15:10) Deci nu ai dreptate aruncand cu noroi pe tema asta in iPhonisti ... caci si eu sunt defect si imi schimba telefonul anual si imi iau numai high-end-uri ... deci nu e o chestie de iPhone sau nu ![]() S-au observat, la cei cu creierele nespalate, comportamente similare cu ale celor cu creierele spalate. Nimeni nu mai intelege nimic. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
herculane |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 18 Sep 2012, 15:11) Eu incerc sa inteleg ce il impinge pe un om sa isi schimbe telefonul perfect functional si util o data la cateva luni cand apare un model mai nou. chestiile alea in plus pe care le are modelul nou. chiar daca e 1cam in plus, nfc, 1mb de ram, o carcasa din policarbonat sau un display cu 20% mai luminos. oricare din astea face device-ul mai bun, nu mai prost, iar daca poti face upgrade-ul asta fara sa stai nemancat luna, de ce sa nu-l faci?! ![]() tocmai, eu nu inteleg cum nu intelegi asta ![]() |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
corbex |
![]()
|
N-ar fi mai simplu sa ceri un cont de la Apple si sa le faci o donatie lunara?
![]() Zici ca mai primesti un milimetru de ceva si, pentru milimetrul asta platesti produsul, integral, inca o data ![]() This post has been edited by corbex: 18 Sep 2012, 14:29 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
QUOTE(Shush @ 18 Sep 2012, 15:11) Eu incerc sa inteleg ce il impinge pe un om sa isi schimbe telefonul perfect functional si util o data la cateva luni cand apare un model mai nou. nu vei putea intelege pentru ca acel om o va face dintr-un motiv care pentru tine este neesential... |
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(Shush @ 18 Sep 2012, 14:07) Nu vad pe nimeni sa isi cumpere in fiecare an noul Megane sau ala cu facelift, la fel cum nu vad pe nimeni sa isi cumpere cel mai nou model de LCD Samsung la fiecare 6 luni, dar cand e vorba de iPhone, iPad. iPod toti sar sa fie primi care il schimba. LCD-ul nu e un exemplu bun, pentru ca nu face nimic in mod special. Cand Smart TV-ul va evolua si LCD-urile se vor transforma in mici computere, eu zic ca atitudinea se va schimba si vor fi multi care le vor schimba des daca ajung ca tabletele, cu soft, aplicatii, etc... Iar la masini, e prea costisitor. Daca s-ar putea schimba foarte ieftin, fii convins ca oricine ar fi bucuros sa-si schimbe Megane-ul II cu Megane III, sau pre-facelift-ul cu faceliftul nou. QUOTE(Shush @ 18 Sep 2012, 14:14) Trebuie sa fi incredibil de bogat daca iti permiti sa arunci 2500 de lei doar pentru un cm de ecran in plus. Bravo ! Din nou discutia despre bani, si ce bogat e x sau y ca isi cumpara produsul z. Ce te intereseaza pe tine ce situatie materiala are unul care e dispus sa-si schimbe telefoanele de 2 ori pe an? E treaba lui, cum e treaba ta ce faci cu banii tai. Si stai tu linistit, sunt multi posesori de Android care isi schimba telefoanele anual. Unii mult mai des, ca trec de la o firma la alta, deci au mai multe optiuni si pot schimba si la 6 luni. Nu tine de marketing, tine de posibilitatile si pasiunile fiecaruia. Uita-te la Liviu si 2dor. Ei sunt pasionati si nici nu trece bine saptamana, ca au alt telefon. Care e problema? E treaba lor ce fac cu banii castigati de ei. Romanul asta nu se poate lasa de obsesia asta cu banii vecinului si cumparaturile lui. Of of of... QUOTE(vallixx @ 18 Sep 2012, 14:33) Eu nu imi iau 5 ca sa am i5, eu imi iau 5 ca sa am un 4S mai inalt ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Sa nu uiti sa-l treci in semnatura
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu imi schimb telefonul saptamanal, sunt un umil utilizator de Nokia 1100 Lanternia si Philips Fizz.
De aia am eu Nokia. This post has been edited by 2dor: 18 Sep 2012, 17:09 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
herculane |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 18 Sep 2012, 15:27) N-ar fi mai simplu sa ceri un cont de la Apple si sa le faci o donatie lunara? ![]() Zici ca mai primesti un milimetru de ceva si, pentru milimetrul asta platesti produsul, integral, inca o data ![]() si totusi, colectionar de telefoane nu sunt (chiar daca ma apucasem la un moment dat), asa ca jumatate din telefon ti-l recuperezi cand il vinzi pe cel vechi. Intelegenta treaba, nu? ![]() Poimaine primim si noi aifoanele noi, dar din pacate sunt in concediu |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Si langa 1100-le ala ce ai? Ca asa am si eu la mine, de back-up un nokia e50, dar nu l-am folosit de cand am luat aifonu deloc. Doar il car dupa mine "in caz ca"...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Na ca e cu ambele...
Attached thumbnail(s) 30777_10152122711675788_703336269_n.jpg ( Size: 33.3k ) Number of downloads: 269 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
herculane |
![]()
|
majoritatea companiilor importante lucreaza de zor la resubmitarea aplicatiilor cu support de i5, asa ca pana la sfarsitul lunii cam toti producatorii care se respecta vor avea aplicatiile ready for i5
unii le-au avut gata inaintea datei de 12, cand au anuntat i5-ul. asta ca tot ma intreba cineva daca imi place sa ma joc cu o banda neagra pe ecran ![]() |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
serban24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 30 September 09 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
toyota
yaris
2008
|
|
herculane |
![]()
|
n-are, eu dadeam doar niste exemple, nu neaparat legate de iphone
|
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:55 |