Bulgaria - Grecia
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria - Grecia
crisolro |
![]()
|
||
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Camera de filmat la bordul masinii interzisa? In ce tara bananiera?
![]() |
--------------------
**
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
QUOTE(crisolro @ 21 Jul 2016, 16:27) in grecia e putin ilegal si gps-ul cu pozitionarea camerelor? bucuresti-makaza se face in 6 ore sau sa-mi iau o marja mai mare pt. plecare din bucuresti la ora 2? Incearca mai devreme. In 18 iunie eram la 2.30 la Ruse si am stat 1,5 ore la Makaza. Coada era cam de 3-400 Metri. |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
vali71 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 6 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am ajuns la Makaza dupa 6 ore de la plecarea din Bucuresti pe 2 iulie....iar in Thassos dupa încă 6 ore....😁....mai corect spus am ajuns cu circa 1200 de metri înainte de punctul de frontieră....
Nu am văzut sa scaneze documentele, pur si simplu asta este ritmul lor...daca s-ar sinchisi sa coboare din baracile alea ar reduce timpul de verificare la jumătate.... |
--------------------
mercedes
e Klas
220
- b-80- e220
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.182 Joined: 29 May 06 ![]() |
@vali71
La ce ora ai ajuns sambata, 02.07.2016 la Makaza? Asta avand in vedere ce se spunea mai sus referitor la faptul ca multi bulgari merg in weekend la marea Egee. S-ar putea ca acum sa scaneze documentele. Spun asta pentru ca am trecut de doua ori prin Makaza, e drept ca in septembrie. Insa n-am durat mai mult de 30 de secunde. Ii dadeam buletinele bulgarului, acesta imi facea semn sa inaintez 2 metri pana la gherata grecului de unde luam buletinele si continuam alegarea. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
vali71 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 6 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Am ajuns in Makaza la ora 12.00...
Nu scanau nimic da-i in pana mea... La întoarcere am stat ca si tine 30 de secunde.... |
--------------------
mercedes
e Klas
220
- b-80- e220
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ultima data cand s-a trecut la bulgarsky era coada pe la jumatatea podului (era si plin erau TIRuri) si baetii "scanau cu simt de raspundere" ... Dupa 1 ora au inceput masinile sa claxoneze (nu alea romanesti desigur) si sa-i ia la mwe si le-a trecut vrednicia instant. Deci s-a terminat coada in 10 minute (au mai iesit doi vamesi la ajutor - sa se uite pe acte) - da-i dreaq de jegosi
![]() This post has been edited by luck33ro: 25 Jul 2016, 20:02 |
--------------------
**
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Crap @ 21 Jul 2016, 12:36) Pana la urma, porcariile alea pe sus in bulgaria sunt sau nu radare fixe? Dupa cum sunt plasate, unele in zone unde oricum nu ai cum sa ai viteza, nu cred a fi radare ... oricum, am vazut grupuri compacte si frumos organizate de romanasi care o tineau intinsa peste tot - recunosc ca m-am tinut de ei o bucata buna Citisem ca voiau si grecii sa bage un soi de taxa de drum de la 1 iulie, ceva mai mica si pe langa cea de la autostrazi? Eu nu am vazut nimic scris pe nicaieri Plecat la ora 2 din Bucuresti - stat cca 45 min noaptea in vama giurgiu si apoi vreo ora la makaza |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Alea pe sus sunt camere de supraveghere a traficului ...
|
--------------------
**
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 25 Jul 2016, 19:58) Ultima data cand s-a trecut la bulgarsky era coada pe la jumatatea podului (era si plin erau TIRuri) si baetii "scanau cu simt de raspundere" ... Dupa 1 ora au inceput masinile sa claxoneze (nu alea romanesti desigur) si sa-i ia la mwe si le-a trecut vrednicia instant. Deci s-a terminat coada in 10 minute (au mai iesit doi vamesi la ajutor - sa se uite pe acte) - da-i dreaq de jegosi ![]() Eh,te subestimezi! Si au dat seama ca esti tu la coada si s a dat alarma printre vamesi! |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
luck33ro |
![]()
|
Nu eram eu, erau bulgarii nervosi
![]() Eu m-am luat acu ceva vreme de 2 mujisti cu un DUster alb care voiau sa imi intre in fata - ocolisera coada pe contrasens. Imi aratua ei insigna de politisti - le-am zis sa faca drum intors ca nu pupa si le mai fac si poza care merge pe facebook... Pana la urma au fost vamesii bulgari salon si i-au bagat pe alta banda ![]() This post has been edited by luck33ro: 26 Jul 2016, 11:10 |
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Bravo mă. I-ai educat.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
Nu poti educa niste marlani da o palma peste bot le prinde bine cateodata, ii mai aduce la realitate
![]() 26 Jul 2016, 14:41: Tu arati legitimatia de popa ca sa nu stai la rand? This post has been edited by luck33ro: 26 Jul 2016, 13:41 |
--------------------
**
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Doar prin Makaza o poti lua spre Thassos?
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Ai mai multe variante:
http://grecia.de-weekend.ro/traseu-bucuresti-thassos/ In afara de blocajele din sezon,Makaza este cea mai avantajoasa momentan. |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 26 Jul 2016, 13:07) si le mai fac si poza care merge pe facebook... WOW. Vad ca te dezvolti multilateral (cum se spunea odata) in sensul ca ai renuntat la e-mail si mergi direct pe Facebook. Cu siguranta celor din Duster le-au tremurat chilotii pe ei de frica cand au auzit de facebook. Succes in continuare (si sa ne mai povestesti si noua). 26 Jul 2016, 19:20: QUOTE(madhorsefuzzy @ 26 Jul 2016, 16:09) Doar prin Makaza o poti lua spre Thassos? In cazul in care mergi pe la Sofia, pentru Thasos ar mai fi si varianta prin Iliden. Concret: Blagoevgrad - Kulata - Seres - Kavala = 218 km si Blagoevgrad - Bansko - Iliden - Kavala = 220 km Se vede mai bine pe harta de mai jos: 60.jpg ( Size: 596.27k ) Number of downloads: 206 Ceteva vorbe despre varianta prin Iliden (sensul de mers Grecia - Bulgaria): https://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=2474&st=4170# (postul nr. 4196) https://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=2474&st=4170# (postul nr. 4200) Prin zona Bansko ar fi ceva serpentine si drum mai ingust, insa ar putea compensa cu o eventuala aglomeratie de la Kulata. Bafta. This post has been edited by gibonu: 26 Jul 2016, 17:20 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
luck33ro |
![]()
|
Giboane esti pulitist sau ceva prin MAI de suferi atat?
![]() |
--------------------
**
|
|
gibonu |
![]()
|
@luck33ro
Sunt doar fascinat de oamenii cu initiativa ca tine: e-mail la Politia de Frontiera referitor la lucrarile de la pod, amenitarea cu postarea pe facebook, povesti cu racketii din BG, etc. Sa nu uiti sa ne informezi despre urmatoarele tale actiuni. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
luck33ro |
![]()
|
te tin la curent dar nu vreau sa racesti man.... voi astia din sistem sunteti cam sensibili
![]() |
--------------------
**
|
|
gibonu |
![]()
|
@luck33ro
Nu lucrez si n-am lucrat in structurile MAI. De aproape 10 ani nu mai lucrez in sistemul public. Insa, daca te face sa te simti mai bine, poti sa crezi in continuare ca lucrez in structurile MAI. Sa nu uiti sa ne mai spui si noua din ceea ce faci pe viitor. Bafta. This post has been edited by gibonu: 27 Jul 2016, 10:46 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
luck33ro |
![]()
|
Atunci de ce iti e asa mila de ei ?
|
--------------------
**
|
|
gibonu |
![]()
|
@luck33ro
Nu-i vorba de mila aici. Nu stiu cum ai ajuns la concluzia asta, insa oricum nu conteaza. Doar ca mi se pare aiurea sa trimiti un e-mail la Politia de Frontiera referitor la problemele de la pod. Eu am sobolani la bloc. Sa scriu la Politia de Frontiera? Plus faptul ca cel putin in ultimul timp doar poluezi topicul asta cu postari aiurea, de la racketii din BG pana la amenintari cu postarea pe facebook. Cel putin din punctul meu de vedere si fara pretentia ca am dreptate, daca n-ai nimic de spus atunci taci, nu poluezi aiurea un topic. Plus ca alaturi este Cafeneaua unde te poti desfasura in voie (vad ca esti foarte activ si pe acolo, insa n-am avut pana acum curiozitatea se deschid vreun topic din cele in care postezi tu). P.S. Pentru a evita discutiile inutile, vad ca esti foarte activ din coloana "ultimul mesaj postat". This post has been edited by gibonu: 27 Jul 2016, 12:30 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
luck33ro |
![]()
|
Giboane mai citeste odata postul meu sa vezi ca gandesti ca inteligentii de la MAI. PAi eu nu am reclamat ma lucrarile la pod ci faptul ca (pe langa lucrarile de la pod la care asteptam 1 ora) stam inca o ora ca idiotii sa scaneze documente, pe care ei oricum le stiu dintr-o privire daca sunt originale sau false!!! Spre exemplu puteau ei inteligentii sa trimita vamesii sa verifice actele cat statea gramada de masini pe loc inainte sa treaca podul ...
Lucrarile de la pod acum sunt gata si tot se sta minim o ora la scanari ![]() |
--------------------
**
|
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 27 Jul 2016, 17:53) PAi eu nu am reclamat ma lucrarile la pod Din motiv ca n-ai reclamat lucrarile la pod, Politia de Frontiera ti-a raspuns ca acestea nu sunt de competenta ei. Din raspunsul postat de tine (postul nr. 4235) "Aspectele privind lucrarile care se efectueaza pe Podul Prieteniei sunt de competenta Companiei Nationale de Autostrazi ~i Drumuri Nationale din Romania, careia va recomandam sa va adresati." N-am uitat ca te-am rugat de mai multe ori sa pui si cerere / adresa / petitia pe care ai facut-o tu catre Politia de Frontiera, cea in baza careia ai primit raspunsul postat aici pe forum. Insa vad ca refuzi, probabil din cauza ca iti este frica de te faci de cacao. QUOTE(luck33ro @ 27 Jul 2016, 17:53) stam inca o ora ca idiotii sa scaneze documente, pe care ei oricum le stiu dintr-o privire daca sunt originale sau false!!! Cu ceea ce ai spus mai sus, e clar ca esti pe langa total si ca habar n-ai ce vorbesti. Atunci cand iti scaneaza CI-ul/ pasaportul te verifica si daca apari sau nu intr-una sau mai multe baze de date. Nu verifica doar daca este fals. Daca nu ma crezi, du-te in piata Obor la etajul 2 unde se afla un sediul de la taxe si impozite. Au (sau acum un an era) afara un fel de bancomat, dotat cu o oglinda pe care asezi CI-ul, acesta este scanat si pe ecran iti apar datoriile pe care le ai catre bugetul local. Adica acel scanner face legatura intre CI-ul tau si fisa ta din baza de date a directiei de taxe locale. Ceva similar si poate mai performant are si Politia de Frontiera. QUOTE(luck33ro @ 27 Jul 2016, 17:53) Spre exemplu puteau ei inteligentii sa trimita vamesii sa verifice actele cat statea gramada de masini pe loc inainte sa treaca podul ... Corect. Ce idioti ca nu s-au gandit ca fiecare politist de frontiera sa aibe cate un scanner la gat. Sau sa faca o gherata mobila care se se plimbe printre masini. Eu ti-ai zis ca esti foarte tare si ca asteptam si pe viitor cugetarile tale profunde. Bafta. This post has been edited by gibonu: 27 Jul 2016, 16:49 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
luck33ro |
![]()
|
Nu Giboane iar intelegi ce vrei tu, ei lasa liber fara sa scaneze cand au chef... Exista varfuri de trafic si trafic mai lejer... Cand sunt 60 de grade in masina sa stai pe loc (cel putin 1 ora) asteptand un bou sa scaneze buletinu vietii nu e tocmai placut. Ti-am zis ca le plangi de mila? Sa-si ia ma scanere mobile daca vor sa faca scanari sau sa suplimenteze punctele de scanare in vama ma copilule... Nu e treaba mea sa ii invat...
QUOTE eu nu am reclamat ma lucrarile la pod ci faptul ca (pe langa lucrarile de la pod la care asteptam 1 ora) stam inca o ora ca idiotii sa scaneze documente ia si reciteste pana intelegi!!! This post has been edited by luck33ro: 27 Jul 2016, 19:20 |
--------------------
**
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Mi-a venit un coleg de munca din concediu din Thassos.
Cand a plecat, un alt amic care intrase in Grecia cu cateva ore inainte l-a sunat sa-l avetizeze sa nu o ia prin Makaza ca a stat 2 ore +. Ca atare a luat-o prin Slivengrad si a trecut in 20 min. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
gibonu |
![]()
|
@luck33ro
Lasa vrajeala si sfaturile savante legate de scannere mobile si posteaza petitia pe care ai facut-o catre Politia de Frontiera. A, am uitat ca te faci de cacao daca o postezi. In rest, nu uita sa ne anunti de ce vei mai face in viitor. Ca sa mai radem si noi. P.S. Nu m-am plimbat foarte mult, insa n-am vazut nicaieri scannere mobile. Am vazut cozi de zeci de minute la Politia de Frontiera pe aeroporturi din Europa unde nimeni nu facea scandal. Pentru a evita discutiile inutile, n-am spus ca nu exista scannere mobile pentru ca nu le-am vazut eu. This post has been edited by gibonu: 27 Jul 2016, 22:22 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
luck33ro |
![]()
|
Oricum discuti inutil = serviciile de securitate la aeroport nu au legatura cu situatia noastra. Nu merge nimeni in masina turistilor sa faca atentate teroriste si mai ales in tarile astea sarace= Bulgaria Grecia Romania.
Noi oricum ne atentam singuri si nu vad ca sistemul (pe care il admiri tu) sa dea semne ca l-ar interesa, ba chiar mai pune si el umarul la greu... Iti dai seama ca iti pot pune zeci de adrese pe care tu o sa le contesti ? Si ca sa iti raspund la urmatorul comentariu - majoritatea teroristilor seriosi nu trec frontiera prin punctele de vamale sau prin aeroporturi ca nu-s idioti ![]() |
--------------------
**
|
|
gibonu |
![]()
|
@luck33ro
Ramai frate la nivelul tau de informare si gandire conform caruia ti se scaneaza CI / Pasaport doar ca sa vada daca este fals sau nu. Am incercat sa iti explic ca esti pe langa, nu vrei sa intelegi. Asta e, nu esti nici primul si nici ultimul care crede ca el face Pamantul sa se invarta. Mergi in continuare si fa scandal, ca sa nu te delimitezi de spiritul natiei. Ca sa nu ma intelegi gresit si sa crezi ca am ceva cu tine, sunt perfect de acord cu "Noi oricum ne atentam singuri" Vad ca deja esti expert in metodele de combarete a terorismului, asa ca te las in continuare sa ne impartasesti din intelepciunea ta nemarginita. Nu vrei sa intelegi ca scopul acestui topic este acela de a oferi informatii utile si nu de a polua aiurea cand ne plictisim. Bafta. This post has been edited by gibonu: 28 Jul 2016, 11:37 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html
Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 17:53 |