Bulgaria - Grecia
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria - Grecia
bog70 |
![]()
|
||
![]() Membru care avea cotizatia platita pana in februarie '90. Group: Members Posts: 73 Joined: 3 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai
Accent
1.3 - 85 cp Mio P350 - MioMap 3.2 - GPS Tuner 5
Bere sanatoasa, in corp sanatos. |
|||
brad |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 11 April 07 ![]() |
Sunt nou pe forum asa ca iertare pt eventualele greseli.
Intentionez sa calatoresc in Grecia peste putin timp si am nevoie de ceva ajutor: ce documente sunt necesare la iesirea din tara?(mentionez ca vreau sa merg cu masina). Iti mai cere cineva pasaportul?. In momentul in care iti faci asigurarea RCA asiguratorul este obligat sa iti dea si cartea verde? |
--------------------
Renault
Megane III 1.5 dci
2012
|
|
egox |
![]()
|
![]() Membru și atât Group: Members Posts: 176 Joined: 14 April 05 ![]() |
Un document de identitate (pașaport sau carte de identitate) este obligatoriu pentru fiecare "turist". Cartea verde se dă la pachet cu RCA (în scurt timp nu va mai fi nevoie nici aia, RCA va fi suficient).
Dacă proprietarul nu e în mașină (de exemplu e în leasing) atunci e necesară o procură. |
--------------------
Dacia
Logan
- (S)B
2005 Laureate 1.4
|
|
Bogda |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 28 March 07 ![]() |
salut . Plec din Craiova pe la Bechet , pe 27 aprilie spre Thasos. Mai pleaca cineva? Stie cineva daca se mai platesc taxe la Bechet, am inteles ca se platesc 30 RON dus si 30 RON intors nu stiu ce taxa de port. ASA E?
Multumesc |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V
- 109 CP
2002
|
|
ateistu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 18 July 06 ![]() |
Bogda, da-mi te rog niste informatii de unde sa imi fac rost de cazare buna si ieftina in Thassos. vreau sa merg la vara acolo. sau daca altcineva ma poate ajuta. multumesc
|
--------------------
skoda
octavia 2
- cs -- ATI
elegance 1,9 tdi
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Recomand Hotelul Possidona Beach in Gerakini.
![]() ![]() N-am vazut in meniu nicaieri supe sau ciorbe, iar ca bucatarie sunt ffff slabuti(e mai mare tam tamul).M-a enervat ca nu au nici o biserica deschisa ca la noi( mai rezolvam si eu ceva pacate).Merita excursia cu corabia la muntele Athos( nu cu vaporul rapid) unde "piratul" face spectacol super.Pestera Petralona e interesanta.Bratul Shitonia e cel mai cel dintre ele, mai ales latura estica.Katerini e deja kitch.Seara greceasca..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
Bogda |
![]()
|
Pentru ATEISTU : anul trecut am fost in halkidiki, si inainte de plecare am plecat spre Thasos . Am stat in Keramoti 2 zile cu 30 euro pe noapte si am trecut intr-una din zile cu bacul pe Thasos. Eu caut la fata locului
In keramoti este hotel filippion chiar unde trage bacul care traverseaza spre Thasos. este la 25 m de faleza. si este super.preturi intre 25 si 50 in functie de sezon . In Thasos o sa merg cu masina si unde imi place acolo o sa caut cazare eu ma duc acum pe 27 aprilie si va tin la curent. Sper sa prind vreme frumoasa ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V
- 109 CP
2002
|
|
brad |
![]()
|
Are cineva idee despre cum arata campingurile in grecia? Sunt un impatimit al "turismului la cort" si as vrea mai multe detalii despre locurile de campare daca stie cineva:preturi,conditii etc.
Pe net am vazut imagini frumoase (chiar m-a mirat nr mare de campinguri)dar realitatea poate fi alta .Asa ca daca exista cunoscatori rog ajutor. Multumesc anticipat pentru raspuns. Multumesc egox pt raspuns. Deci cartea de identitate este suficienta, nu mai avem nevoie de pasaport. Inca nu posed unul si nici nu vreau sa-mi fac.Citisem pe site-ul Pol de Frontiera ca in primul semestru este bine sa avem si pasaport. A calatorit cineva anul asta doar cu cartea de identitate in grecia fara probleme? |
--------------------
Renault
Megane III 1.5 dci
2012
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
Eu nu am vazut campinguri in Grecia. Absolut deloc.
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
- varies
2.0 benzina Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
egox |
![]()
|
![]() Membru și atât Group: Members Posts: 176 Joined: 14 April 05 ![]() |
QUOTE(brad @ 12 Apr 2007, 15:16) Citisem pe site-ul Pol de Frontiera ca in primul semestru este bine sa avem si pasaport. A calatorit cineva anul asta doar cu cartea de identitate in grecia fara probleme? Pe rutele "clasice" au învățat controlorii de acte de mult cum arată o carte de identitate românească. Era să zic că am fost până în Italia cu cartea de identitate dar de fapt dincolo de granița dintre Ungaria și Austria nu m-a mai controlat nimeni (spațiu Schengen - de altfel și la granița aia doar am fluturat actele din mașină, cu geamul închis). Cunosc pe cineva care a intrat, doar cu buletinul, în ianuarie, în Germania dinspre Elveția. Cum în Elveția nu ajută la nimic buletinul românesc, germanii nu văzuseră decât pașapoarte românești. S-au uitat cu ceva suspiciune la cartea lui de identitate, au dat niște telefoane și apoi s-au conformat. M-aș duce spre Grecia doar cu buletinul fără nici o emoție. |
--------------------
Dacia
Logan
- (S)B
2005 Laureate 1.4
|
|
brad |
![]()
|
Multumesc egox pt explicatii.
Nu am iesit pana acum din tara niciodata si sincer sa fiu am ceva "emotii' . Dar m-am saturat de "superlitoralul romanesc "si m-am decis sa incerc si altceva. |
--------------------
Renault
Megane III 1.5 dci
2012
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Buletinul e ok daca nu ai copii mici, pe care trebuie sa ii iei pe pasaportul tau.
|
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
- B39xxx
2006 Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
ateistu |
![]()
|
multumesc pt. raspuns bogda. eu merg la vara cu kinderu' dupa mine in Thassos si vreau sa imi gasesc de aici cazare pt. ca acolo nu stiu sigur daca gasim ce vrem. de fapt caut o pensiune, nu un hotel. sper sa gasesc pe net. am gasit ceva pensiuni. in poze si in oferta suna bine, asa o fi si in realitate sau pot avea surprize?
|
--------------------
skoda
octavia 2
- cs -- ATI
elegance 1,9 tdi
|
|
justy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 31 March 06 ![]() |
eu am trecut cu buletinul a fost Ok.
|
--------------------
FORD
FOCUS
2001 TOURNIER
|
|
bogdan0306 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 22 July 06 ![]() |
@ateistu
Incearca www.thassos-island.com. Ai acolo o lista de pensiuni pentru fiecare localitate cu datele de contact. Eu am incercat cu mail si am primit foarte multe raspunsuri, alegerea finala fiind http://www.elsahaus.gr/ . Am negociat cu grecul direct si am ajuns la un pret de 25 euro/studio sau 45/apartament (4 persoane). O sa mergem pe varianta studio (2bucati). Incep sejurul acolo de pe 2 iunie. Exista posibiliatea sa iei si masa acolo, iar grecul ne-a oferit un half board cu 7.5 euro pe zi/pers (desi cred ca el intelege doar cina sau pranzul in banii astia si nu include micul dejun). A ramas ca vom discuta despre masa cand ajungem acolo. |
--------------------
Volkswagen
Passat
- BV 80 JJJ
2002, 1.9 TDI
|
|
Bogda |
![]()
|
Asta vara pe bratul Sithonia
Am mers cu masina pe niste dealuri de credeam ca o sa raman pe acolo suspendat sau sa ma rastorn. Am gasit niste plaje neamenajate , dar superbe si ce sa vezi era plin de turisti care erau cu cortul si nimeni nu ii lua la intrebari. DECI nu era camping, poti sa stai cu cortul oriunde dar sa nu fie plaja cuiva sunt tot feluri de golfulete unde poti sa intinzi cortul , dar sa nu faci mizerie Langa Campus Mellisa pe drum spre Sarti erau niste italieni care erau cu o rulota dar preferau sa stea in cortul , care il aveau bagat sub o stanca superba la nici 0,5m de apa marii . |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V
- 109 CP
2002
|
|
george_moga |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 9 December 06 ![]() |
A fost cineva la Nisipurile de Aur-hotel PRIMASOL SUNRISE???
Plec acolo de 1 mai 4 nopti all inclusive si vroiam sa stiu la ce sa ma astept Multumesc mult |
--------------------
ex Dacia / Renault
ex LOGAN/ Laguna
2004 LAUREATE/2002 EXPRESSION
|
|
Bogda |
![]()
|
o sa atases o poza cu una din plajele cu corturi
Attached thumbnail(s) Grecia.2006__293_.jpg ( Size: 141.26k ) Number of downloads: 682 |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V
- 109 CP
2002
|
|
ateistu |
![]()
|
am trimis o gramada de mailuri mai ales de pe www. shop-ellas.com, si am primit si raspunsuri. sigur o sa gasesc ceva. deci preturile pe care mi le-au trimis se pot negocia? bogdan tu ai gasit preturi super. o sa incerc si eu acolo. multumesc
|
--------------------
skoda
octavia 2
- cs -- ATI
elegance 1,9 tdi
|
|
Bogda |
![]()
|
A mai trecut cineva pe la Vama Bechet - Oriahovo?
ce se mai plateste pe acolo? multumesc |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V
- 109 CP
2002
|
|
kriiss888 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 19 December 03 From: Bucuresti ![]() |
am dat o tura prin Bulgaria de Pasti
Traseul a fost urmatorul : Ruse-Plevna-Sofia la dus; cazare in Sofia. La intoarcere Sofia-Veliko Tarnovo-Ruse . Am dat si o tura montana pe traseul Sofia-Blagoevgrad-Bansko-Septembri-Kostenec-Borovet-Sofia. Despre drumul de Grecia (pana la Blagoevgrad, de fapt pana la Simitli) s-a tot postat, nu mai spun nimic despre el. Simitli-Bansko-Septemvri - drum cu panorame frumoase (trece printre masivele Rila si Pirin) dar destul de prost ca imbracatura asfaltica , extrem de prost semnalizat ..nu am vazut nici macar un semn "curba deosebit de periculoasa"...la un moment dat treci printr-un defileu lung (defileul foarte frumos) si era sa sar de 2 ori de pe sosea la curbe - sunt curbe periculoase , unele ac de par, soseaua strimta si total nesemnalizata. Daca ajungeti pe acolo mergeti cu atentie si neaparat ziua. Ca fapt divers , in prima zi de Pasti lumea muncea la camp !! ...banuiesc ca era o zona cu puternica minoritate turca -am vazut moschei micute prin satele de acolo. Septemvri-Borovec-Sofia- drum destul de bun . PS : in Bulgaria nu sunt borne kilometrice ...sau cel putin pe unde am mers eu nu am vazut. Tinand cont ca si localitatile sunt destul de rare si , deseori, alaturi de sosea , ti se pare ca mergi si nu mai ajungi odata iar daca ai gresit drumul e deja nasol pt ca nu prea ai dupa ce sa-ti dai seama (nu borne, nu localitati). La Bansko se schia in draci; de asemenea si pe muntele Vitosa de langa Sofia Bulgarii nu prea stiu engleza si ,mai rau , nu prea sunt informatii scrise in engleza- in Sofia foarte putine, ceva mai multe la Bansko , nici harta Sofiei nu am gasit decat in alfabetul lor(noroc ca il stiu) . This post has been edited by kriiss888: 13 Apr 2007, 15:51 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2006
|
|
MIKAEL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 15 May 06 ![]() |
[quote=brad,12 Apr 2007, 15:16]
Are cineva idee despre cum arata campingurile in grecia? Sunt un impatimit al "turismului la cort" si as vrea mai multe detalii despre locurile de campare daca stie cineva:preturi,conditii etc. Pe net am vazut imagini frumoase (chiar m-a mirat nr mare de campinguri)dar realitatea poate fi alta .Asa ca daca exista cunoscatori rog ajutor. Multumesc anticipat pentru raspuns. Desi eu nu sunt un "impatimit al turismului la cort", pot sa-ti spun ca am vazut o groaza de campinguri in Grecia, in locatii superbe. Problema pe care am sesizat-o, se refera la preturile practicate in acest regim de cazare. Site-ul www.camping-in-greece.gr cred ca este destul de concludent. In Platamonas, de exemplu, am gasit un camping super-dotat, dar pretul era la nivelul unei camere in studio:cira 35 euro/cort Vacanta placuta! |
--------------------
Opel Astra 1,6
WV Golf 4 1,4 16 v
Dacia Logan 1,5 dci
|
|
brad |
![]()
|
Multumesc Mikael pentru raspuns. Am intrat pe www.camping-in-greece.gr si am consultat listele de preturi. Stii cumva daca se mai aplica o taxa suplimentara fata de preturile afisate? (eu am facut un calcul si in sezon de iulie-august pretul ajunge undeva intre 20-25 euro/cort/noapte,2 persoane+masina). Nu am vazut nici o mentiune despre preturile de cazare afisate(sunt cu toate taxele incluse sau se mai aplica vreun procentaj ceva). Stie cineva ceva in sensul asta? Se practica si la greci chestia cu "afisam un pret si practicam altul"?
Vacanta placuta. |
--------------------
Renault
Megane III 1.5 dci
2012
|
|
andrei77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 15 April 07 ![]() |
Poate cineva sa ma ajute cu detalii despre drumul de la Buc pana in Kalithea, Halkidiki? E prima oara cand ies din tara si am emotii. Multumesc anticipat.
am fost si anul trecut in turcia dar cu autocarul si am zis anul acesta sa incercam cu prietenii sa mergem cu masinile. This post has been edited by andrei77: 15 Apr 2007, 20:56 |
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
MIKAEL |
![]()
|
Cu placere, brad ! Preturile pe care site-ul le afiseaza, sunt preturile finale inclusiv TVA-ul lor. In mod cert, unde am intrebat eu(Platamonas), pretul de circa 30 euro se taxa pe cort, nu mai stiu daca era inclusa si masina, insa taxa era fixa, puteam sta 2 sau mai multe persoane. Iti pot spune din experienta mea si a altora, ca in Grecia nu se practica mai multe preturi, grecii incurajeaza turismul in proportie de 85%. Daca vrei sa afli mai multe, incearca site-ul oficial al Ministerului Elen de Turism (www.gnto.gr) sau www.greeka.com
|
--------------------
Opel Astra 1,6
WV Golf 4 1,4 16 v
Dacia Logan 1,5 dci
|
|
MIKAEL |
![]()
|
@andrei77
Ce anume crezi ca te ar putea ajuta? Daca ai rabdare sa citesti posturile de anul trecut, cred ca vei gasi cam tot ce trebuie sa stii despre drumul pe care intentionezi sa-l faci. Multa bafta! P.S.: Cred ca o sa-ti foloseasca varianta de ocolire a Sofiei, postata de mine, anterior(am detaliat si drumul in posturile anterioare) Attached thumbnail(s) Ocolire_modificata.JPG ( Size: 193.13k ) Number of downloads: 750 |
--------------------
Opel Astra 1,6
WV Golf 4 1,4 16 v
Dacia Logan 1,5 dci
|
|
andrei77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 15 April 07 ![]() |
am parcurs toate paginile cu discutiile ,cu posturile de pe acest site.am intrat pe site-ul viamichelin.com si am vazut ca ei dau o ruta care nu trece prin salonic catre kallithea. e ok?
MIKAEL o sa-ti mai cer tot felul de detalii. sper sa nu te deranjeze.plecam pe 20 august. mersi anticipat . eu sunt din bucuresti |
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
justy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 31 March 06 ![]() |
Andrei 77
Traseul este simplu: GIURGIU - RUSSE - PLEVEN - SOFIA (CENTURA) - BLAGOEVGRAD - KULATA - SERRES - THESSALONIKI (urmaresti indicatoare HALKIDIKI si apoi KASANDRA) - KALITHEA. ia harta cu Bulgaria si cu Grecia de la Petrom si totul o sa fie OK. oricum pana in august mai ai posibilitatea sa tot citesti aici. |
--------------------
FORD
FOCUS
2001 TOURNIER
|
|
sovidiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 10 July 06 ![]() |
suntem cateva masini din buc..care vrem sa plecam in grecia perioada mai-iunie.....cautam inca cateva persoane cu acelasi scop..deoarece am vazut pe net.. oferte foarte bune..dak ne'am strange...10-12 persoane sa luam o vila intreaga...
astept solicitari la ovdu2004@yahoo.com |
--------------------
skoda
mondeo
1901
|
|
michirec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Aceasi chestie vreau si eu sa propun, dar pentru luna septembrie.
|
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html
Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 02:55 |