Cum se înlocuieºte blocul lumini +panglica airbag, Megane 2, toate motorizarile
![]() ![]() ![]() |
Cum se înlocuieºte blocul lumini +panglica airbag, Megane 2, toate motorizarile
SorinCT |
![]()
|
||
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|||
ric26ct |
![]()
|
![]() ric26ct Group: Members Posts: 461 Joined: 19 February 10 From: Constanta ![]() |
Statea destul de bine cca 1,5 mm.
|
--------------------
renault
megane 2
2005, 1,5 dci 101 cp, confort-expression Skoda Octavia 1,9 tdi
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: Bucureºti ![]() |
Ar fi trebuit sã pui totuºi burete. Ajutã piesele sã calce cum trebuie. ªtii cum e, mai bine previi decât sã repari.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
ric26ct |
![]()
|
![]() ric26ct Group: Members Posts: 461 Joined: 19 February 10 From: Constanta ![]() |
Nu imi fac probleme , am analizat cu atentie mecanizmul si cum functioneaza el iar treaba cu buretele nu o vad asa benefica, mai mult psihologica. Singura problema la acest mecanism este cedarea acelei limbi de plastic.
|
--------------------
renault
megane 2
|
|
adrian20ro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 10 June 09 ![]() |
Sall..mi a cedat si mie acea pamblica la 96 k...
Cine ma poate ajuta sa o repar un service sau home made sunt recunoscator ($$$), fiind o problema comuna la megane, stau in bucuresti cine cunoaste un magazin/ service? ![]() Cu portbagajul m am descurcat si stergaroarele dar asta e mai complicata... ![]() |
--------------------
Dacia
Super nova
2002 confort
- B 10 ooo
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Reparat panglica:
Picture_008.jpg ( Size: 2.04mb ) Number of downloads: 3876 Picture_004.jpg ( Size: 2.08mb ) Number of downloads: 4356 Picture_013.jpg ( Size: 1.85mb ) Number of downloads: 4206 Picture_016.jpg ( Size: 2mb ) Number of downloads: 4145 Picture_017.jpg ( Size: 1.93mb ) Number of downloads: 4109 La sfarsit am rigidizat cu hotglue, dar am uitat sa mai fac poza. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
un mic tutorial pentru cine are chef sa se apuce de reparat. Un click pe translate pentru ca nu este in engleza
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.megane2blog.com/shlejf-airbag/ This post has been edited by M i h a i: 20 Feb 2011, 23:31 |
--------------------
------
------
------
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Scrie codul pe undeva, dar nu mai stiu pe unde... de cate ori l-am desfacut numai dupa cod nu m-am uitat acum... parca pe o eticheta care are si un cod de bare.
La sedan are alt cod pentru ca sedan-ul nu are stergator pe luneta. Codul ala pe care l-ai pus nu mai exista. Acum e 8200216462 , are in plus si tempomat si se potriveste, iti ramane o mufa cu 2 fire libera in volan. De la facelift din cate stiu, s-a pus reperul cu tempomat indiferent daca masina avea sau nu optiunea. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
codul e imprimat pe blocul de lumini, pe capacul din plastic care vine inspre volan.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(19vik @ 21 Feb 2011, 01:17) Pai asta este buba.Eu vreau sa-l cumpar de la renault fr si cel pe care il am eu este mai ieftin decat cel cu cruise.Pentru ce sa dau bani in plus ca sa-l cumpar pe cel cu cruise odata ce nu am cruise pe volan (am butoanele pe satelit). Multam skorpio_bog . O sa ma uit si o sa intreb la reno cu ce a fost inlocuit. Am vaga impresie ca este 8200216444 . ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
19vik |
![]()
|
QUOTE(M i h a i @ 21 Feb 2011, 09:46) Ala e codul de contactor pentru bicorp cu lampi ceata, cu cruise, fara autolights. LE: dupa dialogys e mai ieftin cu cruise decat modelul vechi fara... de curiozitate, intreaba la service cat e cu cruise si cat e fara, daca mai exista. This post has been edited by 19vik: 21 Feb 2011, 19:47 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
M i h a i |
![]()
|
Am intrebat astazi. Mai este valabil doar reperul dat de tine si anume 8200216462
![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
nashudela1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 6 January 09 From: Bucuresti ![]() |
In Turcia costa 100 EURO.
OF. Mihai daca te hotãrãști sa schimbi marca mergi pe nemteasca. |
--------------------
Renault
EX Megane 2
2005 Sedan
|
|
Dega |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 28 March 11 ![]() |
Mi s-au rupt si mie si limba de plastic si evident si banda, la circa 2 cm de mufa. Am demontat tot blocul respectand indicatiile de la inceputul topicului. Multumesc celui care a postat acest tutorial. Am reparat banda refacand circuitele prin innadire cu fire de lita la un atelier de reparat telefoane mobile. Totul a fost imbracat intr-un strat subtire de plastic siliconic (cu pistolul binecunoscut). Tot acolo am reusit sa lipesc si limba de plastic si sa o ramforsez putin, asigurandu-i o rezistenta mai mare. Acum totul a revenit la normal. Costuri: 45 lei si efortul pentru demontat si remontat ansamblul la loc, de 2 ori pentru ca prima data am montat gresit mufa cu multe piciorute de la capatul panglicii. Atentie aceasta mufa se monteaza dupa ce scoateti din locasul ei lama elastica pe care o repuneti in locas dupa montarea mufei. Altfel la cuplarea mufelor, lama elastica se aseaza deasupra pinilor si acestia sunt indoiti de mufa pereche.
|
--------------------
Renault
Megane II 1,5 Diesel Break
2006 - 101 cp
|
|
ric26ct |
![]()
|
Si tu ai curaj sa rulezi cu banada aia improvizata asa???? Ce o sa se intample in momentul in care siliconul ala pus de tine o sa se toceasca de la frecare si o sa faca scurt firele intre ele??
|
--------------------
renault
megane 2
|
|
mariuswk |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 13 January 10 From: Azuga ![]() |
Din cite stiu eu cositorul este mai slab conductor de electricitate deci o lipitura poate intirzia declansarea airbagului ,care este de ordinul fractiuni de secunda,de airbag poti avea nevoie o data in viata.Parerea mea.
|
--------------------
renault
CAPTUR
2015
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbãreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
O rezistenta mai mare sau mai mica nu modifica timpul de raspuns(nu defazeaza). Lipiturile daca sunt facute bine sunt foarte rezistente. Eu am lipit pe niste puncte de cupru mici si rezista foarte bine.
Attached thumbnail(s) DSC00019.JPG ( Size: 479.1k ) Number of downloads: 1923 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
19vik |
![]()
|
Inadita cu lita este o improvizatie inacceptabila. Si la mine a crapat la 2 cm de mufa, se vede in pozele de mai sus, am scurtat-o si de 6 luni e ok.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
mariuswk |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 13 January 10 From: Azuga ![]() |
QUOTE(mariuswk @ 26 Jul 2011, 15:51) Din cite stiu eu cositorul este mai slab conductor de electricitate deci o lipitura poate intirzia declansarea airbagului ,care este de ordinul fractiuni de secunda,de airbag poti avea nevoie o data in viata.Parerea mea. nu am gasit un service care sa accepte reparatia bandei pe motive prezentate mai sus cica au primit si avizari despre asta. |
--------------------
renault
CAPTUR
2015
|
|
puitzimd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 August 09 From: deva romania ![]() |
oare la megane 1 e la fel si eu am intampinat aceeasi problema
imi este cam frica sa ma apuc |
--------------------
renault
megane 1,9 dTi break 2000
laguna 2 1,8 16V break privilege 2001
|
|
zidane105 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 25 January 09 ![]() |
Am si eu problema cu contactorul turnat! Ma poate ajuta cineva sa rezolv problema?(Contracost)
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2
2005 Confort Privilege
|
|
danut81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.499 Joined: 2 March 08 From: Iasi ![]() |
De unde esti?
|
--------------------
Renault
Megane 2 2005
Lux Privillege
- vs.01.smb
|
|
razvi30 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 6 December 07 ![]() |
Reparat panglica la colegul 19vik atat eu cat si un prieten la care l-am recomandat si merge foarte bine pana in prezent.Recomand pentru colegii din Bucuresti.
|
--------------------
renault
megane
2004 estate
|
|
valiwly |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 8 November 11 ![]() |
salut. am fost astazi la Mavexim sa-mi faca legaturile la incalzirea in scaune. In fine toate bune si frumoase. Am un prietenas pe acolo si la-m rugat sa-mi puna tester-ul pt ca s-au aprins martorii de la airbag in bord. mi-au spus ca trebuie schimbata o sarma,un arc, o chestie acolo, care trebuie inlocuita cu blocu de lumini si asa mai departe.
Ma poate ajuta cine cu o idee daca se repara, sau daca e bine sa-l cumpar second? P.S Noua costa 1000 RON....adica mi-a picat fata. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by valiwly: 23 Dec 2011, 15:27 |
--------------------
Renault
Megane II
2007
|
|
shyck |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 620 Joined: 24 August 05 ![]() |
salutare all
multumesc celor care au sustinut tutorialul ieri m-a lasat si pe mine, problema, acea limba, care culmea, e de negasit am indreptat, am lipit, am siliconat (mai mult prietenii, nu eu ![]() si apoi montat, in 2-3 ore a fost la loc sper sa nu mai faca ever imi e necaz, ca doar ce am pus comenzile de CC in satelitul de pe volan, ca daca stiam le trageam pe volan, asta este culmea ca a coincis exact dupa ce am dat satelitul jos |
--------------------
Renault
Megane IV Estate
2018 GT 205 Ex: Renault Megane II Sedan 1,6 16V 2003 Privilege + Cruise
|
|
adisormegane |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 11 February 12 ![]() |
de cate ori se imfasoara panglica pe plasticul acela?
.............a mea i distrusa si vrea sa pun alta |
--------------------
renault
megane 2
2005
- AB 10 LOL
|
|
09AND |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 22 February 10 ![]() |
Am si eu o intrebare , recent mi s-a aprins becul de airbag + service in bord ,pentru a schimba acea pamblica trebuie demontat capul de la airbag sau scos volanul cu tot?
|
--------------------
Renault Laguna
1,5 dci 110cp
2013 Limited
|
|
puitzimd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 August 09 From: deva romania ![]() |
da, trebuie dat capacul si apoi volanul , dar atentie becul nu se aprinde neaparat din cauza panglici
|
--------------------
renault
megane 1,9 dTi break 2000
laguna 2 1,8 16V break privilege 2001
|
|
09AND |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 22 February 10 ![]() |
si cum dau acel capac jos? care ar putea fi alte cauze?
![]() |
--------------------
Renault Laguna
1,5 dci 110cp
2013 Limited
|
|
shyck |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 620 Joined: 24 August 05 ![]() |
http://www.megane2blog.com/shlejf-airbag/r...kak-byl-rodnoj/
google + search This post has been edited by shyck: 12 Apr 2012, 18:57 |
--------------------
Renault
Megane IV Estate
2018 GT 205 Ex: Renault Megane II Sedan 1,6 16V 2003 Privilege + Cruise
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 08:46 |