Da' chiar l-ai sters pe catapro!!!
![]() ![]() ![]() |
Da' chiar l-ai sters pe catapro!!!
asarban |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
|
||
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|||
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Eu nu am vrut sa-l sterg ca am zis ca o fi fost pastilat atunci cand mi-a cerut, dar mesajul de pe forumul vechi chiar m-a scos din sarite asa ca delete fara pic de resentimente.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
asarban |
![]()
|
OK!
Dar e primul caz de pe forum, cand ne "paraseste" un membru! Rest in pieces! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
cine, ce ?
puteti sa ma lamuriti si pe mine va rog ... |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
alex |
![]()
|
catapro a fost sters de pe acest forum la cererea sa (atat ca user cat si ca subiecte postate)
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Asta e, pacat!
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
S-a suparat pe noi ??? Rau de tot? Nu prea inteleg de ce ar vrea asta.... Ce motive a avut?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Si de ce ai sters si toate topicurile lui.
Chiar nu a avut nici un lucru interesant de spus? |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
alex |
![]()
|
Am spus mai sus. Asta a fost ultima lui dorinta (ce macabru suna
![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
asarban |
![]()
|
Pai ca asa a vrut muschiu lui!
Uite ce a postat si pe aici si pe forumul vechi!: PT. ALEX de pe daciaclub.ro Posted by catapro on 10/26/2003, 1:16 am 80.96.22.69 dammit u fatass I TOLD YOU TO WIPE MY SHIT! adeca: sterge TOT ce-am scris acolo. Liviu: nu ma consider matur; fug de ceea ce intelegi tu prin maturitate. Sa afirmi k esti matur inseamna ca ai pierdut ceva din viata... si ascunde multe vicii... ALEX : dammit u fatass I TOLD YOU TO WIPE MY SHIT! adeca: sterge TOT ce-am scris acolo. -------------------------------------------------------------------------------- Responses: Re: PT. ALEX de pe daciaclub.ro - alex B-29-RRC 10/26/2003, 6:50 am Re: PT. ALEX de pe daciaclub.ro - Asarban 10/26/2003, 10:50 am ------------------------------------------------------------------ Recunoaste si tu ca (virgula) catapro a meritat-o! (sa i se stearga mesajele!) |
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Atunci, bine ca nu l-am tinut minte pentru vreo chestie buna.
Asa... :cry: (de, sint eu mai sentimental) dar dupa 40 de zile imi trece ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
alex |
![]()
|
Ce am meritat eu?
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
asarban |
![]()
|
QUOTE Asa... (de, sint eu mai sentimental) dar dupa 40 de zile imi trece . Navasta-ta stie chestia asta? ![]() Sau ai pacalit-o cu...durere vesnica???? |
|
|
paulp |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Andrei, dupa aproape 12 ani de casnicie, crezi ca o mai pot pacali asa usor. :wink: Alex, tu meriti laude. Chestia cu "a meritat-o" era pentru catapro (sau ma insel) |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
asarban |
![]()
|
QUOTE Ce am meritat eu? Nu shef! Ma refeream la faptul ca catapro (na ca am facut-o!) a meritat sa-i se stearga "urmele" trecerii lui pe acest forum! Hai ca imi editez singur postul! |
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Alex, părerea mea este că tipul a fost beat ori drogat cînd ți s-a adresat așa. Să fii supărat pe viață sau pe tine însuți nu-ți dă dreptul să vorbești urît cu alții (sau, mă rog, să scrii urît altora).
Așa că, precum bine spui, fără resentimente. A meritat-o! |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Pacat
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Da .. intr-adevar ..este pacat .. omul are potential .. dar eu cred ca potentialul asta este manevrat de o minte inca prea cruda
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Omu' ala avea probleme cu "chemicalele", cred.
A mai comis-o pe forumul vechi..odata cand a postat un soi de poezele psihedelice si mai recent cu un raspuns legat de un CASCO... Duca-se... ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
poate nu stiu eu engleza, dar in traducerea mea asta a vorbit urat cu alex, nu?
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
paulp |
![]()
|
si inca cum
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
i-am raspuns pe forumu' vechi, uitati-va acolo!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Da pana la urma ce l-a apucat? De ce s-a suparat pe Alex sau pe forumu asta? Ca pare ca l-a apucat asa brusc, io unu n-am vazut nici o polemica intre ei.
Mai nasol e ca vad ca Alex s-a cam sictirit (si il inteleg) si vrea sa-si bage picioarele in el de forum. Alex, crede-ma, e pacat de ce ai realizat aici, asta e un forum de buna calitate, cea mai buna de pana acum dintre toate forumurile urmarite de mine, incearca sa revii la sentimente mai bune. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
paulp |
![]()
|
Nimeni nu stie ce l-a apucat, dar mesajul a fost mai mult decit poate suporta cineva. Toti banuim ca i se trage de la prea mult (sau prea des)...
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
s-or fi adunat frustrari...
adevarul e ca pana acum a fost misto, nu degeaba pierd la timp pe forumul asta.. dar vad ca apar tensiuni si nu-mi explic de ce.. ca nu e rost nici de facut bani, nu da nimeni nici un premiu, nu e nici o gagica la mijloc, nici vre-un scaun, atunci de ce pielea mea ne mananca buricul degetelor?!?! |
-------------------- |
|
paulp |
![]()
|
E frig afara, nu poti mesteri la masina si atunci stai in fata calculatorului si-ti vin idei...
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
e de la vreme? sa ma uit la presiune ... unde mi-e barometru....ufff
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
cata |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 26 November 03 ![]() |
Eu il inteleg perfect pe Alex si imi imaginez cam ce mai poate el sa creada despre cei care se agita atat de mult in jurul unor discutii mult prea indepartate de specificul forumului.El a tras un semnal de alarma pe care cine vrea sa inteleaga il intelege.
|
-------------------- ex-dsn 2001
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
da presiunea ideilor cu ce o masori?!?!
|
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
cu un manometru ideologic bineinteles
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 01:18 |